homo groep sex vingeren onder douche

Daar duurde het maar even of ze begon met zijn pik te spelen, hij vond dat erg lekker en ging haar vingeren. Ze waren na een tijdje aardig geil geworden, hij tilde haar op, legde haar nat op bed en ging haar flink neuken, hij had gemerkt dat ze behoorlijk geil was, dus hij nam zijn kans en nam haar een paar keer flink en ook anaal had ze nu niets op tegen.

Wat een vrouwtje had hij dacht hij, zo maar veranderd en liet alles toe. Hij had zin om een keer zijn pik in haar mond te steken, eerder wilde ze dat nooit maar nu ze zo geil was misschien wel. Hij hield zijn eikel bij haar mond, verbaasd keek ze op, zei niets en likte voorzichtig aan zijn sterretje en toen nam ze zij hele pik in haar mond tot Jef zijn grote verbazing.

Hijn kwam al snel klaar, wou zich terug trekken zodat ze niet zijn warme zaad in haar mond zou krijgen, maar nee, ze pakte hem vast. Kom maar zei ze, maak me gek. Hij spoot haar mond vol, ze probeerde te slikken maar dat ging niet zo goed. Toch zette Hilde door, ze wou het proeven. Nu ging het al beter en even daarna lagen ze lekker naast elkaar. Jef vroeg aan haar hoe het kwam dat ze zo geil was en nu meer wilde dan anders.

Ze stamelde, ik wou het al langer eens uitproberen maar durfde niet zo goed, en nu leek het mij een mooie kans. Ik vond het heerlijk lieverd, jij ook, zei ze tegen Jef? Die vond het zeker heerlijk en zei, dit moeten we vaker doen schat, vind je ook niet en Hilde knikte.

Ze had gelukkig haar geheimpje kunnen bewaren, dat durfde ze echt niet te vertellen, zelfs niet na deze heftige vrij partij. Ze gingen weer douchen en daarna lekker slapen. De volgende dag spraken ze er niet meer over en gingen beide naar hun werk.

Hilde ging in de lunchpauze snel de stad in, zocht een winkel waar ze speeltjes verkochten en zocht twee uit waarvan ze dacht dat die wel voldeden aan wat ze wou. Na het werk ging ze snel naar huis, zette het eten klaar, moest dat straks nog even in de oven en dan was het klaar. Al snel zat ze weer ademloos te kijken naar al die mensen die van alles met elkaar deden, en ze pakte de speeltjes en speelde heerlijk met zichzelf. Ze vergat alles om zich heen, dat die speeltjes zo veel fijner waren dan het vingeren had ze niet verwacht, ze kwam zelfs al snel een paar keer klaar.

Het filmpje duurde langer dan die anderen maar ze had er niets van in de gaten, ze keek hoe twee mannen een mooi blondje gingen neuken, en dat er ook nog een derde man bij kwam, elk deel van haar werd aangeraakt en ze vond het heerlijk zag Hilde, die zelf volop mee genoot of lag ze daar zelf. Ze pakte nog weer een speeltje en stopte het in haar kutje, die gleed er zo in, en ze probeerde het klaarkomen uit te stellen en zo lang mogelijk te genieten.

Toen schrok ze op, ze voelde een paar handen op haar borsten, hoe kon dat nu? Snel keek ze op en zag Jef haar man achter zich staan, hij keek ook naar het filmpje en tegelijk streelde hij haar borsten en dat voelde heerlijk. Ze wist zich niet goed een houding te geven, wat moest ze zeggen? Dat was al niet meer nodig, Jef fluisterde in haar oor, vind je dit lekker schat, wat ze in dat filmpje doen? Hilde beaamde het, nog steeds een beetje van slag. Hij draaide haar naar zich toe en zei, dan gaan we nu eten en heb ik na het eten een verrassing voor je.

Stil zat Hilde te eten, wat moest ze hier nu van denken? Na het eten zei Jef, lieverd, trek je meest sexy lingerie aan en een sexy jurk of rokje met bloesje en kom dan naar beneden.

Hilde deed braaf wat van haar gevraagd werd en even later kwam ze al de trap af, heel sexy gekleed, Jef knikte goedkeurend en zonder iets te zeggen nam hij haar arm en gingen ze naar buiten, liepen een eindje en waren toen in het centrum van de stad.

