2 lullen in kont rukkende mannen

.

Gratis lesbische bejaardesex
2 lullen in kont rukkende mannen

.

Een hoerig type en het leek wel alsof ze er alles aan deed om er als sexbom door het leven te gaan: Of ze droeg een zeer lange rok met een split tot aan haar heupen. En altijd een erg nauw T-shirt aan met een lage hals, die amper haar tieten bedekte. Altijd kon je een stuk van haar borsten zien, want die keren dat ze een gewone bloes aan had, had ze altijd de bovenste knoopjes los tot aan haar BH.

Toegegeven, ze was ook een erg lekker ding met een stevige kont, mooie benen en een stel dikke tieten. Maar ze pronkte er ook altijd mee en joeg menig man de kop op hol.

Mij niet, voor mij was ze gewoon een sexy buurvrouw, waar ik verder niet veel meer tegen zei dan ‘goedemorgen’ of ‘lekker weertje, niet? Heel af en toe volgde er dan een gesprekje, maar langer dan vijf minuten had ik nog nooit met haar gepraat.

Toch keek ik haar altijd even na als ze langs kwam en mijn gedachten namen dan een loopje met me: Maar ik werkelijkheid stopte ze nooit en als ze uit het zicht verdwenen was, dacht ik altijd: Niet dat mijn eigen vrouw nou zo lelijk is, maar het leek me heerlijk om zo’n geil ogend wijf eens lekker te naaien en het liefst dan in haar reet.

Maar dat ik nou hotel de botel van haar raakte: Vandaag was het zaterdag en ik was druk in de tuin aan het werk. Maar ik kon niet zo best opschieten, want mijn zoontje van ruim een jaar oud kroop bij me rond en ik moest telkens stoppen om te kijken waar hij was en wat hij uitspookte. Op het laatst was ik er flauw van en ik zette hem bij me in zijn kinderstoel. Het was lekker weer, dus kou zou hij niet vatten en van mij mocht hij dit wel een tijdje volhouden, maar het stond meneer niks niet aan.

Ik had hem wel wat speelgoed gegeven, maar hij keilde alles op de grond en het duurde maar even of hij zat te blèren. Ik baalde me dood, maar ik kon niet anders dan ophouden met tuinieren en me met hem bezig houden.

Ik bedacht mij, dat het ook al tegen twaalven liep en omstreeks die tijd had hij honger. En hij was moe natuurlijk van al dat rondgescharrel. Na het eten ging hij altijd sowieso een dutje doen, maar nu had hij het er des te meer aan toe.

Wat toch jammer dat mijn vrouw de hort op was. Ze was met een vriendin naar een of andere rommelmarkt en het zou nog wel even duren voordat ze weer thuis was. Zonde eigenlijk met dat mooie weer, want nu stond ik er de hele dag alleen voor en kon geen barst opschieten met mijn werk.

Net toen ik naar binnen wilde gaan en hij nog volop blèrde, stond Mariska bij het hek. Ik kreeg echt het idee dat hij moederziel alleen in de tuin stond en huilde omdat er niemand in de buurt was”. En hij heeft honger. Ik geef hem gauw wat te eten en dan gaat hij plat.

Kan ik tenminste ook een beetje opschieten”. Ik twijfelde even, want ik wist niet of mijn zoon dat wel wou. Hij had af en toe last van eenkennigheid en daarbij kwam ook nog dat Mariska zelf nog geen kinderen had, dus ik vroeg me af of het wel goed zou komen. Als het niet zou lukken dan was hij gauw genoeg weer thuis en zou ik het zelf doen. Wacht even, dan haal ik eventjes eentje op”. Toen ik binnen was en een luier op zocht, kreeg ik opeens in de gaten dat ze achter me aan gelopen was en ze stond in de deuropening.

Ik gaf haar de luier en ze liep heupwiegend over het tuinpad weg. Ik zal je zo zijn flesje even brengen”, riep ik haar na. Ik maakte een flesje melk klaar en ging verder waar ik gebleven was.

