clitoris likken opa en oma hebben seks

Met mijn adoptie ouders ben ik blij, vooral mijn vader. Die ik aanbid, Moeder is ook een schat. Evenals mijn Oma en Opa. En ook is Opa mijn favoriet. Vijftien jaar geleden, ik was nog een heel klein meisje, en woonde, zoals ik later hoorde in een Weeshuis. Mijn echte ouders heb ik nooit gekend. Ik heette al Kim, dus hebben mijn ouders dat maar zo gelaten.

Een meisje met amandelvormige ogen, heet per definitie geen Corrie. Maar naar gelang ik ouder werd. Kregen Pa en Opa, steeds meer interesse in me. Opa zei altijd, als ik oma niet had ontmoet, dan had ik jou genomen. Zo gecharmeerd was hij van Aziatische vrouwen. Maar toen hij jong was, waren hier weinig, meisjes van Oosterse afkomst. Als jong meisje moest ik al zijn schoot komen zitten. Als ik paardje reed op zijn knieën, dan voelde ik al iets hards in mijn rug. Wist ik als meisje, dat hij geil tegen mijn kontje zat te rijen.

Pa moest me altijd op bed brengen en als hij me lekker instopte, ging hij ook over mijn plassertje. Die twee geilden toen al op me. Maar verder is er niks gebeurt. Tot ik een opgeschoten tiener wordt, mijn tietjes stonden al fier voor uit.

En bij intieme aanrakingen, werd mijn kutje al nat. Dus ik was een vrouw geworden. En ik werd ongesteld. Dan gaat Opa los en laat geen moment voorbij gaan, om me te strelen en aan te raken, Oma ziet dit alles met gesloten ogen aan. Of ze wilde hem niet kwijt raken en er zelf wel geil van werd????????. Ik vond het prima, ik kreeg alles wat mijn hartje gegeerde van hem.

Bovendien was het nog een charmante man, die er nog prima uit zag. Altijd liep hij te flirten en Oma had dan ook haar ogen dicht. Ik werd een beetje verliefd op hem. Ik was toen al achttien en neukte ook met iedere jongen die ik krijgen kon.

Mijn ouders gingen samen op vakantie en ik moest maar naar Opa en Oma, terwijl ik best wel alleen thuis had kunnen blijven. Maar, Opa trok me aan, dus ging ik voor twee weken bij hun in huis. Opa, glundert al als ik binnenstap. Voor het eerst kust hij me op mijn mond. Geil, voel ik mijn kutje nat worden als zijn tong bij me binnen dringt. Oma is al boven om mijn kamer in orde te maken. Als hij me bij mijn tietjes pakt en over mijn venusheuvel strijkt.

Ik wordt bloedgeil op hem. Ik zie dat hij een stijve pik in zijn broek heeft. En met mijn knie, ga ik over zijn bobbel. Dan staat Oma ineens achter ons en vraagt wat we doen.

Geil moedig ik hem aan. Onder aan de trap, staat Oma ons te observeren. Maar ik werd zo geil op je kontje, dat ik het niet kon laten en toen je zei, vinger me maar, gingen alle remmen los. Ik zal haar maar troosten en misschien is ze ook wel geil op me. Maar daar kom ik wel achter. Dit zou leuk zijn om Opa eens jaloers te maken. Dus ik richt me helemaal op haar.

Ga boodschappen met haar doen, naar de bioscoop als Opa gaat biljarten. Draaiend met mijn kontje hangt mijn slip losjes voor mijn kutje. Oma, blijft strijken en knijpen. Voorzichtig zak ik cm. En zonder dat ze iets in de gaten heeft, raakt ze mijn blote kutje aan. Dan bij het volgend spannende moment knijpt ze weer. Ik manoeuvreer mijn grotje zo, dat ze pardoes in mijn natte gleufje terecht komt. Mijn moeder nam de leiding en zei dat oma op haar rug moest gaan liggen en tegen mijn zus en mij gaf ze de opdracht om aan weerskanten van oma te knielen en haar van boven naar beneden te gaan likken.

Mijn oma liet nu alles redelijk gewillig toe. Mijn zus en ik begonnen bij haar oorlellen, haar nek, haar lippen afzakkend naar haar oksels en haar tepels, waaraan wij wat langer bleven zuigen. Oma werd duidelijk opgewonden en begon zachtjes te kreunen en te zuchten.

Mijn moeder en vader keken geamuseerd toe, waarbij mijn vader mijn moeder rustig achterlangs neukte. Mijn zus en ik zakte verder naar beneden en likte haar dikke buik en navel en kwamen tussen haar benen, die wij verder uit elkaar drukten. Onze tongen kwamen elkaar in haar kut tegen. Wij durfden rustig te zeggen dat wij de eersten waren die haar kut uitlikten. Het kreunen was nu overgegaan naar hijgen en roepen “o dit is lekker “ en “wat voelt dat raar”.

