neuken in kroatie blote kut onder rokje

Hoewel ze de enige was met een broekje aan maakte ze geen aanstalten om het uit te doen. Patrick’s voorspelling bleek juist te zijn. We zakten neer in de zachte leren kussens van de bank waarvan we uit ervaring wisten dat die ook geschikt was voor andere dingen dan alleen maar zitten!

Ik keek Patrick aan en zei: We helpen haar wel! Laat ze eerst maar een beetje aan ons wennen. Zullen we hier morgen blijven liggen? Het is hier fantastisch. Als ze morgen ziet dat er op het strandje weer naturisten liggen en ze ziet ons naakt, dan wil ze vanzelf een keer meedoen. Ze keek even een beetje vreemd naar de half harde piemel van haar man en deelde intussen de drankjes uit.

Patrick deed net of er niets aan de hand was en begon met ons over de vaartocht van deze dag te praten. We kletsten gezellig met elkaar over van alles en nog wat en Dunja bleek een gezellige prater te zijn.

Na een half uurtje stond Marieke op en zei: Ik vraag me af of alle boordverlichting het wel goed doet en ik wil geen problemen. Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen.

Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed. Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters. Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker. Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen.

Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren. Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit.

Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam. Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal. Na even wat winkeltjes te hebben bekeken en door het dorp te hebben gelopen, namen we plaats op het terras van een klein, authentiek ogend restaurantje.

Het zag er leuk uit en omdat wij wat vroeg naar het dorp waren gegaan, was het er nog niet druk. Een knappe donkerharige serveerster in een zwart strak rokje en witte blouse bracht ons de menukaarten en vroeg in gebroken Engels wat we te drinken lustten. We bestelden allebei een colaatje en terwijl we daarop wachtten, bekeken we de kaart. Alles is in het Kroatisch. Zouden ze geen Engelse kaart hebben?

Toen de serveerster terug kwam met ons drinken, vroeg ik haar om een Engelse kaart die ze inderdaad niet bleken te hebben. Mij poging om samen met haar de boel naar het Engels te vertalen mislukte omdat ze vooral Kroatisch bleek te spreken en maar heel weinig Engels of Duits. Plots liep ze onaangekondigd naar binnen en kwam snel terug met een grote man van half in de vijftig en kort grijs haar.

Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was. Waarmee kan ik jullie helpen?

Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween. Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had. Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn.

Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan.

Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen. We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen.

Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw. De man is zeker vijftien jaar ouder als mij. Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen? Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke. Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken.

Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem. Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf. Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons.

Wat mis je dan? Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam. Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen. Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen. Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes.

Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was.

Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was. Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over. Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen. Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke.

Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg. Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op.

Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in. Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven.

Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer. Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit.

Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had. Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in.

Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe. Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan.

Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit. Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond.

Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg! Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in.

Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte. Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig. Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten.

Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken! Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen.

Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen! Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar.

Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me. Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat! Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was!

Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje. Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond. Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten.

Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed!

Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht. Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op. Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup! Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze.

Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen.

Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr! Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten. Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond! Maar ik was niet de enige! Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar. Lik m’n natte kutje… daar ja!

Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen. Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel.

Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren. Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte.

De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen. Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend.

Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had! Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje.

Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar! Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter. Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten. Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan. Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb.

Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad! Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten. Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot.

Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan. Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo! De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag. Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind.

Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw. Ik had haar zelden zo nat gezien. Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden. Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil.

Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken. Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje. Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten.

Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke! Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af. Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet.

Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes. Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen. Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur. Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat.

Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat. De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend. Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten!

Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen. Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi. Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak. Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren.

Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in. We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten.

Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek. Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde. Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau. Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen.

Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen. Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg! Maar hij had gelijk schat. Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje!

En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open.

De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand. Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt? Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven. Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed.

We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken.

Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol. De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was.

Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater. Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit. Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje. Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen.

Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid. De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was. Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt! Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons.

Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid. Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen. Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten. Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken.

Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen. Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan. Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan. Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen.

Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind. Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk! Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof. Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg.

Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield. De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek. Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje.

Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte. De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik. Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water.

We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen! Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen. Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau. Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen!

Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug. Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op. Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar!

De gezwollen eikel glom in het zonlicht. Ik kan alleen maar antwoorden dat ik er enorm van geniet om een lekkere vrouw als zij zo uit haar dak te laten gaan. Mijn lul is intussen bij gebrek aan aandacht aardig ingestort, maar daar weet ze raad mee.

Ze kust en likt mijn ballen en in haar mond wordt hij snel weer stijf. Ze pijpt me heerlijk door, ze neemt ‘m helemaal in haar mond. Ze pijpt me vol overgave en het is echt heerlijk, zoals ze het doet. Stiekem ben ik blij dat ik haar weer heb genomen, ik vraag me af of die Sarah ook zó lekker geil is. Even stopt ze, ze pakt een condoom uit en rolt die met haar mond over mijn pik. Ik ga op haar liggen, mijn pik verdwijnt meteen helemaal in haar ruime en kleddernatte kut.

Ze is een beetje afgepeigerd en laat me even mijn gang gaan, maar ik wil haar beter voelen. Ik trek mijn pik terug en maak haar duidelijk wat ik wil. Ze rolt op haar rechterzij, ik ga geknield over haar rechterbeen zitten, pak haar linkerbeen en leg dat op mijn schouder.

Mijn pik glijdt opnieuw gemakkelijk in haar kut, maar zo voel ik haar beter. Ze is lenig genoeg, gelukkig. Ik neuk haar meteen stevig door en grijp haar linkertiet als handvat. Wat een lekker wijf is dit toch, bedenk ik me, zoals ik haar zo neuk in één van mijn favoriete standjes. Opnieuw vraag ik me af of ik Sarah zo kan neuken. Ik voel dat ik ga komen. Ik ram nog even keihard door.

Ik laat haar been van mijn schouder glijden, ze rolt op haar rug. Pik eruit, condoom af. Ik begin me af te trekken, ze wenkt me dat ik naar voren moet komen. Aaaaaaaaaaahhhh… ik spuit keihard, vol in haar gezicht, in haar haren en op haar tieten. Ze kijkt aandachtig toe hoe ik mijn pik leeg trek. Met een paar flinke klodders sperma in haar gezicht, trekt ze me naar voren en tot mijn plezier neemt ze mijn lul in haar mond en likt ‘m schoon.

Oh, dat is zo lekker, mijn eikel is nu zo gevoelig. Zelf veegt ze met haar vingers het meeste sperma van haar gezicht en likt haar vingers schoon. Ik ga van haar af en blijf even bij haar staan, als ze bij de wastafel maar gezicht en tieten schoonveegt, met mijn arm om haar naakte lijf.

Waarom, weet ik niet, maar ze vertelt me ineens iets heel intiems over haar en Sarah. Ja, ze zijn allebei biseks en een setje. Ze vrijen heel erg lekker met elkaar, maar toch zijn ze verschillend. Nicole zelf houdt enorm veel van seks met mannen, dat was me al duidelijk.

Sarah is wel een heel populaire hoer, door haar lekkere uiterlijk, maar neigt veel sterker naar de lesbische kant. Ze gedoogt mannen die haar neuken, omdat ze er geld mee verdient, maar houdt vooral van vrouwen. Bijzonder om dat zo eens te horen, maar toch wil ik haar ook wel een keer neuken.

Snel kleden we ons aan. We zijn vijf minuten over tijd, zouden ze daar moeilijk over doen? Nicole gaat even naar boven om zich op te frissen. Bij de lift geeft ze me weer een afscheidskus en bedankt me vanuit de grond van haar hart. Ik bedank haar, wat een heerlijke meid! Gelukkig zegt de gastvrouw niks over de tijdsoverschrijding. In de bar zit Sarah alweer met een andere vent, ze kijkt niet eens naar me, alsof ze me niet herkent.

Voordat Nicole beneden is, gaat zij alweer met hem naar boven. Ik ben toch wel benieuwd naar haar kut, ik kan me voorstellen dat ze wel lekker strak is. Nicole komt nog heel even bij me. Ze streelt me en geeft me een zoen op mijn wang.

Een week later kom ik er pas op zaterdagavond toe om naar Rotterdam te gaan. Ik heb me de hele week afgetrokken met vooral Nicole in mijn gedachten. Als ik zo kan nagenieten van een hoer, dan is het wel echt heel goed geweest, toch? In het pornotheater is het heel druk, maar er is genoeg te zien. Voorin de grote zaal zit een vrouw van een jaar of veertig met een plastic tasje met condooms. Ze zit met haar benen wijd en haar kut open en bloot. Alle mannen mogen haar neuken, tot het tasje leeg is.

Ik herken haar, dat wil zeggen: Ik spaar mijn pik liever voor straks, voor die twee Kroatische hoertjes. Er is nog een heel geile liveshow om middernacht, waarin een van de bekende stripmeiden zich op het podium laat neuken.

Het moet lijken alsof ze die vent gewoon zo maar uit het publiek haalt, maar ik kom hier langer dan vandaag en heb hen straks al samen gezien.

Niettemin… ik zit er met mijn neus bovenop als ze liggen te neuken en laat haar ondertussen mijn stijve pik zien. Hoogste tijd om zelf een kutje te vullen. Ik rij naar de Kings Club. Hier is het ook al zo druk! Sarah en Nicole zitten in de bar, nu zit juist Nicole al met een klant, die zijn zo weg, ik zie dat hij aan haar tieten zit.

Ik ga bij Sarah zitten. Jawel, ze herkent me wel. Ze mag dan bijna-lesbisch zijn, ik wil haar wel, ze heeft wel iets heel lekkers over zich. Ze heeft een zwart stretch topje aan, diep uitgesneden, niks eronder. Haar mooie kleine tietjes komen er prima in uit. Haar blote benen komen onder een ook al zwart minirokje uit. Met haar donkere ogen en gitzwarte haren heeft ze zo wel iets mysterieus.

We kletsen een beetje, ze wil graag een wit wijntje. Ik voel even aan haar linkertietje, ze laat me rustig mijn gang gaan. Ja, dus, twee keer al. Best snel heeft ze haar glas leeg, ik zelf nog niet eens, als ze vraagt “Zullen we naar boven gaan? Ik wil haar nu echt neuken, dus ik ga mee. We hoeven maar naar de eerste etage. Sarah loopt voor me uit de trap op, ik schuif haar rokje omhoog en bewonder haar stevige billen. Ze draagt een zwarte string. In de kamer pak ik haar rond haar middel.

Ik wil haar zoenen, maar ze draait haar hoofd weg. Ook niet tongen dus. Ik schuif haar topje omhoog en bewonder haar inderdaad erg mooie, stevige B-cupjes. Ik kneed ze en neem haar tepeltjes tussen duim en wijsvinger, maar echt hard zijn en worden ze niet. Ze trekt zelf snel haar topje, rokje en string uit en staat naakt bij de wastafel te wachten tot ik ook uit de kleren ben. Ze pakt mijn lul beet, trekt mijn voorhuid terug en wast ‘m aandachtig.

Met een handdoekje maakt ze ‘m droog. We gaan op bed liggen. Ik pak haar tietjes nog even beet en ben zo benieuwd naar haar kut, dat ik meteen mijn hand over haar buik laat glijden. Ik voel gave schaamlippen, helemaal kaal uiteraard.

Ze doet haar benen wijd en laat me begaan. Zelf doet ze niks. Ik ga voorzichtig met mijn wijsvinger tussen haar kutlipjes. Ze is wel iets of wat vochtig, maar totaal niet geil. Ik vinger haar een beetje, het lijkt haar niks te doen. Mijn lul heeft ze na het wassen nog niet aangeraakt, maar door alle geilheid van vanavond en het feit dat ik een kutje lig te betasten heb ik wel een keiharde stijve. Ze kijkt me aan alsof ik gek ben.

Raar wijf, natuurlijk wel! Ik glij naar beneden en duw haar benen verder uit elkaar. Ze heeft een prachtig, strak meisjeskutje. Ik weet van Nicole dat Sarah 20 is en zij zelf 24 , deze kut past daar wel bij, ze zou zelfs jonger kunnen zijn. Ik laat me niet kennen, druk mijn mond op haar kut en laat mijn tong erin glijden. Ik begin haar traag door heel haar spleetje te likken, ze smaakt niet slecht, ziltig, net als de kut van Nicole. Ze is best strak, zo te voelen en dat verbaast me nu niks meer.

Ik ga met mijn tong zo diep als ik kan haar neukgaatje binnen. Nu hoor ik wel wat kreunen boven me. Ik neuk haar zachtjes met mijn tong. Dan een paar lange halen van onder naar boven en nu voel ik ook haar kleine, harde klitje, ze begint dus wel geil te worden. Ze wordt ook natter.

Met mijn vingertoppen trek ik haar buitenste schaamlippen zo ver mogelijk open en neuk haar opnieuw met mijn tong. Ik hoor goedkeurende geluidjes boven me. Ik masseer haar klitje met mijn tong, dat bevalt haar ook wel. Haar klitje is te klein om echt in mijn mond te zuigen, maar ik lik het knopje steeds feller.

Ik steek mijn middelvinger in haar kut. Nu is ze ook aardig nat, van haar kutsap en mijn speeksel. Haar kut is inderdaad lekker strak, ze omsluit mijn vinger al helemaal. Wijsvinger erbij, wow ja, dat is echt strak. Ik neuk haar met twee vingers en geef haar klitje geen seconde rust meer. Nu hoor ik “ah, ah, ah”, boven me. Zo gaat-ie lekker en ze heeft wel een heel mooi en lekker kutje, ik kan niet anders zeggen.

Ik kan me voorstellen dat Nicole dit kutje ook vaak lekker beft en vingert en wie-weet-wat nog meer mee doet. Ik krom mijn vingers in haar kutje en ga keihard over haar klitje. Ineens kreunt ze het uit, ze kromt haar rug, ik voel haar kutje om mijn vingers knellen… ze komt klaar. Langzaam trek ik mijn vingers eruit en zie hoe haar kutlipjes dicht gaan. Ze heeft een heel andere blik in haar gezicht. Kijk, dat mag ik graag horen, zij heeft er ten slotte verstand van.

Zoenen wil ze nog steeds niet, maar nu is mijn pik wel hard aan de beurt. Ik ga rustig liggen, hij is nog zo’n beetje half stijf. Ze trekt mijn voorhuid terug en neemt ‘m direct een flink stuk in haar mond. Hmmmm… ik ben wel subtieler gepijpt, maar ik krijg snel een volledig stijve in haar mond. Ze neemt ‘m tamelijk diep, maar niet helemaal. Even gaat ze met haar mond heen en weer over mijn pik, mijn ballen raakt ze helemaal niet aan.

Ze laat mijn pik gaan, pakt een condoom en doet die erom, maar met minder gevoel dan ze een rookworst inpakt.

..

Marktplaats voor sex neuken op het strand


neuken in kroatie blote kut onder rokje

Hoewel ze de enige was met een broekje aan maakte ze geen aanstalten om het uit te doen. Patrick’s voorspelling bleek juist te zijn. We zakten neer in de zachte leren kussens van de bank waarvan we uit ervaring wisten dat die ook geschikt was voor andere dingen dan alleen maar zitten!

Ik keek Patrick aan en zei: We helpen haar wel! Laat ze eerst maar een beetje aan ons wennen. Zullen we hier morgen blijven liggen? Het is hier fantastisch. Als ze morgen ziet dat er op het strandje weer naturisten liggen en ze ziet ons naakt, dan wil ze vanzelf een keer meedoen.

Ze keek even een beetje vreemd naar de half harde piemel van haar man en deelde intussen de drankjes uit. Patrick deed net of er niets aan de hand was en begon met ons over de vaartocht van deze dag te praten. We kletsten gezellig met elkaar over van alles en nog wat en Dunja bleek een gezellige prater te zijn. Na een half uurtje stond Marieke op en zei: Ik vraag me af of alle boordverlichting het wel goed doet en ik wil geen problemen.

Ik vond het wel gezellig. Nadat ze zich gedoucht had kwam Marieke aan dek en droeg een lichtblauwe string met bijpassende beha en bruine hooggehakte open schoenen. Nee dank je, vandaag ga ik voor de verandering weer eens netjes gekleed. Daarna trok ik een witte korte broek aan met een lichtblauw T-shirt erop en bruine bootschoenen met niet gestrikte veters.

Het was inderdaad weer even wennen om kleding aan te hebben! Toen ik aan dek kwam trok Marieke haar witte zomerjurkje aan en lichtten we het anker. Een klein kwartier later kwamen we aan in de haven van het gezellige dorpje iets ten noorden van de inham waar we lagen. Het was er druk en het zag er naar uit dat er geen vrije ligplaatsen aan de kade of de steigers meer waren.

Er lagen al meerdere jachten voor anker in de haven en dus gooiden wij ook het anker maar uit. Toen de boot stabiel lag zwaaide ik naar een watertaxi die meteen langszij kwam. Vanaf het zwemplateautje stapten we in en de man bracht ons naar de wal. Na even wat winkeltjes te hebben bekeken en door het dorp te hebben gelopen, namen we plaats op het terras van een klein, authentiek ogend restaurantje.

Het zag er leuk uit en omdat wij wat vroeg naar het dorp waren gegaan, was het er nog niet druk. Een knappe donkerharige serveerster in een zwart strak rokje en witte blouse bracht ons de menukaarten en vroeg in gebroken Engels wat we te drinken lustten. We bestelden allebei een colaatje en terwijl we daarop wachtten, bekeken we de kaart. Alles is in het Kroatisch. Zouden ze geen Engelse kaart hebben? Toen de serveerster terug kwam met ons drinken, vroeg ik haar om een Engelse kaart die ze inderdaad niet bleken te hebben.

Mij poging om samen met haar de boel naar het Engels te vertalen mislukte omdat ze vooral Kroatisch bleek te spreken en maar heel weinig Engels of Duits. Plots liep ze onaangekondigd naar binnen en kwam snel terug met een grote man van half in de vijftig en kort grijs haar.

Hij begon in het Engels tegen ons te praten en al gauw werd duidelijk wat wat was. Waarmee kan ik jullie helpen? Hij schoof een stoel bij en nam plaats aan onze tafel. We gaven onze keuze door aan hem en hij vertaalde het naar de serveerster die met onze bestelling naar binnen verdween. Daarna begonnen we te praten en vertelde hij ons dat hij jaren geleden na de scheiding van z’n vrouw naar Nederland was gegaan en daar zestien jaar gewoond had.

Nu woon ik al weer acht jaar hier en ben dit restaurant begonnen. We kletsten gezellig en hij bleek een goede prater met veel humor te zijn.

Er werd veel gelachen en tijdens het gesprek klopte hij me regelmatig op de schouder of pakte hij Marieke even bij de arm of raakte heel even haar blote been aan. Voor we het wisten stond de serveerster met het eten naast ons en liet de man, die wonderbaarlijk de oer-Hollandse naam Jan had, ons alleen.

We genoten van het uitzicht, de heerlijke avondtemperatuur en de voortreffelijke maaltijd die we voorgeschoteld hadden gekregen. Af en toe kwam Jan over het terras gelopen en keek dan met een grote glimlach onze kant op, of knipoogde naar mijn vrouw. De man is zeker vijftien jaar ouder als mij. Denk je dat mannen op hun zestigste geen interesse meer hebben in lekkere vrouwen?

Toen we het eten op hadden en ontspannen om ons heen zaten te kijken kwam Jan er aan en nam weer plaats op de stoel naast Marieke.

Hij knipte met z’n vingers en liet de serveerster onze tafel afruimen en we bestelden nog wat te drinken. Jan vroeg ons waar we allemaal geweest waren en wat we verder deze vakantie nog zouden gaan doen en zo rolden we weer in een gesprek met hem. Zijn blik ging regelmatig naar Marieke’s borsten en toen zij dat ook in de gaten kreeg, keek ze me aan en kleurde rood toen ik haar een knipoog gaf. Je woont hier fantastisch, het is heerlijk weer en wellicht ook minder gestrest als bij ons.

Wat mis je dan? Ik keek naar de serveerster die juist voorbij kwam. Ik weet dat mijn vrouw een knappe verschijning is, maar hier heb je toch ook veel mooie vrouwen. Moet je eens rondom je heen zien! En door het mooie weer lopen ze er ook lekker luchtig bij! En daar hou ik niet zo van! Marieke keek hem aan en lachte quasi verlegen.

Ze deed geen moeite om de hand weg te halen en dus liet Jan hem liggen terwijl hij verder ging: Hij zat haar duidelijk op te vrijen en Marieke was door deze afgelopen dagen van ‘vrijheid en naturisme’ duidelijk vatbaar voor zijn charmes. Ze keek me met rode wangen aan en ik knipoogde naar haar. Jan ging ondertussen verder met zijn lofzang over de Nederlandse vrouw en het duurde niet lang of Marieke’s jurkje was door hem zover omhoog geschoven dat haar lichtblauwe stringetje duidelijk zichtbaar was.

Hoewel de andere gasten dit mogelijk ook konden zien, deed mijn vrouw geen enkele moeite haar jurkje naar beneden te trekken, sterker nog, ze zette zo onopvallend mogelijk haar benen iets verder uit elkaar zodat Jan met zijn lange vingers ook de binnenkant van haar dijen kon strelen.

Iets waar hij meteen gehoor aan gaf! Hij praatte intussen door en probeerde mijn blik vast te houden in de hoop dat ik niet zou zien wat hij met m’n vrouw aan het doen was. Ik praatte en lachte rustig verder met hem, keek af en toe naar zijn verrichtingen maar maakte er geen opmerking over.

Daardoor gesterkt gingen zijn vingers nu over de venusheuvel van mijn vrouw en ik hoorde haar zuchten. Die keek op haar beurt nonchalant over het terras naar de andere gasten om maar niet te laten merken wat er onder het tafeltje allemaal gebeurde, maar de rode wangen en haar snelle ademhaling verrieden haar.

Schijnbaar had ze dit zelf ook in de gaten en voordat het verder uit de hand zou lopen zei ze: Anders is het straks te donker om te varen. Maar goed dat ik een slipje heb aangedaan”, zei Marieke. Volgens mij was je behoorlijk opgewonden aan het raken. Spannend toch, met zo’n oudere kerel? Hij ging weer zitten en gaf ons ieder een glaasje. We proostten met elkaar en dronken in één teug het glas leeg. Hij vertelde nog een leuke anekdote waarover we moesten lachen en toen stond hij op.

Van het dienblad haalde hij een leren mapje met de rekening erin, gaf dat aan Marieke en liep het restaurant in. Marieke opende het mapje en ik zag haar verbaasd kijken. Ze keek me aan schoof me de rekening toe. Ik keek naar de rekening en zag alles wat we gegeten en gedronken hadden netjes op een rijtje staan met de prijzen erachter. Alleen waren alle prijzen doorgestreept en stond er onderaan de rekening achter het woord ‘ukupan’ in een mooi handschrift ‘Jij’ geschreven.

Ik keek Marieke aan en ze keek vragend terug. Marieke bleef nog even beduusd zitten, kwam toen langzaam overeind, pakte het leren mapje op en liep zonder iets te zeggen het restaurant in. Ik keek mijn vrouw na toen ze naar binnen liep. De contouren van haar beha en string waren vaag zichtbaar onder het dunne witte jurkje. Haar lekkere tieten staken fier vooruit en haar billen wiegden op en neer.

Ze was mooi gebruind en met haar opgestoken blonde haar zag ze er gewoon lekker uit. Ik zag enkele mannen op het terras haar met de ogen volgen totdat ze merkten dat hun vrouw, of ik, het in de gaten had.

Ik was benieuwd of en hoe mijn knappe vrouw de rekening zou vereffenen en keek het donkere restaurant in. Jan stond achter in de zaak achter de bar en Marieke liep naar hem toe.

Ze ging op een barkruk zitten en legde het mapje op de bar. Ik zag dat ze zich wat voorover boog en iets tegen hem zei. Het mapje duwde ze naar hem toe. Hij nam het op, legde het weg en kwam om de bar heen. Marieke draaide zich om op de kruk en hij ging tussen haar benen staan. Ze keken elkaar een enkele seconde aan en begonnen toen heftig te zoenen! Het hart klopte in m’n keel en in mijn broek klopte iets anders! Ik keek over het terras om me ervan te vergewissen dat niemand zag dat mijn vrouw binnen stond te zoenen met de eigenaar, maar gelukkig keek iedereen over de straat en het water uit.

Toen ik me omdraaide en naar binnen keek zag ik dat m’n vrouw van de barkruk af was en dat haar jurkje door de grote handen van Jan omhoog geschoven was zodat ze in haar blote billen stond.

Zenuwachtig keek ik weer naar de bezoekers op het terras en toen ik me gerustgesteld omdraaide om de verrichtingen van mijn geile vrouw te bekijken, was het restaurant leeg! Ik bleef vijf minuten lang aan het tafeltje zitten, maar toen kon ik m’n nieuwsgierigheid niet langer bedwingen en liep het restaurant in. Volgens een bordje met een pijl bevonden zich achterin de toiletten en daar liep ik heen. Achter de bar stond een ander knap vrouwtje dat me vriendelijk toeknikte.

Ik opende de deur naar de toiletten en liep voorzichtig het herentoilet in. Ik hoorde en zag niets en nadat ik achter beide deuren had gekeken en zeker wist dat mijn vrouw hier niet was, liep ik naar het damestoilet en controleerde dat voorzichtig. Stiekem glipte ik de toiletruimte uit en begaf me naar een klein halletje met drie deuren, even rechts van de toiletten. Op de deuren waren naamplaatjes bevestigd, waar ik helaas niets zinnigs van kon maken!

Vanaf het terras of de bar was dit halletje niet zichtbaar en ik kon dus rustig besluiten welke deur ik zou gaan nemen. Ik luisterde aan de eerste deur maar hoorde geen geluid. Achter de volgende klonk het geluid van kopjes en borden; de keuken dus. De laatste deur gaf ook geen geluid prijs en dus opende ik die maar voorzichtig. Het bleek een soort van bezemkast te zijn, maar te klein om je erin te verstoppen, laat staan iets anders te doen!

Ik opende nu heel voorzichtig de eerste deur en erachter werd een steile trap zichtbaar. Enkele treden van onder lag iets lichtblauws. Het slipje van Marieke! Ik glipte naar binnen en sloot heel zachtjes de deur achter me. Er kwamen geluiden van boven en om geen geluid te maken deed ik m’n schoenen uit en zette ze in de hoek. Toen sloop ik de trap op en pakte in het voorbijgaan het stringetje op. Het ding was kletsnat!

Wellicht was mijn vrouw tijdens het eten al zo geil van Jan’s aanwezigheid en gestreel geworden dat haar slipje toen al kledder was! Ik duwde het onder m’n neus en rook de heerlijke bekende lucht van haar kutje.

Met een bonkend hart sloop ik verder de trap op. Bovenaan de trap bevond zich een klein keukentje met aan het uiteinde een deur die open stond. Ik schoof er heen en keek stiekem om de hoek van het kozijn. Het was donker in de kamer waarin ik keek want de luiken van de vensters waren aan de buitenzijde gesloten. Toch kwam er genoeg licht binnen om tegen de achterwand van wat een gecombineerde leef- en slaapkamer leek, een bed te zien waarop Jan spiernaakt op z’n rug lag en mijn vrouw met haar kutje op ’n gezicht zat terwijl ze zich vast hield aan het getraliede hoofdeinde van het bed!

Jan’s grote handen omvatten haar billen en hij bewoog haar op en neer op z’n gezicht. Zijn tong sloeg door haar natte grotje en hij slurpte haar liefdessappen op. Mijn lul schreeuwde meteen om bevrijding uit m’n short! Wat een geil gezicht; de grote oude man met onderaan z’n bierbuikje een knots van een stijve paal die trots rechtop stond en met bovenop zijn gezicht het geile, gladde lichaam van mijn vrouw met de lekkere volle billen en schommelende D-cup!

Ahh wat lekkerrr”, zuchtte ze. Jan concentreerde zich nu overduidelijk op haar meest gevoelige plekje en Marieke begon steeds meer met haar billen te draaien en harder te steunen en te kreunen. Hmmm, wat kun jij lekker beffen…hmmm, ga dooorrrr! Terwijl ik naar het geile spel op het bed bleef kijken, maakte ik m’n broek open en wurmde mijn keiharde lul naar buiten.

Ik begon mezelf langzaam af te trekken en bemerkte dat ik inmiddels zo geil was dat ik al op het punt van klaarkomen stond! Maar ik was niet de enige! Op het bed begon mijn vrouw steeds harder te kreunen en geile aanmoedigingen te roepen tegen haar oude minnaar. Lik m’n natte kutje… daar ja! Oh ja, ga door…harder, ik ga bijna komen, ik… ik… ga komen… ohhhh! Nadat ze weer een beetje tot rust was gekomen draaide ze zich om en ging met haar benen aan weerszijden van de forse man op haar buik op de zijne liggen.

Terwijl Jan meteen haar billen vastgreep en haar roze kutje weer tegen zijn mond aantrok, nam mijn vrouw nu zijn gladde paal in haar hand en stulpte haar lippen om de glanzende eikel. Jan had zojuist geen onzin verteld, hij had inderdaad een hekel aan overvloedige beharing en zijn snikkel en ballen waren geheel kaal geschoren. Ik wist dat Marieke dat wel zou waarderen en dat bleek ook uit de gretige manier waarop ze hem afzoog en met haar tong langs de schacht van zijn lul likte.

De oude man kreunde van genot maar bleef ondertussen ook mijn vrouw’s kutje met lange halen likken. Zijn grote handen trokken haar billen uit elkaar en de brede tong likte van onder naar boven, waarbij haar kontgaatje niet werd overgeslagen. Toen hij het puntje van zijn tong in haar sterretje duwde, liet ze even zijn paal uit haar mond glijden en kreunde goedkeurend.

Ik zag speekseldraden van haar mond naar de dikke donkerrode eikel gaan en ik moest m’n lul loslaten omdat ik anders zeker het kozijn waar ik tegenaan leunde bevuild had! Jan genoot van haar lekkende gleufje, zoog op haar schaamlippen en befte haar roosje.

Toen hij plotseling zijn tong verving door een vinger in haar poepertje, gaf Marieke een schreeuw en kwam voor de tweede keer klaar! Ze liet zich even op zijn buik vallen en de kwijlende trillende pik van hem liet een natte plakkende streep op haar wang achter. Het zag er supergeil uit! Marieke rolde van hem af en ging op haar knieën op het bed zitten. Ze keek achterom en zei: Zijn dikke buik schuurde tegen haar aan.

Terwijl hij onderlangs haar borsten vastpakte en kneedde, zei hij: Nederlandse vrouwen zijn lekker, maar jij bent de lekkerste die ik tot nu toe gehad heb. Ik ga je neuken en onderspuiten met mijn zaad! Toen hij helemaal in haar zat, pakte hij haar heupen vast en begon te stoten.

Zijn zware zak zwaaide tussen zijn benen en zijn buik kletste tegen haar billen die trilden bij iedere voorwaartse stoot. Marieke kreunde geil en moedigde de Kroaat aan om vooral door te gaan. Ik stond mezelf intussen met lange slagen af te trekken en wist dat ik mijn orgasme niet lang zou kunnen tegenhouden in dit tempo!

De oude man had tot geluk van mijn vrouw een enorm uithoudingsvermogen en neukte haar gestaag. Na een poosje gaf Marieke aan dat ze pijn in haar ellenbogen kreeg van het steunen en kwam ze overeind. Hij trok z’n zwaard uit haar en ik zag het ding glimmen van het vocht van mijn geile vrouw. Ik had haar zelden zo nat gezien. Jan rolde op z’n rug op het bed en gebood mijn vrouw hem te berijden.

Ze kwam over hem heen staan, zakte op haar knieën en in dezelfde beweging over zijn lul heen. Terwijl ze hem geil aankeek begon ze op en neer te gaan en zei: Ik zag zijn lul in en uit haar glijden en zijn dikke stamper was bedekt met een dikke laag van hun beider geil. Kletsende en soppende geluiden en hun gekreun en gehijg vulden de kamer. Ik hoefde niet bang te zijn dat ze mij zouden horen en ik begon dan ook fel aan mijn pik te trekken.

Marieke had intussen haar vingers naar haar poesje gebracht en stimuleerde haar klitje. Op dat moment duwde Jan haar een beetje naar achteren, trok z’n lul uit haar en meteen daarop spoten dikke stralen zaad recht omhoog tegen mijn vrouw’s buik en tieten. Dat was ook voor mij de druppel en om geen getuigen van mijn aanwezigheid achter te laten, spoot ik m’n zaad in het stringetje van Marieke!

Terwijl Marieke en Jan uitpuften en elkaar voldaan aankeken, en het zaad bij mijn vrouw langzaam over haar buik naar haar kutje gleed, veegde ik gauw mijn lul af met haar slipje, duwde mijn nog stijve lul in m’n broek en sloop zachtjes de trap af. Nadat ik onderaan de trap in m’n schoenen was gestapt liep ik rechtstreeks door naar het herentoilet.

Toen ik zeker wist dat er niemand op het toilet was, waste ik gauw mijn plakkende lul aan de wastafel en droogde hem af met wat papieren handdoekjes. Het stringetje van Marieke gooide ik in de wastafel en ik liet het water eroverheen stromen.

Nadat ik mijn broek gefatsoeneerd had nam ik het slipje, waste het uit en droogde het dingetje zo goed als mogelijk onder de handdroger aan de muur. Toen liep ik het toilet uit en begaf me naar het terras waar het inmiddels helemaal vol zat.

Ook ons tafeltje was bezet en dus liep ik naar de straat. De donkerharige knappe serveerster kwam me tegemoet lopen met een dienblad vol glazen en knipoogde veelbetekenend. Tja, die had zich natuurlijk ook afgevraagd waar wij gebleven waren, of… ach, waarschijnlijk had ze het gewoon geweten! Na tien minuten gewacht te hebben kwam Marieke uit het restaurant gelopen. Haar haren weer netjes in model en het jurkje weer in de plooi. Voor de bezoekers op het terras geen enkele verandering ten opzichte van een uur geleden, ware het niet dat ík wist dat er onder dat dunne witte jurkje nu een kledingstuk ontbrak.

Dat zat in mijn broekzak! Hij had alleen maar groot… erg groot! Ik wist wel dat het ging gebeuren. Dit was de eerste keer met een oude man en gek genoeg was dit misschien wel het geilste ooit! Het bootje legde aan en we stapten in. We gingen naast elkaar op het bankje zitten en ik wees de jonge schipper naar welke boot we moesten.

Tijdens de korte tocht keek hij geïnteresseerd naar Marieke en toen ik mijn blik in de richting liet gaan van de zijne zag ik dat Marieke’s rokje opgeschoven was en hij tegen haar kale kutje aankeek. Marieke had niets in de gaten! Ik keek de jongen aan, hij grijnsde en ik glimlachte terug terwijl ik m’n schouders ophaalde.

Toen hij de boot langszij had gebracht stapte ik op het zwemplateau. Als een haas kwam hij overeind en hielp Marieke galant bij het uitstappen. Marieke keek hem na en zei: Hij greep zo maar onder mijn rokje toen hij me zogenaamd hielp met uitstappen.

Die jongen dacht natuurlijk dat jij een geil sletje was en ergens om vroeg! Maar hij had gelijk schat. Ik ben deze vakantie al bijna continu opgewonden en een geil sletje!

En ik vind het heerlijk. Ze stak haar armen in de lucht en trok pardoes haar jurkje over het hoofd uit, keek me aan en knipte haar beha open. De kleding kan weer uit! Uit de zak van m’n broek haalde ik haar slipje en terwijl ik het roer overnam, duwde ik het dingetje in haar hand. Wedden dat je jezelf afgetrokken hebt? Toen onze tongen los kwamen zei ik: Het was donker op het jacht en er was geen teken van leven.

Ook voor ons was de dag lang genoeg geweest en we kropen dan ook lepeltje-lepeltje in bed. We spraken nog even over de gebeurtenissen van die avond maar toen Marieke iets tegen haar billen voelde groeien zei ze: Ik hoorde stemmen, gegiechel en gespetter van water en stond op om uit het raam te kijken. Tussen onze boten in zwommen Marieke en Dunja en ze hadden samen de grootste lol. De zon scheen intussen al volop en Patrick zat in z’n blootje op het zwemplateau zichtbaar te genieten van het uitzicht op mijn naakte vrouw en zijn eigen vrouw die nog steeds trouw aan haar bikinibroekje was.

Ik at een paar boterhammen, poetste m’n tanden en nam toen ook een duik in het heldere zeewater. Nadat we met z’n vieren als uitgelaten kinderen elkaar achterna gezeten hadden, gingen we na een poosje het water uit. Dunja was de laatste die op het zwemplateau klom en daarbij haar broekje scheurde aan een uitstekende bout van het trapje.

Terwijl wij ons afdroogden vroeg ze: Na tien minuten kwam Dunja naar buiten met een dienblad in haar handen. Ze had het kapotte bikinibroekje verruild voor een spierwitte hipster welke mooi afstak tegen haar gebruinde huid. De stof van het dingetje was zo dun dat het een beetje tussen haar lipjes trok en een dun streepje schaamhaar op haar venusheuvel vaag door het broekje zichtbaar was.

Ik moest een keer slikken en voelde iets omhoog komen want zoals ze erbij liep was in feite nog prikkelender dan geheel naakt! Terwijl we gezellig met elkaar aan het koffiedrinken waren werden we plots geattendeerd op een jonge meid en jongen die in het water sprongen bij het rotsplateau vlakbij ons.

Ze stoeiden in het water en zoenden veelvuldig. Daarbij hielden ze de wal goed in de gaten terwijl ze zich zeker ook bewust waren van onze aanwezigheid. Toen ze na een tijdje op de kant klommen had de jongen overduidelijk een stijve waarvoor hij geen moeite deed om ‘m te verbergen. Integendeel, het meisje ging op haar knieën op haar handdoek zitten en hij ging meteen achter haar zitten.

Terwijl hij het bospad in de gaten hield, dreef hij zijn harde paal in haar en begon haar te neuken. Ademloos keken we vanaf de boot toe. Aangezien geluiden over het water ver dragen, konden we hun gekreun en het kletsen van zijn zak tegen haar natte lichaam goed horen. Mijn lul, die net al langzaam groeide toen Dunja in haar sexy broekje verscheen, maakte nu een spurt en stond stijf omhoog tegen mijn buik aan.

Ik keek naar Patrick en zag ook bij hem een volgroeide pook omhoog staan. Dunja keek met grote ogen afwisselend van het neukende stel op de wal naar de stijve lullen van Patrick en mij, maar durfde niets te zeggen. Marieke was de eerste die de stilte verbrak: Ze zien een vrijend stelletje en meteen staat de kleine Willie overeind.

Da’s hier gewoon live porno voor onze ogen! En daarbij, wij kunnen onze opwinding moeilijk verbergen hè. Wat dat betreft hebben jullie vrouwen geluk! Dunja kon een grote grijns ook niet verbergen en haar grote bruine ogen keken naar de hand van haar man die bij mijn vrouw tussen haar benen schoof. Marieke liet hem heel even begaan en duwde toen zijn hand weg. Volgens mij verwachten ze gasten”, ging mijn vrouw verder terwijl ze onafgebroken het koppeltje in de gaten hield.

De jongen was nu op zijn rug gaan liggen en het meisje bereed hem terwijl zij nu het bospad af keek. Ze kreunde en steunde en terwijl ze op en neer wipte, wreef ze over haar klitje.

Wij keken naar hun verrichtingen en wachtten gespannen op het moment dat ze klaar zou komen. Toen begon ze plots harder te kreunen en haar lichaam schokte terwijl ze overduidelijk een orgasme bereikte. De jongen duwde haar van zich af en stralen zaad spoten omhoog over haar buik. Nadat de jongen verlost was van zijn witte goedje kwamen ze samen meteen omhoog en sprongen in het water.

We verwachtten dat ze samen nog een beetje zouden nagenieten maar niets was minder waar. De jongen ging meteen weer het water uit, pakte z’n handdoek en kleren bij elkaar en vertrok gehaast tussen de bomen! Het meisje ging ook het water uit en ging op haar handdoek liggen. Nauwelijks had ze zich neergevlijd of vanaf het bospad stapte er iemand op het rotsplateau. Deze jongeman groette het meisje uitbundig, kleedde zich geheel uit en ging tegen haar aan liggen om meteen met haar te gaan zoenen!

Het meisje zoende hem innig terug en rolde op haar rug. Hij ging meteen half over haar heen liggen. Ze zei iets tegen hem, hij keek onze kant op en haalde zijn schouders op. Ik denk dat dit haar vriend is, en die andere jongen was haar geheime minnaar! De gezwollen eikel glom in het zonlicht. Ik kan alleen maar antwoorden dat ik er enorm van geniet om een lekkere vrouw als zij zo uit haar dak te laten gaan. Mijn lul is intussen bij gebrek aan aandacht aardig ingestort, maar daar weet ze raad mee.

Ze kust en likt mijn ballen en in haar mond wordt hij snel weer stijf. Ze pijpt me heerlijk door, ze neemt ‘m helemaal in haar mond. Ze pijpt me vol overgave en het is echt heerlijk, zoals ze het doet. Stiekem ben ik blij dat ik haar weer heb genomen, ik vraag me af of die Sarah ook zó lekker geil is. Even stopt ze, ze pakt een condoom uit en rolt die met haar mond over mijn pik. Ik ga op haar liggen, mijn pik verdwijnt meteen helemaal in haar ruime en kleddernatte kut.

Ze is een beetje afgepeigerd en laat me even mijn gang gaan, maar ik wil haar beter voelen. Ik trek mijn pik terug en maak haar duidelijk wat ik wil. Ze rolt op haar rechterzij, ik ga geknield over haar rechterbeen zitten, pak haar linkerbeen en leg dat op mijn schouder. Mijn pik glijdt opnieuw gemakkelijk in haar kut, maar zo voel ik haar beter. Ze is lenig genoeg, gelukkig. Ik neuk haar meteen stevig door en grijp haar linkertiet als handvat.

Wat een lekker wijf is dit toch, bedenk ik me, zoals ik haar zo neuk in één van mijn favoriete standjes. Opnieuw vraag ik me af of ik Sarah zo kan neuken. Ik voel dat ik ga komen. Ik ram nog even keihard door. Ik laat haar been van mijn schouder glijden, ze rolt op haar rug. Pik eruit, condoom af.

Ik begin me af te trekken, ze wenkt me dat ik naar voren moet komen. Aaaaaaaaaaahhhh… ik spuit keihard, vol in haar gezicht, in haar haren en op haar tieten. Ze kijkt aandachtig toe hoe ik mijn pik leeg trek. Met een paar flinke klodders sperma in haar gezicht, trekt ze me naar voren en tot mijn plezier neemt ze mijn lul in haar mond en likt ‘m schoon. Oh, dat is zo lekker, mijn eikel is nu zo gevoelig. Zelf veegt ze met haar vingers het meeste sperma van haar gezicht en likt haar vingers schoon.

Ik ga van haar af en blijf even bij haar staan, als ze bij de wastafel maar gezicht en tieten schoonveegt, met mijn arm om haar naakte lijf. Waarom, weet ik niet, maar ze vertelt me ineens iets heel intiems over haar en Sarah. Ja, ze zijn allebei biseks en een setje. Ze vrijen heel erg lekker met elkaar, maar toch zijn ze verschillend. Nicole zelf houdt enorm veel van seks met mannen, dat was me al duidelijk.

Sarah is wel een heel populaire hoer, door haar lekkere uiterlijk, maar neigt veel sterker naar de lesbische kant. Ze gedoogt mannen die haar neuken, omdat ze er geld mee verdient, maar houdt vooral van vrouwen. Bijzonder om dat zo eens te horen, maar toch wil ik haar ook wel een keer neuken.

Snel kleden we ons aan. We zijn vijf minuten over tijd, zouden ze daar moeilijk over doen? Nicole gaat even naar boven om zich op te frissen.

Bij de lift geeft ze me weer een afscheidskus en bedankt me vanuit de grond van haar hart. Ik bedank haar, wat een heerlijke meid! Gelukkig zegt de gastvrouw niks over de tijdsoverschrijding. In de bar zit Sarah alweer met een andere vent, ze kijkt niet eens naar me, alsof ze me niet herkent. Voordat Nicole beneden is, gaat zij alweer met hem naar boven. Ik ben toch wel benieuwd naar haar kut, ik kan me voorstellen dat ze wel lekker strak is.

Nicole komt nog heel even bij me. Ze streelt me en geeft me een zoen op mijn wang. Een week later kom ik er pas op zaterdagavond toe om naar Rotterdam te gaan. Ik heb me de hele week afgetrokken met vooral Nicole in mijn gedachten. Als ik zo kan nagenieten van een hoer, dan is het wel echt heel goed geweest, toch? In het pornotheater is het heel druk, maar er is genoeg te zien. Voorin de grote zaal zit een vrouw van een jaar of veertig met een plastic tasje met condooms.

Ze zit met haar benen wijd en haar kut open en bloot. Alle mannen mogen haar neuken, tot het tasje leeg is. Ik herken haar, dat wil zeggen: Ik spaar mijn pik liever voor straks, voor die twee Kroatische hoertjes. Er is nog een heel geile liveshow om middernacht, waarin een van de bekende stripmeiden zich op het podium laat neuken.

Het moet lijken alsof ze die vent gewoon zo maar uit het publiek haalt, maar ik kom hier langer dan vandaag en heb hen straks al samen gezien.

Niettemin… ik zit er met mijn neus bovenop als ze liggen te neuken en laat haar ondertussen mijn stijve pik zien. Hoogste tijd om zelf een kutje te vullen. Ik rij naar de Kings Club. Hier is het ook al zo druk! Sarah en Nicole zitten in de bar, nu zit juist Nicole al met een klant, die zijn zo weg, ik zie dat hij aan haar tieten zit. Ik ga bij Sarah zitten. Jawel, ze herkent me wel. Ze mag dan bijna-lesbisch zijn, ik wil haar wel, ze heeft wel iets heel lekkers over zich.

Ze heeft een zwart stretch topje aan, diep uitgesneden, niks eronder. Haar mooie kleine tietjes komen er prima in uit. Haar blote benen komen onder een ook al zwart minirokje uit. Met haar donkere ogen en gitzwarte haren heeft ze zo wel iets mysterieus. We kletsen een beetje, ze wil graag een wit wijntje.

Ik voel even aan haar linkertietje, ze laat me rustig mijn gang gaan. Ja, dus, twee keer al. Best snel heeft ze haar glas leeg, ik zelf nog niet eens, als ze vraagt “Zullen we naar boven gaan? Ik wil haar nu echt neuken, dus ik ga mee. We hoeven maar naar de eerste etage. Sarah loopt voor me uit de trap op, ik schuif haar rokje omhoog en bewonder haar stevige billen.

Ze draagt een zwarte string. In de kamer pak ik haar rond haar middel. Ik wil haar zoenen, maar ze draait haar hoofd weg. Ook niet tongen dus. Ik schuif haar topje omhoog en bewonder haar inderdaad erg mooie, stevige B-cupjes. Ik kneed ze en neem haar tepeltjes tussen duim en wijsvinger, maar echt hard zijn en worden ze niet. Ze trekt zelf snel haar topje, rokje en string uit en staat naakt bij de wastafel te wachten tot ik ook uit de kleren ben.

Ze pakt mijn lul beet, trekt mijn voorhuid terug en wast ‘m aandachtig. Met een handdoekje maakt ze ‘m droog. We gaan op bed liggen.

Ik pak haar tietjes nog even beet en ben zo benieuwd naar haar kut, dat ik meteen mijn hand over haar buik laat glijden. Ik voel gave schaamlippen, helemaal kaal uiteraard. Ze doet haar benen wijd en laat me begaan. Zelf doet ze niks. Ik ga voorzichtig met mijn wijsvinger tussen haar kutlipjes. Ze is wel iets of wat vochtig, maar totaal niet geil. Ik vinger haar een beetje, het lijkt haar niks te doen. Mijn lul heeft ze na het wassen nog niet aangeraakt, maar door alle geilheid van vanavond en het feit dat ik een kutje lig te betasten heb ik wel een keiharde stijve.

Ze kijkt me aan alsof ik gek ben. Raar wijf, natuurlijk wel! Ik glij naar beneden en duw haar benen verder uit elkaar. Ze heeft een prachtig, strak meisjeskutje. Ik weet van Nicole dat Sarah 20 is en zij zelf 24 , deze kut past daar wel bij, ze zou zelfs jonger kunnen zijn.

Ik laat me niet kennen, druk mijn mond op haar kut en laat mijn tong erin glijden. Ik begin haar traag door heel haar spleetje te likken, ze smaakt niet slecht, ziltig, net als de kut van Nicole. Ze is best strak, zo te voelen en dat verbaast me nu niks meer.

Ik ga met mijn tong zo diep als ik kan haar neukgaatje binnen. Nu hoor ik wel wat kreunen boven me. Ik neuk haar zachtjes met mijn tong. Dan een paar lange halen van onder naar boven en nu voel ik ook haar kleine, harde klitje, ze begint dus wel geil te worden. Ze wordt ook natter. Met mijn vingertoppen trek ik haar buitenste schaamlippen zo ver mogelijk open en neuk haar opnieuw met mijn tong.

Ik hoor goedkeurende geluidjes boven me. Ik masseer haar klitje met mijn tong, dat bevalt haar ook wel. Haar klitje is te klein om echt in mijn mond te zuigen, maar ik lik het knopje steeds feller.

Ik steek mijn middelvinger in haar kut. Nu is ze ook aardig nat, van haar kutsap en mijn speeksel. Haar kut is inderdaad lekker strak, ze omsluit mijn vinger al helemaal.

Wijsvinger erbij, wow ja, dat is echt strak. Ik neuk haar met twee vingers en geef haar klitje geen seconde rust meer.

Nu hoor ik “ah, ah, ah”, boven me. Zo gaat-ie lekker en ze heeft wel een heel mooi en lekker kutje, ik kan niet anders zeggen. Ik kan me voorstellen dat Nicole dit kutje ook vaak lekker beft en vingert en wie-weet-wat nog meer mee doet.

Ik krom mijn vingers in haar kutje en ga keihard over haar klitje. Ineens kreunt ze het uit, ze kromt haar rug, ik voel haar kutje om mijn vingers knellen… ze komt klaar. Langzaam trek ik mijn vingers eruit en zie hoe haar kutlipjes dicht gaan.

Ze heeft een heel andere blik in haar gezicht. Kijk, dat mag ik graag horen, zij heeft er ten slotte verstand van. Zoenen wil ze nog steeds niet, maar nu is mijn pik wel hard aan de beurt. Ik ga rustig liggen, hij is nog zo’n beetje half stijf. Ze trekt mijn voorhuid terug en neemt ‘m direct een flink stuk in haar mond. Hmmmm… ik ben wel subtieler gepijpt, maar ik krijg snel een volledig stijve in haar mond.

Ze neemt ‘m tamelijk diep, maar niet helemaal. Even gaat ze met haar mond heen en weer over mijn pik, mijn ballen raakt ze helemaal niet aan. Ze laat mijn pik gaan, pakt een condoom en doet die erom, maar met minder gevoel dan ze een rookworst inpakt.

..
Meidensex sex hoorn

  • VROUW ZOEKT GRATIS SEX LEKKER JONG EN GEIL
  • 314
  • Neuken in kroatie blote kut onder rokje
  • 991Milf zoekt jongen man zoekt vrouw voor gratis sex


neuken in kroatie blote kut onder rokje