Zo, nu kon ik tenminste wat doen en vol energie ging ik aan de slag. Ongeveer een kwartiertje later dacht ik, dat mijn zoon zijn brood wel zo’n beetje op zou hebben en ik ging naar het huis van Mariska en Henk, haar man, om hem op te halen. Maar al wat ik zag: Henk zat op de bank en Mariska was ik de keuken bezig met boterhammen smeren.

Ik moest glimlachen en vroeg: Dat liet ik me geen twee keer zeggen, want ik had honger als een paard. Dus zat ik even later met Henk en haar te bikken en gekscherend zei Mariska: We moesten lachen en al snel zat ik allerlei anekdotes over hem te vertellen. Het werd vreselijk gezellig en ik had het geweldig op zin, vooral ook omdat ik pal tegenover Mariska zat en ik haar goed kon bekijken.

Tjee, wat was ze een lekker stuk. Heerlijk om zo’n jongetje te hebben”. Dus als je er een wilt hebben Ik kreeg ogen als theeschoteltjes en keek van Mariska naar Henk en andersom. Ik meen het uit de grond van mijn hart: Ik ben er precies voor in stemming”.

Ik wist nog steeds niet wat ik moest, maar dat duurde niet lang, want Mariska kwam bij me staan en toen ik geen aanstalten maakte om iets te gaan doen, ging zij tot actie over. Ze zakte op haar hurken voor me en begon aan mijn broek te frunniken. Ik hief mijn kont even op en Mariska trok mijn broek met tegelijk mijn onderbroek naar beneden en voordat ik het af kon knipogen zat ze op mijn leuter te zuigen.

Die tante liet er geen gras over groeien en ik kreeg al snel neigingen om te gaan spuiten. Dat wilde ik liever niet, want ik wilde haar voelen, aanraken, dat lekkere lijf aan alle kanten aflikken. Maar ze gaf me de kans niet en bleef me met lange halen pijpen. Soms likte ze aan mijn ballen en trok me met haar hand af.

Dan ging ze weer naar mijn eikel toe met haar tong door over mijn hele schacht te likken en nam mijn pik weer diep in haar mond. Ik werd gek van geilheid en voelde mijn ballen samentrekken in mijn zak.

Ze zakte wat dieper door haar knieën en deed haar benen ietsje uit elkaar. Ik kreeg een prachtig uitzicht op haar kruis en omdat ze een rode bodystocking aan had met jarretels en kousen, werd ik nog geiler. Ze drukte haar kut op mijn voet en begon heen en weer te bewegen.

Toen voelde ik een vinger van haar in mijn aars verdwijnen en ze trok hem pas terug, toen hij niet verder kon. Het prikkelde mij nog meer en ze neukte me met haar vinger in mijn reet.

Dit werd mij te veel en terwijl ze steunend op mijn voet heen en weer reed, spoot ik haar mond vol en ik stopte pas met mijn onderlijf te bewegen toen mijn ballen helemaal leeg waren. Ze keek me glimlachend aan en likte nog een keer mijn pik op en neer. Haar mond, wangen en kin was een en al zaad en toen ze mijn pik uit haar mond haalde, droop het van haar bovenste rij parelwitte tanden op haar tong. Gretig slikte ze het door en wat op haar gezicht terecht gekomen was, veegde ze er met haar hand van af.

Ik keek naar Henk om te zien wat hij er van vond, maar hij zat alleen maar zeer geïnteresseerd toe te kijken en vond het blijkbaar leuk dat wij het zo lekker vonden. Ik drukte mijn wang tegen haar platte buik aan en duwde daarna mijn tong door haar bodystocking heen in haar navel. Ze had van beide borsten de tepel tussen duim en wijsvinger en rolde ze heen en weer.

Haar tepels waren keihard en bij elke heen en weer gaande beweging kreunde ze luid. Ik ging met mijn tong naar onderen en aangekomen bij haar kut, trok ik haar bodystocking aan de kant om mijn tong tussen haar schaamlippen te kunnen krijgen. Ze was kletsnat en ik begon haar met neukachtige bewegingen te beffen.

