incest stijve klit

Jullie gaan toch niet meer met ons mee. Daar vinden jullie jezelf toch al te oud voor. Mijn broertje, net zestien en ik al zeventien jaar oud, vonden natuurlijk dat ze groot gelijk hadden, en ik had gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt door er een een klein feestje van te maken samen met m'n vriendinnen. Met een duf hoofd stapte ik de douche in. Toen ik mijn hoofd om de deur van de badkamer stak, zag ik mijn broertje, hij stond spiernaakt met zijn rug naar me toe, en zijn rechterarm maakte een snelle regelmatige beweging.

Ik wachtte even voor ik wat tegen hem zei, hij was zo druk bezig, dat hij helemaal niet in de gaten had dat ik achter hem stond. In de spiegel boven de wastafel zag ik dat hij zijn ogen dicht had. Zijn hand ging steeds sneller op en neer. Hij begon te hard te kreunen.

Zijn strakke billen trokken samen en met een schreeuw kreeg hij zijn orgasme. Hij draaide zich om, met zijn verslapte penis nog in zijn hand. Er hing nog een druppeltje sperma aan zijn pik. Met een rood hoofd vluchtte hij de douche uit. Ik hoorde zijn slaapkamerdeur dicht slaan. Ik bekeek wat hij had achtergelaten, zo te zien, een behoorlijke hoeveelheid, zaad. Mijn broertje was ook al een grote jongen aan het worden. Ik douchte me snel, en best wel wat opgewonden, liep ik met mijn badjas nog aan, naar beneden, om ontbijt te maken.

Niels zat aan de keukentafel met een kom cornflakes en keek nauwelijks op toen ik tegenover hem ging zitten. Ik wed, dat je alweer een stijve hebt of niet soms? Ik voelde nu zelf ook wat kriebelen tussen mijn benen.

Of er zachtjes in knijpen? Niels keek me ongelovig aan, was dat mijn zus die dat daar tegen me zegt? Mijn lekkere zus die ik al misschien wel meer dan honderd keer stiekem heb bespioneerd, en begluurd? Ik begreep dat mijn broertje een extra zetje nodig had, en ik was zo geil, geworden door dit spel dat ik zelf was begonnen, dat ik op opstond en naast hem ging staan.

Nu stond ik met mijn naakte lijf voor hem. Ik weet niet wat me bezielde maar nu was er geen weg terug, "je mag alles met me doen," fluisterde ik geil. Ik deed een stap voorruit en sloeg mijn armen om hem heen, ik drukte mijn naakte lijf tegen dat van hem, en ik voelde zijn stijve tegen mijn onderbuik kloppen. Onze lippen vonden elkaar, we tongden als een pas verliefd stel. Mijn harde tepels drukte tegen zijn brede borst.

Mijn broertje was voor zijn leeftijd best wel stevig gebouwd. Zijn handen streelden mijn rug, en gingen langzaam naar beneden, hij begon mijn billen te kneden, dit maakte mij nog geiler dan ik al was, ik luisterde nu alleen nog maar naar mijn eigen lichaam, het feit dat ik nu ontzettend geil was geworden door de jongen die me vasthield, en die mijn jongere broertje was, kon me op dit moment niets schelen.

Het duurde niet lang of mijn broertje bezorgde me een wereldorgasme, ik liet zijn penis los en hield hem vast, met mijn armen om hem heen stond ik uit te hijgen. Niels kuste me, "vond je het lekker" vroeg hij lief. Ondanks zijn leeftijd, was hij al stevig geschapen, ik schatte zijn stijve zeker op ongeveer twintig centimeter, warm hard geil vlees. Ik trok het velletje van zijn pik naar achter en nam zijn dieprode eikel in mijn mond.

Ik proefde, zijn natte geil dat ik uit zijn pik zoog. Langzaam rukte ik hem af, en maakte hem gek door snel met mijn tong rond de dikke eikel, te draaien, Oo dacht ik, wat zal dat een heerlijk gevoel zijn als hij die mooie pik in mijn kut zal rammen.

Ik streelde hem onderaan zijn stevige ballen, Niels begon te schokken, hij kreunde, en ik voelde zijn eikel opzwellen in mijn mond. Met kracht, spoot hij, mijn mond vol met zijn zoetig, smakend zaad. Ik verslikte me bijna in de volle lading, die hij in mijn mondje liet lopen.

Ik kwam naar boven en drukte mijn mond op de zijne, onze tongen speelde met het warme vocht dat hij net bij mij in mijn mond had gelost. Niels liep rond in zijn short. Samen ruimde we de sporen op van het feestje dat ik de avond hiervoor had gevierd.

Het was mijn bedoeling om hem af en toe geil te maken, zodat hij me vanavond goed kon neuken, het leek wel of hij niet meer verslapte, de arme jongen liep bijna de hele dag met een stijve lul in zijn broek.

Ik wilde alles wat er in zat voor mezelf!! Het is trouwens best een geil gezicht zo'n plassende jongen. Ik mocht zijn stijve plasser vast houden als hij zijn vocht in de toiletpot spoot. En als hij klaar was likte ik hem natuurlijk even schoon. Eindelijk na het avond eten, dat we hadden gemaakt plofte we samen op de bank, we hadden half de middag, onze kleren al uit getrokken, Niels kon het toch niet laten om af en toe, even zijn hand in mijn broekje te stoppen en aan mijn kale kutje te voelen.

Ik was zo geil dat mijn spleetje ook de hele dag nat was geweest van opwinding. Ik lag met mijn benen wijd op de bank met Niels naast me, zijn pik stond stijf rechtop. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en bekeek mijn kut.

Er liep een straaltje vocht van tussen mijn schaamlipjes wat hij voorzichtig met zijn tong oplikte. Voorzichtig, alsof hij mijn spleetje niet wilde aanraken. Dit hield hij even vol. Zelf vond hij het geloof ik ook tijd om me mijn warme kutje te verwennen, hij drukte zijn gezicht tegen mijn spleetje aan, ik voelde hoe hij met zijn neus over mijn klitje wreef, en met zijn tong probeerde hij zo diep mogelijk in mijn hete kutje te komen. Toen hij mijn stijve klitje tussen zijn lippen nam en het in zijn mond zoog, ontplofte ik in zijn gezicht, alle spanning die ik de hele dag had opgebouwd verloor ik in het orgasme dat ik kreeg doordat hij me nu smakkend als een jonge hond aan mijn kut likte.

Ze masturbeerde hem met haar vingers net over de rand van zijn eikel heen wat Kees blijkbaar erg lekker vond want hij begon steeds fanatieker en steviger aan haar tieten te zuigen en te likken. Met haar duim stuwde ze af en toe van onder naar boven over zijn pisbuis heen zodat er weer een volgende gulp slijmerig voorzaad uit zijn eikel kwam. Mmmmm wat een zalige pik had haar zoon. Later pakte ze zijn paal in haar volle hand en trok er harder aan om toen tot de ontdekking te komen dat als ze onderaan zijn pik masturbeerde hij dat ook heel erg lekker vond; zo lekker dat hij wild met zijn heupen begon te werken.

Toe mama, ga door!! Kees was nu helemaal uitgeput en zakte met zijn hoofd terug op haar schoot terwijl Greet de laatste druppels zaad uit zijn penis perste waardoor Kees nog even nahuiverde.

Intussen keek Greet naar het zaad wat van haar handpalm begon af te druipen en wellustig bracht ze de hand naar haar mond. In het begin van haar huwelijk deed ze met haar man wel eens aan orale seks en had ze zijn sperma regelmatig ingeslikt, niet omdat ze het lekker vond maar meer om haar man zijn zin te geven, later weigerde ze domweg, maar dit was anders.

Dit was potente jongemannenzaad waar ze zeer opgewonden van was geraakt en wellustig likte ze het zaad van haar zoon van haar hand. Mmmm, dit was lekker, heel lekker. Kees zag het niet, hij sliep bijna en wilde zich behaaglijk op zijn rechterzij draaien om zijn lijf te laten rusten maar Greet schudde hem wakker. Ik kan zo toch niet de hele nacht blijven zitten?

Kees rekte zich uit en ging toen staan. Wat bedremmeld merkte hij hoe zijn broeken verder tot zijn enkels zakten en voelde de klodders sperma op zijn t shirt. Hij wist zich even geen houding te geven tot ook Greet ging staan en hij naar haar blote bovenlichaam keek. Jezus, wat had zijn moeder mooie tieten.

Wat slaapdronken woog hij ze in zijn handen en knorde van geluk toen zijn moeder haar armen rond zijn nek legde en hem met geopende lippen een tongzoen gaf. Hij voelde zijn pik alweer wat verstijven toen de tongen tegen elkaar aan aanvleiden en hun speeksel zich met elkaar vermengde. Zijn half stijve penis voelde gezwollen aan toen hij de eerste urinedruppels eruit perste.

Toen hij was uitgepist wankelde hij naar zijn kamer, trok zijn t shirt uit, sloeg het dekbed opzij en ging naakt op het hoeslaken liggen. Net voordat hij het schemerlampje uit wilde doen en het dekbed over zijn moede slaperig lijf wilde doen ging de deur open en stond zijn moeder in de deuropening. Ze liep nog steeds met blote borsten maar had nu ook de bovenste knoop van haar strakke spijkerbroek losgemaakt.

Greet was nog niet klaargekomen en dat was wel de bedoeling. Ze ging aan de rand van zijn bed staan en zipte de rits van haar gulp omlaag. Ze moest even wringen maar toen ging de broek resoluut uit en keek Kees naar haar lichtblauwe slip waar ter hoogte van haar kut een flinke natte plek zat. Greet haakte haar duimen onder de rand van het kleine slipje, stroopte ook die naar beneden en stapte eruit. Kees was door dit uitkleedpartijtje toch weer wat wakker geworden en keek tegen een keurig getrimde bosje donker schaamhaar aan met daaronder haar ietwat geopende schaamlippen en een uitstulpend puntje daarnet weer boven.

Zij eigen pik was weer keihard toen hij schuin op zijn elleboog ging liggen, een hand om haar heupen sloeg om haar billen te betasten en haar op die manier nog dichter bij het bed te laten komen.

Hij rook nu haar bijna bedwelmende kutgeur en haast in trance bracht hij zijn mond naar haar clitoris en raakte het met het puntje van zijn tong aan. Terwijl hij haar billen kneedde stak hij de wijsvinger van zijn andere hand in haar natte spleet en voelde voor het eerst de echte warmte van zijn moeder. Er was weinig voor nodig om Greet klaar te maken, ze hoorde de soppende geluiden die zijn vinger in haar kut teweeg brachten, ze voelde hoe zijn tong aan haar stijve klitje likte en ze kwam met een schuddend lijf jammerend tot een climax terwijl ze zijn hoofd stijf tegen haar onderlijf aandrukte.

Hij merkte nauwelijks dat zijn moeder ook op zijn bed was gekropen en op haar knieën tussen zijn benen zat. Hij voelde wel hoe zijn eikel opeens in een vochtige holte zat en door zijn wimpers heen zag hij dat zijn moeder aan zijn pik zoog. Aan de ene kant wilde hij dolgraag slapen, aan de andere kant was dit zo ontzettend lekker, zijn moeder die hem nu voor de helft in haar mond had gezogen en met een duim over zijn ballen kriebelde.

Even daarna trok Greet haar mond terug en begon zijn hele pik met haar tong af te likken. God, wat smaakte hij lekker!! Ze nam zelfs zijn ballen één voor één in haar mond terwijl ze in tussentijd zijn lul zachtjes streelde en een vinger tegen zijn anus plaatste.

Kees kreunde van genot, dit was super, dit kon niet geiler, dacht hij, maar het kon nog lekkerder. Ze liet zijn genitaliën even voor wat ze waren en schoof hogerop. Even kriebelde ze met een stijve tepel aan de pulserende eikel van Kees om hem daarna te beklimmen. Ze pakte de grote harde paal van haar zoon en richtte hem op haar smachtende kut om zich vervolgens neer te laten zakken.

Centimeter voor centimeter vulde zijn kanjer haar natte spleet tot hij er geheel inzat en tegen haar baarmoeder aan stak. Op dat moment kwam Greet voor de tweede keer klaar en was Kees ook weer in de zevende hemel.

