geil schatje kutje proeven

.

Massage nijmegen erotisch sensuele massage amsterdam

Ondanks de geboorte van onze prachtige dochter, heeft ze nog steeds een nauw, heel gemakkelijk vochtig te krijgen kutje. Ook vanavond weer, zit ze op haar stoel, met een been wat schommelend over de leuning TV te kijken met een glaasje wijn in haar hand. Naar haar kijkend voel ik me lekker en geniet nog steeds van haar kuiten, haar beetje blote dijbenen en wat ik daar tussen weet te zitten. Haar kutje ziet er uit als een perzik, waarbij haar kleine schaamlippen bijna niet te zien zijn.

Voor mij altijd een uitdaging deze, door het voorspel, naar buiten te zien komen en ze lekker glad en open te krijgen. Leentje lacht en zet tergend langzaam haar been op de grond waardoor mijn ogen getrokken worden naar haar blote dijen en, nog geiler, haar slipje. Ik ben en blijf nu eenmaal een man die gek is op vrouwenbenen en zie bijna liever een broekje stiekem onder een rokje dan bloot. We neuken ook wel eens als mijn vrouw haar jurkje nog aan heeft en er zo lekker niks onder draagt.

Ik trek haar uit haar stoel en sla mijn armen om haar slanke lijf. Ik voel mijn eikel zacht kloppen en schuif met mijn lippen langs die van haar. Traag opent ze haar mond en voel ik haar zachte tong over de binnenkant van mijn lippen glijden. Ik laat een hand over haar rug naar beneden glijden en leg die op haar billen. De andere leg ik in haar nek en we beginnen aan een heel intieme vochtige tongzoen, waarbij ik het onderlijf van mijn schat ritmisch tegen mijn stijve voel drukken.

Ietwat geschrokken, omdat we dit eigenlijk nooit doen waar onze Josje bij is, laten we elkaar los en zien onze dochter wat wazig kijkend in haar sportkleding staan.

Mijn dochter kijkt over de schouder van mijn vrouw mij aan en maakt met haar mond een kusbeweging. We doen de lichten uit en lopen naar boven. Doordat ze zo ligt heb ik ruim uitzicht op haar kleine kontje in een klein lichtpaars broekje. Op haar arm steunend ligt ze me stil aan te kijken. Ik loop naar haar bed en ga op de rand zitten.

Josje legt haar Ipad opzij en draait zich op haar rug. Ik kijk langs haar lijf en zie de lichte welving van haar borsten, haar opgeschoven hemdje, een opengewerkt kanten broekje en daaronder haar prachtige benen. Ik aai weer over haar bol en ze draait zich weer op haar zij, kromt zich en legt haar hoofd op mijn benen. Josje gaat wat opzij liggen en ik leg me naast haar op mijn rug en open mijn arm. Mijn dochter nestelt zich met een zuchtje tegen me aan. Ik aai een tijdje over haar krullen, schouders, rug en leg tenslotte mijn hand in haar heup.

Zuchtend rekt Josje zich uit en geeft me een kusje op mijn wang. Als ze dit nog eens doet, voel ik haar mond iets dichter naar die van mij komen. Ik draai mijn hoofd naar haar toe en voel haar volle zachte lippen op de mijne.

Ik draai me om, zie dat heerlijke ding op bed zitten en loop terug. Ik buig me naar haar toe en geef haar een snel kusje op haar wang. Lachend loop ik nu haar kamer uit. Nog wat lachend kom ik onze slaapkamer binnen. Mijn vrouw draait zich op haar zij en slaat een been om me heen. Ik draai mijn gezicht naar mijn lieverd en met een kreun voel ik haar zachte mond mijn lippen beroeren. Als ik mijn mond open, glijdt haar tong tegen de mijne.