Ze vond het heerlijk en werd zienderogen geiler. Haar kreunen werd luider en ze duwde haar onderlijf telkens tegen me aan om mijn tong dieper in zich te voelen.

Maar zo kon ze niet blijven staan, want door haar naderend orgasme zou ze haar evenwicht verliezen. Ik duwde haar terug en voorzichtig liet ik haar op de salontafel plaats nemen.

Ze ging eerst zitten en liet zich toen op haar rug leggen. Ik kroop tussen haar benen, die ze wijd uit elkaar deed en hoog de lucht in staken.

Ik trok haar kleding nog verder aan de kant en befte haar nog driftiger. Al snel lag ze te kronkelen en hoe harder ik over haar klit wreef met mijn vingers, des te meer raakte haar lichaam gespannen.

Van mijn andere hand stopte ik even een vinger in mijn mond en stak hem daarna voorzichtig in haar kont. Ik deed hetzelfde als zij daarstraks en neukte haar darm met mij wijsvinger. Het duurde maar even of ze begon te schokken en met kort stotende ademhaling, die overging in een langgerekte kreun kwam ze klaar. Met gesloten ogen bleven ze even liggen en streek nog een paar keer liefkozend over haar eigen tieten.

Door het gelik aan haar kut stond mijn pik alweer keihard omhoog en ik wilde niets liever dan dit lekkere wijf neuken. Snel trok ik mijn kleren uit en Mariska deed hetzelfde. Uitnodigend ging ze op de grond liggen en stak haar handen naar me uit. Ik dook in haar armen en begon met haar te vrijen. Onze tongen drongen in elkaars mond en ons speeksel vermengde zich met elkaar. Ik betastte haar borsten en om aan te geven dat ze het lekker vond, deed ze haar benen een beetje van elkaar.

Ik ging meteen met mijn hand naar haar kruis en bevoelde haar kut uitgebreid. Ik vingerde zowel haar kut als haar kont en als ik vernam dat mijn vingers dropen van haar geil, dan stak ik ze even in mijn mond en likte haar kutsap er van af.

Ik voelde de geilheid door mijn lijf heen gieren, dit was net zo opwindend als toen ik twee jaar geleden voor straf de gymleraar moest afzuigen na schooltijd. De achter me neergeknielde man begon nu met zijn enorme neukstaaf op mijn billen te slaan en slaakte ondertussen allemaal gore praat uit. De neger die ik aan het pijpen was, pakte me bij mijn haar beet en begon mijn hoofd ruw op en neer te bewegen. De andere twee stonden zich aan weerszijden af te trekken.

De neger die achter me zat, stootte met een harde stoot ineens zijn lul tot aan zijn ballen naar binnen en ik gilde het uit van de pijn. Wat een enorme lul, ik was nog nooit eerder gepakt door zo'n monsterachtig apparaat! Na een paar stoten kon ik me weer ontspannen en begon ik te genieten van zijn reusachtige mannelijkheid. Bij elke stoot duwde ik mijn kont hard naar achter om zijn lul zo diep mogelijk in me te voelen. De neger die voor me zat haalde ineens zijn pik uit mijn mond en begon ermee in mijn gezicht te slaan.

Al snel voegde hij de daad bij het woord en dikke stralen sperma baanden zich een weg naar buiten. Het kwam op mijn haar, in mijn ogen, hij spoot mijn hele gezicht onder.

Ik likte met mijn tong de slierten zaad van mijn lippen, terwijl ik nog steeds stevig in mijn kont werd geneukt. De lul van de man die nu voor me knielde was de grootste van allemaal, ik denk wel 30 cm! Zijn eikel was enorm en met moeite kreeg ik mijn lippen er omheen. Smakkend begon ik hem te pijpen. De laatste rukkende neger was inmiddels met zijn gezicht onder mij gekropen en ineens voelde ik een hand om mijn lul heen spannen.