Wel een minuut lang bleef Greet zo zitten om hun beide te laten voelen hoe fijn het wel was zijn lul helemaal in haar kut te hebben en hem de warme strakheid van een vrouwenkut te laten voelen. Daarbij keek Kees weer tegen die zalige grote tieten aan en stak zijn handen alweer uit om die ballen te kneden. Greet boog wat meer voorover zodat hij er met zijn lippen bij kon komen om weer aan haar tepels te kunnen sabbelen. Intussen was Greet begonnen te neuken. Langzaam ging ze met haar kut op en neer en kermde van de geile scheuten die door haar onderlijf gierden.

Ook Kees wilde neukbewegingen maken maar zijn moeder hield hem tegen. Het bed kraakte en piepte, de jongenskamer was zwanger van de seksgeuren en geluiden en Greet zorgde ervoor dat ze samen tot een geweldig climax kwamen. Het was teveel voor Greet die haar derde orgasme voelde komen, een orgasme die groter was dan de twee vorige te samen. Zijn sperma schoot las een hete geiser haar kut binnen net op het moment dat ook zijn moeder het walhalla bereikte.

Ze was helemaal leeg toen ze op zijn zwetend bovenlijf neerviel. Ze wilde vanuit een moederlijk instinct het liefst al zijn zweet van lijf likken maar Kees was nu echt in slaap gevallen, dit was teveel geworden. Even bleef Greet liggen, ze voelde zijn penis in haar kut verslappen en behoedzaam lichtte ze haar kont omhoog om zijn pik te bevrijden.

Met een slurpend geluid gleed hij uit haar kut en voelde Greet hoe zijn sperma uit haar spleet begon te druipen. Daarna keek ze vol liefde naar haar slapende zoon, ze stapte uit het bed en bedekte hem voorzichtig met het dekbed. Ze raapte haar kleren op en verdween op haar tenen naar haar eigen slaapkamer om daar zelf ook geheel bevredigd in slaap te vallen. Het was de volgende dag na twaalfen toen Kees eindelijk zijn gezicht beneden liet zien. Hij gaapte diep en rekte zich nog een helemaal uit.

Poe, hij had zeker dertien uur aan een stuk geslapen. Ze keken elkaar aan en vielen toen in elkaars armen, daarna volgde een lange intense tongzoen. Er was geen spijt, geen wroeging, alleen maar liefde. Triest , inlovewithnylons and 3 other people  favorited this story! There are no recent comments  2 older comments - Click here to add a comment to this story  or  Show more comments  or  Lees alle Gebruikers Commentaren 2.

Edit comment  or Submit Comment. Comment posted successfully -  click here to view it  or  write another. Title of your comment: Your public comment about  Kees is Moe: Please type in the security code You may also listen to a recording of the characters. Your feedback to  jodokus: If you would like a response, enter your email address in this box: Feedback sent successfully - click here to write another.

Log In or Meld Aan. Alle inhoud © Copyright Literotica is een handelsmerk. Geen deel mag worden gereproduceerd in, om het even welke vorm zonder expliciete geschreven toestemming.

Upload and save     Cancel. Kees is Moe by jodokus ©. Please Rate This Submission: Favorite Author Favorite Story Triest , inlovewithnylons and 3 other people  favorited this story! Recent Comments by Anonymous.

Trampling meesteres sexmaatje gezocht
incest stijve klit

Jullie gaan toch niet meer met ons mee. Daar vinden jullie jezelf toch al te oud voor. Mijn broertje, net zestien en ik al zeventien jaar oud, vonden natuurlijk dat ze groot gelijk hadden, en ik had gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt door er een een klein feestje van te maken samen met m'n vriendinnen.

Met een duf hoofd stapte ik de douche in. Toen ik mijn hoofd om de deur van de badkamer stak, zag ik mijn broertje, hij stond spiernaakt met zijn rug naar me toe, en zijn rechterarm maakte een snelle regelmatige beweging.

Ik wachtte even voor ik wat tegen hem zei, hij was zo druk bezig, dat hij helemaal niet in de gaten had dat ik achter hem stond.

In de spiegel boven de wastafel zag ik dat hij zijn ogen dicht had. Zijn hand ging steeds sneller op en neer. Hij begon te hard te kreunen. Zijn strakke billen trokken samen en met een schreeuw kreeg hij zijn orgasme. Hij draaide zich om, met zijn verslapte penis nog in zijn hand.

Er hing nog een druppeltje sperma aan zijn pik. Met een rood hoofd vluchtte hij de douche uit. Ik hoorde zijn slaapkamerdeur dicht slaan. Ik bekeek wat hij had achtergelaten, zo te zien, een behoorlijke hoeveelheid, zaad. Mijn broertje was ook al een grote jongen aan het worden. Ik douchte me snel, en best wel wat opgewonden, liep ik met mijn badjas nog aan, naar beneden, om ontbijt te maken.

Niels zat aan de keukentafel met een kom cornflakes en keek nauwelijks op toen ik tegenover hem ging zitten. Ik wed, dat je alweer een stijve hebt of niet soms?

Ik voelde nu zelf ook wat kriebelen tussen mijn benen. Of er zachtjes in knijpen? Niels keek me ongelovig aan, was dat mijn zus die dat daar tegen me zegt? Mijn lekkere zus die ik al misschien wel meer dan honderd keer stiekem heb bespioneerd, en begluurd? Ik begreep dat mijn broertje een extra zetje nodig had, en ik was zo geil, geworden door dit spel dat ik zelf was begonnen, dat ik op opstond en naast hem ging staan.

Nu stond ik met mijn naakte lijf voor hem. Ik weet niet wat me bezielde maar nu was er geen weg terug, "je mag alles met me doen," fluisterde ik geil. Ik deed een stap voorruit en sloeg mijn armen om hem heen, ik drukte mijn naakte lijf tegen dat van hem, en ik voelde zijn stijve tegen mijn onderbuik kloppen. Onze lippen vonden elkaar, we tongden als een pas verliefd stel. Mijn harde tepels drukte tegen zijn brede borst. Mijn broertje was voor zijn leeftijd best wel stevig gebouwd.

Zijn handen streelden mijn rug, en gingen langzaam naar beneden, hij begon mijn billen te kneden, dit maakte mij nog geiler dan ik al was, ik luisterde nu alleen nog maar naar mijn eigen lichaam, het feit dat ik nu ontzettend geil was geworden door de jongen die me vasthield, en die mijn jongere broertje was, kon me op dit moment niets schelen.

Het duurde niet lang of mijn broertje bezorgde me een wereldorgasme, ik liet zijn penis los en hield hem vast, met mijn armen om hem heen stond ik uit te hijgen. Niels kuste me, "vond je het lekker" vroeg hij lief. Ondanks zijn leeftijd, was hij al stevig geschapen, ik schatte zijn stijve zeker op ongeveer twintig centimeter, warm hard geil vlees.

Ik trok het velletje van zijn pik naar achter en nam zijn dieprode eikel in mijn mond. Ik proefde, zijn natte geil dat ik uit zijn pik zoog. Langzaam rukte ik hem af, en maakte hem gek door snel met mijn tong rond de dikke eikel, te draaien, Oo dacht ik, wat zal dat een heerlijk gevoel zijn als hij die mooie pik in mijn kut zal rammen. Ik streelde hem onderaan zijn stevige ballen, Niels begon te schokken, hij kreunde, en ik voelde zijn eikel opzwellen in mijn mond.

Met kracht, spoot hij, mijn mond vol met zijn zoetig, smakend zaad. Ik verslikte me bijna in de volle lading, die hij in mijn mondje liet lopen. Ik kwam naar boven en drukte mijn mond op de zijne, onze tongen speelde met het warme vocht dat hij net bij mij in mijn mond had gelost. Niels liep rond in zijn short. Samen ruimde we de sporen op van het feestje dat ik de avond hiervoor had gevierd.

Het was mijn bedoeling om hem af en toe geil te maken, zodat hij me vanavond goed kon neuken, het leek wel of hij niet meer verslapte, de arme jongen liep bijna de hele dag met een stijve lul in zijn broek. Ik wilde alles wat er in zat voor mezelf!! Het is trouwens best een geil gezicht zo'n plassende jongen.

Ik mocht zijn stijve plasser vast houden als hij zijn vocht in de toiletpot spoot. En als hij klaar was likte ik hem natuurlijk even schoon. Eindelijk na het avond eten, dat we hadden gemaakt plofte we samen op de bank, we hadden half de middag, onze kleren al uit getrokken, Niels kon het toch niet laten om af en toe, even zijn hand in mijn broekje te stoppen en aan mijn kale kutje te voelen. Ik was zo geil dat mijn spleetje ook de hele dag nat was geweest van opwinding.

Ik lag met mijn benen wijd op de bank met Niels naast me, zijn pik stond stijf rechtop. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en bekeek mijn kut.

Er liep een straaltje vocht van tussen mijn schaamlipjes wat hij voorzichtig met zijn tong oplikte. Voorzichtig, alsof hij mijn spleetje niet wilde aanraken. Dit hield hij even vol. Zelf vond hij het geloof ik ook tijd om me mijn warme kutje te verwennen, hij drukte zijn gezicht tegen mijn spleetje aan, ik voelde hoe hij met zijn neus over mijn klitje wreef, en met zijn tong probeerde hij zo diep mogelijk in mijn hete kutje te komen.

Toen hij mijn stijve klitje tussen zijn lippen nam en het in zijn mond zoog, ontplofte ik in zijn gezicht, alle spanning die ik de hele dag had opgebouwd verloor ik in het orgasme dat ik kreeg doordat hij me nu smakkend als een jonge hond aan mijn kut likte. Ze masturbeerde hem met haar vingers net over de rand van zijn eikel heen wat Kees blijkbaar erg lekker vond want hij begon steeds fanatieker en steviger aan haar tieten te zuigen en te likken.

Met haar duim stuwde ze af en toe van onder naar boven over zijn pisbuis heen zodat er weer een volgende gulp slijmerig voorzaad uit zijn eikel kwam.

Mmmmm wat een zalige pik had haar zoon. Later pakte ze zijn paal in haar volle hand en trok er harder aan om toen tot de ontdekking te komen dat als ze onderaan zijn pik masturbeerde hij dat ook heel erg lekker vond; zo lekker dat hij wild met zijn heupen begon te werken.

Toe mama, ga door!! Kees was nu helemaal uitgeput en zakte met zijn hoofd terug op haar schoot terwijl Greet de laatste druppels zaad uit zijn penis perste waardoor Kees nog even nahuiverde. Intussen keek Greet naar het zaad wat van haar handpalm begon af te druipen en wellustig bracht ze de hand naar haar mond.

In het begin van haar huwelijk deed ze met haar man wel eens aan orale seks en had ze zijn sperma regelmatig ingeslikt, niet omdat ze het lekker vond maar meer om haar man zijn zin te geven, later weigerde ze domweg, maar dit was anders. Dit was potente jongemannenzaad waar ze zeer opgewonden van was geraakt en wellustig likte ze het zaad van haar zoon van haar hand. Mmmm, dit was lekker, heel lekker. Kees zag het niet, hij sliep bijna en wilde zich behaaglijk op zijn rechterzij draaien om zijn lijf te laten rusten maar Greet schudde hem wakker.

Ik kan zo toch niet de hele nacht blijven zitten? Kees rekte zich uit en ging toen staan. Wat bedremmeld merkte hij hoe zijn broeken verder tot zijn enkels zakten en voelde de klodders sperma op zijn t shirt. Hij wist zich even geen houding te geven tot ook Greet ging staan en hij naar haar blote bovenlichaam keek.

Jezus, wat had zijn moeder mooie tieten. Wat slaapdronken woog hij ze in zijn handen en knorde van geluk toen zijn moeder haar armen rond zijn nek legde en hem met geopende lippen een tongzoen gaf.

Hij voelde zijn pik alweer wat verstijven toen de tongen tegen elkaar aan aanvleiden en hun speeksel zich met elkaar vermengde. Zijn half stijve penis voelde gezwollen aan toen hij de eerste urinedruppels eruit perste. Toen hij was uitgepist wankelde hij naar zijn kamer, trok zijn t shirt uit, sloeg het dekbed opzij en ging naakt op het hoeslaken liggen.

Net voordat hij het schemerlampje uit wilde doen en het dekbed over zijn moede slaperig lijf wilde doen ging de deur open en stond zijn moeder in de deuropening. Ze liep nog steeds met blote borsten maar had nu ook de bovenste knoop van haar strakke spijkerbroek losgemaakt. Greet was nog niet klaargekomen en dat was wel de bedoeling. Ze ging aan de rand van zijn bed staan en zipte de rits van haar gulp omlaag. Ze moest even wringen maar toen ging de broek resoluut uit en keek Kees naar haar lichtblauwe slip waar ter hoogte van haar kut een flinke natte plek zat.

Greet haakte haar duimen onder de rand van het kleine slipje, stroopte ook die naar beneden en stapte eruit. Kees was door dit uitkleedpartijtje toch weer wat wakker geworden en keek tegen een keurig getrimde bosje donker schaamhaar aan met daaronder haar ietwat geopende schaamlippen en een uitstulpend puntje daarnet weer boven.

Zij eigen pik was weer keihard toen hij schuin op zijn elleboog ging liggen, een hand om haar heupen sloeg om haar billen te betasten en haar op die manier nog dichter bij het bed te laten komen. Hij rook nu haar bijna bedwelmende kutgeur en haast in trance bracht hij zijn mond naar haar clitoris en raakte het met het puntje van zijn tong aan.

Terwijl hij haar billen kneedde stak hij de wijsvinger van zijn andere hand in haar natte spleet en voelde voor het eerst de echte warmte van zijn moeder. Er was weinig voor nodig om Greet klaar te maken, ze hoorde de soppende geluiden die zijn vinger in haar kut teweeg brachten, ze voelde hoe zijn tong aan haar stijve klitje likte en ze kwam met een schuddend lijf jammerend tot een climax terwijl ze zijn hoofd stijf tegen haar onderlijf aandrukte.

Hij merkte nauwelijks dat zijn moeder ook op zijn bed was gekropen en op haar knieën tussen zijn benen zat. Hij voelde wel hoe zijn eikel opeens in een vochtige holte zat en door zijn wimpers heen zag hij dat zijn moeder aan zijn pik zoog. Aan de ene kant wilde hij dolgraag slapen, aan de andere kant was dit zo ontzettend lekker, zijn moeder die hem nu voor de helft in haar mond had gezogen en met een duim over zijn ballen kriebelde. Even daarna trok Greet haar mond terug en begon zijn hele pik met haar tong af te likken.

God, wat smaakte hij lekker!! Ze nam zelfs zijn ballen één voor één in haar mond terwijl ze in tussentijd zijn lul zachtjes streelde en een vinger tegen zijn anus plaatste. Kees kreunde van genot, dit was super, dit kon niet geiler, dacht hij, maar het kon nog lekkerder.

Ze liet zijn genitaliën even voor wat ze waren en schoof hogerop. Even kriebelde ze met een stijve tepel aan de pulserende eikel van Kees om hem daarna te beklimmen.

Ze pakte de grote harde paal van haar zoon en richtte hem op haar smachtende kut om zich vervolgens neer te laten zakken. Centimeter voor centimeter vulde zijn kanjer haar natte spleet tot hij er geheel inzat en tegen haar baarmoeder aan stak. Op dat moment kwam Greet voor de tweede keer klaar en was Kees ook weer in de zevende hemel. Wel een minuut lang bleef Greet zo zitten om hun beide te laten voelen hoe fijn het wel was zijn lul helemaal in haar kut te hebben en hem de warme strakheid van een vrouwenkut te laten voelen.

Daarbij keek Kees weer tegen die zalige grote tieten aan en stak zijn handen alweer uit om die ballen te kneden. Greet boog wat meer voorover zodat hij er met zijn lippen bij kon komen om weer aan haar tepels te kunnen sabbelen. Intussen was Greet begonnen te neuken. Langzaam ging ze met haar kut op en neer en kermde van de geile scheuten die door haar onderlijf gierden. Ook Kees wilde neukbewegingen maken maar zijn moeder hield hem tegen. Het bed kraakte en piepte, de jongenskamer was zwanger van de seksgeuren en geluiden en Greet zorgde ervoor dat ze samen tot een geweldig climax kwamen.

Het was teveel voor Greet die haar derde orgasme voelde komen, een orgasme die groter was dan de twee vorige te samen. Zijn sperma schoot las een hete geiser haar kut binnen net op het moment dat ook zijn moeder het walhalla bereikte. Ze was helemaal leeg toen ze op zijn zwetend bovenlijf neerviel. Ze wilde vanuit een moederlijk instinct het liefst al zijn zweet van lijf likken maar Kees was nu echt in slaap gevallen, dit was teveel geworden.

Even bleef Greet liggen, ze voelde zijn penis in haar kut verslappen en behoedzaam lichtte ze haar kont omhoog om zijn pik te bevrijden. Met een slurpend geluid gleed hij uit haar kut en voelde Greet hoe zijn sperma uit haar spleet begon te druipen. Daarna keek ze vol liefde naar haar slapende zoon, ze stapte uit het bed en bedekte hem voorzichtig met het dekbed. Ze raapte haar kleren op en verdween op haar tenen naar haar eigen slaapkamer om daar zelf ook geheel bevredigd in slaap te vallen.

Het was de volgende dag na twaalfen toen Kees eindelijk zijn gezicht beneden liet zien. Hij gaapte diep en rekte zich nog een helemaal uit.

Poe, hij had zeker dertien uur aan een stuk geslapen. Ze keken elkaar aan en vielen toen in elkaars armen, daarna volgde een lange intense tongzoen. Er was geen spijt, geen wroeging, alleen maar liefde. Triest , inlovewithnylons and 3 other people  favorited this story! There are no recent comments  2 older comments - Click here to add a comment to this story  or  Show more comments  or  Lees alle Gebruikers Commentaren 2.

Edit comment  or Submit Comment. Comment posted successfully -  click here to view it  or  write another. Title of your comment: Your public comment about  Kees is Moe: Please type in the security code You may also listen to a recording of the characters.

Your feedback to  jodokus: If you would like a response, enter your email address in this box: Feedback sent successfully - click here to write another.

Log In or Meld Aan. Alle inhoud © Copyright Literotica is een handelsmerk. Geen deel mag worden gereproduceerd in, om het even welke vorm zonder expliciete geschreven toestemming. Upload and save     Cancel. Kees is Moe by jodokus ©. Please Rate This Submission: Favorite Author Favorite Story Triest , inlovewithnylons and 3 other people  favorited this story!

Recent Comments by Anonymous.
Ik wist uit ervaring dat Mark langer een stijve zou houden als hij eerst even was klaar gekomen en ik pijpte hem tot hij z'n kwakkie in mijn mondje spoot.

We wisten allebei wat er ging komen en we waren zo geil als boter; de tip van die vriend indachtig legden we een groot strandlaken op m'n bed en een kussen voor onder m'n kont en even later lagen we terug te zoenen en te vozen. Al vrij snel had Mark terug een flinke stijve en kwam hij boven op mij, ik ging met de benen wijd en als vanzelf zat zijn pik tegen mijn kutje aangedrukt, na wat op en neer geschuif en na flink aandringen schoof z'n pik een stukje naar binnen; het voelde allemaal heel strak aan en ik dacht dat zijn lul nooit helemaal in mijn poesje zou passen want mijn broer had het laatste jaar een flinke leuter gekregen.

Mark bleef echter stug doorduwen en na een paar keer op en neer zat hij er dan toch halfweg in en stootte hij tegen m'n vliesje zodat ik het uitschreeuwde; het deed flink pijn en eigenlijk wilde ik er nu mee stoppen maar Mark begon nu echt door te stoten en met een paar krachtige stoten schoot hij verder naar binnen terwijl hij mijn bloempje plukte.

Ik was even helemaal van de kaart en gelukkig bleef hij nu stil liggen om me wat te laten bekomen en even later voelde ik zelf met mijn hand dat hij tot aan z'n ballen in m'n poesje zat. Mark begon me zachtjes te zoenen en zodoende vergat ik de geleden pijn en voelde ik me fier dat ik nu ontmaagd was en dat op mijn dertiende en door mijn eigen broer! Na een tijdje begon Mark me terug zachtjes te neuken, het voelde nog wel wat rauw aan maar de snerpende pijn was weg, echt genieten was er voor mij nog niet bij maar ik voelde me goed dat ik dit plezier aan Mark kon geven.

Even later kwam Mark met een diepe grom klaar en spoot hij zijn zaad in mijn geteisterd kutje, we hadden onze eerste keer achter de rug.

De eerstvolgende dagen voelde zowel mij kutje als zijn lul wat gekneusd aan en gunden we elkaar wat rust, maar daarna kreeg de lust weer de bovenhand en gingen we terug neuken, hoewel alles nog erg strak was ging één en ander steeds beter en na een dikke week ging er geen dag voorbij of we neukten als rabbits. Ik had inmiddels ook de smaak te pakken en kreeg zelfs gemakkelijk een vaginaal orgasme. Mark wist zich goed te bedwingen en zorgde dat ik steeds aan m'n trekken kwam zodat het voor mij ook leuk bleef.

We waren gewend om mekaar vroeger met de hand en de mond te verwennen en dat bleven we nu ook doen als opwarmertje zodat we flink opgewonden aan het echte werk konden beginnen en we dus echt van elkaar konden genieten.

Zo ging er bijna een jaar voorbij en toen kreeg ik ineens mijn menstruatie door en werd het opletten geblazen; ik zorgde ervoor dat ik Mark eerst in m'n mond liet klaarkomen voor we neukten en dan moest hioj zich tijdig terugtrekken maar het was elke maand angstig afwachten of er niks verkeerd was gelopen want af en toe hadden we eens een ongelukje. Ik had echter zeer onregelmatig en pijnlijke maandstonden en de dokter schreef me de pil voor om één en ander te regelen wat duidelijk werkte en bovendien was ik gelijk beschermd tegen een ongewenste zwangerschap en zodoende konden wij van toen af rustig van elkaar genieten.

Omdat we elkaar hadden was er aanvankelijk weinig interresse om op zoek te gaan gaan een vriendje of vriendin maar naderhand beseften we dat we als broer en zus in onze huidige maatschappij geen kans hadden en daarom hadden we na een tijd een vriend en een vriendin die thuis over de vloer kwamen, het echte bedgedoe bleef echter lange tijd gereserveerd voor mijn broer want de seks met m'n vriend stelde niks voor.

Zo gingen er jaren voorbij waarbij onze broer zus relatie stiekem op de achtergrond voortkabbelde want we konden en wilden elkaar niet loslaten. Mettertijd leerde ik een tien jaar oudere man kennen die absoluut wilde gaan samenwonen en mettertijd een gezinnetje stichten en dat deed ik dan maar, ook al omdat mijn broer toen ook vaste verkering had.

Toen we een dik jaar samenwoonden, ik was intussen 22 geworden en hij 32 begon hij over gezinsuitbreiding, zelf was hij echter veel afwezig want hij was internationaal trucker en soms een hele week onderweg. Tussendoor kwam mijn broer Mark dan wel eens langs, die zit in verzekeringen, kiest zijn eigen uren en zodoende een vrije vogel.

Ik voelde me dan ook nooit schuldig dat ik met m'n broer naar bed bleef gaan telkens als de kans zich voordeed, eigenlijk kreeg ik van m'n broer wat ik bij mijn vent miste als hij in het weekend thuiskwam. Toen ik dan eenmaal van de pil af was, bleef alles zoals het was, ik zat de hele week alleen en tussendoor kwam Mark geregeld een paar uurtjes langs en ik bleef met hem naar bed gaan zonder enige bescherming; ik liet de natuur eigenlijk gewoon zijn gang gaan, ik had mijn broer ook niks gezegd over kindjes maken en toch had ik het gevoel dat hij intiutief aanvoelde dat er iets was want hij kwam meer langs en was extra potent.

Ik kreunde me dan ook van het ene orgasme in het andere terwijl hij me telkens weer volspoot; het gaf me een heel raar gevoel te weten dat zijn zwemmertjes rondzwierven in mijn geheimste plekjes op zoek naar dat ene eitje. Na 2 maanden was het zover, ik was zwanger, hoogstwaarschijnlijk van mijn broer die van niks wist en mijn vent was zo fier als een pauw!

Ik nam mijn arts in vertrouwen en kreeg enkele extra tests om te zien of alles in orde was en op de voorziene tijd kreeg ik een flinke gezonde dochter. Niemand vermoedde iets en alles liep als voorheen stilletjes voort; amper een maand na de bevalling had ik al terug regelmatig seks maar alleen met m'n broer die helemaal gek was van mijn melktieten waardoor ik nog meer melk aanmaakte.

Intussen was het gedaan geraakt met m'n broer z'n vriendin en zat hij nog meer bij mij waarbij hij zich steeds van zijn beste kant liet zien en eigenaardig genoeg was ik zelf ook geiler dan ooit tevoren. Omdat algemeen geweten is dat je tijdens borstvoeding niet ontvankelijk bent, maakte ik me weinig zorgen en gebruikte ik geen enkele bescherming en spoot mijn broer zijn ballen bijna dagelijks in mij leeg. Groot was mijn verbazing toen ik na dik twee maanden al terug ochtendziek was en een zwangersschapstest positief was, ik had hooguit 2 x seks gehad met mijn man en dan nog erg beperkt want ik had hem eerst afgetrokken.

Ook deze zwangerschap verliep normaal en eindigde ook met een flinke dochter die sprekend op haar vader leek??? Voor de veiligheid liet ik daarna m'n eileiders knippen, ik had meer dan genoeg aan twee kinderen zeker met een man die zelden thuis was.

We zijn nu ettelijke jaren verder, intussen heb ik twee flinke tienerdochters die hun eigen weg beginnen te zoeken. Mijn man zag het enkele jaren geleden niet meer zitten, de combinatie van zijn werk als trucker en een gezin deed hem de das om en hij ging in het huisje van zijn ouders wonen die intussen overleden waren. Intussen weet mijn broer sinds enige tijd dat hij de vader is van mijn kinderen en toont zich een leuke oom.

Als ik alles moest kunnen herbeginnen zou ik het terug doen, maar dan resoluut voor m'n broer kiezen en samen ergens in een dorpje gaan wonen waar niemand ons kent. NameAvailable , incestfuckingshit and 2 other people  favorited this story! There are no recent comments  12 older comments - Click here to add a comment to this story  or  Show more comments  or  Lees alle Gebruikers Commentaren Edit comment  or Submit Comment.

Comment posted successfully -  click here to view it  or  write another. Title of your comment: Your public comment about  Verhaal: Please type in the security code You may also listen to a recording of the characters.

Your feedback to  Linda Ik neem haar bagage mee naar boven en ze vraagt of ze zich even mag douchen. Op de logeerkamer begint ze haar spullen uit te pakken en kijk ik naar dat goddelijke schepsel van de natuur. Haar slanke tienerlijf beweegt soepel en naar haar benen kijkend onder haar korte witte jurkje kan ik niet anders dan even in mijn wat gezwollen piemel knijpen, “ga jij lekker douchen, dan maak ik wat te eten voor ons”, zeg ik met een brok in mijn keel.

Terwijl ik eieren sta te bakken gaat de keukendeur open en staat Jesse in haar ondergoed in de deuropening, “Opa, waar liggen de handdoeken”? Mijn ogen dwalen over haar heerlijkheden, mooie benen, plat buikje en kleine tietjes en zeg.

Ze loopt weg en met een “tot zo”, laat ze mij achter met een stijve, ‘Jezus wat een heerlijk ding’, denk ik toch wat schuldbewust.

De dag voltrekt zich met bijkletsen, even de stad in en als we na het eten op de bank zitten, kruipt ze tegen me aan. Er komt een wat romantische film en met een glaasje wijn, “eentje mag wel hè Opa”, zitten we naar de film te kijken. Als het stel uit de kleren gaat en in bed belanden, zien we ze dan wel op elkaar liggen, dan weer de dame bovenop of hij achter haar over haar rug hangend. Als we zien dat zijn stotende blote kont in een soort softporno bezig is, hoor ik Jesse fluisteren, “moet best lekker zijn zo te zien”.

Ik sla mijn arm om haar heen en druk een kusje op haar krullen. Als ze mijn hand pakt en met mijn vingers speelt, kan ik niet anders dan denken aan haar slanke vingers om mijn piemel. Jesse kijkt me aan met grote pupillen en vraagt, “Opa, hoe oud was u toen u voor het eerst met een meisje, zeg maar…eh..

Die sliep toen bij ons en ’s-Morgens kwam ze bij me in bed liggen, gewoon even voor de gezelligheid”. Jesse trekt haar benen op de bank en met haar boven benen op de mijne vraagt ze, “en toen? Ik moet even slikken van het gevoel dat haar benen bij me teweeg brengen en met mijn hand op haar knie antwoord ik, “dat kan ik jou toch niet vertellen, je bent mijn kleindochter”. Toen ik langzaam op haar ging liggen, trok ze haar benen op en spreidde ze terwijl ze met haar handen mijn onderbroek naar beneden trok en mijn piemel beetpakte”.

Jesse drukt haar billen wat omhoog, “en wat deed u dan? Nee schatje, dat vertel ik niet hoor”, antwoord ik. Jesse geeft me een kus en vraagt, “Opa, U zei net dat als je elkaar lief vindt, het best lekker kan zijn. Wij vinden elkaar toch ook lief. Kunt u het mij toch wel zeggen. Kan ik alleen maar van leren”. Ik streel haar benen wat en voel mijn lul langzaam zwellen. In de hoop dat ze het niet merkt vertel ik dan maar verder.

Irene, want zo heette zij, schoof haar broekje opzij en drukte mijn stijve in haar…eh…kutje en dat was heel lekker. Noemen jij en je vriendje het ook allemaal bij de naam? Jesse legt haar hand op die van mij, doet haar knieën wat van elkaar en schuift mijn hand een klein stukje verder naar boven. Ik druk weer een kusje op haar krullen. Wel eens gezoend met een jongen uit mijn klas, maar toen hij zijn tong in mijn mond wilde duwen was ik er heel gauw klaar mee”. Ik schiet in lach en knuffel haar even.

Heel lekker gevoel was dat. Toen ze me vroeg wat op en neer te gaan, legde zij haar voeten op mijn rug en pakte ik haar bij haar billen. Na een tijdje begon ze te kreunen en vroeg ik of het pijn deed. Na een tijdje kreeg ik een heel lekker gevoel in het puntje van mijn piemel, eikel noemen ze dat, en spoot ik mijn sperma in haar … ehh.. Jesse zit met verhitte konen naar de tv te kijken en knijpt mijn hand tussen haar dijen,”en toen vond zij dat ook lekker, of zo”. Ik knijp zacht in haar heerlijk warme been en zeg, “om een meisje te laten genieten wil ze ook…ehh.

Als ik er bij mezelf aan zit voel ik niet zoveel bijzonders”. Ik kijk naar haar mond en kreun, “geef me eens een kus”. Jesse likt langs haar lippen en drukt haar zachte mond even op de mijne, “zo? Iedere knul mag in zijn handjes knijpen met zo’n lief meisje”. Ik krijg een kleur van hier tot Tokyo en krijg een hele stijve paal in mijn broek. Even denk ik dat Jesse dat voelt, want ze drukt haar benen wat steviger in mijn schoot, “wordt u nu weer hard, u moet zeker weer aan dat meisje denken, of komt dat door wat er op de televisie is?.

Je ziet daar toch niets”. Ik krijg het er warm van, trek de lieverd even tegen me aan, wat ze gebruikt om haar benen wat hoger op de mijne te leggen waardoor mijn hand wat verder op haar dij komt te liggen, “Nee schat, dat komt door jou”.

Jesse geeft me een snelle kus en staat op, “ik ga maar naar bed, morgen veel te doen, komt u me nog even instoppen straks? Ik zeg dat te zullen doen en ze loopt de kamer uit. Ik volg haar met mijn ogen en kan niet anders dan in mijn dik geworden piemel knijpen, ‘Jezus wat een heerlijk ding is het geworden, straks mezelf even lekker aftrekken, het is mijn eigen kleindochter maar toch’, zit ik te denken.

Ik hoor de badkamerdeur dicht gaan en even later haar kamerdeur. Ik geef haar even de tijd en sta op om haar goede nacht te wensen.

Jesse kleedt zich uit en gaat met een vreemd gevoel in haar lijf op bed liggen. Met alleen een klein broekje aan streelt ze haar stijve tepels, ‘wat is er nu toch, mijn tepels prikken en mijn kutje lijkt wel wat dikker’. Ze doet haar benen wat uit elkaar en strijkt met haar vingers over haar spleetje, ‘echt wel dikker. Zou best aan Opa willen vragen of hij met mij dat van de tv wil doen. Gewoon een beetje bloot tegen elkaar aan wrijven, ja ga ik echt doen, morgenochtend als ik ook slaapwarm ben.

Straks laat ik me gewoon zien in mijn stringetje, weet nog niet hoe’. Ik loop naar boven en klop op haar deur, “joehoe, kom maar binnen hoor”, hoor ik haar roepen. Ik open de deur en zie mijn lieverdje op bed liggen.

Ze schiet in de lag, “nee Opa, ik ben al een groot meisje, al blijf ik uw kleine lieverd toch? Ik lach haar toe, “nou en of schat. Kom zal ik je even instoppen”. Ik zie hoe ze haar benen optrekt en in een zwaai het dekbed van zich afgooit, “mag het dekbed uit de hoes Opa, ik heb het op de een of andere manier bloedje heet. Ik kijk met ingehouden adem naar het moois wat zich voor mijn ogen uitstrekt, “moet je niks aan, of zo”.

Ze ligt daar in haar string met haar mooie kleine stevige borsten en een paar benen waar je stil van wordt. Ze staat op en samen halen we het dekbed uit de hoes terwijl ik mijn ogen niet van af kan houden, “Zo, dat is beter denk ik”, zegt ze terwijl ze op haar buik gaat liggen. Haar kleine tienerbillen zijn om te zoenen en dat zou ik best graag doen nu. Ik sla de hoes over haar heen en geef haar een kus op haar mond. Dat doen we in de familie altijd al, dus dat is niet raar.

Ze strekt haar armen naar me uit en ik buig me over haar heen. Als ik haar armen om mijn nek voel en zie dat ze haar lippen wat van elkaar doet, heb ik het niet meer en druk mijn mond op die van haar. Ik open mijn mond wat en met een zucht drukt ze haar tong in mijn mond. Zacht zuig ik er op om dan met mijn tong tegen die van haar te drukken. Hijgerig hapt ze naar mijn tong en durf ik rustig die van mij in haar zachte mond te duwen. Ze trekt me steviger tegen haar mond en beginnen we een hele natte tongzoen.

Als ze me loslaat, kijkt ze me met grote ogen aan, “wat ik eerst zo vies vond, vind ik nu heel lekker om te doen, moet wel komen omdat we elkaar lief vinden zeker”. Met moeite kan ik mijn stijve in mijn broek houden nu. Jesse strekt zich uit en met haar armen boven haar hoofd zegt ze, “welterusten lieve Opa, ik denk dat ik heel lekker ga slapen nu om lekker warm te worden, voor U”.

Snel geef ik een klein kusje in haar blote oksel waar ze om moet lachen, “is dat een lekker plekje? Lachend buig ik me over haar heen en druk mijn mond op haar andere oksel. Ik krijg een kop als een boei, “nee hoor schatje, dat is straks over”. Ik loop naar de deur en hoor haar zeggen Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af.

Als ik klaarkom spuit ik meer dan gewoonlijk en heb zo’n vreselijk lekker orgasme, iets wat ik lang niet gevoeld heb zo, ‘Jezus meisje wat zou jij een man gelukkig kunnen maken’, denk ik geil. Jesse ligt nog na te denken aan wat haar opa met haar doet, ‘hij kust mijn oksels, ik vind het lekker als ik zijn warme tong in mijn mond voel en mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest. Tussen mijn benen voelt ook heel vreemd.

Jesse glijdt met haar vingers onder haar broekje en voelt dat haar schaamlipjes wat dikker en gevoeliger zijn. Zal ik wel aan Opa vragen morgenochtend, of dat bij dat meisje ook zo was’. De volgende ochtend word ik wakker als ik in de badkamer de wc hoor doortrekken.

Mijn leuter vindt dit ook prettig want kloppend komt mijn zaakje overeind. Als ik de deurklink van mijn slaapkamer zie bewegen doe ik net of ik nog slaap, ‘o god, ik ben bloot’, denk ik nog als ik Jesse naar mijn bed hoor lopen. Heel voorzichtig kruipt ze naast me in bed en voel ik haar warme lijf heel licht tegen me aan. Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”. Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen?

Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”. Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa?

Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert.

Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”. Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa? Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet. Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt.

Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”. Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig. Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken.

Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa? Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt.

Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”.

Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen.

Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes. Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat. Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt. Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze.

Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken.

Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn? Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen. Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”.

Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje.

Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken? Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje. Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje. Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje. Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt.

Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig..

Heel zacht wrijf ik over haar klitje tot ze meer ontspannen haar billen omhoog drukt, “hhhhh…hhhh. Ik buig mijn hoofd over haar kruis en geef een kusje op haar klitje terwijl ik met mijn vingers wat dieper tussen haar kutlipjes wrijf.

Als ik een likje over haar klitje geef, voel ik haar hand op mijn hoofd en drukt ze, haar dijen verder uit elkaar leggend, mijn mond harder op haar kutje, “uw tong opa, zo lekker, lik me nog effe”, hijgt ze. Met haar hand om mijn stijve, lik ik over haar klitje en streel tussen haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel nat aan het worden is.Geile vrouw gezocht in de kut klaarkomen

  • AFZUIGEN LUL PRIVE ONTVANGST AMSTERDAM WEST
  • Ze lag met haar rug naar me toe incest stijve klit voorzichtig begon ik haar langs haar rugwervels te strelen. Ik menstueerde toen nog niet zodat ik met zekerheid niet zwanger kon raken als we het eens "echt" zouden doen en zo gebeurde het dan ook op een vrije schooldag toen we bijna de hele dag alleen thuis waren, incest stijve klit. Al vrij snel had Mark terug een flinke stijve en kwam hij boven op mij, ik ging met de benen wijd en als vanzelf zat zijn pik tegen mijn kutje aangedrukt, na wat op en neer geschuif en na flink aandringen schoof z'n pik een stukje naar binnen; het voelde allemaal heel strak gratis plassex tantra massage rijswijk en ik dacht dat zijn lul nooit helemaal in mijn poesje zou passen want mijn broer had het laatste jaar een flinke leuter gekregen.
  • Iedereen was moe en we gingen zonder verwikkelingen slapen.
  • Ik zei dat ik niet wist wat ze bedoelde. Hij was duidelijk heel geil.

Geile carolien gratisseks


Als ze binnen in de gang staat omhelst ze me weer, “ik ben zo blij dat ik bij u ben, we hebben elkaar veel te lang niet gezien”, zegt ze, me stevig tegen zich aandrukkend. Ik voel haar slanke tienerlijfje tegen me aan, en hoewel het mijn eigen kleindochter is, krijg ik een lekker gevoel in mijn kruis. Ik houd haar stevig vast en geef een kusje in haar haren, “ik ben ook blij je weer te zien, je bent een mooi meisje geworden”. We zijn in de familie altijd al aanhalerig geweest dus dat we zo tegen elkaar staan is niet vreemd en ik schaam me een beetje voor het erotisch gevoel dat ik krijg.

Ik neem haar bagage mee naar boven en ze vraagt of ze zich even mag douchen. Op de logeerkamer begint ze haar spullen uit te pakken en kijk ik naar dat goddelijke schepsel van de natuur. Haar slanke tienerlijf beweegt soepel en naar haar benen kijkend onder haar korte witte jurkje kan ik niet anders dan even in mijn wat gezwollen piemel knijpen, “ga jij lekker douchen, dan maak ik wat te eten voor ons”, zeg ik met een brok in mijn keel.

Terwijl ik eieren sta te bakken gaat de keukendeur open en staat Jesse in haar ondergoed in de deuropening, “Opa, waar liggen de handdoeken”? Mijn ogen dwalen over haar heerlijkheden, mooie benen, plat buikje en kleine tietjes en zeg. Ze loopt weg en met een “tot zo”, laat ze mij achter met een stijve, ‘Jezus wat een heerlijk ding’, denk ik toch wat schuldbewust.

De dag voltrekt zich met bijkletsen, even de stad in en als we na het eten op de bank zitten, kruipt ze tegen me aan. Er komt een wat romantische film en met een glaasje wijn, “eentje mag wel hè Opa”, zitten we naar de film te kijken. Als het stel uit de kleren gaat en in bed belanden, zien we ze dan wel op elkaar liggen, dan weer de dame bovenop of hij achter haar over haar rug hangend. Als we zien dat zijn stotende blote kont in een soort softporno bezig is, hoor ik Jesse fluisteren, “moet best lekker zijn zo te zien”.

Ik sla mijn arm om haar heen en druk een kusje op haar krullen. Als ze mijn hand pakt en met mijn vingers speelt, kan ik niet anders dan denken aan haar slanke vingers om mijn piemel.

Jesse kijkt me aan met grote pupillen en vraagt, “Opa, hoe oud was u toen u voor het eerst met een meisje, zeg maar…eh.. Die sliep toen bij ons en ’s-Morgens kwam ze bij me in bed liggen, gewoon even voor de gezelligheid”. Jesse trekt haar benen op de bank en met haar boven benen op de mijne vraagt ze, “en toen? Ik moet even slikken van het gevoel dat haar benen bij me teweeg brengen en met mijn hand op haar knie antwoord ik, “dat kan ik jou toch niet vertellen, je bent mijn kleindochter”.

Toen ik langzaam op haar ging liggen, trok ze haar benen op en spreidde ze terwijl ze met haar handen mijn onderbroek naar beneden trok en mijn piemel beetpakte”. Jesse drukt haar billen wat omhoog, “en wat deed u dan? Nee schatje, dat vertel ik niet hoor”, antwoord ik.

Jesse geeft me een kus en vraagt, “Opa, U zei net dat als je elkaar lief vindt, het best lekker kan zijn. Wij vinden elkaar toch ook lief. Kunt u het mij toch wel zeggen. Kan ik alleen maar van leren”. Ik streel haar benen wat en voel mijn lul langzaam zwellen. In de hoop dat ze het niet merkt vertel ik dan maar verder.

Irene, want zo heette zij, schoof haar broekje opzij en drukte mijn stijve in haar…eh…kutje en dat was heel lekker. Noemen jij en je vriendje het ook allemaal bij de naam? Jesse legt haar hand op die van mij, doet haar knieën wat van elkaar en schuift mijn hand een klein stukje verder naar boven.

Ik druk weer een kusje op haar krullen. Wel eens gezoend met een jongen uit mijn klas, maar toen hij zijn tong in mijn mond wilde duwen was ik er heel gauw klaar mee”. Ik schiet in lach en knuffel haar even. Heel lekker gevoel was dat. Toen ze me vroeg wat op en neer te gaan, legde zij haar voeten op mijn rug en pakte ik haar bij haar billen.

Na een tijdje begon ze te kreunen en vroeg ik of het pijn deed. Na een tijdje kreeg ik een heel lekker gevoel in het puntje van mijn piemel, eikel noemen ze dat, en spoot ik mijn sperma in haar … ehh.. Jesse zit met verhitte konen naar de tv te kijken en knijpt mijn hand tussen haar dijen,”en toen vond zij dat ook lekker, of zo”.

Ik knijp zacht in haar heerlijk warme been en zeg, “om een meisje te laten genieten wil ze ook…ehh. Als ik er bij mezelf aan zit voel ik niet zoveel bijzonders”. Ik kijk naar haar mond en kreun, “geef me eens een kus”. Jesse likt langs haar lippen en drukt haar zachte mond even op de mijne, “zo? Iedere knul mag in zijn handjes knijpen met zo’n lief meisje”. Ik krijg een kleur van hier tot Tokyo en krijg een hele stijve paal in mijn broek.

Even denk ik dat Jesse dat voelt, want ze drukt haar benen wat steviger in mijn schoot, “wordt u nu weer hard, u moet zeker weer aan dat meisje denken, of komt dat door wat er op de televisie is?.

Je ziet daar toch niets”. Ik krijg het er warm van, trek de lieverd even tegen me aan, wat ze gebruikt om haar benen wat hoger op de mijne te leggen waardoor mijn hand wat verder op haar dij komt te liggen, “Nee schat, dat komt door jou”.

Jesse geeft me een snelle kus en staat op, “ik ga maar naar bed, morgen veel te doen, komt u me nog even instoppen straks? Ik zeg dat te zullen doen en ze loopt de kamer uit. Ik volg haar met mijn ogen en kan niet anders dan in mijn dik geworden piemel knijpen, ‘Jezus wat een heerlijk ding is het geworden, straks mezelf even lekker aftrekken, het is mijn eigen kleindochter maar toch’, zit ik te denken. Ik hoor de badkamerdeur dicht gaan en even later haar kamerdeur.

Ik geef haar even de tijd en sta op om haar goede nacht te wensen. Jesse kleedt zich uit en gaat met een vreemd gevoel in haar lijf op bed liggen. Met alleen een klein broekje aan streelt ze haar stijve tepels, ‘wat is er nu toch, mijn tepels prikken en mijn kutje lijkt wel wat dikker’. Ze doet haar benen wat uit elkaar en strijkt met haar vingers over haar spleetje, ‘echt wel dikker.

Zou best aan Opa willen vragen of hij met mij dat van de tv wil doen. Gewoon een beetje bloot tegen elkaar aan wrijven, ja ga ik echt doen, morgenochtend als ik ook slaapwarm ben. Straks laat ik me gewoon zien in mijn stringetje, weet nog niet hoe’.

Ik loop naar boven en klop op haar deur, “joehoe, kom maar binnen hoor”, hoor ik haar roepen. Ik open de deur en zie mijn lieverdje op bed liggen. Ze schiet in de lag, “nee Opa, ik ben al een groot meisje, al blijf ik uw kleine lieverd toch? Ik lach haar toe, “nou en of schat. Kom zal ik je even instoppen”.

Ik zie hoe ze haar benen optrekt en in een zwaai het dekbed van zich afgooit, “mag het dekbed uit de hoes Opa, ik heb het op de een of andere manier bloedje heet. Ik kijk met ingehouden adem naar het moois wat zich voor mijn ogen uitstrekt, “moet je niks aan, of zo”.

Ze ligt daar in haar string met haar mooie kleine stevige borsten en een paar benen waar je stil van wordt. Ze staat op en samen halen we het dekbed uit de hoes terwijl ik mijn ogen niet van af kan houden, “Zo, dat is beter denk ik”, zegt ze terwijl ze op haar buik gaat liggen. Haar kleine tienerbillen zijn om te zoenen en dat zou ik best graag doen nu. Ik sla de hoes over haar heen en geef haar een kus op haar mond.

Dat doen we in de familie altijd al, dus dat is niet raar. Ze strekt haar armen naar me uit en ik buig me over haar heen. Als ik haar armen om mijn nek voel en zie dat ze haar lippen wat van elkaar doet, heb ik het niet meer en druk mijn mond op die van haar. Ik open mijn mond wat en met een zucht drukt ze haar tong in mijn mond. Zacht zuig ik er op om dan met mijn tong tegen die van haar te drukken. Hijgerig hapt ze naar mijn tong en durf ik rustig die van mij in haar zachte mond te duwen.

Ze trekt me steviger tegen haar mond en beginnen we een hele natte tongzoen. Als ze me loslaat, kijkt ze me met grote ogen aan, “wat ik eerst zo vies vond, vind ik nu heel lekker om te doen, moet wel komen omdat we elkaar lief vinden zeker”. Met moeite kan ik mijn stijve in mijn broek houden nu. Jesse strekt zich uit en met haar armen boven haar hoofd zegt ze, “welterusten lieve Opa, ik denk dat ik heel lekker ga slapen nu om lekker warm te worden, voor U”.

Snel geef ik een klein kusje in haar blote oksel waar ze om moet lachen, “is dat een lekker plekje? Lachend buig ik me over haar heen en druk mijn mond op haar andere oksel. Ik krijg een kop als een boei, “nee hoor schatje, dat is straks over”. Ik loop naar de deur en hoor haar zeggen Naakt ga ik op bed liggen en trek me met mijn kleindochter op mijn netvlies, haar prompte tietjes, haar kontje en benen en dat hele kleine stukje stof tussen haar dijen, best wat schuldig, zalig af.

Als ik klaarkom spuit ik meer dan gewoonlijk en heb zo’n vreselijk lekker orgasme, iets wat ik lang niet gevoeld heb zo, ‘Jezus meisje wat zou jij een man gelukkig kunnen maken’, denk ik geil. Jesse ligt nog na te denken aan wat haar opa met haar doet, ‘hij kust mijn oksels, ik vind het lekker als ik zijn warme tong in mijn mond voel en mijn tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest.

Tussen mijn benen voelt ook heel vreemd. Jesse glijdt met haar vingers onder haar broekje en voelt dat haar schaamlipjes wat dikker en gevoeliger zijn. Zal ik wel aan Opa vragen morgenochtend, of dat bij dat meisje ook zo was’. De volgende ochtend word ik wakker als ik in de badkamer de wc hoor doortrekken. Mijn leuter vindt dit ook prettig want kloppend komt mijn zaakje overeind. Als ik de deurklink van mijn slaapkamer zie bewegen doe ik net of ik nog slaap, ‘o god, ik ben bloot’, denk ik nog als ik Jesse naar mijn bed hoor lopen.

Heel voorzichtig kruipt ze naast me in bed en voel ik haar warme lijf heel licht tegen me aan. Ze trekt haar been op en legt hem over mijn been, “goede morgen Opa, voel eens hoe slaapwarm ik nu ben”. Ik open mijn ogen en leg mijn hand op haar warme been, “morgen schatje, goed geslapen? Ze drukt zich vaster tegen me aan en legt haar been wat hoger zodat ze heel licht tegen mijn harde lul komt en ik haar onderlijf tegen mijn dijbeen voel, “best wel, volgens mij u niet zeker”.

Ik sla mijn arm om haar heen en Jesse legt haar arm op mijn borst, “slaapt U altijd in uw blootje Opa? Ik zeg van wel en trek haar dijbeen wat hoger tegen mijn stijve piemel, “u bent nog steeds hard hè”, fluistert ze terwijl ze haar been wat laat zakken en haar hand over mijn buik laat glijden en mijn lul met haar pink beroert.

Ik kreun van wat ze bij me teweeg brengt en het al zolang geleden is dat mijn lul door een ander wordt aangeraakt, “nee schat, wéér, dat doe jij”. Jesse drukt een kusje op mijn wang, “Opa?

Ik sla het dekbed terug en kijk wat ze bij me doet. Jesse legt haar hoofd op mijn borst en drukt haar onderlijf tegen me aan, “nog nooit in het echt gezien”, mompelt ze terwijl ze me nu echt in haar hand neemt.

Ik druk mijn kont omhoog en kreun zacht, “meisje, dit is zo lekker, beweeg je hand even op en neer”. Jesse pakt mijn leuter wat steviger vast en beweegt wat onhandig.

Ze zegt niets maar knikt met haar hoofd op mijn borst. Ik leg mijn hand over die van haar en begin me af te trekken. Ze kijkt wat ze bij me doet en als ik haar hand loslaat doet ze het een stuk lekkerder, “lekker Opa?

Ik pak haar hand weer en beweeg die zo, dat mijn eikel bloot komt, “uw eikel, zo dik”, fluistert ze terwijl ze haar hoofd dichterbij brengt.

Jesse wrijft mijn voorvocht uit over mijn eikel en drukt haar onderlijf hard tegen me aan, “nou voel ik dat weer in mijn broekje”. Jesse gaat op haar rug naast me liggen, trekt haar haren onder haar hoofd vandaan en gaat ontspannen met haar armen boeven haar hoofd liggen. Haar hals en oksels liggen klaar om geliefkoosd te worden en met een kreuntje van genot kus en lik ik haar oksel, geef haar een zoentje in haar hals en lijk naar haar leuke stevige tietjes.

Haar roze tepels staan rechtop en heel zacht neem ik er een in mijn mond en zuig er op, “Oohh…Opa…dit is lekker”, kreunt de schat. Ik neem haar andere borst in mijn hand en streel haar tepel terwijl ik voel dat ze met haar hand mijn zwaar kloppende lul zoekt.

Langzaam begint ze me weer af te trekken, “komt omdat we elkaar lief vinden hè, dat het zo lekker is”, zucht ze. Ik kijk naar haar heerlijke lijf en streel haar buikje om heel voorzichtig haar heuveltje aan te raken. Als ik over haar stringetje met mijn duim over haar kutje streel, kreunt ze geil Kreunend drukt ze billen omhoog, “lekker Opa, voelt u hoe dik mijn lipjes zijn? Met mijn vingers draai ik rondjes over haar kutlipjes tot ik voel dat ze heel zacht worden en ik ze met mijn vingers wat uit elkaar druk om er tussen te strelen.

Nu kreunt ze harder, “ik wil mijn broekje uit”. Trillend van geilheid schuif ik haar stringetje over haar benen naar beneden over haar voeten uit en druk mijn neus in het kruisje. Ze begint te glimlachen, “vindt u dat lekker, aan mijn broekje ruiken? Ik knik van ja en lik even aan het kruisje. Ik leg haar broekje weg en buig me over haar onderlijfje. Haar kutlipjes zijn gezwollen en wijken een beetje. Haar aankijkend maak ik mijn vingers nat met mijn mond en streel haar kutje.

Stevig knijpt ze in mijn leuter terwijl ze haar benen nog verder uit elkaar legt. Weer maak ik mijn vingers nat en leg ze op tunneltje van haar klitje. Bijna spastisch drukt ze snel haar billen in mijn matras, “Ooh…Opa…heftig.. Nadat we allebei flink hadden gedoucht kwam Mark naar mijn kamer en begonnen we elkaar lekker heet te maken; Mark dook met z'n hoofd tussen m'n benen en likte als gek mijn kutje zodat ik al snel een eerste orgasme kreeg.

Ik wist uit ervaring dat Mark langer een stijve zou houden als hij eerst even was klaar gekomen en ik pijpte hem tot hij z'n kwakkie in mijn mondje spoot. We wisten allebei wat er ging komen en we waren zo geil als boter; de tip van die vriend indachtig legden we een groot strandlaken op m'n bed en een kussen voor onder m'n kont en even later lagen we terug te zoenen en te vozen. Al vrij snel had Mark terug een flinke stijve en kwam hij boven op mij, ik ging met de benen wijd en als vanzelf zat zijn pik tegen mijn kutje aangedrukt, na wat op en neer geschuif en na flink aandringen schoof z'n pik een stukje naar binnen; het voelde allemaal heel strak aan en ik dacht dat zijn lul nooit helemaal in mijn poesje zou passen want mijn broer had het laatste jaar een flinke leuter gekregen.

Mark bleef echter stug doorduwen en na een paar keer op en neer zat hij er dan toch halfweg in en stootte hij tegen m'n vliesje zodat ik het uitschreeuwde; het deed flink pijn en eigenlijk wilde ik er nu mee stoppen maar Mark begon nu echt door te stoten en met een paar krachtige stoten schoot hij verder naar binnen terwijl hij mijn bloempje plukte.

Ik was even helemaal van de kaart en gelukkig bleef hij nu stil liggen om me wat te laten bekomen en even later voelde ik zelf met mijn hand dat hij tot aan z'n ballen in m'n poesje zat.

Mark begon me zachtjes te zoenen en zodoende vergat ik de geleden pijn en voelde ik me fier dat ik nu ontmaagd was en dat op mijn dertiende en door mijn eigen broer!

Na een tijdje begon Mark me terug zachtjes te neuken, het voelde nog wel wat rauw aan maar de snerpende pijn was weg, echt genieten was er voor mij nog niet bij maar ik voelde me goed dat ik dit plezier aan Mark kon geven. Even later kwam Mark met een diepe grom klaar en spoot hij zijn zaad in mijn geteisterd kutje, we hadden onze eerste keer achter de rug. De eerstvolgende dagen voelde zowel mij kutje als zijn lul wat gekneusd aan en gunden we elkaar wat rust, maar daarna kreeg de lust weer de bovenhand en gingen we terug neuken, hoewel alles nog erg strak was ging één en ander steeds beter en na een dikke week ging er geen dag voorbij of we neukten als rabbits.

Ik had inmiddels ook de smaak te pakken en kreeg zelfs gemakkelijk een vaginaal orgasme. Mark wist zich goed te bedwingen en zorgde dat ik steeds aan m'n trekken kwam zodat het voor mij ook leuk bleef. We waren gewend om mekaar vroeger met de hand en de mond te verwennen en dat bleven we nu ook doen als opwarmertje zodat we flink opgewonden aan het echte werk konden beginnen en we dus echt van elkaar konden genieten.

Zo ging er bijna een jaar voorbij en toen kreeg ik ineens mijn menstruatie door en werd het opletten geblazen; ik zorgde ervoor dat ik Mark eerst in m'n mond liet klaarkomen voor we neukten en dan moest hioj zich tijdig terugtrekken maar het was elke maand angstig afwachten of er niks verkeerd was gelopen want af en toe hadden we eens een ongelukje. Ik had echter zeer onregelmatig en pijnlijke maandstonden en de dokter schreef me de pil voor om één en ander te regelen wat duidelijk werkte en bovendien was ik gelijk beschermd tegen een ongewenste zwangerschap en zodoende konden wij van toen af rustig van elkaar genieten.

Omdat we elkaar hadden was er aanvankelijk weinig interresse om op zoek te gaan gaan een vriendje of vriendin maar naderhand beseften we dat we als broer en zus in onze huidige maatschappij geen kans hadden en daarom hadden we na een tijd een vriend en een vriendin die thuis over de vloer kwamen, het echte bedgedoe bleef echter lange tijd gereserveerd voor mijn broer want de seks met m'n vriend stelde niks voor. Zo gingen er jaren voorbij waarbij onze broer zus relatie stiekem op de achtergrond voortkabbelde want we konden en wilden elkaar niet loslaten.

Mettertijd leerde ik een tien jaar oudere man kennen die absoluut wilde gaan samenwonen en mettertijd een gezinnetje stichten en dat deed ik dan maar, ook al omdat mijn broer toen ook vaste verkering had. Toen we een dik jaar samenwoonden, ik was intussen 22 geworden en hij 32 begon hij over gezinsuitbreiding, zelf was hij echter veel afwezig want hij was internationaal trucker en soms een hele week onderweg.

Tussendoor kwam mijn broer Mark dan wel eens langs, die zit in verzekeringen, kiest zijn eigen uren en zodoende een vrije vogel.

Ik voelde me dan ook nooit schuldig dat ik met m'n broer naar bed bleef gaan telkens als de kans zich voordeed, eigenlijk kreeg ik van m'n broer wat ik bij mijn vent miste als hij in het weekend thuiskwam. Toen ik dan eenmaal van de pil af was, bleef alles zoals het was, ik zat de hele week alleen en tussendoor kwam Mark geregeld een paar uurtjes langs en ik bleef met hem naar bed gaan zonder enige bescherming; ik liet de natuur eigenlijk gewoon zijn gang gaan, ik had mijn broer ook niks gezegd over kindjes maken en toch had ik het gevoel dat hij intiutief aanvoelde dat er iets was want hij kwam meer langs en was extra potent.

Ik kreunde me dan ook van het ene orgasme in het andere terwijl hij me telkens weer volspoot; het gaf me een heel raar gevoel te weten dat zijn zwemmertjes rondzwierven in mijn geheimste plekjes op zoek naar dat ene eitje.

Na 2 maanden was het zover, ik was zwanger, hoogstwaarschijnlijk van mijn broer die van niks wist en mijn vent was zo fier als een pauw!

Ik nam mijn arts in vertrouwen en kreeg enkele extra tests om te zien of alles in orde was en op de voorziene tijd kreeg ik een flinke gezonde dochter. Niemand vermoedde iets en alles liep als voorheen stilletjes voort; amper een maand na de bevalling had ik al terug regelmatig seks maar alleen met m'n broer die helemaal gek was van mijn melktieten waardoor ik nog meer melk aanmaakte. Intussen was het gedaan geraakt met m'n broer z'n vriendin en zat hij nog meer bij mij waarbij hij zich steeds van zijn beste kant liet zien en eigenaardig genoeg was ik zelf ook geiler dan ooit tevoren.

Omdat algemeen geweten is dat je tijdens borstvoeding niet ontvankelijk bent, maakte ik me weinig zorgen en gebruikte ik geen enkele bescherming en spoot mijn broer zijn ballen bijna dagelijks in mij leeg.

Groot was mijn verbazing toen ik na dik twee maanden al terug ochtendziek was en een zwangersschapstest positief was, ik had hooguit 2 x seks gehad met mijn man en dan nog erg beperkt want ik had hem eerst afgetrokken. Ook deze zwangerschap verliep normaal en eindigde ook met een flinke dochter die sprekend op haar vader leek??? Voor de veiligheid liet ik daarna m'n eileiders knippen, ik had meer dan genoeg aan twee kinderen zeker met een man die zelden thuis was.

We zijn nu ettelijke jaren verder, intussen heb ik twee flinke tienerdochters die hun eigen weg beginnen te zoeken. Mijn man zag het enkele jaren geleden niet meer zitten, de combinatie van zijn werk als trucker en een gezin deed hem de das om en hij ging in het huisje van zijn ouders wonen die intussen overleden waren.

Intussen weet mijn broer sinds enige tijd dat hij de vader is van mijn kinderen en toont zich een leuke oom. Als ik alles moest kunnen herbeginnen zou ik het terug doen, maar dan resoluut voor m'n broer kiezen en samen ergens in een dorpje gaan wonen waar niemand ons kent. NameAvailable , incestfuckingshit and 2 other people  favorited this story! There are no recent comments  12 older comments - Click here to add a comment to this story  or  Show more comments  or  Lees alle Gebruikers Commentaren Edit comment  or Submit Comment.

Comment posted successfully -  click here to view it  or  write another. Title of your comment: Your public comment about  Verhaal: Please type in the security code You may also listen to a recording of the characters.

incest stijve klit

Sexdating den haag tantra massage prive


Op het moment dat ik de kamer deur opende omdat daar heftige kreun geluiden uitkwamen. Anoeska zat op handen en knieen op de bank en werd heftig op zijn hondjes geneukt door Arjan.

Waar zijn jullie verdommen mee bezig riep ik verschrikt, ik schrok niet alleen van het betrappen van mijn twee kinderen! Arjan,s grote en natte lul schoot uit het kutje van Anouska, die onmiddellijk begon te huilen en alleen maar kon uitbrengen,oh mamma wat erg, oh mamma! Arjan reageerde wel geschrokken natuurlijk maar een stuk rustiger, sorry mam het was niet de bedoeling dat u dit zou zien. Ik deed een paar stappen mijn eigen woonkamer in, voelde het bloed naar mijn hoofd stijgen,nee dat begrijp ik zei ik,maar dit kan van geen kant natuurlijk, jullie zijn broer en zus, hier doen jullie mij heel veel pijn mee, sorry mamma snikte Anouska ook hevig ontdaan van deze confrontatie.

Mijn zoon ging naast mijn dochter zitten, zijn lichaam glom van de transpiratie en zijn inspanningen, ondanks de shock bleef zijn lul stijf staan, maar zijn ogen wenden hij van mij af, Anouska had haar handen om haar behoorlijk forse tieten geslagen en keek ook van mij af, zij wilde opstaan en de kamer uit vluchten, zitten jij dame zei ik toch nu ook enigszins boos tegen haar, wat haar inderdaad deed besluiten dit ook te doen.

Ik ging tegenover mijn kinderen zitten, jeetje daar zat ik, ik was gescheiden een jaar geleden van hun vader,juist omdat ik er bij toeval achter kwam dat hij het met de huwelijkse trouw niet zo nauw nam, mijn kinderen stonden volledig achter de scheiding en ik dacht juist dat het afgelopen jaar de rust terug was gekeerd in ons gezinnetje nu ik samen met hun naar een nieuw huis was verhuist, in een andere stad.

Deze avond had ik met mijn zusje afgesproken, maar onderweg naar haar toe belde zij af omreden dat zij moest overwerken waardoor wij een nieuwe afspraak maakte en ik weer huiswaarts keerde. En nu werd ik totaal verrast met het feit dat mijn zoon en dochter seks met elkaar hadden. Ik kon geen goede openingszin vinden, was boos, verdrietig en verwart. Hoelang is dit al gaande vroeg ik, mijn zoon mompelde dit is de derde keer mam.

Arjan is al een behoorlijk uit de kluiten gewassen jonge man met zijn lengte 1. Anouska is van nature een heel stuk rustiger,ten overstaan van mij zelfs altijd wel een beetje preuts te noemen, een forse meid met haar 16 jaar, mollig met een lengte van 1.

Zelf ben ik altijd slank gebleven bij een lengte van 1. Mijn borsten zijn niet groot te noemen, een goede b-cup, nog wel erg stevig op mijn 42ste, en in tegenstelling tot mijn dochter scheer ik al vele jaren mijn kutje twee keer per week helemaal glad.

Seks had ik zelf het afgelopen jaar niet meer gehad met een man, wel begonnen mijn verlangens hier toe de afgelopen twee maanden weer toe te nemen nu ik weer in rustige vaarwater was beland na de scheiding en mij bevrijd en gelukkig voelde samen in ons nieuwe huis met mijn kinderen.

Sinds twee maanden bevredigde ik mijn seksuele gevoelens met een vibrator die ik bij een postorder bedrijf had gekocht of met mijn vingers als mijn kinderen al op hun kamer waren of sliepen, ik deed dit ook wel een paar keer op de bank in onze woonkamer, zeker in de overtuiging dat Arjan en Anouska al op hun bed lagen.

Ik vermled dit omdat dit een vervolg gaf nu ik mijn twee kinderen had betrap tijdens het seks hebben met elkaar en hierover met hun moest praten. Dit mag en kan toch niet zo zei ik, ik kan dit nooit accepteren van jullie, sorry mam kreeg ik van beide weer te horen.

Hoe is dit ontstaan wilde ik weten, Arjan reageerde erop, mam eigenlijk kon het door u zei hij, ja jij maak het nu helemaal mooi riep in verontwaardig.

Ja mam echt zei hij, ik heb u enige weken met u zelf bezig gezien hier op de bank, ik raakte hier zelf ook zeer opgewonden van en heb dit met Anouska besproken, Anouska zat nog steeds te snikken en zei ja mam het is echt zo. Dat is mijn prive zei ik, daar hebben jullie geen moer mee te maken,maar echt fijn vond ik het niet dit te horen. Mijn zoon ging verder in dit gesprek, hierna wilde Anouska dit ook eens zien omdat zij mij niet geloofde, en vier weken geleden op een zaterdag avond hebben wij samen naar u gekeken toen u op de bank hier met u zelf bezig was met een goudkleurige vibrator, hij loog zeker niet wist ik nu.

Dan nog zei ik nog steeds boos, maar mij ook betrap voelende door mijn eigen kinderen, dat is mijn prive leven. Ja mam dat weet ik ook wel zei mijn zoon, maar ook Anouska raakte hier opgewonden van, en die nacht hebben wij voor het eerst seks met elkaar gehad in mijn kamer zei hij, van alles schoot door mijn hoofd.

Ik ging er altijd vanuit dat mijn dochter nog maagd was, nu na vandaag wist ik natuurlijk wel beter, en ja Arjan is 18 en die had best al wat vriendinnetje gehad daar ging ik wel vanuit dat hij al seks had gehad met die meisjes.

Ga mij aub niet vertellen dat jij ook nog je eigen zusje heeft ontmaagd was mijn reactie, ja mam snikte Anouska dat is wel gebeurt in die nacht.

Pffffff daar zat ik met mijn twee kinderen, in een enorme beladen en verwarrende sfeer, te praten over hun seks met elkaar waarin ik zelf schijnbaar de aanleiding voor ben geweest. Mijn zoon leek geen spoor van zijn opwinding te verliezen in dit gesprek, zijn lul bleef vol in erectie staan.

Ik betrapte mijzelf hierop dat ik er steeds naar bleef kijken, soms maakte zijn lul zelfs kleine schokjes maar bleef keihard in de lucht staan. Ik voelde mijn eigen opwinding opkomen, hoe kon dit in vredesnaam? Ik moest mij even beraden en in rust komen, liep zelf even vast in dit gesprek.

Ga jij je maar douchen zei ik tegen Anouska, dit klonk als muziek in haar oren, want snel stond zei op en ging naar boven op weg naar de douche. Arjan keek mij nu aan, sorry mam zei hij weer en legde nu zijn handen over zijn stijve lul.

Mag ik ook zo gaan douchen, straks zei ik, met jou moet ik hier toch even ernstig verder praten jongeman. Het is geen enkel excuus voor je gedrag dat jij seks met je zus heeft, naar aanleiding dat jij mij bezig heb gezien met mijn eigen intimiteiten. Toch is het zo mam zei hij, ik werd geil en zie dit beeld steeds weer voor mij, bevredig mijzelf vaak met u in mijn gedachte en Anouska wilde zelf met mij neuken toen zij ook u bezig had gezien.

Jij ben geloof ik gek geworden he zei ik! Sorry zei hij weer, maar ik vind u een heel aantrekkelijk vrouw mam, weet ook wel dat ik geen kans maakt om ooit eens seks met u te hebben, maar mijn fantasieen hiertoe nemen alleen maar toe.

Arjan maakte het nog complexer voor mij na deze woorden, maar ik ben je moeder vriend zei ik, en moeders en zonen horen geen seks met elkaar te hebben, net zoals broers en zussen dit niet mogen doen.

Ik wil wat drinken mam onderbrak hij mij en stond op, wil u ook iets, ja ja doe maar een glaasje fris zei ik, zag hem opstaan en zijn lul slingerde op nog geen twee meter afstand voor mijn gezicht heen en weer tijdens het lopen naar de keuken. Onwillekeurig volgde ik hem met mijn blikken, zag zijn strakke jongens kontje en ondanks dit moeilijke gesprek en confrontatie raakte ik nu toch ook steeds meer opgewonden voelde ik. Ik stond op en zei, ik loop even naar Anouska, en jij blijf hier jongeman, ja mam zei hij.

In de badkamer aangekomen stond Anouska onder de douche, schrok even op toen zij mij zag en begon weer te huilen, sorry mam. Ga zo maar slapen zei ik, wij hebben het hier morgen verder over en nachtje slaap zal ons alle goed doen, ja mam maar ik vind het heel erg snikte zij. Wij lossen dit wel op stelde ik haar gerust.

Dit meende ik ook want ik wilde natuurlijk dat dit wel onder mijn eigen dak bleef, in ons eigen gezinsleven, want 1 ding staat vast, wij moeten wel met zijn drieen verder, hoe confronterend dit ook voor ons alle drie is. Ik opende toch even de douche cabine en gaf Anouska een kusje, wat ik altijd doe als zij naar bed gaat, hou van je mam fluisterde zij met haar betraande ogen, ik ook van jou meisje, slaapze voor straks en ik ging weer naar de woonkamer.

Op de trap naar beneden voelde ik mij eigen opwinding, bleef even op de trap staan en voelde over mijn slipje onder mijn rokje, ik was nat tussen mijn benen, mijn kutje was in opwinding. Arjan zat weer op de bank, kleding was in geen velde of wegen te bekennen, die hadden zij natuurlijk boven en waren naakt samen naar beneden gegaan, in de overtuiging dat zij deze avond samen lekker seksend konden door brengen, mamma was toch niet thuis.

Arjan's erectie was wat afgenomen, met vragende ogen keek hij mij nu wel aan, wat zei Anouska vroeg hij, niet veel zei ik, die ga na het douchen haar bed in en ik heb haar gezegd dat wij hier morgen verder over praten.

Echt beschaamd was mijn zoon niet, met zijn handen verborg hij nu ook zijn lul niet meer voor mij, ik ging nu naast hem zitten, wat mij nu ook opviel was dat hij zijn volledige schaamhaar ook had afgeschoren, en druppel vocht kwam helder uit zijn dikke eikel spleetje.

Moediger geworden tilde ik met één hand haar slipje een beetje op en met de ander hand voelde ik aan haar schaamhaar. Nog dieper schoof ik mijn hand in haar slipje.

Ik voelde het volle schaamhaar in mijn hand. Mijn stijve pik jeukte en mijn ballen knapten bijna zo opgewonden was ik. Heel voorzichtig bewoog ik mijn hand nog wat verder tussen de benen van mijn nichtje. Erna bewoog licht en spreidde haar benen een beetje.

Ik durfde niet meer te bewegen en hield mijn adem in, terwijl mijn pik ondertussen bleef kloppen. Gelukkig ademde Erna regelmatig en diep door. Ik liet mijn adem langzaam ontsnappen. Omdat Erna haar benen een beetje gespreid had, kon ik met mijn hand nog verder naar haar kut. Tussen het vele haar, wat knisperde tegen mijn hand, voelde ik de kut van mijn nichtje. Ik durfde bijna niet te bewegen, maar duwde zo zacht ik kon mijn vingers tegen de spleet.

Ik voelde de schaamlippen, vol en zacht. Boven aan de kut voelde ik duidelijk de nu harde klit van Erna. Ik besefte dat ze weer of nog steeds opgewonden was. Omdat Erna bleef slapen werd ik wat brutaler.

Langzaam duwde ik een vinger in de spleet van Erna. Het was er vochtig en warm. Weer rook ik de vage geur van haar kut en haar geil. Erna bewoog weer, maar ik trok mijn handen niet terug. Erna's kut werd nog gladder en vochtiger en de geur van haar geil sterker.

Mijn buik en kloten waren nu zo gespannen dat ik bijna hijgde. Mijn pik klopte als een gek. Ik voelde de druk van mijn zaad toenemen. En terwijl ik mijn vinger tussen de schaamlippen van Erna's kut hield voelde ik door bijna spastische trekken in mijn buik en kloten mijn zaad naar mijn eikel worden gestuwd.

Nog nooit had ik zo maar gespoten. Maar nu, nadat mijn nichtje zichzelf had bevredigd en ik haar natte geile pruim bevoelde, stond ik op het punt zomaar klaar te komen. Ik voelde mijn zaad in mijn lul naar buiten komen. Mijn eikel jeukte en opeens spoot ik dikke klodders geil, die in grote stromen bleven komen.

Het leek wel of er geen eind aankwam. Warme golven bewogen zich door mijn onderlichaam en de tent vulde zich met de geur van mijn zaad, die zich vermengde met de nu duidelijk herkenbare geur van Erna's geile spleet. Voorzichtig trok ik mijn hand terug. Liet de slip los en rook aan de vinger die in de geile mossel van mijn nicht had gezeten. Ik rook de ziltige en opwindende geur van vrouwelijk geil.

Ik likte aan mijn vinger en proefde de zoete en tegelijkertijd wat zilte smaak van geil. Het zaad op mijn buik koelde af, en liep van mijn buik af. Nog steeds had ik een stijve. Ik poetste mezelf met mijn zakdoek zo schoon mogelijk. Uitgeput viel ik achterover. Zonder me nog om mijn onderbroek te bekommeren viel ik in slaap. Die nacht had ik hevige seksuele dromen.

Alsof er zachte handen en lippen over mijn stijve pik speelden. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Erna al opgestaan. De slaaptent was open, maar de buitentent was dicht. Ik moest verschrikkelijk nodig plassen. Gelukkig stond het emmertje, waarin we konden plassen nog in de tent. Toen ik opstond zat mijn onderbroek alleen nog maar om mijn rechterenkel. Voor het gemak deed ik hem helemaal uit en legde hem op mijn slaapzak.

Ik leegde mijn blaas en ging de slaaptent weer in. Net toen ik mijn onderbroek wilde aantrekken deed iemand de rits van de buitentent open. Ik vloog in mijn slaapzak net toe Erna binnenkwam. Ik ging zo rustig mogelijk liggen en liet de onderbroek in mijn slaapzak zitten. Ik wachtte tot Erna binnen was. Erna had een badjas aan en rook naar zeep. Ze legde haar handdoek en toilettas weg en sloot de tent zorgvuldig achter zich, maar liet de slaaptent open. Ze kwam de slaaptent binnen en gaf me een kus op mijn wang.

En verder is er niets te doen op de camping Of mensen slapen nog, of ze zijn al weg. Heb je goed geslapen? Bijna bloosde ik, maar nog net niet gelukkig. Ik antwoordde dat ik heel goed geslapen had. Erna glimlachte en knikte, "Dat zal wel". Toen sloeg ze, voor ik ze had kunnen tegenhouden mijn slaapzak open.

Omdat ik mijn onderbroek nog niet aanhad lag ik daar met mijn jongenspik helemaal bloot. Ik zei dat ik niet wist wat ze bedoelde. Erna keek me aan. Had je niet door kunnen gaan? Ik keek zo verbaasd als ik maar kon. Maar begon toen te blozen. Erna glimlachte en streelde over mijn haar. Het enige wat ik kon stamelen was: Ik zag dat ze geen slip aanhad. Toen ze zich bukte om me nog eens te kussen zag ik dat ze ook geen bh droeg. Erna deed haar badjas uit. Erna glimlachte en trok toen mij mijn T-shirt uit.

Ze begon me te kussen. Zo goed en kwaad als het ging kuste ik terug, onderwijl haar volle stevige borsten strelend. Haar tepels werden stijf en nog donkerder. Ze had kleine tepelhoven met grote zeker anderhalve centimeter lange tepels. Je kon er heerlijk mee spelen.

Ze zei dat ik niet voorzichtig hoefde te doen met haar borsten, ze hield er wel van als er mee werd gespeeld. Dus streelde ik zo stevig als ik durfde, maar toch zo zacht mogelijk. Ondertussen bleven we zoenen. Haar hand had mijn jongenspik gepakt en met lange, langzame halen trok ze me af. Mijn hand omvatte haar kut. Haar zware volle schaamhaar schuurde mijn hand. Ik probeerde mijn vingers in haar geile spleet te duwen. Doordat Erna haar benen wat spreidde ging dat gemakkelijk. Drijfnat was ze al, en ik rook weer haar geile kutgeur.

Met twee vingers vingerde ik de binnenkant van haar spleet. En met mijn duim gleed ik over haar klit. Deze was best groot. Erna begon te kreunen en haar hand omvatte mijn stijve pik steviger. Toen ging Erna achterover liggen en spreidde haar slanke benen.

Voor het eerst zag ik die prachtige jonge kut. Het geil glinsterde tussen het vele haar. De grote schaamlippen waren lichtbruin en mooi langwerpig rond. Haar met geil bedekte kleine schaamlippen staken maar net naar buiten, aan de buitenkant lichtbruin en binnenin de licht geopende glanzende schede zacht roze. Bovenaan stak haar grote rode klit omhoog.

Ik kon me bijna niet bewegen zo was ik geboeid door de kut van die geile nicht van me. Zo wijdbeens voor me liggend, opgewonden kreunend alles aan mij tonend. Ze kwam wat omhoog en pakte met beide handen mijn hoofd vast.

Ik begon te likken en Erna stuurde met haar handen mijn hoofd. Toen ik haar klit likte hield ze mijn hoofd op die plaats. Ik likte als een bezetene. Het was zo heerlijk.

Haar spleet was zoet en ziltig, met een vage geur van muskus. Het was heerlijk om haar geil op te likken. Even later schokte Erna en haar kut trok ritmisch samen, waarbij haar geil naar buiten werd geperst. Ik likte alles op, zo lekker vond ik haar druipend vocht.

Ik begreep dat ze was klaargekomen. Ze bleef even achterover liggen en trok mij toen boven op haar. Mijn pik stond op springen. Toen pakte ze mijn stijve jongenslul vast en zei dat ik in haar kut moest komen.

Voor het eerst in mijn leven duwde ik mijn lul in de geile spleet van een volwassen vrouw. Terwijl mijn pik diep in haar mossel gleed kneedde ze mijn billen.

Ik begon te stoten. Ik stootte nog dieper. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Haar spleet had mijn lul op zo'n zalige wijze vast. Haar stevige jonge neukgaatje molk mijn jongenspik helemaal leeg. Jouw lekkere lul is al zo mooi en zo groot".

Het was verschrikkelijk geil allemaal. En al snel voelde ik dat ik ging spuiten. Sidderend spoot ik mijn zaad in dat heerlijke neukgrotje, met die zachte, hete wanden, die mijn staaf zo stevig vasthielden. Hoewel ik nog de vorige avond flink had gespoten, voelde ik opnieuw hoe uit mijn pik grote stralen zaad naar buiten spoten, recht in de kut van mijn nicht. Zalig was dat, terwijl ik klaarkwam rilde ik over heel mijn lichaam en vanuit in mijn buik straalde de warmte door mijn hele jongenslijf.

Mijn zaad vermengde zich met het geil dat uit haar kut liep. We bleven zo liggen. Lang had het niet geduurd. Erna kuste me weer. Ik kuste haar terug en zei dat ik wel uitkeek. Ik rolde van Erna af. Deze stond op en veegde zich droog met een handdoek. Ze liep naar de voortent en ging boven de plasemmer hangen. Ik keek naar de donkerte van haar schaamhaar. Toen begon ze te plassen. Uit haar spleet kwam een stevige straal urine die ze precies in het emmertje mikte.

Mijn pik die al wat slap was geworden, werd meteen weer stijf. Erna zag dat en met een glinstering in haar ogen zei ze dat ik haar elke dag mocht zien plassen. Ze veegde haar spleet af. Toen pakte ze de bikini die ze de vorige dag had gekocht. Ze trok het behoorlijk kleine broekje aan. Het stond haar goed. Haar kleine ronde billen kwamen er voortreffelijk in uit. Haar grote bos schaamhaar echter werd nauwelijks bedekt door het broekje.

Ze trok haar bikinibroekje weer uit. Trok haar badjas weer aan en voor ik het wist was ze de tent uit. Even later kwam ze weer terug. Uit de grote tent had ze een teiltje gehaald en die ze had gevuld met warm water. Ze liet de badjas van haar schouders glijden. Ik knikte, al wist ik niet wat ze precies bedoelde. Erna ging op haar rug liggen en gaf me een schaar. Zo goed als ik kon knipte ik al haar schaamhaar af. Zowel Erna als mij wond dat flink op.

Haar pruim drupte echt van het geil. En ook aan mijn stijve pik verscheen een druppeltje zaad. Toen ik klaar was gaf Erna mij een scheermes en een bus schuim. Ik vertrouwde mezelf niet goed, maar Erna vond dat ik gewoon moest beginnen.

Ik schoor mijzelf niet eens en nu schoor ik de kut van een volwassen vrouw. Het viel niet mee. Het stugge haar en de grote hoeveelheid kostte me menig zweetdruppeltje. Maar Erna lag te genieten. Daardoor hield ik ook een flinke stijve.

Na een tijdje was de kut van Erna, zoals ze had gewild, helemaal kaal en spekglad. Zowel van het scheren als van haar geil. Zoals ze nu erbij lag leek haar spleet op die van mijn buurmeisje waar ik vroeger wel doktertje mee speelde. Alleen was Erna's kut donkerder van kleur. Goed was te zien dat haar klit eigenwijs tussen haar schaamlippen uitstak.

Voor de rest leek haar kut inderdaad op het spleetje van mijn buurmeisje. Met heel kleine binnenste schaamlippen, die glad en strak tussen de andere lagen. Ik waste haar gladde mossel schoon met een washandje. Erna droogde zichzelf af. Toen legde ze me op mijn rug.

Ze nam mijn stijve jongensstaaf in haar mond. Terwijl ze met één hand mijn de huid van mijn pik op en neer bewoog, knabbelde ze met haar tanden aan mijn eikel.

incest stijve klit