Langzaam beginnen we aan een tongzoen terwijl onze lijven zacht tegen elkaar kronkelen. Ik lik over haar dikke tepels die tegen mijn tong stijf worden. Met mijn mond over haar lekkere tepelhoven, zuig ik zacht maar intens op haar tepel. Mijn schat drukt met haar hand op mijn hoofd en ik lik me over haar buik naar haar kutje. Met een diepe zucht opent ze haar benen en glij ik met mijn tong tussen haar liezen.

Haar bolle schaamlippen likkend voel ik haar hand om mijn stijve glijden terwijl ze haar onderlijf tegen mijn mond omhoog drukt. Met het puntje van mijn tong lik ik haar geile spleetje en druk met mijn vingers onder haar billen door haar schaamlippen wat open zodat haar kleine schaamlippen naar buiten piepen. Ik zuig op haar lipjes en voel ze dikker worden. Met een dierlijk gegrom druk ik mijn open mond op haar kutje en tong diep in haar gleufje.

Aangemoedigd door haar gehijg, schuif ik mijn wijs en middelvinger tussen haar openstaande schaamlippen op en neer tot ik haar lustopening voel en ze een stukje in haar gladde tunneltje laat glijden. Mijn schat drijft gewoon , ik proef haar warme geil op mijn tong lopen, bijna spuiten.

Ik heb zelf ook een vriendin, maar op seksueel gebied is ze niet zo actief. Nu weet ik wel dat vertrouwen de basis is van een goede relatie, maar lekkere sex is toch ook wel belangrijk naar mijn mening. Nu heeft Anita al laten doorschemeren dat ze nogal vrij is qua sex, maar hoe ze aan mij een hint gaf, was voor mij de stap. Ik was bij haar op visite, toen ze zei dat ze was aangekomen.

Nu kun je dat ook wel zien, want ze was iets te mager. Mijn tieten zijn ook ietsje meegegroeid Henny, kijk maar. Ze lachte naar me en liet mij haar tiet zien! Even wist ik niet hoe ik moest reageren, maar ze zei: Ze kwam naast mij zitten en legde haar hand op mijn been. Zeg eens eerlijk Henny, zou je mij willen neuken als ik zou willen? Eigenlijk wel ja, want je hebt een lekker kontje Anita. Alleen ga je wel met Andre en dat houdt me wel een beetje tegen, want hij is wel een goede vriend van mij.

Dat weet ik toch, maar ik krijg doorgaans een nat kutje van je schat, en verlang naar je. Haar hand gleed naar mijn kruis en ze vroeg: Ben je nu ook nat dan? Je moest eens weten schat, maar je mag wel even voelen hoor.

En ze deed haar benen wijd. Ik voelde haar vocht door haar legging heen, en ze keek me geil aan. Ze pakte mijn hand en ze trok mij mee naar boven. In de slaapkamer begonnen we te tongzoenen, en ze kneep zachtjes in mijn pik. Haar bloesje was vlug uit, en ze zat op de rand van het bed. Kom hier lieverd, ik wil je pik zien. Bliksemsnel was mijn broek uit en ze streelde mijn ballen.

Haar mond sluitte zich om mijn pik, en ze begon me heerlijk te pijpen. Fuck wat deed ze dat geil zeg! Je hebt een heerlijke lul Henny. Dank je wel schatje, je pijpt echt waanzinnig lekker. Als je gaat komen mag dat best hoor, want ik hou van zaad lieverd. Ze begon weer heerlijk aan mijn paal te sabbelen, en ik voelde dat het niet lang meer ging duren.

Je zuigt me klaar lekker ding, ik ga komen van je! Heftig zoog ze door tot ik mijn lading in haar keel spoot! Ze slikte het netjes door, wat mijn partner niet doet. Oh mijn god Anita wat ben jij lekker zeg! Hahaha dank je schat, jij smaakt ook niet verkeerd moet ik zeggen.