Een tongetje gleed over mijn eikel en ik werd nog geiler dan ik al was. Met lange soppende halen begon hij me te pijpen en binnen een minuut kwam ik al klaar. De man die me anaal neukte werd toen vreselijk boos en zei: Terwijl hij me op zijn allerhardst begon te neuken, sloeg hij met zijn vlakke hand op mijn jongensbillen. Hij bleef op mijn billen slaan tot ze knalrood waren geworden. Ik vond het megageil, ik ben gewoon een onderdanige slet en deze mannen pakten me zoals een snol als ik verdien.

Hij greep mijn hoofd beet, plantte zijn stamper tegen mijn lippen aan en duwde zijn lul naar binnen. Gewillig volgde ik zijn commando op. Opeens voelde ik die monsterlul van 30 cm tegen mijn inmiddels aardig opgerekte jongenskutje duwen. Hij kreeg hem er niet in en vroeg een van zijn kameraden of die niet even over mijn poepgaatje wilde klaarkomen, zodat mijn kontgaatje lekker glibberig zou worden. Dat liet Michael zo heette hij zich geen tweemaal zeggen en knielde rukkend achter me neer.

Ondertussen had ik de paal van de eerste kontneuker schoongelikt en kreunend begon hij zijn ballen leeg te spuiten. Gulzig slikte ik zijn zaad door en bleef aan zijn staaf likken en zuigen tot de laatste druppel eruit was gevloeid. Ook Michael kwam nu klaar terwijl hij zijn eikel tegen mijn kontgaatje aangedrukt hield. Dikke stralen wit zaad spoten naar buiten en met zijn vingers propte hij alles in mijn anus. Hierna sloeg hij nog een paar keer hard op mijn kont.

De neger met zijn 30 cm lange lul knielde vervolgens achter me neer en drukte zijn eikel weer tegen mijn poepertje aan. Deze glom nog van het zaad en nu lukte het wel om zijn monsterachtige staaf tussen mijn billen te proppen.Dikke negerin sex gratis sex in zwolle

  • Ik deed zijn billen wijd en begon zijn anus te likken, regelmatig ging het puntje van de tong naar binnen. Mariska gierde het uit en bewoog haast hysterisch heen en weer.
  • Ok Jewel werd op deze manier genomen al kon zij geen twee lullen in haar kont verdragen omdat deze simpelweg te smal was, toch had ze één voordeel ze had grotere tieten dan Ruth en dus kon ze nog een lul tussen haar tieten nemen. Heel af en toe volgde er dan een gesprekje, maar langer dan vijf minuten had ik nog nooit met haar gepraat.
  • Arm in kut prive ontvangst amersfoort
  • 2 lullen in kont rukkende mannen

Gratis grote tieten gratis pjes nl


Get the Flash Player to see this player. Dat wordt een gescheurde anus voor deze meid, ze krijgt twee harde lullen in haar kont maar of ze daar nou zo van geniet? Meer geile filmpjes uit categorie Groepsex. In haar mondje geneukt en ondertussen anaal. Mega slet laat zich door twee monster lullen anaal een va Hoerig meid laatst zich door een groepje kerels anaal neuken.

Dat is mijn kutje, ik wil hem in mijn kontje. Milf slet hard anaal genomen in trio. Na keiharde anaal sex een facial. Ze wordt hard in haar hol geneukt. Maar dat ik nou hotel de botel van haar raakte: Vandaag was het zaterdag en ik was druk in de tuin aan het werk. Maar ik kon niet zo best opschieten, want mijn zoontje van ruim een jaar oud kroop bij me rond en ik moest telkens stoppen om te kijken waar hij was en wat hij uitspookte.

Op het laatst was ik er flauw van en ik zette hem bij me in zijn kinderstoel. Het was lekker weer, dus kou zou hij niet vatten en van mij mocht hij dit wel een tijdje volhouden, maar het stond meneer niks niet aan. Ik had hem wel wat speelgoed gegeven, maar hij keilde alles op de grond en het duurde maar even of hij zat te blèren.