Ik ga je verrassen zei Jef, ik hoop dat ik je hier blij mee kan maken. Bij een club, die Hilde nooit echt was opgevallen gingen ze naar binnen, keken even rond en Hilde zag nu wat ze ook in het filmpje had gezien.

Het duurde niet lang of er kwam een grote man op haar af, zei zijn naam en verder niets. Hij nam Hilde mee, trok haar jurkje uit en floot zachtjes, jij bent een mooie meid zei hij. Ze werd van achteren gegrepen door iemand anders, tussen haar benen voelde ze twee handen, de grote man deed haar bh af en trok haar slipje uit.

Toen lagen ze snel op de grond, die zacht aanvoelde en ze beleefde alles wat ze ook in het filmpje had gezien. Ze werd door verschillende mannen geneukt, op allerlei manieren en ze genoot er heel erg van. Brittany was een jaartje jonger dan de rest maar een ondeugend meisje. Brittany nam nooit een blad voor de mond en zei altijd wat er in haar opkwam. Zij was ook klein maar had nog bijna geen tieten en had een klein schattig kontje. Brittany had iets kinderlijks ondeugends wat haar op één of andere manier zeer aantrekkelijk maakte.

Tessa was een donkerblonde, op eerste oogopslag verlegen, meid. Ook Tessa had nog maar een A cup maar Tessa begon wel een mooi gevormd kontje te krijgen. Dan had je als laatste Jana, Jana was Jana was een hele kleine brunette met een gigantische kont voor haar leeftijd. De jongens keken er altijd zeer verlekkerd naar als zij langsliep in de hallen van de school. Echt borsten had Jana nog niet maar dat maakte niet uit want haar kontje viel al genoeg op.

Omdat deze dames gescoord hadden vonden zij wel dat ze het moesten vieren met een aantal toeschouwers aan de kant. De andere meiden waren al richting kleedkamer gegaan. Nadat de dames klaar waren met de toeschouwers, waren alle andere meiden allang klaar. Zij hadden dus de kleedkamer voor hun alleen. Normaal douchten de meisjes nooit en als ze al douchten dan deden zij dat in ondergoed.

Mama neemt je echt niet mee zo hoor Britt! Dus je zal naakt moeten douchen Brittany. Douchen jullie dan ook naakt? Jana had daar niet zo veel problemen mee en zei: Er kwamen twee jonge tienerborstjes uitvallen. Nadat Jana het voortouw had genomen volgden de andere meisjes snel.

Terwijl de meisjes zich aan het uitkleden waren begon Brittany het leuk te vinden en sloeg de meisjes die langs haar heen liepen naar de douches allemaal op de kont. Het jongste meisje zag dat ieder meisje er naakt eigenlijk best wel geil uitzag. Brittany vond de stevige kontjes van Debby en Merel erg mooi en ook Tessa met haar nog meisjesachtige lichaam zag er erg geil uit en Brittany voelde een tinteling in haar onderbuik en ze merkte dat haar kutje nat begon te worden.

Toen zij allemaal lekker onder de warme douche stonden zag Debby dat het schaamhaar verschillend verzorgd werd. Zij en Merel waren helemaal kaal, Jana had alleen een streepje. Tessa had het allemaal mooi getrimd en Brittany, het jongste meisje, had een volle bos schaamhaar. Brittany vond het leuk om te kijken hoever ze kon gaan en zei: Zullen we doen of waarheid doen? Debby, heb je ooit al eens een jongen zijn piemel aangeraakt?

Zo ja, wat heb je gedaan? Debby zag deze vraag niet aankomen en gaf een beetje hakkelend antwoord: Jana vroeg gelijk door: Brittany merkte op dat Merel en Tessa zich stil hielden en dat zij zeer ongemakkelijk waren. Kleine Britttany besloot om ze nog ietsje ongemakkelijker te maken en vroeg: Merel en Tessa, hoevaak vingeren jullie in de week en je moet laten zien hoe je het doet!

