grote open kut moslima geneukt

Ze voelde hoe de stijve pik hard tegen haar onderbuik duwde. Morgen stop in hem diep in je kut! Ik ga je morgen echt zo vreselijk hard neuken!

Bousjra had thuis al haar kleding gecontroleerd en zo nodig gewassen. Toen Rachid thuiskwam had ze het moeilijk, haar verraad viel haar zwaar! Ze hield van Rachid maar ze kon de dierlijke lust die haar gedachten bepaalde niet verdringen. Het was maar voor een keer, een keer zou ze toegeven aan die heerlijke lustgevoelens en daarna de rest van haar leven een toegewijde echtgenote zijn voor Rachid. Ze wist natuurlijk niet dat Rachid van haar uitspattingen op de hoogte was en dat haar vreemde gedrag hem opwond.

Rachid merkte aan zijn vrouw dat er nog wat te gebeuren stond. Hij merkte duidelijk dat Bousjra nerveus was en had, als zelfstandig ondernemer kon hij zijn eigen tijd bepalen, dus besloten het af te wachten en had de volgende dag vrij genomen. Bousjra viel die avond snel in slaap en wilde dromen over jonge mannen met stijve pikken zorgden ervoor dat ze de volgende morgen met een opgewonden en nat poesje wakker werd.

Ze kon nauwelijks haar ongeduld verbergen en ze ergerde zich aan de maar niet opschietende Rachid. Bousjra was geil en verlangde naar de jongens. Rachid kuste haar zoals altijd als hij wegging, ze hoorde nauwelijks wat hij zei en zodra de voordeur dicht was haastte zij zich naar de slaapkamer. Ze schoof de gordijnen dicht en deed de lampen aan, dempte het licht wat zodat er een sfeertje ontstond. Ze trok het beddengoed van het bed en verving het door een geil rood onderlaken.

Zodra ze met de slaapkamer klaar was en er genoeg tijd was verstreken, en ze zeker wist dat Rachid naar zijn werk was, liep ze naar de woonkamer en deed de gordijnen half dicht. Nu was het dus echt, ze ging hier echt mee door! Ze voelde de seksuele spanning in haar lijf toenemen. Lenher Shaitan, ze zou zich door drie geile jongens in haar eigen bed laten neuken!

Ze stond voor de kast en keek in de la waarin ze haar lingerie bewaarde, wat zou ze aan trekken? Bousjra wilde de jongens compleet gek van verlangen maken, het moest iets super geils zijn en toch stijlvol maar vooral opwindend. Na even in de la gerommeld te hebben vond ze wat ze zocht, iets wat ze voor Rachid had gekocht maar dat hij te ordinair had gevonden.

Het was donker rood van kleur en doorschijnend. Simpel maar o zo sexy! Nauwelijks had ze de jurk aan of de deurbel rinkelde. Onmiddellijk voelde ze hoe het kleine beetje rust uit haar lijf verdween en een ongemakkelijke spanning haar de keel snoerde. Daar waren die jongens! De twijfel sloeg toe, nu kon ze nog terug! Nee, dit kon ze niet maken, Rachid zou haar dit nooit vergeven!

Bousjra wist niet dat Rachid er voor had gezorgd dat hij een goed zicht had op wat er zich in hun slaapkamer zou gaan afspelen en ongeduldig wachtte op wat er komen ging.

Hij zag de twijfels op haar gezicht en net toen hij dacht dat ze er vanaf zou zien zag hij haar de slaapkamer uit lopen. Zou ze nu wel of niet? Die heerlijke dikke stijve pik! Bousjra voelde weer het verlangen van die drie jongens om haar te neuken, niet zomaar iemand wilde ze neuken, nee haar!

Ze verlangde naar haar kont, haar tieten! Ze voelde haar kutje nat worden en de argumenten om haar Rachid trouw te blijven bleken ineens zinloos en ongegrond! Bij Allah, ze wilde gepakt worden door deze knullen! Snel liep ze naar de voordeur en opende die. Drie jongens keken haar aan, het verlangen in hun ogen sprak boekdelen, hun ogen vraten haar op, zogen zich vast aan haar vrouwelijke lichaam! Seks, de seksuele spanning was voelbaar en onwennig stonden ze daar even. Bousjra voelde hoe ze begerig werd bekeken en lachte verleidelijk: Willen jullie een glaasje limonade jongens?

Bousjra draaide zich om en liep voor de jongens de gang door, direct de slaapkamer in. Ze stonden vlakbij de deur, klaar om weg te rennen zo leek het. Bousjra wist dat het nu aan haar was en ze liep naar de rand van het bed, keek over haar schouder naar de jongens en boog langzaam voorover en trok tegelijkertijd het jurkje omhoog.

Bij Rachid werkte het altijd en het zou de jongens ook wel gek maken, Bousjra schudde met haar kont. Haar heerlijke billen wiebelden uitdagend heen en weer, de jongens zuchtte hoorbaar. Ze verhoogde het tempo en maakte ook nog langzaam een op en neer gaande beweging, net alsof ze een denkbeeldige lul neukte. Elke keer als ze met haar kont omhoog ging spreidde haar billen zich iets. Net genoeg om de jongens te laten zien wat voor een heerlijke kut ze had.

Haar schaamlippen tekende zich duidelijk af in de dunne stof van de dunne grijze legging. Met zijn vlakke hand sloeg hij hard op haar billen, pats! Zou jij dit voor ons willen aandoen? Bousjra glimlachte, meer om de verlegenheid van Reinier dan om het verzoek. Snel verwijderde ze het papier en hield een zwart minuscuul uitziend jurkje voor zich. Het staat je vast erg goed! Eh, eh, nog iets, pff, ik weet niet hoe ik dat moet vragen hoor! Of je ook je hoofddoekje wil opdoen, dat maakt het nog spannender voor ons, de verboden vrucht weet je!

De jongens draaide zich onmiddellijk om en terwijl Bousjra zich omklede, kleden de jongens zich snel uit. Bousjra hield de jongens via de spiegel stiekem in de gaten, ze grinnikte. Ik wist het wel! Af en toe keek er toch een van de jongens om. Rustig trok ze al haar kleren uit, ook het sexy ondergoed.