Ik baalde me dood, maar ik kon niet anders dan ophouden met tuinieren en me met hem bezig houden. Ik bedacht mij, dat het ook al tegen twaalven liep en omstreeks die tijd had hij honger. En hij was moe natuurlijk van al dat rondgescharrel. Na het eten ging hij altijd sowieso een dutje doen, maar nu had hij het er des te meer aan toe. Wat toch jammer dat mijn vrouw de hort op was.

Ze was met een vriendin naar een of andere rommelmarkt en het zou nog wel even duren voordat ze weer thuis was. Zonde eigenlijk met dat mooie weer, want nu stond ik er de hele dag alleen voor en kon geen barst opschieten met mijn werk. Net toen ik naar binnen wilde gaan en hij nog volop blèrde, stond Mariska bij het hek. Ik kreeg echt het idee dat hij moederziel alleen in de tuin stond en huilde omdat er niemand in de buurt was”.

En hij heeft honger. Ik geef hem gauw wat te eten en dan gaat hij plat. Kan ik tenminste ook een beetje opschieten”. Ik twijfelde even, want ik wist niet of mijn zoon dat wel wou.

Hij had af en toe last van eenkennigheid en daarbij kwam ook nog dat Mariska zelf nog geen kinderen had, dus ik vroeg me af of het wel goed zou komen.

Als het niet zou lukken dan was hij gauw genoeg weer thuis en zou ik het zelf doen. Wacht even, dan haal ik eventjes eentje op”. Toen ik binnen was en een luier op zocht, kreeg ik opeens in de gaten dat ze achter me aan gelopen was en ze stond in de deuropening. Ik gaf haar de luier en ze liep heupwiegend over het tuinpad weg. Ik zal je zo zijn flesje even brengen”, riep ik haar na.

Ik maakte een flesje melk klaar en ging verder waar ik gebleven was. Zo, nu kon ik tenminste wat doen en vol energie ging ik aan de slag. Ongeveer een kwartiertje later dacht ik, dat mijn zoon zijn brood wel zo’n beetje op zou hebben en ik ging naar het huis van Mariska en Henk, haar man, om hem op te halen.

Maar al wat ik zag: Henk zat op de bank en Mariska was ik de keuken bezig met boterhammen smeren. Ik moest glimlachen en vroeg: Dat liet ik me geen twee keer zeggen, want ik had honger als een paard. Dus zat ik even later met Henk en haar te bikken en gekscherend zei Mariska: We moesten lachen en al snel zat ik allerlei anekdotes over hem te vertellen.

Het werd vreselijk gezellig en ik had het geweldig op zin, vooral ook omdat ik pal tegenover Mariska zat en ik haar goed kon bekijken. Tjee, wat was ze een lekker stuk. Heerlijk om zo’n jongetje te hebben”.

Dus als je er een wilt hebben Ik kreeg ogen als theeschoteltjes en keek van Mariska naar Henk en andersom. Ik meen het uit de grond van mijn hart: Ik ben er precies voor in stemming”. Ik wist nog steeds niet wat ik moest, maar dat duurde niet lang, want Mariska kwam bij me staan en toen ik geen aanstalten maakte om iets te gaan doen, ging zij tot actie over.

Ze zakte op haar hurken voor me en begon aan mijn broek te frunniken. Ik hief mijn kont even op en Mariska trok mijn broek met tegelijk mijn onderbroek naar beneden en voordat ik het af kon knipogen zat ze op mijn leuter te zuigen. Die tante liet er geen gras over groeien en ik kreeg al snel neigingen om te gaan spuiten. Dat wilde ik liever niet, want ik wilde haar voelen, aanraken, dat lekkere lijf aan alle kanten aflikken. Maar ze gaf me de kans niet en bleef me met lange halen pijpen.