Onze handen en vingers deden ook hun werk en masseerden haar tieten en tepels. Toen we met onze vingers in haar kut wroetten en met onze tongen haar clitoris likten, begon ze te schreeuwen, met haar ogen te draaien en met haar lichaam te schokken. Wij knepen nog even hard in haar tepels. Ze kwam klaar en dat duurde wel 30 seconden lang. Mijn ouders genoten ook van dit schouwspel en zij waren dan ook beiden klaargekomen. Mijn zus drukte mij op mijn rug en liet haar natte kut op mijn lul zakken en ging snel op en neer, zodat wij beiden ook klaar kwamen.

Toen oma weer een beetje tot zichzelf was gekomen, zei mijn zus lachend. Mijn zus kroop naar de kut van mijn moeder, om het sperma van mijn vader eruit te likken en daarbij mijn moeder een lekkere bef beurt te geven.

Mijn moeder kwam weer klaar en mijn oma vond het allemaal steeds leuker worden. Mijn zus drukte oma weer op haar rug en ging met haar kut op haar mond zitten. Oma likte mijn sperma uit de kut van mijn zus. Nu kreeg mijn vader weer een stijve, wat door mijn moeder gestimuleerd werd. Oma gaf een gesmoorde schreeuw, omdat mijn zus nog steeds op haar mond zat te rijen. Mijn moeder likte de opgezwollen clitoris van oma en ik kneep in haar dikke tepels. Oma begon weer hevig te schokken.

Mijn vader trok zijn lul uit haar kut en stak hem in mijn moeders mond. Er kwam een hoop vocht uit oma d’r kut. Mijn zus was ook weer klaargekomen en lag samen met oma na te genieten. Oma rook aan haar natte vingers en proefde een druppel. Als hij vanavond binnen komt laat mij dan maar eens mijn gang gaan”, lachte ze ondeugend.

We douchte ons nog even, waarbij oma al haar valse schaamte kwijt was en zich door mijn zus en mij liet wassen. Ik liet deze kans dan ook niet voorbij gaan om mijn vingers in haar kut , maar ook in haar in haar aars te steken. Ze liet het giechelend toe. We trokken onze kleren weer aan, dat wil zeggen mijn zus en moeder hadden alleen een jurk aan, zonder iets eronder.

Mijn oma trok ook haar inmiddels droge kleren weer aan, maar liet haar bloes nu half open staan en stopte haar panty en haar onderbroek in een plastic tasje, ze lachte ondeugend. In de loop van de avond werd mijn opa afgezet door een ouderling die nog 2 anderen naar huis moest brengen en die duidelijk de “BOB” was.

Mijn vader deed open. Opa deed zijn jas uit, en ging gelijk naar de wc. Toen hij binnen kwam, groette hij iedereen en het viel hem direct op dat oma haar bloes niet helemaal gesloten was. Dat was het moment dat mijn moeder naar hem toe ging. Opa wist niet wat er gebeurde en kreeg een vuurrode kop. Zo had ik mijn moeder ook nog nooit meegemaakt. En het was ongelofelijk maar waar, opa luisterde naar mijn moeder en nam de rol van slaaf aan.

Toen hij bloot was , moest hij op zijn handen en knieën op de grond plaatsnemen. Mijn oma die eerst wit was van angst, kreeg haar kleur weer een beetje terug. Ga alle vrouwen met je tong klaarbeffen, nu!!

Opa kroop op zijn knieën naar oma die op de bank zat. Hij wilde onder haar rok kruipen, maar mijn moeder zei: Dus deed hij de rok omhoog en ging tussen de benen van oma zitten.

Hij aarzelde, want dit was iets wat hij volgens oma nog nooit gedaan had, maar hij stak zijn tong uit en ging haar likken. Het wond hem zichtbaar op want hij kreeg een stijve lul. Na een paar minuten begon ze weer luidruchtig klaar te komen. Opa z’n gezicht was behoorlijk nat. Ans was al klaar gaan zitten, met haar benen wijd.

Oma lag nog wijdbeens met een natte kut na te genieten, waarbij ze met haar vingers tussen haar schaamlippen wreef. Terwijl opa mijn zus befte, hield mijn moeder alles in de gaten. Ze had goed in de gaten dat mijn lul, net als die van mijn vader en mijn opa, lekker stijf geworden was.

Mijn moeder likte mijn lul en spuugde er op en zei: Ik ging achter opa staan en drukte mijn harde paal bij hem in zijn poepgat en begon heen en weer te gaan. Toen ik aardig op weg was om klaar te komen riep ze opeens: Mijn vader had zijn broek al uit en nam mijn plaats in, om, net als ik, zijn vader in z’n strakke kont te neuken. Ze commandeerde oma om op haar handen en knieën op de grond plaats te nemen en zei dat ik verder moest gaan in oma d’r reet. Ik stopte nu mijn lul bij haar in haar poepgat die nat was van het kutsap.