Daarna deed ze het flinterdunne en super strakke korte rokje over haar naakte lijf aan. Ze deed het rustig, ze wist dat de knapen stiekem naar haar loerde terwijl ze tergend langzaam het jurkje over haar heerlijke billen naar beneden trok. Haar kutje leek nog natter te worden toen ze zich realiseerde dat ze zo meteen door die dikke paal geneukt ging worden, O, Lenher Shaitan! Wat een grote pik , zoveel groter dan die van Rachid!

Een rilling trok over haar ruggengraat en toen ze zich naar de jongens omdraaide priemde haar harde tepels duidelijk zichtbaar door de dunne stof van haar jurkje.

Ze pakte haar borsten met beide handen vast, boog iets voorover en schudde weer met haar billen. De drie stijve piemels spraken boekdelen, keihard en ze had ze nog niet eens aangeraakt!

Bousjra was nauwelijks uitgesproken of de jongens omringde haar, betasten haar borsten en knepen in haar tepels! Bousjra had verwacht de jongens te moeten aanmoedigen maar dat was duidelijk niet nodig! Bousjra kreunde luid toen ze besefte dat het nu echt gebeurde! Die grote lul wrong zich haar natte kut in! Lenher Shaitan, wat was dat ding groot! Zo veel groter dan die van Rachid! Hij zat er in! Mijn lul is vast ook veel groter dan die van Rachid he? Ik wil het horen voordat ik je gezicht neuk!

Je hebt een grote lul, veel groter dan die van mijn man! Reinier geleide haar hand naar zijn lul. Kom op, trek mij af! Hij greep haar hoofd vast en duwde opgewonden zijn lul tot achter in haar keel.

Het gekreun van Bousjra vermengde zich met soppende en zuigende geluiden. Rachid, die in de achtertuin door een spleet tussen gordijn en kozijn meekeek, kreeg de show van zijn leven. Zijn vrouw, de brave Bousjra, werd geneukt door tiener jongens! Reinier kreunde, zijn lijf schokte: Hij wilde niet maar kon het niet meer stoppen!

Een enorme straal zaad werd uit zijn pik geperst en belande op het hoofddoekje en gezicht van Bousjra die gewoon doorging. Straal na straal jongenszaad pompte ze uit de ballen van Reinier die steeds wildere bewegingen maakte. Verbijsterd zag hij hoe zijn vrienden Bousjra naar een orgasme toe neukte. De Milf kronkelde van genot en haar wulpse lijf maakte dat de slap geworden lul van Reinier weer tot leven kwam. De pik van Sjoerd floepte uit haar mond toen ze klaar kwam: Geneukt worden door een grote Hollandse pik!

Kom maar klaar hoer! Ze rilde toen ze voelde hoe het was om op een stijve lul klaar te komen. Neuk mij, neuk mij klaar! Nog nooit was ze door een harde lul zo intens en heerlijk klaar gekomen. Ik wil haar ook neuken! Deze overspelige slet wil uitgewoond worden door ons, toch Bousjra? Je vind het geil om door ons platgeneukt te worden en je man te bedriegen he?

Sjoerd was op de rand van het bed gaan zitten. Gewillig en nog nagenietend liep ze op Sjoerd af die met een verheerlijkt gezicht achterover op het bed viel, shit! Zak met die overspelige dikke Moslim kut van je maar over mijn vriendjes stijve lul! Als een hongerig roofdier kroop ze over de jonge knaap omhoog en keek Sjoerd in zijn ogen. Ze zag opwinding maar vooral onzekerheid, hij was nog maagd! Geil keek ze hem aan: Sjoerd knikte verlegen en sperde zijn ogen wijd open toen hij voelde hoe de hand van Bousjra zijn stijve lul vastpakte en naar haar gewillige kut leidde.

De gloeiend hete kut van Bousjra verzwolg de harde jongens pik. Ze gromde en begon Sjoerd te berijden, sneller en sneller liet ze de harde neuker in en uit haar kut glijden. Sjoerd kon zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Gebiologeerd keek de tiener naar de gezwollen en grote harde tepels op de wild wiebelende borsten van Bousjra, een ketting met een Arabische tekst erop wiegde mee op de maat.

In de afgelopen dagen hadden de knapen zo het een en ander besproken en toen Bousjra ze voor de volgende dag had uitgenodigd hadden ze er over gefantaseerd wat er wel eens zou kunnen gaan gebeuren.

Het jurkje en hoofddoekje was niet het enige dat er was besproken. Haar kontgaatje zag er uitnodigend uit. Bousjra was vast besloten om Sjoerd een orgasme te bezorgen dat hij nooit meer zou vergeten. Ze hoorde de jongen onder zich kreunen, het zou niet lang meer duren! Iets kouds duwde tegen haar kontgaatje! Reinier duwde door, met kracht perste hij zijn harde eikel tegen haar protesterende kringspier.

Bousjra had het gevoel te stikken in die enorme lul diep zich diep haar keel inboorde! Bousjra hapte naar lucht! Snel begon hij haar te neuken. Twee harde lullen boorde zich nu op en neer in haar gaatjes! Haar kut melkte de pik van Sjoerd en haar anus melkte de lul van Reinier. Hier had ze niet op gerekend, anale seks was verboden binnen de Islam!

Het was te laat en eigenlijk te lekker om te stoppen! Soppende en zuigende geluiden onderbroken door gekreun drongen door het raam naar buiten waar Rachid nauwelijks kon geloven wat zijn brave en altijd zo gelovige vrouw allemaal met zich liet doen! Dieper dan diep verdween het enorme geslacht van die jonge knaap in haar keel! Ademloos keek hij toe. Ze voelde hoe de lul in haar mond zich verstrakte, opzwol en een enorme lading sperma uitbraakte. Klodders sperma vlogen over en op haar hoofddoekje.

Vermoeid liet hij zich achterover op het bed vallen: Hij stopte twee vingers in haar mond en trok haar hoofd wat achterover. Sjoerds pik floepte onder dit geweld uit haar kutje, hij kon nu even niets anders doen dan wachten! Bousjra genoot van deze brute aanpak. Het vreemde maar o, zo opwindende gevoel in haar anus, vermengd met het perverse en bizarre van de hele situatie, zorgde ervoor dat ze klaarkwam.