Soms likte ze aan mijn ballen en trok me met haar hand af. Dan ging ze weer naar mijn eikel toe met haar tong door over mijn hele schacht te likken en nam mijn pik weer diep in haar mond. Ik werd gek van geilheid en voelde mijn ballen samentrekken in mijn zak. Ze zakte wat dieper door haar knieën en deed haar benen ietsje uit elkaar. Ik kreeg een prachtig uitzicht op haar kruis en omdat ze een rode bodystocking aan had met jarretels en kousen, werd ik nog geiler.

Ze drukte haar kut op mijn voet en begon heen en weer te bewegen. Toen voelde ik een vinger van haar in mijn aars verdwijnen en ze trok hem pas terug, toen hij niet verder kon. Het prikkelde mij nog meer en ze neukte me met haar vinger in mijn reet. Dit werd mij te veel en terwijl ze steunend op mijn voet heen en weer reed, spoot ik haar mond vol en ik stopte pas met mijn onderlijf te bewegen toen mijn ballen helemaal leeg waren. Ze keek me glimlachend aan en likte nog een keer mijn pik op en neer.

Haar mond, wangen en kin was een en al zaad en toen ze mijn pik uit haar mond haalde, droop het van haar bovenste rij parelwitte tanden op haar tong. Gretig slikte ze het door en wat op haar gezicht terecht gekomen was, veegde ze er met haar hand van af.

Ik keek naar Henk om te zien wat hij er van vond, maar hij zat alleen maar zeer geïnteresseerd toe te kijken en vond het blijkbaar leuk dat wij het zo lekker vonden. Ik drukte mijn wang tegen haar platte buik aan en duwde daarna mijn tong door haar bodystocking heen in haar navel. Ze had van beide borsten de tepel tussen duim en wijsvinger en rolde ze heen en weer. Haar tepels waren keihard en bij elke heen en weer gaande beweging kreunde ze luid. Ik ging met mijn tong naar onderen en aangekomen bij haar kut, trok ik haar bodystocking aan de kant om mijn tong tussen haar schaamlippen te kunnen krijgen.

Ongelofelijk maar waar, binnen een paar minuten hadden we allebei weer een keiharde lul. De vrouw begon te kieren, nu gaat het beginnen riep ze. We moesten tegen elkaar aan liggen met onze 2 lullen tegen elkaar aan.

Toen deed ze het gewoon, heel langzaam zakte ze over onze 2 lullen heen, met een beetje hulp en wat sturing kreeg ze 2 lullen tegelijk in haar nog steeds kletsnatte kut. Langzaam begon ze ons te neuken, jezus wat was dit geil.

We werden allebei tegelijk geneukt door die wijde kut. Met een voorzichtig tempo ging ze op en neer, bij iedere stoot konden we dieper in haar kut. Het gevoel was onbeschrijfelijk, het sap vanuit haar kut smeerde onze lullen. Na enige tijd, stopte ze en kroop van ons af. Dit hadden we nog nooit meegemaakt. Kom zei ze we gaan naar de badkamer, beveelde ze, we gingen op de grond zitten. Ze kwam voor ons staan en begon te pissen, samen met de klodders zaad kwam er een grote straal op ons terecht.

De neger kwam er ook bij en met een grote straal piste hij ons onder. Toen ze beiden klaar waren, werd de douche aangezet, vanuit alle hoeken kwamen er warme stralen over ons heen.

Met heerlijke shampoo waste wij ons, ondertussen werden we alle 4 al weer een beetje geil, om de beurt werden we heerlijk gewassen door de vrouw en haar negervriend. We stapte uit de douche en liepen terug naar de slaapkamer die ondertussen was voorzien van rode lampjes en een groot scherm. Op het scherm draaide een pornofilm , het was één grote gangbang met neukende mensen.

Werkelijk alles zagen we, voorbij komen. Je kwam ogen tekort zoveel neukende mensen op een scherm. We vleide ons neer op het bed, wat al schoon was gemaakt haar man?? Nu zijn jullie aan de beurt, ik keek mijn maat aan, hij is immers niet zo bi als ik. We doen het gewoon zei hij en begon de neger te pijpen op dat moment nam ik zijn lul in mijn mond en direct voelde ik dat hij begon te groeien.