Het was een heerlijk gevoel en iedereen genoot. Hij haalde z’n kloppende lul uit de reet van z’n vader en stopte hem in de mond van zijn moeder, die van mijn moeder de opdracht kreeg mijn vader klaar te pijpen. Daar was niet veel voor nodig. Ik kwam gelijktijdig in de reet van mijn oma, terwijl mijn vader in haar mond spoot..

Mijn zus was ook gekomen.

..

Erotische massage helmond prive ontvangst venlo

Maar toen hij jong was, waren hier weinig, meisjes van Oosterse afkomst. Als jong meisje moest ik al zijn schoot komen zitten. Als ik paardje reed op zijn knieën, dan voelde ik al iets hards in mijn rug. Wist ik als meisje, dat hij geil tegen mijn kontje zat te rijen. Pa moest me altijd op bed brengen en als hij me lekker instopte, ging hij ook over mijn plassertje.

Die twee geilden toen al op me. Maar verder is er niks gebeurt. Tot ik een opgeschoten tiener wordt, mijn tietjes stonden al fier voor uit. En bij intieme aanrakingen, werd mijn kutje al nat. Dus ik was een vrouw geworden. En ik werd ongesteld. Dan gaat Opa los en laat geen moment voorbij gaan, om me te strelen en aan te raken, Oma ziet dit alles met gesloten ogen aan.

Of ze wilde hem niet kwijt raken en er zelf wel geil van werd????????. Ik vond het prima, ik kreeg alles wat mijn hartje gegeerde van hem. Bovendien was het nog een charmante man, die er nog prima uit zag. Altijd liep hij te flirten en Oma had dan ook haar ogen dicht. Ik werd een beetje verliefd op hem. Ik was toen al achttien en neukte ook met iedere jongen die ik krijgen kon.

Mijn ouders gingen samen op vakantie en ik moest maar naar Opa en Oma, terwijl ik best wel alleen thuis had kunnen blijven. Maar, Opa trok me aan, dus ging ik voor twee weken bij hun in huis. Opa, glundert al als ik binnenstap. Voor het eerst kust hij me op mijn mond. Geil, voel ik mijn kutje nat worden als zijn tong bij me binnen dringt. Oma is al boven om mijn kamer in orde te maken. Als hij me bij mijn tietjes pakt en over mijn venusheuvel strijkt.

Ik wordt bloedgeil op hem. Ik zie dat hij een stijve pik in zijn broek heeft. En met mijn knie, ga ik over zijn bobbel. Dan staat Oma ineens achter ons en vraagt wat we doen. Geil moedig ik hem aan. Onder aan de trap, staat Oma ons te observeren. Maar ik werd zo geil op je kontje, dat ik het niet kon laten en toen je zei, vinger me maar, gingen alle remmen los. Ik zal haar maar troosten en misschien is ze ook wel geil op me.

Maar daar kom ik wel achter. Dit zou leuk zijn om Opa eens jaloers te maken. Dus ik richt me helemaal op haar. Ga boodschappen met haar doen, naar de bioscoop als Opa gaat biljarten. Draaiend met mijn kontje hangt mijn slip losjes voor mijn kutje. Oma, blijft strijken en knijpen. Voorzichtig zak ik cm. En zonder dat ze iets in de gaten heeft, raakt ze mijn blote kutje aan.

Dan bij het volgend spannende moment knijpt ze weer. Ik manoeuvreer mijn grotje zo, dat ze pardoes in mijn natte gleufje terecht komt. Nog heeft ze het niet door. Als ik met mijn kutje zacht op en neer beweeg, schrikt ze, maar dan doe ik mijn benen dicht en zit haar hand klem in mijn kutje.

Kan ik beter vragen. Vinger na vinger, schuift ze mijn grotje binnen. En ik ben ook jaloers op Opa, die altijd aan je zit. En mij met een natte kut, niet eens aankijkt.

Ik zou wel eens lekker door hem geneukt willen worden. Ik word dan ook geil op dat ouwe mens. Die er ook nog goed uitziet. In het donker vrijen we elkaar op.

Haar slappe tietjes heb ik al snel overeind, haar clit, trilt onder mijn strelende vingers. Zij leunt tegen me aan en zoekt ook mijn borstjes op.

Oma met dik kontje wordt heerlijk geneukt. Geile vrouwen willen sexcontact met jou! Krijg gratis credits na de inschrijving. You may also like Oma Slanke vrouw op leeftijd heeft seks met neger in hotelkamer By Pornfreak 1 juni Oma Oma is boos maar krijgt een jonge pik in haar doos By Pornfreak 1 juni Jong en Oud Oma is geil, speelt met dildo en neukt twee jongens By Pornfreak 16 mei Oma Oma met dik kontje wordt heerlijk geneukt By Pornfreak 30 april Oma Oma Norma houdt van jonge pikken By Pornfreak 7 april Beffen Oma is boos op haar kleindochter By Pornfreak 3 april Tiener Geile zus neukt haar broer om aandacht te krijgen.

Jong en Oud Oma is geil, speelt met dildo en neukt twee jongens.
clitoris likken opa en oma hebben seks

Met mijn adoptie ouders ben ik blij, vooral mijn vader. Die ik aanbid, Moeder is ook een schat. Evenals mijn Oma en Opa. En ook is Opa mijn favoriet. Vijftien jaar geleden, ik was nog een heel klein meisje, en woonde, zoals ik later hoorde in een Weeshuis. Mijn echte ouders heb ik nooit gekend. Ik heette al Kim, dus hebben mijn ouders dat maar zo gelaten. Een meisje met amandelvormige ogen, heet per definitie geen Corrie. Maar naar gelang ik ouder werd. Kregen Pa en Opa, steeds meer interesse in me.

Opa zei altijd, als ik oma niet had ontmoet, dan had ik jou genomen. Zo gecharmeerd was hij van Aziatische vrouwen. Maar toen hij jong was, waren hier weinig, meisjes van Oosterse afkomst. Als jong meisje moest ik al zijn schoot komen zitten. Als ik paardje reed op zijn knieën, dan voelde ik al iets hards in mijn rug. Wist ik als meisje, dat hij geil tegen mijn kontje zat te rijen. Pa moest me altijd op bed brengen en als hij me lekker instopte, ging hij ook over mijn plassertje.

Die twee geilden toen al op me. Maar verder is er niks gebeurt. Tot ik een opgeschoten tiener wordt, mijn tietjes stonden al fier voor uit. En bij intieme aanrakingen, werd mijn kutje al nat. Dus ik was een vrouw geworden. En ik werd ongesteld. Dan gaat Opa los en laat geen moment voorbij gaan, om me te strelen en aan te raken, Oma ziet dit alles met gesloten ogen aan.

Of ze wilde hem niet kwijt raken en er zelf wel geil van werd????????. Ik vond het prima, ik kreeg alles wat mijn hartje gegeerde van hem. Bovendien was het nog een charmante man, die er nog prima uit zag. Altijd liep hij te flirten en Oma had dan ook haar ogen dicht. Ik werd een beetje verliefd op hem. Ik was toen al achttien en neukte ook met iedere jongen die ik krijgen kon.

Mijn ouders gingen samen op vakantie en ik moest maar naar Opa en Oma, terwijl ik best wel alleen thuis had kunnen blijven. Maar, Opa trok me aan, dus ging ik voor twee weken bij hun in huis. Opa, glundert al als ik binnenstap. Voor het eerst kust hij me op mijn mond. Geil, voel ik mijn kutje nat worden als zijn tong bij me binnen dringt. Oma is al boven om mijn kamer in orde te maken. Als hij me bij mijn tietjes pakt en over mijn venusheuvel strijkt.

Ik wordt bloedgeil op hem. Ik zie dat hij een stijve pik in zijn broek heeft. En met mijn knie, ga ik over zijn bobbel. Dan staat Oma ineens achter ons en vraagt wat we doen. Geil moedig ik hem aan. Onder aan de trap, staat Oma ons te observeren. Maar ik werd zo geil op je kontje, dat ik het niet kon laten en toen je zei, vinger me maar, gingen alle remmen los.

Ik zal haar maar troosten en misschien is ze ook wel geil op me. Maar daar kom ik wel achter. Dit zou leuk zijn om Opa eens jaloers te maken.

Dus ik richt me helemaal op haar. Ga boodschappen met haar doen, naar de bioscoop als Opa gaat biljarten. Draaiend met mijn kontje hangt mijn slip losjes voor mijn kutje. Oma, blijft strijken en knijpen. Voorzichtig zak ik cm. En zonder dat ze iets in de gaten heeft, raakt ze mijn blote kutje aan. Dan bij het volgend spannende moment knijpt ze weer. Ik manoeuvreer mijn grotje zo, dat ze pardoes in mijn natte gleufje terecht komt.

Mijn moeder nam de leiding en zei dat oma op haar rug moest gaan liggen en tegen mijn zus en mij gaf ze de opdracht om aan weerskanten van oma te knielen en haar van boven naar beneden te gaan likken.

Mijn oma liet nu alles redelijk gewillig toe. Mijn zus en ik begonnen bij haar oorlellen, haar nek, haar lippen afzakkend naar haar oksels en haar tepels, waaraan wij wat langer bleven zuigen. Oma werd duidelijk opgewonden en begon zachtjes te kreunen en te zuchten. Mijn moeder en vader keken geamuseerd toe, waarbij mijn vader mijn moeder rustig achterlangs neukte.

Mijn zus en ik zakte verder naar beneden en likte haar dikke buik en navel en kwamen tussen haar benen, die wij verder uit elkaar drukten. Onze tongen kwamen elkaar in haar kut tegen. Wij durfden rustig te zeggen dat wij de eersten waren die haar kut uitlikten. Het kreunen was nu overgegaan naar hijgen en roepen “o dit is lekker “ en “wat voelt dat raar”.