Merel en Tessa werden helemaal rood en bleven stil. Merel was de eerste die antwoord gaf: Riep Jana en doe het nu eens voor? Nee, zei Merel dat doe ik niet. Wat nou als we meedoen zei Brittany en ze besloot dat bij woord te voegen door een beetje tussen de lipjes te strelen. Toen deed Debby ook mee die wijdbeens op de grond zichzelf begon te strelen.

.

Escort in gelderland beffen gratis

Noop maar Jezus wat lijkt me dat lekker. Mijn verhaal is dus Na elke wedstrijd en training gaan we met de allen douche ik en 2 andere jongens worden heel snel geil dus gaan we aftrekken de eerste week bleef het hierbij maar we gingen steeds verder expirimenteren dus de volgende week gingen we ook elkaar aftrekken en pijpen en dan lekker klaarkomen echt geil er is zelfs een keer anaal geneukt maar dat was de grens van het expirimenteren dus nu doen we elke wedstrijd en training elkaar aftrekken en pijpen maar nu doet het hele team het omdat ze het ook wel geil vonden.

Door gebruik te maken van speciale tags is het mogelijk om de tekst op te maken. Forum Seksualiteit aftrekken onder de d Oudste eerst Nieuwste eerst. Ja wij doen het ook wel eens, normaal dat iedereen het doet is het niet, maar het is bepaald niet raar als iedereen het natuurlijk zelf wil van het team Ben zelf homo, dus ben allang blij haha! Meestal is het iedere voorzich en niet dat je aan de ander zit ofzo bij ons.

Hoe deden jullie dat dan? Gingen jullie ineens random dat doen of? Nog meer mensen die dit wel eens gedaan hebben? Lijkt me ook wel wat, na korfbal dan Het is al een soort ritueel geworden bij onze airsoft club dus best normaal voor mij. Stay cheeki breeki my freinds. A quote can't beat a other quote only compete. Ik zou dat zoooo graag willen, maar zou niet weten hoe ik t zover krijg. Heerlijk was dit dacht ze, dit moest ze toch eens wat vaker doen en misschien wat speeltjes gaan kopen, wie weet was dat nog fijner.

Toen schrok ze van de tijd, het was al later geworden en ze moest het eten gaan klaar maken voor Jef thuiskwam, anders zou hij vragen gaan stellen en ze wou niet dat hij dit te weten kwam. Ze ging snel iets gemakkelijks klaar maken en toen Jef thuis kwam zat ze al met het eten te wachten. Ze was stilletjes tijdens het eten en dat viel Jef ook op. Ze zat nog steeds met haar gedachten bij dat filmpje wat ze had gezien, zou zoiets nu echt gebeuren? Ze werd er weer geil van en was blij dat Jef zei dat hij nog een paar uurtjes naar kantoor ging om wat achterstand in het werk in te halen.

Nu kon ze haar gedachten de vrije loop laten. En dat deed ze ook, en ondertussen kwam er een idee naar boven om nog eens een filmpje op te zoeken, niet dezelfde, kijken of er nog een andere was en hoe dat er aan toe ging. Al snel had ze eentje gevonden, ging er weer lekker voor zitten en verbaasde zich weer heel erg, dit ging er nog heftiger aan toe dan in het filmpje van die middag.

Het was erg, maar ze werd er wel heel erg geil van. Ze keek hoe laat het was en dacht, nu eerst maar snel douchen voor Jef thuis komt en straks voelt hoe nat en geil ik ben.

Ze stond nog maar net onder de douche of ze hoorde Jef al roepen, lieverd, waar ben je? Hilde riep, onder de douche, kom je er bij? Hij keek hier vreemd van op, dat was hij niet gewend van zijn vrouw maar ging snel heen, trok de kleren uit en stapte bij haar onder de douche.

Daar duurde het maar even of ze begon met zijn pik te spelen, hij vond dat erg lekker en ging haar vingeren. Ze waren na een tijdje aardig geil geworden, hij tilde haar op, legde haar nat op bed en ging haar flink neuken, hij had gemerkt dat ze behoorlijk geil was, dus hij nam zijn kans en nam haar een paar keer flink en ook anaal had ze nu niets op tegen. Wat een vrouwtje had hij dacht hij, zo maar veranderd en liet alles toe. Hij had zin om een keer zijn pik in haar mond te steken, eerder wilde ze dat nooit maar nu ze zo geil was misschien wel.