Ook hij kreeg de lul van de neger weer hard, toen we opkeken zagen we dat de vrouw zich aan het vingeren was en een extreem grote vibrator in haar hand had. Ik keek mijn maat aan, en?? Op dat moment beveelde ze, nu anaal likken, mijn maat ging op zijn buik liggen met de negerlul in zijn mond. Ik deed zijn billen wijd en begon zijn anus te likken, regelmatig ging het puntje van de tong naar binnen.

Mijn lul klapte zowat uit elkaar, al rukkend ging ik door. De neger trok zijn zijn lul uit zijn mond en ging op zijn rug liggen, de vrouw stapte over hem heen duwde de lul tegen haar anus aan en ging zitten. Tot aan de wortel zat die grote zwarte lul in haar reet.

Ze boog iets naar achteren en schoof de enorme vibrator in haar kut. Langzaam begon hij te zoemen, de neger begon langzaam te neuken. Dit had ik nog nooit gezien, zo veel kan een kut en anus toch niet hebben denk je dan. Nu jullie, sprak ze dwingend tot ons, ik keek mijn maat aan, weet je het zeker. Laat ze maar barsten ik doe het, een grote klodder speeksel op zijn lul en heel langzaam schoof hij hem naar binnen. Ik moest even slikken en de pijn verbijten zijn dikke lul rekte mijn anus open, maar toen kwam het genot.

Rustig hield hij het tempo aan, af en toe haalde hij zijn lul er uit om daarna weer toe te stoten, hij keek recht in het gezicht van de vrouw die verkracht werd door een grote zwarte negerlul en een inmense vibrator. Het maakte hem geiler dan ooit, het tempo ging omhoog hij ging weer komen, ik voelde zijn lul kloppen.

Ik kom, ik kom gvd ik kom, ik spuit je reet vol, ik neuk jou en je wijf, ik ga jullie allebei volspuiten Het snuifje had hem extreem gemaakt.

Ik neuk jullie allebei tegelijk, jullie zijn van mij. Ik neuk haar dikke reet, diep in haar anus ga ik, mijn dikke lul in haar kont, ik spuit haar bek vol, ik laat haar platneuken door 10 mannen, kijken zal je gvd terwijl wij haar uitwonen, mijn zaad zullen jullie drinken.

Niet normaal dacht ik, hij is niet meer te houden. Ik rukte mij ondertussen gek, ook ik werd nog geiler van zijn gore praat. Neuk me, neuk El met die grote pik van je, ram hem diep in haar kut, ik zal kijken , ja ik ga kijken. Door de gore taal waren ondertussen de neger en de vrouw ook klaar gekomen en jutte hem nog meer op. Neuk je maat, spuit hem vol, neuk ze vrouw, ram hem er in, diep in die reet.

De neger sloeg hem op zijn reet en de vrouw stond met haar grote hangtieten bij zijn gezicht toen hij kwam. Grote golven zaad perste hij uit zijn gezwollen eikel en met grote kracht spoot hij tot aan de endeldarm. Met een oerkreet was hij klaargekomen en viel op het bed, door de draai viel zijn slap geworden lul uit mijn reet. Nu jij, mijn maat lag op zijn buik, de neger spoot een soort van gel op en in zijn anus.

Ik knielde en schoof direct mijn lul naar binnen. Ook hij kreunde even, dat was toch wat anders als een butplug. Omdat ik zo geil was kon ik het niet meer houden, na een paar stoten kwam ik al klaar. Ook ik spoot mijn zaad diep naar binnen om daarna ook op het bed te vallen, ik was kapot.

Na enige tijd gelegen te hebben keken we weer naar het grote scherm, daar stond: De neger stond naast ons, kom ik zal jullie begeleiden naar de kleedkamer waar jullie kleren liggen.

Meesteres leiden heet wijf neuken