Reinier gaf een brul: Zijn spuitende stijve lul haalde hij uit haar knijpende kontgaatje en haalde hem heen en weer tussen haar met zweet en geil doorweekte bilspleet. Na een laatste pets op haar kont liet Reinier zich naast zijn maat op het bed vallen. Bousjra had nog niet genoeg en Sjoerd lag nog onder haar. Ze lachte naar hem, pakte zijn nog steeds rots harde lul en gleed weer over hem heen.

Ze was een stuk ouder dan hij maar beeldschoon. Haar ietwat gebruinde huid glansde opwindend. Op haar grote en volle borsten staken haar harde tepels fier en uitdagend omhoog.

Dit was het mooiste en geilste dat hij ooit had gezien! Langzaam wipte ze op en neer, op en neer. Bousjra legde haar handen in haar nek, haar grote borsten priemde uitdagend vooruit. Sjoerd voelde hoe hij machteloos werd leeggemolken, uren had hij zo willen blijven liggen!

Deze prachtige opwindende vrouw dreef hem elke keer dat ze over hem heen zakte dichter naar het hoogtepunt. Bousjra genoot van de jonge die ademloos naar haar keek, langzaam liet ze zijn stijve keer op keer in haar kut glijden. Met de track ball op de Philips HD 7 probeerde hij het beeld scherper te stellen. Ziet U iets bijzonders? Dokter Carl had het moeilijk, hij twijfelde, de gedacht die hij had was fout, bijna misdadig zelfs en zou als het bekend werd hem zelfs zijn baan kunnen kosten!

Ik zou het graag zeker weten dat het niets is! Dokter Carl wist dat dit het allesbeslissende moment was: Dan kan zij de inwendige echo maken over twee weken, misschien dat ik het voor U een weekje kan bekorten, over een week? Ja, een beetje wel! Verrassend snel had ze haar besluit genomen: Hij hielp Aicha van de stoel, hij zou haar zo bijna helemaal naakt zien maar ze maakte toch gebruik van het kamerscherm en kleedde zich snel uit.

Nerveus en gespannen kwam ze tevoorschijn, Dokter Carl stond klaar met een groen soort schort. Dankbaar stak ze haar armen in de mouwen en volgde hem naar de stoel. Galant hielp hij haar in de stoel en ze plaatste haar benen in de beugels. Aicha vond het maar niets, zo met wijd gespreide benen in die stoel te liggen, ze voelde zich naakt en kwetsbaar, en toch, stiekem, ergens diep van binnen vond ze het ook wel een beetje opwindend!

Deze Dokter Carl, charmant en knap, zou de eerste man in haar leven zijn die haar zo zou zien en dan ook nog aanraken, behalve natuurlijk Mohammed! Dokter Carl tilde het groene schort op en vouwde het zo op dat haar onderlijf bloot was en dat het als een soort muurtje op haar benen lag. Fuck, wat had ze een vreselijk geile dikke kut, omdat ze zwanger was en al vierendertig weken onderweg, waren haar schaamlippen dik en gezwollen, haar heerlijke doosje stond door de druk van haar geweldige zwangere buik ietsje open en toonde schaamteloos haar neukgaatje.

Carl voelde zijn pik stijver en stijver worden. God, wat verlangde hij naar haar! Hij pakte de inwendige probe en liet hem expres goed aan Aicha zien, hij hoopte dat ze, door het kijken naar de dildo-achtige vorm van de probe, een beetje opgewonden zou worden. Suggestief rolde hij een condoom af over de probe. Aicha volgde zijn bewegingen aandachtig, ze wist dat de probe haar zo zou penetreren. De dokter had geen beter slachtoffer voor zijn perverse plannen kunnen vinden, Aicha, die al heel lang zonder seks had moeten doen, voelde haar bloed sneller stromen toen ze naar de probe keek.

Het afrollen van het condoom en het glijmiddel dat de dokter er op aan bracht associeerde ze, precies zoals Dokter Carl hoopte, met seks. Het kan eerst best een beetje koud aanvoelen. Je moet proberen je te ontspannen, dan doet het geen pijn. Aicha ontspande zich niet! Het idee om zo betast en bevingerd en zelfs gepenetreerd te gaan worden deden haar hart sneller slaan.

Ze had, al sinds enige maanden gemerkt dat haar kutje super gevoelig was geworden door de toenemende druk van haar groeiende buik en bijhorende grotere doorbloeding van haar schaamstreek. Haar klitje was zo dik en gezwollen dat het wel een klein piemeltje leek! Ze dacht dat ze klaar zou komen op het moment dat Dokter Carl haar kutje zou aanraken! De licht getinte huid en de donkere randjes van haar binnenste schaamlippen deden hem denken aan heerlijke rosbief, het liefste had hij gelijk op haar uitnodigende kutje aangevallen en met zijn tong haar gezwollen klitje gestreeld en de geile sappen uit haar zwangere kutje gezogen.

Hij moest zich beheersen! Carl had een klein tubetje gepakt en smeerde er een klein beetje van op de top van zijn rechter wijsvinger. Dit zalfje was geen glijmiddel! Dokter Carl wist dat het zalfje eerst warm zou aan voelen en dan langzaam aan zou gaan kriebelen. Hij hoopte dat ze er naar zou gaan smachten om daar door hem aangeraakt te worden. Aicha lag met gesloten ogen in de stoel, haar hoofddoekje kuis omgeknoopt, wachtend op wat komen ging.

Een schok trok door haar lijf toen ze de vingers Van Dokter Carl over haar kutje voelde glijden. Ze kreunde ingehouden toen een golf van geiligheid door haar lichaam trok, ze voelde hoe haar kutje reageerde en voor haar gevoel nog verder open ging staan, een warme gloed verspreidde zich over haar toch al opgewonden kutje. Carl had nu glijmiddel op zijn vingers gedaan en draaide langzaam rondjes rond haar neukgaatje.

Ze verlangde ernaar om aangeraakt te worden, eigenlijk wilde ze klaarkomen, geneukt worden! Dokter Carl wist dat hij nu fout bezig was, dit zou hem wel eens zijn baan kunnen kosten, wat!

De manier waarop hij nu glijmiddel aanbracht op en in dit heerlijke Moslima kutje had niets, maar dan ook niets meer te maken met een inwendig onderzoek! Een tweede vinger gleed nu het geil openstaande kutje van de zwangere vrouw in. Langzaam neukte hij haar met twee vingers. Aicha kon een zachte kreun niet inhouden toen een tweede vinger haar lustgrotje ingleed en langzaam in en uit bewoog. Ze wilde dat hij doorging, sneller en dieper! Het leek wel alsof haar kutje in brand stond zo verlangde ze ernaar om daar flink gepakt te worden, plots voelde ze zich slecht, ze was Moslima, geen goedkope geile hoer!

Ze zuchtte geil en bedacht zich, ze was wel een hoer! Ze wilde geneukt worden! Dokter Carl ritste stiekem zijn broek open en haalde zijn stijve lul eruit. Even haalde hij zijn vingers uit haar kutje en smeerde haar kutgeil af aan zijn pik. Hij rook aan zijn vingers, wat een heerlijk geil luchtje! Shit wat een heerlijke vrouw!

Hij pakte nu de in een condoom gehulde probe: Aicha kon zich niet inhouden toen ze de dunne staaf haar kutje voelde inglijden. Ze kreunde van frustratie, ze wilde geneukt worden en dit plagerige gedoe maakte haar gek van verlangen! Carl bewoog de probe heen en weer in haar kutje, ze kreunde! Had hij het goed gehoord? Hij luisterde naar haar en trok zich af. Zijn oren luisterde maar zijn ogen keken naar de heerlijke doos die door de probe geneukt werd.

Ze vond het lekker! Shit, wat een sletje! Hij had dit niet verwacht! Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen! Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem. Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil!

Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen! Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug!

Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in! Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg. Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden!

Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt? Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden! Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken!

Of zou ze woedend worden? Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt!

Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond.

...

Escort dames zeeland neuken in brabant

Fuck, wat had ze een vreselijk geile dikke kut, omdat ze zwanger was en al vierendertig weken onderweg, waren haar schaamlippen dik en gezwollen, haar heerlijke doosje stond door de druk van haar geweldige zwangere buik ietsje open en toonde schaamteloos haar neukgaatje. Carl voelde zijn pik stijver en stijver worden. God, wat verlangde hij naar haar! Hij pakte de inwendige probe en liet hem expres goed aan Aicha zien, hij hoopte dat ze, door het kijken naar de dildo-achtige vorm van de probe, een beetje opgewonden zou worden.

Suggestief rolde hij een condoom af over de probe. Aicha volgde zijn bewegingen aandachtig, ze wist dat de probe haar zo zou penetreren. De dokter had geen beter slachtoffer voor zijn perverse plannen kunnen vinden, Aicha, die al heel lang zonder seks had moeten doen, voelde haar bloed sneller stromen toen ze naar de probe keek. Het afrollen van het condoom en het glijmiddel dat de dokter er op aan bracht associeerde ze, precies zoals Dokter Carl hoopte, met seks. Het kan eerst best een beetje koud aanvoelen.

Je moet proberen je te ontspannen, dan doet het geen pijn. Aicha ontspande zich niet! Het idee om zo betast en bevingerd en zelfs gepenetreerd te gaan worden deden haar hart sneller slaan.

Ze had, al sinds enige maanden gemerkt dat haar kutje super gevoelig was geworden door de toenemende druk van haar groeiende buik en bijhorende grotere doorbloeding van haar schaamstreek. Haar klitje was zo dik en gezwollen dat het wel een klein piemeltje leek!

Ze dacht dat ze klaar zou komen op het moment dat Dokter Carl haar kutje zou aanraken! De licht getinte huid en de donkere randjes van haar binnenste schaamlippen deden hem denken aan heerlijke rosbief, het liefste had hij gelijk op haar uitnodigende kutje aangevallen en met zijn tong haar gezwollen klitje gestreeld en de geile sappen uit haar zwangere kutje gezogen.

Hij moest zich beheersen! Carl had een klein tubetje gepakt en smeerde er een klein beetje van op de top van zijn rechter wijsvinger.

Dit zalfje was geen glijmiddel! Dokter Carl wist dat het zalfje eerst warm zou aan voelen en dan langzaam aan zou gaan kriebelen. Hij hoopte dat ze er naar zou gaan smachten om daar door hem aangeraakt te worden. Aicha lag met gesloten ogen in de stoel, haar hoofddoekje kuis omgeknoopt, wachtend op wat komen ging.

Een schok trok door haar lijf toen ze de vingers Van Dokter Carl over haar kutje voelde glijden. Ze kreunde ingehouden toen een golf van geiligheid door haar lichaam trok, ze voelde hoe haar kutje reageerde en voor haar gevoel nog verder open ging staan, een warme gloed verspreidde zich over haar toch al opgewonden kutje. Carl had nu glijmiddel op zijn vingers gedaan en draaide langzaam rondjes rond haar neukgaatje.

Ze verlangde ernaar om aangeraakt te worden, eigenlijk wilde ze klaarkomen, geneukt worden! Dokter Carl wist dat hij nu fout bezig was, dit zou hem wel eens zijn baan kunnen kosten, wat! De manier waarop hij nu glijmiddel aanbracht op en in dit heerlijke Moslima kutje had niets, maar dan ook niets meer te maken met een inwendig onderzoek! Een tweede vinger gleed nu het geil openstaande kutje van de zwangere vrouw in. Langzaam neukte hij haar met twee vingers.

Aicha kon een zachte kreun niet inhouden toen een tweede vinger haar lustgrotje ingleed en langzaam in en uit bewoog. Ze wilde dat hij doorging, sneller en dieper! Het leek wel alsof haar kutje in brand stond zo verlangde ze ernaar om daar flink gepakt te worden, plots voelde ze zich slecht, ze was Moslima, geen goedkope geile hoer! Ze zuchtte geil en bedacht zich, ze was wel een hoer! Ze wilde geneukt worden! Dokter Carl ritste stiekem zijn broek open en haalde zijn stijve lul eruit.

Even haalde hij zijn vingers uit haar kutje en smeerde haar kutgeil af aan zijn pik. Hij rook aan zijn vingers, wat een heerlijk geil luchtje! Shit wat een heerlijke vrouw! Hij pakte nu de in een condoom gehulde probe: Aicha kon zich niet inhouden toen ze de dunne staaf haar kutje voelde inglijden. Ze kreunde van frustratie, ze wilde geneukt worden en dit plagerige gedoe maakte haar gek van verlangen!

Carl bewoog de probe heen en weer in haar kutje, ze kreunde! Had hij het goed gehoord? Hij luisterde naar haar en trok zich af. Zijn oren luisterde maar zijn ogen keken naar de heerlijke doos die door de probe geneukt werd. Ze vond het lekker! Shit, wat een sletje!

Hij had dit niet verwacht! Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen! Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem. Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil! Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen!

Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug! Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in! Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg. Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden!

Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt? Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden! Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken! Of zou ze woedend worden? Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt! Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond.

Carl zag nu haar heerlijke zwangere lijf in al zijn glorie. Ze masseerde de striemen die de knellende Bh op haar dikke melktieten had achter gelaten.

Haar dikke joekels van melkborsten hadden te strak in de Bh gezeten en de stiknaden hadden diepe groeven in het zachte vlees achtergelaten. Haar mooie bruine tepels stonden stijf, haar tepelhof was gebobbeld door de opgewonden melkklieren in haar grote borsten.

Carl keek naar haar geweldige geile zwangere lijf. Haar navel werd door de omvang van de baby naar buiten geperst en was een bultje geworden in plaats van een kuiltje, het litteken van de blindedarm operatie was uitgerekt en een vage streep geworden. Hij vrat haar geweldige geile lijf met huid en haar op! Shit wat zag ze er geil en opwindend uit!

Terwijl hij haar neukte pakte hij de fles gel en spoot een dikke straal, van het glibberige goede over haar lijf. Aicha smeerde het spul met beide handen over haar hele lijf uit, de dikke buik en geweldige grote borsten glommen al snel als een spiegel van de gel.

En ze genoot ervan! Je mag nu helemaal geen seks hebben! Dit is niet goed en toch neuk ik je dikke moederkut!

Shit, ik neuk je geile moederkut! De opwinding steeg met elke stoot van zijn lul. Langzaam gleden mijn handen over haar buik naar haar kut toe. Ik deed haar lippen uit elkaar en keek recht in die slet haar neukgrot. Prachtig roze en strak. Met 2 vingers gleed ik in haar kut terwijl ik met mijn andere hand haar klitje streelde.

Haar kut reageerde meteen, ik voelde haar steeds natter worden, het geil liep langs m'n vingers. Op dat moment deed ik mijn broek los en mijn pik sprong tevoorschijn.

Ik liep naar het hoofdeinde van de gynstoel en schoof mijn paal in Rahime haar Turkse pijpmond. Mohammed, zeg je vrouw dat ze me goed pijpt. Ja dokter" antwoorde Mohammed. Rahime had dit eerder gedaan, ze zoog aan m'n eikel, beet zachtjes in de rand, likte en zoog m'n ballen zodat ik steeds geiler werd en die Turkse slet steeds harder en dieper in haar keel neukte.

Wat pijpte die Turkse hoer lekker zeg. Ik voelde m'n orgasme opkomen en trok net op tijd m'n pik uit haar mond. De 2e straal mikte ik op haar gezicht en haar hoofddoek. Er zaten witte klodders sperma op haar zwarte hoofddoek. Nu ga ik je beffen Rahime zei ik, en met m'n tong gleed ik langs haar kutlippen. Ze reageerde meteen en begon luid te kreunen. Ik likte die Turkse teef diep in haar gleuf, ik wilde al haar geil oplikken, ze was zo lekker. Het geil droop lang m'n kin. Na nog een par keer aan haar klit zuigen kwam Rahime gillend klaar.

Ik ging tussen Rahime's dijen staan en stoote in 1 keer m'n nog keiharde lul in haar druipende neukgrot. Wat was dat Turkse wijf lekker geil. Steeds sneller en harder stoote ik mijn pik in die Moslima haar hete, geile kut. Ik ramde m'n paal zo hard en diep mogelijk in die Turkse hoerenkut en voelde het zaad uit m'n ballen omhoog komen. Ik spoot m'n lading heet zaad diep in die smachtende Turkse slettenkut.

Ze kneep met haar kut de laatste druppels uit m'n lul. Eerst voelde ik weerstand maar na even doordrukken gleed ik in die Turkse reet en zat er tot m'n ballen in.. Wat was dat lekker strak. Rahime was de weg helemaal kwijt en lag maar te roepen: Wat een geile Moslim slet.



grote open kut moslima geneukt

Ze voelde hoe de stijve pik hard tegen haar onderbuik duwde. Morgen stop in hem diep in je kut! Ik ga je morgen echt zo vreselijk hard neuken! Bousjra had thuis al haar kleding gecontroleerd en zo nodig gewassen.

Toen Rachid thuiskwam had ze het moeilijk, haar verraad viel haar zwaar! Ze hield van Rachid maar ze kon de dierlijke lust die haar gedachten bepaalde niet verdringen. Het was maar voor een keer, een keer zou ze toegeven aan die heerlijke lustgevoelens en daarna de rest van haar leven een toegewijde echtgenote zijn voor Rachid.

Ze wist natuurlijk niet dat Rachid van haar uitspattingen op de hoogte was en dat haar vreemde gedrag hem opwond. Rachid merkte aan zijn vrouw dat er nog wat te gebeuren stond. Hij merkte duidelijk dat Bousjra nerveus was en had, als zelfstandig ondernemer kon hij zijn eigen tijd bepalen, dus besloten het af te wachten en had de volgende dag vrij genomen.

Bousjra viel die avond snel in slaap en wilde dromen over jonge mannen met stijve pikken zorgden ervoor dat ze de volgende morgen met een opgewonden en nat poesje wakker werd. Ze kon nauwelijks haar ongeduld verbergen en ze ergerde zich aan de maar niet opschietende Rachid. Bousjra was geil en verlangde naar de jongens.

Rachid kuste haar zoals altijd als hij wegging, ze hoorde nauwelijks wat hij zei en zodra de voordeur dicht was haastte zij zich naar de slaapkamer. Ze schoof de gordijnen dicht en deed de lampen aan, dempte het licht wat zodat er een sfeertje ontstond. Ze trok het beddengoed van het bed en verving het door een geil rood onderlaken. Zodra ze met de slaapkamer klaar was en er genoeg tijd was verstreken, en ze zeker wist dat Rachid naar zijn werk was, liep ze naar de woonkamer en deed de gordijnen half dicht.

Nu was het dus echt, ze ging hier echt mee door! Ze voelde de seksuele spanning in haar lijf toenemen. Lenher Shaitan, ze zou zich door drie geile jongens in haar eigen bed laten neuken! Ze stond voor de kast en keek in de la waarin ze haar lingerie bewaarde, wat zou ze aan trekken? Bousjra wilde de jongens compleet gek van verlangen maken, het moest iets super geils zijn en toch stijlvol maar vooral opwindend.

Na even in de la gerommeld te hebben vond ze wat ze zocht, iets wat ze voor Rachid had gekocht maar dat hij te ordinair had gevonden. Het was donker rood van kleur en doorschijnend. Simpel maar o zo sexy! Nauwelijks had ze de jurk aan of de deurbel rinkelde. Onmiddellijk voelde ze hoe het kleine beetje rust uit haar lijf verdween en een ongemakkelijke spanning haar de keel snoerde.

Daar waren die jongens! De twijfel sloeg toe, nu kon ze nog terug! Nee, dit kon ze niet maken, Rachid zou haar dit nooit vergeven! Bousjra wist niet dat Rachid er voor had gezorgd dat hij een goed zicht had op wat er zich in hun slaapkamer zou gaan afspelen en ongeduldig wachtte op wat er komen ging. Hij zag de twijfels op haar gezicht en net toen hij dacht dat ze er vanaf zou zien zag hij haar de slaapkamer uit lopen.

Zou ze nu wel of niet? Die heerlijke dikke stijve pik! Bousjra voelde weer het verlangen van die drie jongens om haar te neuken, niet zomaar iemand wilde ze neuken, nee haar! Ze verlangde naar haar kont, haar tieten! Ze voelde haar kutje nat worden en de argumenten om haar Rachid trouw te blijven bleken ineens zinloos en ongegrond!

Bij Allah, ze wilde gepakt worden door deze knullen! Snel liep ze naar de voordeur en opende die. Drie jongens keken haar aan, het verlangen in hun ogen sprak boekdelen, hun ogen vraten haar op, zogen zich vast aan haar vrouwelijke lichaam! Seks, de seksuele spanning was voelbaar en onwennig stonden ze daar even.

Bousjra voelde hoe ze begerig werd bekeken en lachte verleidelijk: Willen jullie een glaasje limonade jongens? Bousjra draaide zich om en liep voor de jongens de gang door, direct de slaapkamer in. Ze stonden vlakbij de deur, klaar om weg te rennen zo leek het. Bousjra wist dat het nu aan haar was en ze liep naar de rand van het bed, keek over haar schouder naar de jongens en boog langzaam voorover en trok tegelijkertijd het jurkje omhoog.

Bij Rachid werkte het altijd en het zou de jongens ook wel gek maken, Bousjra schudde met haar kont. Haar heerlijke billen wiebelden uitdagend heen en weer, de jongens zuchtte hoorbaar. Ze verhoogde het tempo en maakte ook nog langzaam een op en neer gaande beweging, net alsof ze een denkbeeldige lul neukte.

Elke keer als ze met haar kont omhoog ging spreidde haar billen zich iets. Net genoeg om de jongens te laten zien wat voor een heerlijke kut ze had. Haar schaamlippen tekende zich duidelijk af in de dunne stof van de dunne grijze legging.

Met zijn vlakke hand sloeg hij hard op haar billen, pats! Zou jij dit voor ons willen aandoen? Bousjra glimlachte, meer om de verlegenheid van Reinier dan om het verzoek. Snel verwijderde ze het papier en hield een zwart minuscuul uitziend jurkje voor zich. Het staat je vast erg goed! Eh, eh, nog iets, pff, ik weet niet hoe ik dat moet vragen hoor! Of je ook je hoofddoekje wil opdoen, dat maakt het nog spannender voor ons, de verboden vrucht weet je!

De jongens draaide zich onmiddellijk om en terwijl Bousjra zich omklede, kleden de jongens zich snel uit. Bousjra hield de jongens via de spiegel stiekem in de gaten, ze grinnikte. Ik wist het wel! Af en toe keek er toch een van de jongens om. Rustig trok ze al haar kleren uit, ook het sexy ondergoed. Daarna deed ze het flinterdunne en super strakke korte rokje over haar naakte lijf aan.

Ze deed het rustig, ze wist dat de knapen stiekem naar haar loerde terwijl ze tergend langzaam het jurkje over haar heerlijke billen naar beneden trok.

Haar kutje leek nog natter te worden toen ze zich realiseerde dat ze zo meteen door die dikke paal geneukt ging worden, O, Lenher Shaitan!

Wat een grote pik , zoveel groter dan die van Rachid! Een rilling trok over haar ruggengraat en toen ze zich naar de jongens omdraaide priemde haar harde tepels duidelijk zichtbaar door de dunne stof van haar jurkje. Ze pakte haar borsten met beide handen vast, boog iets voorover en schudde weer met haar billen. De drie stijve piemels spraken boekdelen, keihard en ze had ze nog niet eens aangeraakt!

Bousjra was nauwelijks uitgesproken of de jongens omringde haar, betasten haar borsten en knepen in haar tepels! Bousjra had verwacht de jongens te moeten aanmoedigen maar dat was duidelijk niet nodig! Bousjra kreunde luid toen ze besefte dat het nu echt gebeurde! Die grote lul wrong zich haar natte kut in! Lenher Shaitan, wat was dat ding groot! Zo veel groter dan die van Rachid! Hij zat er in! Mijn lul is vast ook veel groter dan die van Rachid he? Ik wil het horen voordat ik je gezicht neuk!

Je hebt een grote lul, veel groter dan die van mijn man! Reinier geleide haar hand naar zijn lul. Kom op, trek mij af! Hij greep haar hoofd vast en duwde opgewonden zijn lul tot achter in haar keel. Het gekreun van Bousjra vermengde zich met soppende en zuigende geluiden. Rachid, die in de achtertuin door een spleet tussen gordijn en kozijn meekeek, kreeg de show van zijn leven. Zijn vrouw, de brave Bousjra, werd geneukt door tiener jongens!

Reinier kreunde, zijn lijf schokte: Hij wilde niet maar kon het niet meer stoppen! Een enorme straal zaad werd uit zijn pik geperst en belande op het hoofddoekje en gezicht van Bousjra die gewoon doorging.

Straal na straal jongenszaad pompte ze uit de ballen van Reinier die steeds wildere bewegingen maakte. Verbijsterd zag hij hoe zijn vrienden Bousjra naar een orgasme toe neukte. De Milf kronkelde van genot en haar wulpse lijf maakte dat de slap geworden lul van Reinier weer tot leven kwam. De pik van Sjoerd floepte uit haar mond toen ze klaar kwam: Geneukt worden door een grote Hollandse pik!

Kom maar klaar hoer! Ze rilde toen ze voelde hoe het was om op een stijve lul klaar te komen. Neuk mij, neuk mij klaar! Nog nooit was ze door een harde lul zo intens en heerlijk klaar gekomen. Ik wil haar ook neuken! Deze overspelige slet wil uitgewoond worden door ons, toch Bousjra? Je vind het geil om door ons platgeneukt te worden en je man te bedriegen he? Sjoerd was op de rand van het bed gaan zitten. Gewillig en nog nagenietend liep ze op Sjoerd af die met een verheerlijkt gezicht achterover op het bed viel, shit!

Zak met die overspelige dikke Moslim kut van je maar over mijn vriendjes stijve lul! Als een hongerig roofdier kroop ze over de jonge knaap omhoog en keek Sjoerd in zijn ogen. Ze zag opwinding maar vooral onzekerheid, hij was nog maagd! Geil keek ze hem aan: Sjoerd knikte verlegen en sperde zijn ogen wijd open toen hij voelde hoe de hand van Bousjra zijn stijve lul vastpakte en naar haar gewillige kut leidde.

De gloeiend hete kut van Bousjra verzwolg de harde jongens pik. Ze gromde en begon Sjoerd te berijden, sneller en sneller liet ze de harde neuker in en uit haar kut glijden. Sjoerd kon zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Gebiologeerd keek de tiener naar de gezwollen en grote harde tepels op de wild wiebelende borsten van Bousjra, een ketting met een Arabische tekst erop wiegde mee op de maat. In de afgelopen dagen hadden de knapen zo het een en ander besproken en toen Bousjra ze voor de volgende dag had uitgenodigd hadden ze er over gefantaseerd wat er wel eens zou kunnen gaan gebeuren.

Het jurkje en hoofddoekje was niet het enige dat er was besproken. Haar kontgaatje zag er uitnodigend uit. Bousjra was vast besloten om Sjoerd een orgasme te bezorgen dat hij nooit meer zou vergeten. Ze hoorde de jongen onder zich kreunen, het zou niet lang meer duren! Iets kouds duwde tegen haar kontgaatje! Reinier duwde door, met kracht perste hij zijn harde eikel tegen haar protesterende kringspier. Bousjra had het gevoel te stikken in die enorme lul diep zich diep haar keel inboorde!

Bousjra hapte naar lucht! Snel begon hij haar te neuken. Twee harde lullen boorde zich nu op en neer in haar gaatjes! Haar kut melkte de pik van Sjoerd en haar anus melkte de lul van Reinier. Hier had ze niet op gerekend, anale seks was verboden binnen de Islam!

Het was te laat en eigenlijk te lekker om te stoppen! Soppende en zuigende geluiden onderbroken door gekreun drongen door het raam naar buiten waar Rachid nauwelijks kon geloven wat zijn brave en altijd zo gelovige vrouw allemaal met zich liet doen!

Dieper dan diep verdween het enorme geslacht van die jonge knaap in haar keel! Ademloos keek hij toe. Ze voelde hoe de lul in haar mond zich verstrakte, opzwol en een enorme lading sperma uitbraakte. Klodders sperma vlogen over en op haar hoofddoekje. Vermoeid liet hij zich achterover op het bed vallen: Hij stopte twee vingers in haar mond en trok haar hoofd wat achterover.

Sjoerds pik floepte onder dit geweld uit haar kutje, hij kon nu even niets anders doen dan wachten! Bousjra genoot van deze brute aanpak. Het vreemde maar o, zo opwindende gevoel in haar anus, vermengd met het perverse en bizarre van de hele situatie, zorgde ervoor dat ze klaarkwam. Reinier gaf een brul: Zijn spuitende stijve lul haalde hij uit haar knijpende kontgaatje en haalde hem heen en weer tussen haar met zweet en geil doorweekte bilspleet.

Na een laatste pets op haar kont liet Reinier zich naast zijn maat op het bed vallen. Bousjra had nog niet genoeg en Sjoerd lag nog onder haar. Ze lachte naar hem, pakte zijn nog steeds rots harde lul en gleed weer over hem heen. Ze was een stuk ouder dan hij maar beeldschoon. Haar ietwat gebruinde huid glansde opwindend.

Op haar grote en volle borsten staken haar harde tepels fier en uitdagend omhoog. Dit was het mooiste en geilste dat hij ooit had gezien! Langzaam wipte ze op en neer, op en neer.

Bousjra legde haar handen in haar nek, haar grote borsten priemde uitdagend vooruit. Sjoerd voelde hoe hij machteloos werd leeggemolken, uren had hij zo willen blijven liggen! Deze prachtige opwindende vrouw dreef hem elke keer dat ze over hem heen zakte dichter naar het hoogtepunt. Bousjra genoot van de jonge die ademloos naar haar keek, langzaam liet ze zijn stijve keer op keer in haar kut glijden.

Met de track ball op de Philips HD 7 probeerde hij het beeld scherper te stellen. Ziet U iets bijzonders? Dokter Carl had het moeilijk, hij twijfelde, de gedacht die hij had was fout, bijna misdadig zelfs en zou als het bekend werd hem zelfs zijn baan kunnen kosten! Ik zou het graag zeker weten dat het niets is! Dokter Carl wist dat dit het allesbeslissende moment was: Dan kan zij de inwendige echo maken over twee weken, misschien dat ik het voor U een weekje kan bekorten, over een week?

Ja, een beetje wel! Verrassend snel had ze haar besluit genomen: Hij hielp Aicha van de stoel, hij zou haar zo bijna helemaal naakt zien maar ze maakte toch gebruik van het kamerscherm en kleedde zich snel uit. Nerveus en gespannen kwam ze tevoorschijn, Dokter Carl stond klaar met een groen soort schort. Dankbaar stak ze haar armen in de mouwen en volgde hem naar de stoel. Galant hielp hij haar in de stoel en ze plaatste haar benen in de beugels.

Aicha vond het maar niets, zo met wijd gespreide benen in die stoel te liggen, ze voelde zich naakt en kwetsbaar, en toch, stiekem, ergens diep van binnen vond ze het ook wel een beetje opwindend! Deze Dokter Carl, charmant en knap, zou de eerste man in haar leven zijn die haar zo zou zien en dan ook nog aanraken, behalve natuurlijk Mohammed! Dokter Carl tilde het groene schort op en vouwde het zo op dat haar onderlijf bloot was en dat het als een soort muurtje op haar benen lag.

Fuck, wat had ze een vreselijk geile dikke kut, omdat ze zwanger was en al vierendertig weken onderweg, waren haar schaamlippen dik en gezwollen, haar heerlijke doosje stond door de druk van haar geweldige zwangere buik ietsje open en toonde schaamteloos haar neukgaatje.

Carl voelde zijn pik stijver en stijver worden. God, wat verlangde hij naar haar! Hij pakte de inwendige probe en liet hem expres goed aan Aicha zien, hij hoopte dat ze, door het kijken naar de dildo-achtige vorm van de probe, een beetje opgewonden zou worden.

Suggestief rolde hij een condoom af over de probe. Aicha volgde zijn bewegingen aandachtig, ze wist dat de probe haar zo zou penetreren. De dokter had geen beter slachtoffer voor zijn perverse plannen kunnen vinden, Aicha, die al heel lang zonder seks had moeten doen, voelde haar bloed sneller stromen toen ze naar de probe keek. Het afrollen van het condoom en het glijmiddel dat de dokter er op aan bracht associeerde ze, precies zoals Dokter Carl hoopte, met seks. Het kan eerst best een beetje koud aanvoelen.

Je moet proberen je te ontspannen, dan doet het geen pijn. Aicha ontspande zich niet! Het idee om zo betast en bevingerd en zelfs gepenetreerd te gaan worden deden haar hart sneller slaan.

Ze had, al sinds enige maanden gemerkt dat haar kutje super gevoelig was geworden door de toenemende druk van haar groeiende buik en bijhorende grotere doorbloeding van haar schaamstreek. Haar klitje was zo dik en gezwollen dat het wel een klein piemeltje leek! Ze dacht dat ze klaar zou komen op het moment dat Dokter Carl haar kutje zou aanraken! De licht getinte huid en de donkere randjes van haar binnenste schaamlippen deden hem denken aan heerlijke rosbief, het liefste had hij gelijk op haar uitnodigende kutje aangevallen en met zijn tong haar gezwollen klitje gestreeld en de geile sappen uit haar zwangere kutje gezogen.

Hij moest zich beheersen! Carl had een klein tubetje gepakt en smeerde er een klein beetje van op de top van zijn rechter wijsvinger.

Dit zalfje was geen glijmiddel! Dokter Carl wist dat het zalfje eerst warm zou aan voelen en dan langzaam aan zou gaan kriebelen. Hij hoopte dat ze er naar zou gaan smachten om daar door hem aangeraakt te worden. Aicha lag met gesloten ogen in de stoel, haar hoofddoekje kuis omgeknoopt, wachtend op wat komen ging. Een schok trok door haar lijf toen ze de vingers Van Dokter Carl over haar kutje voelde glijden.

Ze kreunde ingehouden toen een golf van geiligheid door haar lichaam trok, ze voelde hoe haar kutje reageerde en voor haar gevoel nog verder open ging staan, een warme gloed verspreidde zich over haar toch al opgewonden kutje. Carl had nu glijmiddel op zijn vingers gedaan en draaide langzaam rondjes rond haar neukgaatje.

Ze verlangde ernaar om aangeraakt te worden, eigenlijk wilde ze klaarkomen, geneukt worden! Dokter Carl wist dat hij nu fout bezig was, dit zou hem wel eens zijn baan kunnen kosten, wat! De manier waarop hij nu glijmiddel aanbracht op en in dit heerlijke Moslima kutje had niets, maar dan ook niets meer te maken met een inwendig onderzoek!

Een tweede vinger gleed nu het geil openstaande kutje van de zwangere vrouw in. Langzaam neukte hij haar met twee vingers.

Aicha kon een zachte kreun niet inhouden toen een tweede vinger haar lustgrotje ingleed en langzaam in en uit bewoog. Ze wilde dat hij doorging, sneller en dieper! Het leek wel alsof haar kutje in brand stond zo verlangde ze ernaar om daar flink gepakt te worden, plots voelde ze zich slecht, ze was Moslima, geen goedkope geile hoer!

Ze zuchtte geil en bedacht zich, ze was wel een hoer! Ze wilde geneukt worden! Dokter Carl ritste stiekem zijn broek open en haalde zijn stijve lul eruit. Even haalde hij zijn vingers uit haar kutje en smeerde haar kutgeil af aan zijn pik.

Hij rook aan zijn vingers, wat een heerlijk geil luchtje! Shit wat een heerlijke vrouw! Hij pakte nu de in een condoom gehulde probe: Aicha kon zich niet inhouden toen ze de dunne staaf haar kutje voelde inglijden. Ze kreunde van frustratie, ze wilde geneukt worden en dit plagerige gedoe maakte haar gek van verlangen!

Carl bewoog de probe heen en weer in haar kutje, ze kreunde! Had hij het goed gehoord? Hij luisterde naar haar en trok zich af. Zijn oren luisterde maar zijn ogen keken naar de heerlijke doos die door de probe geneukt werd.

Ze vond het lekker! Shit, wat een sletje! Hij had dit niet verwacht! Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen! Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem. Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil! Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen!

Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug! Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in! Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg.

Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden! Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt?

Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden! Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken! Of zou ze woedend worden? Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt! Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond.

...