Onze handen en vingers deden ook hun werk en masseerden haar tieten en tepels. Toen we met onze vingers in haar kut wroetten en met onze tongen haar clitoris likten, begon ze te schreeuwen, met haar ogen te draaien en met haar lichaam te schokken. Wij knepen nog even hard in haar tepels. Ze kwam klaar en dat duurde wel 30 seconden lang. Mijn ouders genoten ook van dit schouwspel en zij waren dan ook beiden klaargekomen.

Mijn zus drukte mij op mijn rug en liet haar natte kut op mijn lul zakken en ging snel op en neer, zodat wij beiden ook klaar kwamen. Toen oma weer een beetje tot zichzelf was gekomen, zei mijn zus lachend. Mijn zus kroop naar de kut van mijn moeder, om het sperma van mijn vader eruit te likken en daarbij mijn moeder een lekkere bef beurt te geven. Mijn moeder kwam weer klaar en mijn oma vond het allemaal steeds leuker worden.

Mijn zus drukte oma weer op haar rug en ging met haar kut op haar mond zitten. Oma likte mijn sperma uit de kut van mijn zus. Nu kreeg mijn vader weer een stijve, wat door mijn moeder gestimuleerd werd. Oma gaf een gesmoorde schreeuw, omdat mijn zus nog steeds op haar mond zat te rijen. Mijn moeder likte de opgezwollen clitoris van oma en ik kneep in haar dikke tepels. Oma begon weer hevig te schokken. Mijn vader trok zijn lul uit haar kut en stak hem in mijn moeders mond.

Er kwam een hoop vocht uit oma d’r kut. Mijn zus was ook weer klaargekomen en lag samen met oma na te genieten. Oma rook aan haar natte vingers en proefde een druppel. Als hij vanavond binnen komt laat mij dan maar eens mijn gang gaan”, lachte ze ondeugend.

We douchte ons nog even, waarbij oma al haar valse schaamte kwijt was en zich door mijn zus en mij liet wassen. Ik liet deze kans dan ook niet voorbij gaan om mijn vingers in haar kut , maar ook in haar in haar aars te steken.

Ze liet het giechelend toe. We trokken onze kleren weer aan, dat wil zeggen mijn zus en moeder hadden alleen een jurk aan, zonder iets eronder. Mijn oma trok ook haar inmiddels droge kleren weer aan, maar liet haar bloes nu half open staan en stopte haar panty en haar onderbroek in een plastic tasje, ze lachte ondeugend.

In de loop van de avond werd mijn opa afgezet door een ouderling die nog 2 anderen naar huis moest brengen en die duidelijk de “BOB” was. Mijn vader deed open. Opa deed zijn jas uit, en ging gelijk naar de wc.

Toen hij binnen kwam, groette hij iedereen en het viel hem direct op dat oma haar bloes niet helemaal gesloten was. Dat was het moment dat mijn moeder naar hem toe ging. Opa wist niet wat er gebeurde en kreeg een vuurrode kop.

Zo had ik mijn moeder ook nog nooit meegemaakt. En het was ongelofelijk maar waar, opa luisterde naar mijn moeder en nam de rol van slaaf aan. Toen hij bloot was , moest hij op zijn handen en knieën op de grond plaatsnemen. Mijn oma die eerst wit was van angst, kreeg haar kleur weer een beetje terug. Ga alle vrouwen met je tong klaarbeffen, nu!! Opa kroop op zijn knieën naar oma die op de bank zat. Hij wilde onder haar rok kruipen, maar mijn moeder zei: Dus deed hij de rok omhoog en ging tussen de benen van oma zitten.

Hij aarzelde, want dit was iets wat hij volgens oma nog nooit gedaan had, maar hij stak zijn tong uit en ging haar likken. Het wond hem zichtbaar op want hij kreeg een stijve lul. Na een paar minuten begon ze weer luidruchtig klaar te komen. Opa z’n gezicht was behoorlijk nat. Ans was al klaar gaan zitten, met haar benen wijd. Oma lag nog wijdbeens met een natte kut na te genieten, waarbij ze met haar vingers tussen haar schaamlippen wreef.

Terwijl opa mijn zus befte, hield mijn moeder alles in de gaten. Ze had goed in de gaten dat mijn lul, net als die van mijn vader en mijn opa, lekker stijf geworden was. Mijn moeder likte mijn lul en spuugde er op en zei: Ik ging achter opa staan en drukte mijn harde paal bij hem in zijn poepgat en begon heen en weer te gaan.

Toen ik aardig op weg was om klaar te komen riep ze opeens: Mijn vader had zijn broek al uit en nam mijn plaats in, om, net als ik, zijn vader in z’n strakke kont te neuken. Ze commandeerde oma om op haar handen en knieën op de grond plaats te nemen en zei dat ik verder moest gaan in oma d’r reet. Ik stopte nu mijn lul bij haar in haar poepgat die nat was van het kutsap.

Het was een heerlijk gevoel en iedereen genoot. Hij haalde z’n kloppende lul uit de reet van z’n vader en stopte hem in de mond van zijn moeder, die van mijn moeder de opdracht kreeg mijn vader klaar te pijpen. Daar was niet veel voor nodig.

Ik kwam gelijktijdig in de reet van mijn oma, terwijl mijn vader in haar mond spoot.. Mijn zus was ook gekomen.

..


Opa zei altijd, als ik oma niet had ontmoet, dan had ik jou genomen. Zo gecharmeerd was hij van Aziatische vrouwen. Maar toen hij jong was, waren hier weinig, meisjes van Oosterse afkomst. Als jong meisje moest ik al zijn schoot komen zitten. Als ik paardje reed op zijn knieën, dan voelde ik al iets hards in mijn rug. Wist ik als meisje, dat hij geil tegen mijn kontje zat te rijen. Pa moest me altijd op bed brengen en als hij me lekker instopte, ging hij ook over mijn plassertje.

Die twee geilden toen al op me. Maar verder is er niks gebeurt. Tot ik een opgeschoten tiener wordt, mijn tietjes stonden al fier voor uit.

En bij intieme aanrakingen, werd mijn kutje al nat. Dus ik was een vrouw geworden. En ik werd ongesteld. Dan gaat Opa los en laat geen moment voorbij gaan, om me te strelen en aan te raken, Oma ziet dit alles met gesloten ogen aan. Of ze wilde hem niet kwijt raken en er zelf wel geil van werd????????. Ik vond het prima, ik kreeg alles wat mijn hartje gegeerde van hem. Bovendien was het nog een charmante man, die er nog prima uit zag.

Altijd liep hij te flirten en Oma had dan ook haar ogen dicht. Ik werd een beetje verliefd op hem. Ik was toen al achttien en neukte ook met iedere jongen die ik krijgen kon. Mijn ouders gingen samen op vakantie en ik moest maar naar Opa en Oma, terwijl ik best wel alleen thuis had kunnen blijven.

Maar, Opa trok me aan, dus ging ik voor twee weken bij hun in huis. Opa, glundert al als ik binnenstap. Voor het eerst kust hij me op mijn mond. Geil, voel ik mijn kutje nat worden als zijn tong bij me binnen dringt. Oma is al boven om mijn kamer in orde te maken. Als hij me bij mijn tietjes pakt en over mijn venusheuvel strijkt. Ik wordt bloedgeil op hem. Ik zie dat hij een stijve pik in zijn broek heeft. En met mijn knie, ga ik over zijn bobbel.

Dan staat Oma ineens achter ons en vraagt wat we doen. Geil moedig ik hem aan. Onder aan de trap, staat Oma ons te observeren.

Maar ik werd zo geil op je kontje, dat ik het niet kon laten en toen je zei, vinger me maar, gingen alle remmen los. Ik zal haar maar troosten en misschien is ze ook wel geil op me. Maar daar kom ik wel achter. Dit zou leuk zijn om Opa eens jaloers te maken. Dus ik richt me helemaal op haar. Ga boodschappen met haar doen, naar de bioscoop als Opa gaat biljarten. Draaiend met mijn kontje hangt mijn slip losjes voor mijn kutje. Oma, blijft strijken en knijpen.

Voorzichtig zak ik cm. En zonder dat ze iets in de gaten heeft, raakt ze mijn blote kutje aan. Dan bij het volgend spannende moment knijpt ze weer. Ik manoeuvreer mijn grotje zo, dat ze pardoes in mijn natte gleufje terecht komt. Nog heeft ze het niet door. Als ik met mijn kutje zacht op en neer beweeg, schrikt ze, maar dan doe ik mijn benen dicht en zit haar hand klem in mijn kutje.

Kan ik beter vragen. Vinger na vinger, schuift ze mijn grotje binnen. En ik ben ook jaloers op Opa, die altijd aan je zit. En mij met een natte kut, niet eens aankijkt. Ik zou wel eens lekker door hem geneukt willen worden. Ik word dan ook geil op dat ouwe mens. Die er ook nog goed uitziet. In het donker vrijen we elkaar op.

Geile vrouwen willen sexcontact met jou! Krijg gratis credits na de inschrijving. You may also like Oma Slanke vrouw op leeftijd heeft seks met neger in hotelkamer By Pornfreak 1 juni Oma Oma is boos maar krijgt een jonge pik in haar doos By Pornfreak 1 juni Jong en Oud Oma is geil, speelt met dildo en neukt twee jongens By Pornfreak 16 mei Oma Oma met dik kontje wordt heerlijk geneukt By Pornfreak 30 april Oma Oma Norma houdt van jonge pikken By Pornfreak 7 april Beffen Oma is boos op haar kleindochter By Pornfreak 3 april Tiener Geile zus neukt haar broer om aandacht te krijgen.

Jong en Oud Oma is geil, speelt met dildo en neukt twee jongens. Copyright © Nieuws.


Cutjes erotische massagesalon brabant


Ze had één keer een jongen kort gepijpt en was niet heel zeker van haar zaak. Gelukkig vertelde opa Jan precies wat ze moest doen en al na een paar minuten kreeg ze de smaak goed te pakken en begon hem steeds beter te pijpen. Jan had wel door dat ze onervaren was en besloot dat het de hoogste tijd was dat hij haar zou laten voelen wat het is om gebeft te worden.

Ze had niet gelijk door wat er ging gebeuren, maar ze liet zich gewillig op de bank duwen en deed op verzoek haar benen wijd. Jaclyn dacht dat ze zou ontploffen toen Jan met zijn tong over haar clitoris ging. Ze was al aardig opgewonden geraakt bij de gedachte dat ze seks zou gaan hebben met Jan en wat hij nu deed was goddelijk.

Ze begon met haar grote tieten te spelen terwijl Jan steeds sneller over haar clitoris ging. Jaclyn voelde de genotsprikkels door haar lijf gaan en ze kreeg het steeds warmer. Ze masturbeerde veel, maar dat viel in het niet bij opa Jan zijn tong die wonderen aan het verrichten was in haar kutje. Haar onderlichaam leek een eigen leven te gaan leiden en drukte zich steeds meer tegen de mond van Jan aan.

Die moest zijn best doen om nog een beetje adem te halen, maar hij wist dat ze op het randje van klaarkomen zat. Hij stopte een paar vingers in haar kutje, terwijl hij bleef likken en dat was genoeg om Jaclyn over de rand te helpen. Die wist niet wat haar overkwam toen haar orgasme vanuit haar tenen opkwam en zich snel een weg door haar lichaam baande.

Ze dacht even dat ze een black-out zou krijgen en overal zag ze sterretjes, dit was het pure genot waar ze altijd al naar op zoek was. Jan bleef ondertussen voorzichtig over haar clitoris likken waardoor haar orgasme steeds bleef terugkomen. Op een gegeven moment werd het echter te gevoelig en stopte Jan, die tevreden omhoog keek naar het van genot vertrokken gezicht van Jaclyn. Hij stond op, ging naast haar op de bank zitten en drukte haar stevig tegen zich aan.

Hij had een keiharde pik gekregen, want hij had niets te klagen over vrouwelijke aandacht, maar de meeste haalden het toch niet bij de schoonheid die naast hem op de bank zat en zich helemaal aan hem overgaf. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en binnen een recordtijd had hij zijn kleren uit en was hij Jaclyn langzaam aan het neuken. Haar strakke kut voelde als een handschoen om zijn pik en hij genoot van het zicht. Jaclyn was een heerlijke vrouw met strakke grote tieten en ze had een pracht figuur.

Tijdens het neuken was ze haar grote borsten aan het kneden en keek ze hem geil aan. Hij was blij dat hij een goede controle over zijn klaarkomen had en besloot om er een paar standjes tegenaan te gooien. Jan wilde haar namelijk van achteren neuken, één van zijn favoriete standjes. Jaclyn had niet gelijk door wat hij wilde, maar toen zijn pik er eenmaal van achteren inzat wist ze gelijk dat dit ook haar favoriete standje zou worden. Ze had altijd gedacht dat een oudere man voorzichtig zou neuken, iets dat ze heerlijk vond, maar ze moest voor zichzelf toe geven dat hard geneukt worden door een oudere man nog lekkerder was.

De sportieve Jan had namelijk geen enkele moeite om er een hoog tempo in te houden. Ook niet toen hij half op de bank was gaan liggen en Jaclyn zich over zijn pik had laten zakken.

Hij beukte er op los en dat bleek voldoende te zijn om haar voor de vierde keer klaar te krijgen. Het was een multipel orgasme, want opa Jan bleef haar gewoon neuken terwijl ze de genotsgolven door haar lichaam voelde gaan. Stiekem was ze wel een beetje blij dat Jan op het punt stond om te gaan spuiten, want ze had even wat tijd nodig om op adem te komen. Hij haalde zijn pik uit haar kutje en Jaclyn besloot om de vrouwelijke pornosterren, waarvan ze filmpjes had gezien op het internet, na te doen.

Ze ging op haar knieën zitten en drukte haar grote tieten uitnodigend omhoog. Dat was teveel voor Jan, die nog een paar rukken aan zijn grote pik gaf en hard over haar grote tieten klaarkwam. Nadat ze zijn laatste druppels zaad uit zijn pik had gezogen, lieten ze zich al hijgend op de bank vallen en kroop ze tegen opa Jan aan en kriebelde ze zachtjes over zijn ballen. Jaclyn knikte en ze had een ondeugende twinkeling in haar ogen. Ze ging dan ook gewillig mee toen opa Jan opstond en haar hand vastpakte en ze met zijn tweeën op weg gingen naar de slaapkamer waar het nog tot diep in de nacht zeer onrustig was.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. De beste sexfilmpjes met een oudere man erin Oudere man Elle heeft voor het eerste seks met een veel oudere man   Geile Australische oudere man neukt er op los met blonde BBW   Knappe tiener, sexy lingerie, heeft seks met oudere man   De beste porno- en seksvideo's met oudere mannen en het beste van de pornovideo tube sites.

Opa heeft sex met de beste vriendin van zijn kleindochter Geplaatst door amateur jul 9, Oudere man , Seksverhaal 0. De stoere tatoeage opa in deze pornovideo is aan het neuken met de beste vriendin van zijn kleindochter. Een lekker ding met grote tieten. Next Aftrek oma met dikke hangtieten zorgt dat haar buurman klaarkomt. Geef een reactie Reactie annuleren. De beste sexfilmpjes met een oudere man erin Oudere man. Elle heeft voor het eerste seks met een veel oudere man. Geile Australische oudere man neukt er op los met blonde BBW.

Knappe tiener, sexy lingerie, heeft seks met oudere man. Categorized Tag Cloud koppel slank cumshot vriendin trio oma tietneuken pijpen mature lesbisch bank buurvrouw huisvrouw masturberen vingeren blond lingerie klaarkomen aftrekken buurman hondjes dildo tiener brunette grote pik neuken dik milf strand lekker kontje standjes creampie tatoeages geil brilletje donkere man hangtieten echtgenote webcam anaal moeder grote tieten knap BBW facial berijden beffen buitensex doorslikken grote borsten hotelkamer.

Of ze wilde hem niet kwijt raken en er zelf wel geil van werd????????. Ik vond het prima, ik kreeg alles wat mijn hartje gegeerde van hem.

Bovendien was het nog een charmante man, die er nog prima uit zag. Altijd liep hij te flirten en Oma had dan ook haar ogen dicht. Ik werd een beetje verliefd op hem. Ik was toen al achttien en neukte ook met iedere jongen die ik krijgen kon. Mijn ouders gingen samen op vakantie en ik moest maar naar Opa en Oma, terwijl ik best wel alleen thuis had kunnen blijven. Maar, Opa trok me aan, dus ging ik voor twee weken bij hun in huis.

Opa, glundert al als ik binnenstap. Voor het eerst kust hij me op mijn mond. Geil, voel ik mijn kutje nat worden als zijn tong bij me binnen dringt. Oma is al boven om mijn kamer in orde te maken. Als hij me bij mijn tietjes pakt en over mijn venusheuvel strijkt. Ik wordt bloedgeil op hem. Ik zie dat hij een stijve pik in zijn broek heeft. En met mijn knie, ga ik over zijn bobbel. Dan staat Oma ineens achter ons en vraagt wat we doen. Geil moedig ik hem aan.

Onder aan de trap, staat Oma ons te observeren. Maar ik werd zo geil op je kontje, dat ik het niet kon laten en toen je zei, vinger me maar, gingen alle remmen los. Ik zal haar maar troosten en misschien is ze ook wel geil op me. Maar daar kom ik wel achter. Dit zou leuk zijn om Opa eens jaloers te maken. Dus ik richt me helemaal op haar. Ga boodschappen met haar doen, naar de bioscoop als Opa gaat biljarten. Draaiend met mijn kontje hangt mijn slip losjes voor mijn kutje.

Oma, blijft strijken en knijpen. Voorzichtig zak ik cm. En zonder dat ze iets in de gaten heeft, raakt ze mijn blote kutje aan. Dan bij het volgend spannende moment knijpt ze weer. Ik manoeuvreer mijn grotje zo, dat ze pardoes in mijn natte gleufje terecht komt. Nog heeft ze het niet door. Als ik met mijn kutje zacht op en neer beweeg, schrikt ze, maar dan doe ik mijn benen dicht en zit haar hand klem in mijn kutje. Kan ik beter vragen. Vinger na vinger, schuift ze mijn grotje binnen.

En ik ben ook jaloers op Opa, die altijd aan je zit. En mij met een natte kut, niet eens aankijkt. Ik zou wel eens lekker door hem geneukt willen worden. Ik word dan ook geil op dat ouwe mens.

Die er ook nog goed uitziet. In het donker vrijen we elkaar op. Haar slappe tietjes heb ik al snel overeind, haar clit, trilt onder mijn strelende vingers. Zij leunt tegen me aan en zoekt ook mijn borstjes op. Sabbelend op mijn tepel met haar vinger diep in mijn kutje, friemelt ze over mijn spotje.

Door dat kussen en haar harde tietjes, komt het ouwetje ook aan haar hoogtepunt. Met een diepe zucht, of het spanning van de film is komt ze klaar. Mijn vinger floept haar ouwe malse grotje uit. Op weg naar huis zitten we in de auto en smeden een plan om die ouwe thuis eens goed jaloers te maken.

Ik schakel dan mis en zit pardoes aan haar kutje. Elkaar op geilend rijden we huiswaarts. En diep voel ik in paar vingers over mijn spotje gaan. Trillend van genot, neemt ze mijn kontje ook onderhanden.

We ontkleden elkaar, als we beneden Opa thuis horen komen. Hij komt ook de trap op en trekt de deur open en ziet twee naakte dames de liefde bedrijven.

Als een speer is ook hij uit de kleren.

clitoris likken opa en oma hebben seks