Hij hield zijn eikel bij haar mond, verbaasd keek ze op, zei niets en likte voorzichtig aan zijn sterretje en toen nam ze zij hele pik in haar mond tot Jef zijn grote verbazing. Hijn kwam al snel klaar, wou zich terug trekken zodat ze niet zijn warme zaad in haar mond zou krijgen, maar nee, ze pakte hem vast. Kom maar zei ze, maak me gek. Hij spoot haar mond vol, ze probeerde te slikken maar dat ging niet zo goed. Toch zette Hilde door, ze wou het proeven. Nu ging het al beter en even daarna lagen ze lekker naast elkaar.

Jef vroeg aan haar hoe het kwam dat ze zo geil was en nu meer wilde dan anders. Ze stamelde, ik wou het al langer eens uitproberen maar durfde niet zo goed, en nu leek het mij een mooie kans. Ik vond het heerlijk lieverd, jij ook, zei ze tegen Jef? Die vond het zeker heerlijk en zei, dit moeten we vaker doen schat, vind je ook niet en Hilde knikte.

Ze had gelukkig haar geheimpje kunnen bewaren, dat durfde ze echt niet te vertellen, zelfs niet na deze heftige vrij partij.

Ze gingen weer douchen en daarna lekker slapen. De volgende dag spraken ze er niet meer over en gingen beide naar hun werk. Hilde ging in de lunchpauze snel de stad in, zocht een winkel waar ze speeltjes verkochten en zocht twee uit waarvan ze dacht dat die wel voldeden aan wat ze wou. Na het werk ging ze snel naar huis, zette het eten klaar, moest dat straks nog even in de oven en dan was het klaar.

Al snel zat ze weer ademloos te kijken naar al die mensen die van alles met elkaar deden, en ze pakte de speeltjes en speelde heerlijk met zichzelf. Ze vergat alles om zich heen, dat die speeltjes zo veel fijner waren dan het vingeren had ze niet verwacht, ze kwam zelfs al snel een paar keer klaar.

Het filmpje duurde langer dan die anderen maar ze had er niets van in de gaten, ze keek hoe twee mannen een mooi blondje gingen neuken, en dat er ook nog een derde man bij kwam, elk deel van haar werd aangeraakt en ze vond het heerlijk zag Hilde, die zelf volop mee genoot of lag ze daar zelf.

Ze pakte nog weer een speeltje en stopte het in haar kutje, die gleed er zo in, en ze probeerde het klaarkomen uit te stellen en zo lang mogelijk te genieten. Toen schrok ze op, ze voelde een paar handen op haar borsten, hoe kon dat nu? Snel keek ze op en zag Jef haar man achter zich staan, hij keek ook naar het filmpje en tegelijk streelde hij haar borsten en dat voelde heerlijk.
homo groep sex vingeren onder douche

Daar duurde het maar even of ze begon met zijn pik te spelen, hij vond dat erg lekker en ging haar vingeren. Ze waren na een tijdje aardig geil geworden, hij tilde haar op, legde haar nat op bed en ging haar flink neuken, hij had gemerkt dat ze behoorlijk geil was, dus hij nam zijn kans en nam haar een paar keer flink en ook anaal had ze nu niets op tegen.

Wat een vrouwtje had hij dacht hij, zo maar veranderd en liet alles toe. Hij had zin om een keer zijn pik in haar mond te steken, eerder wilde ze dat nooit maar nu ze zo geil was misschien wel. Hij hield zijn eikel bij haar mond, verbaasd keek ze op, zei niets en likte voorzichtig aan zijn sterretje en toen nam ze zij hele pik in haar mond tot Jef zijn grote verbazing.

Hijn kwam al snel klaar, wou zich terug trekken zodat ze niet zijn warme zaad in haar mond zou krijgen, maar nee, ze pakte hem vast. Kom maar zei ze, maak me gek. Hij spoot haar mond vol, ze probeerde te slikken maar dat ging niet zo goed.

Toch zette Hilde door, ze wou het proeven. Nu ging het al beter en even daarna lagen ze lekker naast elkaar.

Jef vroeg aan haar hoe het kwam dat ze zo geil was en nu meer wilde dan anders. Ze stamelde, ik wou het al langer eens uitproberen maar durfde niet zo goed, en nu leek het mij een mooie kans. Ik vond het heerlijk lieverd, jij ook, zei ze tegen Jef? Die vond het zeker heerlijk en zei, dit moeten we vaker doen schat, vind je ook niet en Hilde knikte.

Ze had gelukkig haar geheimpje kunnen bewaren, dat durfde ze echt niet te vertellen, zelfs niet na deze heftige vrij partij. Ze gingen weer douchen en daarna lekker slapen. De volgende dag spraken ze er niet meer over en gingen beide naar hun werk. Hilde ging in de lunchpauze snel de stad in, zocht een winkel waar ze speeltjes verkochten en zocht twee uit waarvan ze dacht dat die wel voldeden aan wat ze wou.

Na het werk ging ze snel naar huis, zette het eten klaar, moest dat straks nog even in de oven en dan was het klaar. Al snel zat ze weer ademloos te kijken naar al die mensen die van alles met elkaar deden, en ze pakte de speeltjes en speelde heerlijk met zichzelf.

Ze vergat alles om zich heen, dat die speeltjes zo veel fijner waren dan het vingeren had ze niet verwacht, ze kwam zelfs al snel een paar keer klaar. Het filmpje duurde langer dan die anderen maar ze had er niets van in de gaten, ze keek hoe twee mannen een mooi blondje gingen neuken, en dat er ook nog een derde man bij kwam, elk deel van haar werd aangeraakt en ze vond het heerlijk zag Hilde, die zelf volop mee genoot of lag ze daar zelf.

Ze pakte nog weer een speeltje en stopte het in haar kutje, die gleed er zo in, en ze probeerde het klaarkomen uit te stellen en zo lang mogelijk te genieten. Toen schrok ze op, ze voelde een paar handen op haar borsten, hoe kon dat nu?

Snel keek ze op en zag Jef haar man achter zich staan, hij keek ook naar het filmpje en tegelijk streelde hij haar borsten en dat voelde heerlijk.

Ze wist zich niet goed een houding te geven, wat moest ze zeggen? Dat was al niet meer nodig, Jef fluisterde in haar oor, vind je dit lekker schat, wat ze in dat filmpje doen? Hilde beaamde het, nog steeds een beetje van slag. Hij draaide haar naar zich toe en zei, dan gaan we nu eten en heb ik na het eten een verrassing voor je. Stil zat Hilde te eten, wat moest ze hier nu van denken? Na het eten zei Jef, lieverd, trek je meest sexy lingerie aan en een sexy jurk of rokje met bloesje en kom dan naar beneden.

Hilde deed braaf wat van haar gevraagd werd en even later kwam ze al de trap af, heel sexy gekleed, Jef knikte goedkeurend en zonder iets te zeggen nam hij haar arm en gingen ze naar buiten, liepen een eindje en waren toen in het centrum van de stad.

Ik ga je verrassen zei Jef, ik hoop dat ik je hier blij mee kan maken. Bij een club, die Hilde nooit echt was opgevallen gingen ze naar binnen, keken even rond en Hilde zag nu wat ze ook in het filmpje had gezien. Het duurde niet lang of er kwam een grote man op haar af, zei zijn naam en verder niets. Hij nam Hilde mee, trok haar jurkje uit en floot zachtjes, jij bent een mooie meid zei hij. Ze werd van achteren gegrepen door iemand anders, tussen haar benen voelde ze twee handen, de grote man deed haar bh af en trok haar slipje uit.

Toen lagen ze snel op de grond, die zacht aanvoelde en ze beleefde alles wat ze ook in het filmpje had gezien. Ze werd door verschillende mannen geneukt, op allerlei manieren en ze genoot er heel erg van.

Brittany was een jaartje jonger dan de rest maar een ondeugend meisje. Brittany nam nooit een blad voor de mond en zei altijd wat er in haar opkwam. Zij was ook klein maar had nog bijna geen tieten en had een klein schattig kontje. Brittany had iets kinderlijks ondeugends wat haar op één of andere manier zeer aantrekkelijk maakte. Tessa was een donkerblonde, op eerste oogopslag verlegen, meid. Ook Tessa had nog maar een A cup maar Tessa begon wel een mooi gevormd kontje te krijgen.

Dan had je als laatste Jana, Jana was Jana was een hele kleine brunette met een gigantische kont voor haar leeftijd. De jongens keken er altijd zeer verlekkerd naar als zij langsliep in de hallen van de school.

Echt borsten had Jana nog niet maar dat maakte niet uit want haar kontje viel al genoeg op. Omdat deze dames gescoord hadden vonden zij wel dat ze het moesten vieren met een aantal toeschouwers aan de kant. De andere meiden waren al richting kleedkamer gegaan. Nadat de dames klaar waren met de toeschouwers, waren alle andere meiden allang klaar. Zij hadden dus de kleedkamer voor hun alleen.

Normaal douchten de meisjes nooit en als ze al douchten dan deden zij dat in ondergoed. Mama neemt je echt niet mee zo hoor Britt! Dus je zal naakt moeten douchen Brittany. Douchen jullie dan ook naakt? Jana had daar niet zo veel problemen mee en zei: Er kwamen twee jonge tienerborstjes uitvallen. Nadat Jana het voortouw had genomen volgden de andere meisjes snel. Terwijl de meisjes zich aan het uitkleden waren begon Brittany het leuk te vinden en sloeg de meisjes die langs haar heen liepen naar de douches allemaal op de kont.

Het jongste meisje zag dat ieder meisje er naakt eigenlijk best wel geil uitzag. Brittany vond de stevige kontjes van Debby en Merel erg mooi en ook Tessa met haar nog meisjesachtige lichaam zag er erg geil uit en Brittany voelde een tinteling in haar onderbuik en ze merkte dat haar kutje nat begon te worden. Toen zij allemaal lekker onder de warme douche stonden zag Debby dat het schaamhaar verschillend verzorgd werd.

Zij en Merel waren helemaal kaal, Jana had alleen een streepje. Tessa had het allemaal mooi getrimd en Brittany, het jongste meisje, had een volle bos schaamhaar. Brittany vond het leuk om te kijken hoever ze kon gaan en zei: Zullen we doen of waarheid doen? Debby, heb je ooit al eens een jongen zijn piemel aangeraakt?

Zo ja, wat heb je gedaan? Debby zag deze vraag niet aankomen en gaf een beetje hakkelend antwoord: Jana vroeg gelijk door: Brittany merkte op dat Merel en Tessa zich stil hielden en dat zij zeer ongemakkelijk waren. Kleine Britttany besloot om ze nog ietsje ongemakkelijker te maken en vroeg: Merel en Tessa, hoevaak vingeren jullie in de week en je moet laten zien hoe je het doet!

Merel en Tessa werden helemaal rood en bleven stil. Merel was de eerste die antwoord gaf: Riep Jana en doe het nu eens voor? Nee, zei Merel dat doe ik niet. Wat nou als we meedoen zei Brittany en ze besloot dat bij woord te voegen door een beetje tussen de lipjes te strelen. Toen deed Debby ook mee die wijdbeens op de grond zichzelf begon te strelen.

.


Blijkbaar smaakte dit want meteen nam hij mijn eikel in zijn mond en begon mij heftig te pijpen. Hij deed het zo goed dat ik al snel een orgasme voelde komen. Ik vroeg hem dan ook om mijn ballen te gaan verwennen. Een voor een nam hij ze in zijn mond, al zuigend liet hij zijn tong langs de gladgeschoren huid glijden, heerlijk. Na een tijdje nam hij mijn stijve weer in zijn mond. Al snel hield ik het niet meer en voelde een enorm orgasme opkomen.

Ik zei hem mij aan te kijken en niet door te slikken. Twee mooie blauwe kijkers keken mij vragend aan, deze werden nog groter toen ik heerlijk klaarkwam en een paar stevige stralen sperma in zijn mondje schoot. Ik spoot zoveel dat Eikeltje niet alles aankon en er uit beide mondhoeken een straaltje sperma liep. Eikeltje trok terug en opende zijn mond. Zijn bekkie zat vol sperma, ik veegde de straaltjes uit zijn mondhoeken terug en zei, nu mag je slikken.

Met moeite slikte Eikeltje mijn sperma door. Hierna gaf ik hem een zoen en liet mijn tong bij hem naar binnen gaan, heerlijk de smaak van mijn eigen geile vocht proevend. Langzaam liet ik mijn tong langs zijn stijve tepeltjes, naveltje, kale balletjes gaan totdat ik zijn kale jongenskutje bereikte.

Kronkelend van genot lag Eikeltje op de bank terwijl ik mijn tong in zijn kutje probeerde te duwen. Vervolgens bracht ik mijn wijs- en middelvinger weer in zijn strakke gaatje. Het ging nu iets makkelijke maar nog steeds erg stroef. Oh wat een heerlijk gezicht dat naakte jongenslijfje met een enorme stijve waarop een druppeltje voorvocht lag en mijn vingers geheel in zijn strakke kale jongenskutje.

Ik boog voorover en likte het druppeltje geil op. Vervolgens ging ik hem al vingerend pijpen. Ik liet hem niet meteen komen, af en toe liet ik zijn stijve met rust en nam dan zijn kale zachte balletjes tegelijk in mijn mond. Na een paar keer een bijna orgasme ging ik hem harde vingeren en pijpen. Het resultaat was een enorm orgasme, een kleine hoeveelheid dun sperma druppelde in mijn mond. Ik slikte het niet door, maar gaf hem wederom een tongzoen, zo zijn eigen sperma in zijn mond deponerend.

Ik vroeg hem wiens sperma is het lekkerst, dat van jou of dat van mij. Nahijgend zei Eikeltje dat van mij, want dit was de eerste keer dat ik klaarkwam.

Langzaam trok ik mijn vingers uit zijn gaatje, trok Eikeltje nog iets verder naar de rand van de bank en duwde zijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. Zijn maagdelijke kale jongenskutje lag helemaal open voor me. Eikeltje vroeg of ik hem nu ging neuken. Ik zei ja en zette mijn eikel tegen zijn sterretje. Ontspan je zei ik, je zult het lekker vinden terwijl ik hem zachtjes streelde. Aan zijn angstige ogen zag ik dat Eikeltje er niet zoveel vertrouwen in had.

Langzaam voerde ik de druk wat op. Eerst deukte ik zijn jongenskutje alleen maar wat in. Toen begon zijn gaatje langzaam te wijken en drong mijn eikel langzaam bij hem binnen.

Mijn diep paarse eikel verdween in het zeer strakke gaatje. Ik voelde ineens Eikeltje zijn sluitspier achter mijn eikel samentrekken. Eikeltje schreeuwde het uit van de pijn. Ik liet hem even tot rust komen en begon toen langzaam de rest van mijn 21 cm lange en ruim 5 cm brede pik bij hem naar binnen te duwen.

Eikeltje gilde nog steeds, wil draaiend met zijn hoofd, de tranen stroomde over zijn wangen. Wat een enorm geil gezicht mijn kale paal diep in het jongenslijfje.

Na een paar minuten begon hij aan mijn pik te wennen en ging het gillen over in kreunen. Voorzichtig trok ik mijn stijve bij volledig terug, het velletje van zijn gaatje kwam mee naar buiten en zat strak om mijn stijve gespannen. Met een natte vinger streelde ik het velletje, Eikeltje ging hierop luider kreunen. Onder luid gekreun schoof ik mijn stijve weer helemaal naar binnen. Heel langzaam voerde ik het tempo een beetje op. Eikeltje lag nu te genieten. Helaas door het verschrikkelijk nauwe gaatje begon mijn eikel al snel te gloeien en liet een orgasme niet lang meer op zich wachten.

Diep stotend kwam ik zalig in Eikeltje zijn jongenskutje klaar. Ik voelde mijn stijve een aantal keer zwellen, hetgeen Eikeltje zijn toch al ver opgerekt gaatje niet prettig vond, er stroomde weer traantjes en het kreunen werd weer heel zwaar. Ik duwde zijn kont omhoog en liet mijn stijve uit zijn jongenskutje glijden. In het nog geopende gaatje zag ik een grote hoeveelheid sperma zitten. Met een paar keer knijpen sloot zijn jongenskutje zich.

Eikeltje liet zijn hand langs zijn natte kutje glijden en zei, het deed erg veel pijn maar het was toch ook erg lekker. Ik ging naast hem zitten. Na een poosje keek ik naar Eikeltje en zag dat zijn 10 cm pikkie weer in volle glorie overeind stond.

Ik vroeg hem wil je me neuken? Douchen jullie dan ook naakt? Jana had daar niet zo veel problemen mee en zei: Er kwamen twee jonge tienerborstjes uitvallen.

Nadat Jana het voortouw had genomen volgden de andere meisjes snel. Terwijl de meisjes zich aan het uitkleden waren begon Brittany het leuk te vinden en sloeg de meisjes die langs haar heen liepen naar de douches allemaal op de kont.

Het jongste meisje zag dat ieder meisje er naakt eigenlijk best wel geil uitzag. Brittany vond de stevige kontjes van Debby en Merel erg mooi en ook Tessa met haar nog meisjesachtige lichaam zag er erg geil uit en Brittany voelde een tinteling in haar onderbuik en ze merkte dat haar kutje nat begon te worden. Toen zij allemaal lekker onder de warme douche stonden zag Debby dat het schaamhaar verschillend verzorgd werd.

Zij en Merel waren helemaal kaal, Jana had alleen een streepje. Tessa had het allemaal mooi getrimd en Brittany, het jongste meisje, had een volle bos schaamhaar. Brittany vond het leuk om te kijken hoever ze kon gaan en zei: Zullen we doen of waarheid doen? Debby, heb je ooit al eens een jongen zijn piemel aangeraakt? Zo ja, wat heb je gedaan? Debby zag deze vraag niet aankomen en gaf een beetje hakkelend antwoord: Jana vroeg gelijk door: Brittany merkte op dat Merel en Tessa zich stil hielden en dat zij zeer ongemakkelijk waren.

Kleine Britttany besloot om ze nog ietsje ongemakkelijker te maken en vroeg: Merel en Tessa, hoevaak vingeren jullie in de week en je moet laten zien hoe je het doet!

Merel en Tessa werden helemaal rood en bleven stil. Merel was de eerste die antwoord gaf: Riep Jana en doe het nu eens voor? Nee, zei Merel dat doe ik niet. Wat nou als we meedoen zei Brittany en ze besloot dat bij woord te voegen door een beetje tussen de lipjes te strelen. Toen deed Debby ook mee die wijdbeens op de grond zichzelf begon te strelen. Jana stond zichzelf rustig te vingeren tegen de muur aan.

Toen deed Merel ook mee en begon haar vingers vochtig te maken en langzaam langs haar klitje te gaan. Tessa begon zich erg geil te voelen en ging voorzichtig naar binnen bij zichzelf met 1 vinger.

Er kwam een kreun uit de hoek waar Jana zichzelf nu snel aan het vingeren was en Brittany spankte haar op der gigantische billen. De andere meiden vonden het een geil gezicht en gingen allemaal lekker door met geilen op Jana en elkaar. Totdat Jana ineens zeer luid begon te kreunen en haar benen begonnen te trillen en ze kwam toen heerlijk klaar. Terwijl Jana aan het bijkomen was van haar orgasme begonnen kreunen en gilletjes door de kleedkamer te schallen.

De enige die nog niet klaar was gekomen was Brittany. Dit probleem had ze altijd al gehad ze kon supergeil worden maar ze wist maar niet klaar te komen. Brittany schaamde zich nogal. Kom maar wij helpen je wel even. Brittany zat met opgesperde benen in het midden terwijl Merel der begon te zoenen. Jana begon met haar borstjes te spelen en Tessa en Debby focusten zich op Brittanys liefdesgrotje. Eerst wreef Debby over haar klitje terwijl Tessa haar met 2 vingers op hoge snelheid vingerde.

Brittany was in extase en begon te gillen en te kreunen alsof haar leven er vanaf hing. Toen voelde Britt dat er even geen vingers meer in haar kutje zaten en daarna ineens weer wel. Ze wist niet wat er gebeurd was totdat zij ineens in vinger in haar anus voelde.
Sex contact friesland neuken op z n hondjes

  • GRATIS PJES COM GRATIS SEX ZEELAND
  • Iedereen ging naakt maar dat vonden we onzin dus wij gingen war later in onze onderbroek.
  • Vrouw vingert zich klaar neuken in utrecht
Sensuele massage haarlem bloed geil