Je was wel erg geil he Henny, of ben je dat nog steeds? Ja en ja lieverd. Gelukkig maar, dan kun je mijn kutje even proeven geile beer. Haar legging ging uit, en voor het eerst zag ik haar mooie natte geile kutje. Zachtjes begon ik haar kutje te beffen die overigens goed smaakte.


geil schatje kutje proeven

.

Ons gezin bestaat uit mijn vrouw Leentje, mijn dochter Josje en mijzelf, Yohna. Ik ben manager van een serviceafdeling, mijn vrouw werkt niet en mijn dochter 16 zit in haar laatste jaar op het VWO.

We zijn een best open gezin waar veel besproken wordt. Beetje rommelig maar schoon huishouden omdat mijn vrouw geen type is van opruimen en zo maar wel van poetsen. De seks is goed, we houden er allebei van en mijn vrouw komt gemakkelijk en graag klaar. Ze heeft een lekker lijf en met regelmaat weet ze me opgewonden te krijgen door de manier waarop ze zich kleed.

Meestal een jurk of rok waardoor haar benen, waar ik in het begin verliefd op ben geworden, zo lekker uitkomen.

Nog steeds een strak kontje, beetje zandloperfiguurtje en heerlijke borsten met grote lichtbruine tepelhoven en dikke tepels. Ondanks de geboorte van onze prachtige dochter, heeft ze nog steeds een nauw, heel gemakkelijk vochtig te krijgen kutje. Ook vanavond weer, zit ze op haar stoel, met een been wat schommelend over de leuning TV te kijken met een glaasje wijn in haar hand.

Naar haar kijkend voel ik me lekker en geniet nog steeds van haar kuiten, haar beetje blote dijbenen en wat ik daar tussen weet te zitten. Haar kutje ziet er uit als een perzik, waarbij haar kleine schaamlippen bijna niet te zien zijn. Voor mij altijd een uitdaging deze, door het voorspel, naar buiten te zien komen en ze lekker glad en open te krijgen.

Leentje lacht en zet tergend langzaam haar been op de grond waardoor mijn ogen getrokken worden naar haar blote dijen en, nog geiler, haar slipje. Ik ben en blijf nu eenmaal een man die gek is op vrouwenbenen en zie bijna liever een broekje stiekem onder een rokje dan bloot.

We neuken ook wel eens als mijn vrouw haar jurkje nog aan heeft en er zo lekker niks onder draagt. Ik trek haar uit haar stoel en sla mijn armen om haar slanke lijf. Ik voel mijn eikel zacht kloppen en schuif met mijn lippen langs die van haar.

Traag opent ze haar mond en voel ik haar zachte tong over de binnenkant van mijn lippen glijden. Ik laat een hand over haar rug naar beneden glijden en leg die op haar billen. De andere leg ik in haar nek en we beginnen aan een heel intieme vochtige tongzoen, waarbij ik het onderlijf van mijn schat ritmisch tegen mijn stijve voel drukken.

Ietwat geschrokken, omdat we dit eigenlijk nooit doen waar onze Josje bij is, laten we elkaar los en zien onze dochter wat wazig kijkend in haar sportkleding staan.

Mijn dochter kijkt over de schouder van mijn vrouw mij aan en maakt met haar mond een kusbeweging. We doen de lichten uit en lopen naar boven. Doordat ze zo ligt heb ik ruim uitzicht op haar kleine kontje in een klein lichtpaars broekje. Op haar arm steunend ligt ze me stil aan te kijken. Ik loop naar haar bed en ga op de rand zitten. Josje legt haar Ipad opzij en draait zich op haar rug.

Ik kijk langs haar lijf en zie de lichte welving van haar borsten, haar opgeschoven hemdje, een opengewerkt kanten broekje en daaronder haar prachtige benen.

Ik aai weer over haar bol en ze draait zich weer op haar zij, kromt zich en legt haar hoofd op mijn benen. Josje gaat wat opzij liggen en ik leg me naast haar op mijn rug en open mijn arm. Mijn dochter nestelt zich met een zuchtje tegen me aan.

Ik aai een tijdje over haar krullen, schouders, rug en leg tenslotte mijn hand in haar heup. Zuchtend rekt Josje zich uit en geeft me een kusje op mijn wang. Als ze dit nog eens doet, voel ik haar mond iets dichter naar die van mij komen. Ik draai mijn hoofd naar haar toe en voel haar volle zachte lippen op de mijne.

Ik draai me om, zie dat heerlijke ding op bed zitten en loop terug. Ik buig me naar haar toe en geef haar een snel kusje op haar wang. Lachend loop ik nu haar kamer uit. Nog wat lachend kom ik onze slaapkamer binnen. Mijn vrouw draait zich op haar zij en slaat een been om me heen. Ik draai mijn gezicht naar mijn lieverd en met een kreun voel ik haar zachte mond mijn lippen beroeren. Als ik mijn mond open, glijdt haar tong tegen de mijne.

Langzaam beginnen we aan een tongzoen terwijl onze lijven zacht tegen elkaar kronkelen. Ik lik over haar dikke tepels die tegen mijn tong stijf worden. Met mijn mond over haar lekkere tepelhoven, zuig ik zacht maar intens op haar tepel. En ze deed haar benen wijd. Ik voelde haar vocht door haar legging heen, en ze keek me geil aan.

Ze pakte mijn hand en ze trok mij mee naar boven. In de slaapkamer begonnen we te tongzoenen, en ze kneep zachtjes in mijn pik. Haar bloesje was vlug uit, en ze zat op de rand van het bed. Kom hier lieverd, ik wil je pik zien. Bliksemsnel was mijn broek uit en ze streelde mijn ballen. Haar mond sluitte zich om mijn pik, en ze begon me heerlijk te pijpen. Fuck wat deed ze dat geil zeg!

Je hebt een heerlijke lul Henny. Dank je wel schatje, je pijpt echt waanzinnig lekker. Als je gaat komen mag dat best hoor, want ik hou van zaad lieverd. Ze begon weer heerlijk aan mijn paal te sabbelen, en ik voelde dat het niet lang meer ging duren. Je zuigt me klaar lekker ding, ik ga komen van je! Heftig zoog ze door tot ik mijn lading in haar keel spoot!

Ze slikte het netjes door, wat mijn partner niet doet. Oh mijn god Anita wat ben jij lekker zeg! Hahaha dank je schat, jij smaakt ook niet verkeerd moet ik zeggen. Je was wel erg geil he Henny, of ben je dat nog steeds? Ja en ja lieverd. Gelukkig maar, dan kun je mijn kutje even proeven geile beer. Haar legging ging uit, en voor het eerst zag ik haar mooie natte geile kutje. Zachtjes begon ik haar kutje te beffen die overigens goed smaakte. Oh ja schatje, ga door en ik kom in je bekkie klaar hoor!

Gretig likte ik door en voor ik het wist, kwam er een lading sap in mijn mond. Oh ja lekker ding, ik wil je pik in mijn kut Henny, neuk me! Mijn pik gleed naar binnen en langzaam begon ik haar te neuken. Ik likte haar tepels en af en toe tongde we elkaar. Je neukt heerlijk Henny, ga door met die geile paal van je. Ik stootte stevig door, maar stopte toen even.

Waarom stop je nou? Je hebt een lekker kontje Anita. Oh je wilt in mijn kontje he geil mannetje, mag hoor als je hem maar goed nat maakt. Ik gaf haar een kus en ze ging op haar knieen zitten. Ik spuugde op haar anus en begon er aan te likken.

Oh wat zalig Henny, ik voel me een sletje bij jou weet je dat? Je bent ook een sletje schat, want je bent getrouwd. Zachtjes duwde ik mijn pik naar binnen en begon haar kontje te neuken. Al kreunend zei ze: