pijpsex twee meisjes vingeren

Heb jij tijd om mee te doen aan een onderzoek van de HAS Hogeschool? Rotterdam Had ik ook Als je telkens maar denkt dat je zwanger bent, gaat je lichaam zich daar naar gedragen. En weet je hoe ze dat noemen? Schijnzwanger geen zorgen meer maken! Had ik ook Als je telkens maar denkt dat je zwanger bent, gaat je lichaam zich daar naar gedragen. Ik denk aan de misselijkheid Dat had je wel en nu niet meer? Verder ben ik het eens met Leslie Ik zou niet te snel panikeren maar als je echt niet te overtuigen bent dan zou ik een zwangerschapstest gaan halen bij de apotheek anoniem of bij je huisarts maar die kent je.

Een ruiter zonder paard is alleen maar een mens. Maar kan het misschien wel door samenloop van omstandigheden zijn dat de jongen is klaargekomen en met wat sperma op zijn hand een meisje vingert. Gewoon een zwangerschapstest doen. Geeft vast veel rust. Ehm, wat heb je precies gedaan aan 'rotzooien' dan? Hoe lang is het geleden dat je dat gedaan hebt? Sinds wanneer ben je niet meer ongesteld? Leonard, can you tell me what's going on between Sheldon and Amy?

Well, it's kind a like the Loch Ness monster, maybe there's something there, maybe there isnt, we'll probable never know. But sometime's its fun to creap yourself out just thinking about it. A cat can have kittens in the oven, but that dont make them biscuits.

Ik weet niet of TSer wel eens is gevingerd. Laatst bijgewerkt door lovelucydan op Zevenaar Ligt eraan wat er is gebeurt, de enige manier waarop je zwanger kan zijn geworden is seks, of een andere manier waarbij het goedje van de jongen in je heeft kunnen komen, als je zeker weet dat dit niet mogelijk is hoef je je geen zorgen te maken, dan ben je niet zwanger Aster. Waalwijk Als hij sperma op zijn vingers had, en daarna met zijn vingers in jou is geweest, kun je wel degelijk zwanger worden.

Sperma is niet direct dood buiten het lichaam. Morgen maar snel een test halen! Ligt eraan wat er is gebeurt, de enige manier waarop je zwanger kan zijn geworden is seks, of een andere manier waarbij het goedje van de jongen in je heeft kunnen komen, als je zeker weet dat dit niet mogelijk is hoef je je geen zorgen te maken, dan ben je niet zwanger.

Als hij sperma op zijn vingers had, en daarna met zijn vingers in jou is geweest, kun je wel degelijk zwanger worden.

Ik waardeer het enorm dat jullie de moeite nemen mij te helpen door een bericht te tikken. Ik deed dat denk in april, sinds dien niet meer ongesteld geweest. Met rotzooien, vingeren pijpen, trekken, beffen. Inderdaad een beetje raar topic. Hoe kon namelijk, de schrijver van het scheppingsverhaal weten dat de volgorde van de schepping exact gelijk is aan de volgorde van de evolutietheorie, terwijl er toentertijd nog geen wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar het ontstaan van de aarde?

Dit moet God de schrijver hebben ingegeven. Het menselijk brein is alleen niet in staat informatie objectief te kopiëren. De informatie die binnenkomt wordt geïnterpreteerd op een manier die ons brein kan bevatten, en geregistreerd op en manier zodat deze nieuwe informatie niet botst met eerder opgedane ideeën. Aangezien de schrijver van het scheppingsverhaal geen wetenschappelijke studie had gevolgd, laat staan iets wist van de evolutietheorie, was hij genoodzaakt dit verhaal op een manier op te schrijven die voor hém begrijpelijk was.

Dat is het idee achter interpretatie: De gedachte die God op de schrijver heeft overgebracht, is correct weergegeven, en dus waar. Alleen de schrijver heeft deze gedachte wel in zijn eigen woorden verwoord. Zo is de bijbel absoluut geen verzinsel, maar inderdaad het woord van God, dat door menselijke interpretatie is weergegeven. Wordt hopelijk nog vervolgd ; Fijne zondag alvast. Het heeft betrekking op seksuele relaties tussen personen die niet met elkaar getrouwd zijn en slaat vooral op het verkeerde gebruik van de geslachtsorganen.

Bovendien komt bij het bewaren van eerbaarheid meer kijken dan ons onthouden van daden die onder hoererij vallen. Op die manier bewaren we onze eerbaarheid. Heb jij medelijden met die mensen alknobe? Hoe kom jij aan het laatste feit? Daar geloof ik nl. Kinderen wijsmaken dat ze naar de hel gaan omdat ze een keer gemasturbeerd hebben, is idd een achterlijk uitgangspunt. Typisch taalgebruik van één van Jehovah's Getuigen, niet?

Zou zo uit de Wachttoren gekopieerd kunnen zijn! Dat is namelijk het enige dat een Jehovah's getuige kan en mag! Enfin, het idee dat orale sex of elkaar masturberen in de bijbel wordt afgekeurd is gewoon klink klare onzin.

Waarom zou dat binnen een huwelijk niet mogen? Spreekt de bijbel niet over 'wederzijds goedvinden' als deze spreekt over geslachtsgemeenschap? Als man en vrouw dit allebei lekker vinden is er dus niets op tegen. Bovendien heeft niemand, en zeker geen kerkelijke leider of ouderling in de gemeente er ook maar iets over te zeggen. Die dingen zijn privé. Masturbatie is op zich ook niet verkeerd.

De bijbel keurt het nergens direct af. Het verhaal van Onan, die zijn zaad 'verspilde' op de grond wordt vaak gebruikt om masturbatie te veroordelen, maar waar het eigenlijk om ging is dat God hem had opgedragen een kind te maken bij de vrouw van zijn overleden broer, voor het nageslacht. Ik ben het er mee eens dat masturbatie verlangens kan opwekken, die je misschien beter niet kunt hebben ALS je bepaalde dingen uit eigen keus niet wilt doen.

Aan de andere kant, "ontlaadt" masturbatie ook, waardoor je prikkels van buitenaf juist goed de baas kunt. Dit prikkels zijn er nu eenmaal, omdat de wereld nu zo in elkaar zit. Uiteindelijk is masturbatie dus een zaak van je eigen geweten, en heeft niemand hier iets over te zeggen. Een ander woord voor masturberen is onaneren.

Dit komt van de naam Onan. Dat is een man die voorkomt in een bijbelverhaal. In dit verhaal laat hij zijn zaad op de grond lopen. Dit wordt door de bijbel veroordeeld. In het boek Genesis staat het verhaal over Onan: Dit heet het zwagerhuwelijk of leviraat. De oudste zoon van Juda, Er genaamd, werd door God gedood omdat hij slecht was in de ogen van God.

Nu moest zijn jongere broer, Onan genaamd, trouwen met diens weduwe, Tamar. Onan echter maakte misbruik van de situatie: De avond duidt in bijbelse context de volgende dag aan , het gehele lichaam baden en alles waarop de zaaduitstorting terecht is gekomen reinigen. De kerk heeft dit alles aangegrepen om kinderen te verbieden om te masturberen, om hun eigen lichaam te ontdekken.

Die kinderen groeien op tot soms zwaar gefrustreerde volwassenen. Niet voor niets kwam er veel misbruik voor in de RK kerk en is het percentage incestslachtoffers en tienerzwangerschappen in al dan niet streng gereformeerde gemeenschappen veel hoger dan gemiddeld.

Mensen hebben nu eenmaal behoeften. Beter hieraan toegeven door onschuldige masturbatie dan je te vergrijpen aan onschuldige kinderen lijkt mij. Onderzoek heeft verder aangetoond dat vrijwel alle mannen ook de christelijke in de praktijk masturberen of dit hebben gedaan. Ook veel christelijke meisjes trekken hun vriend af of pijpen hen. Naar hun mening kunnen ze dan als maagd het huwelijk in, aangezien er geen penetratie plaatsvindt. Het betrof hier echter het onderbreken van de geslachtsgemeenschap, geen masturbatie.

Bovendien werd Onan terechtgesteld omdat hij zelfzuchtig weigerde de verantwoordelijkheden van het zwagerhuwelijk op zich te nemen teneinde de geslachtslijn van zijn overleden broer in stand te houden Genesis Maar je zal de gelovigen er echt niet op een andere gedachte mee krijgen. Is opzich wel mooi toch? Hoe mensen zo achter hun geloof staan. Jammer dat je zo ook hebt die zich opblazen etc. Haha lees nu pas die reactie van kanniet! Over hoeveel christenen abortus plegen.

Haha doe eens een onderzoek naar hoeveel christenen er meer dan 3 kinderen hebben. Maar dat is Gods wil natuurlijk ook, zoveel mogelijk mensen op de aarde. Of toch niet want condooms mag je niet gebruiken van de kerk waardoor zo'n beetje heel Afrika dood gaat aan aids. Maar ja, eigen schuld van die Mensen natuurlijk. Hadden ze maar geen sex moeten hebben. Of verkracht worden door mannen met aids die geloven dat ze het kwijt raken door een maagd te "pakken" blijf lekker geloven in een verhaal wat viltjes jullie jaar oud is.

Vertel eens een verhaal aan een vriend en laat hem dat door vertellen. Kijken hoe dat verhaal klinkt na 50 x opnieuw te zijn verteld door verschillende mensen? Waarom denk jij dat je mag oordelen over het geloof van een ander? Ben je soms god zelf of zo? Wat leeft zoiets onder ons hè, want we worden nog fel ook tegen elkaar, ik vind het heerlijk dat zulke vragen er zijn, en dan de reacties van de zogenaamde niet gelovigen het slaat soms nergens op, maar heel leerzaam hoe mensen daarover denken.

Een Christen mag idd niet masturberen. Sex voor het huwelijk mag ook niet en tijdens het huwelijk mag het alleen als er een nieuw volgelingetje van het Christelijke Geloof gebakken moet worden. Maar niet zomaar voor het lekker. Dit staat nergens in de bijbel, wat een vreemd idee heb jij van wat een christen is Als God had gewild dat onze geslachtsorganen niet voor de 'lekker' gebruikt mogen worden, had hij het vast wel zo gemaakt dat we er geen genot van zouden ondervinden, toch?

Het is hetzelfde als zeggen dat God alleen wil dat we naar zwart-wit plaatjes kijken, omdat kleuren veel te mooi zijn. Dat we genot van sex ondervinden is alleen maar bedoeld om God een zekerheidje te verschaffen dat de mensheid er mee dóórgaat. Niet omdat Hij ons zo graag een pretje gunt. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Wat zegt de bijbel en het christelijk geloof over sex?

Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Waarom wil je dit weten als ik het vragen mag?

Mlein 17 februari Zou ik mogen vragen bij welke kerk je bent aangesloten. Heinzzz 17 februari Ben het met je eens! Als je toch iedere keer voor het zingen de kerk uitmoet. Ga heen en vermenigvuldig u! Frans 01 maart Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Populaire vragen in deze categorie. Tot Hoelaat mogen de moslims savonds eten? Weet iemand de precieze tijd van vandaag iemand zeg 4 uur andere 6 uur sochtends wie weet het??

Waarom dragen Joodse vrouwen dikwijls een pruik? Wat is nou het werkelijke verschil tussen het Katholieke en het Christelijke geloof??

.

Sex in lelystad sex nijmegenpijpsex twee meisjes vingeren

Heb jij tijd om mee te doen aan een onderzoek van de HAS Hogeschool? Rotterdam Had ik ook Als je telkens maar denkt dat je zwanger bent, gaat je lichaam zich daar naar gedragen. En weet je hoe ze dat noemen? Schijnzwanger geen zorgen meer maken! Had ik ook Als je telkens maar denkt dat je zwanger bent, gaat je lichaam zich daar naar gedragen. Ik denk aan de misselijkheid Dat had je wel en nu niet meer? Verder ben ik het eens met Leslie Ik zou niet te snel panikeren maar als je echt niet te overtuigen bent dan zou ik een zwangerschapstest gaan halen bij de apotheek anoniem of bij je huisarts maar die kent je.

Een ruiter zonder paard is alleen maar een mens. Maar kan het misschien wel door samenloop van omstandigheden zijn dat de jongen is klaargekomen en met wat sperma op zijn hand een meisje vingert.

Gewoon een zwangerschapstest doen. Geeft vast veel rust. Ehm, wat heb je precies gedaan aan 'rotzooien' dan? Hoe lang is het geleden dat je dat gedaan hebt? Sinds wanneer ben je niet meer ongesteld? Leonard, can you tell me what's going on between Sheldon and Amy? Well, it's kind a like the Loch Ness monster, maybe there's something there, maybe there isnt, we'll probable never know. But sometime's its fun to creap yourself out just thinking about it. A cat can have kittens in the oven, but that dont make them biscuits.

Ik weet niet of TSer wel eens is gevingerd. Laatst bijgewerkt door lovelucydan op Zevenaar Ligt eraan wat er is gebeurt, de enige manier waarop je zwanger kan zijn geworden is seks, of een andere manier waarbij het goedje van de jongen in je heeft kunnen komen, als je zeker weet dat dit niet mogelijk is hoef je je geen zorgen te maken, dan ben je niet zwanger Aster.

Waalwijk Als hij sperma op zijn vingers had, en daarna met zijn vingers in jou is geweest, kun je wel degelijk zwanger worden. Sperma is niet direct dood buiten het lichaam. Morgen maar snel een test halen! Ligt eraan wat er is gebeurt, de enige manier waarop je zwanger kan zijn geworden is seks, of een andere manier waarbij het goedje van de jongen in je heeft kunnen komen, als je zeker weet dat dit niet mogelijk is hoef je je geen zorgen te maken, dan ben je niet zwanger.

Als hij sperma op zijn vingers had, en daarna met zijn vingers in jou is geweest, kun je wel degelijk zwanger worden. Ik waardeer het enorm dat jullie de moeite nemen mij te helpen door een bericht te tikken.

Ik deed dat denk in april, sinds dien niet meer ongesteld geweest. Met rotzooien, vingeren pijpen, trekken, beffen. Inderdaad een beetje raar topic.

Hoe kon namelijk, de schrijver van het scheppingsverhaal weten dat de volgorde van de schepping exact gelijk is aan de volgorde van de evolutietheorie, terwijl er toentertijd nog geen wetenschappelijk onderzoek was gedaan naar het ontstaan van de aarde? Dit moet God de schrijver hebben ingegeven. Het menselijk brein is alleen niet in staat informatie objectief te kopiëren. De informatie die binnenkomt wordt geïnterpreteerd op een manier die ons brein kan bevatten, en geregistreerd op en manier zodat deze nieuwe informatie niet botst met eerder opgedane ideeën.

Aangezien de schrijver van het scheppingsverhaal geen wetenschappelijke studie had gevolgd, laat staan iets wist van de evolutietheorie, was hij genoodzaakt dit verhaal op een manier op te schrijven die voor hém begrijpelijk was. Dat is het idee achter interpretatie: De gedachte die God op de schrijver heeft overgebracht, is correct weergegeven, en dus waar. Alleen de schrijver heeft deze gedachte wel in zijn eigen woorden verwoord. Zo is de bijbel absoluut geen verzinsel, maar inderdaad het woord van God, dat door menselijke interpretatie is weergegeven.

Wordt hopelijk nog vervolgd ; Fijne zondag alvast. Het heeft betrekking op seksuele relaties tussen personen die niet met elkaar getrouwd zijn en slaat vooral op het verkeerde gebruik van de geslachtsorganen. Bovendien komt bij het bewaren van eerbaarheid meer kijken dan ons onthouden van daden die onder hoererij vallen.

Op die manier bewaren we onze eerbaarheid. Heb jij medelijden met die mensen alknobe? Hoe kom jij aan het laatste feit? Daar geloof ik nl. Kinderen wijsmaken dat ze naar de hel gaan omdat ze een keer gemasturbeerd hebben, is idd een achterlijk uitgangspunt. Typisch taalgebruik van één van Jehovah's Getuigen, niet? Zou zo uit de Wachttoren gekopieerd kunnen zijn! Dat is namelijk het enige dat een Jehovah's getuige kan en mag!

Enfin, het idee dat orale sex of elkaar masturberen in de bijbel wordt afgekeurd is gewoon klink klare onzin. Waarom zou dat binnen een huwelijk niet mogen? Spreekt de bijbel niet over 'wederzijds goedvinden' als deze spreekt over geslachtsgemeenschap? Als man en vrouw dit allebei lekker vinden is er dus niets op tegen. Bovendien heeft niemand, en zeker geen kerkelijke leider of ouderling in de gemeente er ook maar iets over te zeggen.

Die dingen zijn privé. Masturbatie is op zich ook niet verkeerd. De bijbel keurt het nergens direct af. Het verhaal van Onan, die zijn zaad 'verspilde' op de grond wordt vaak gebruikt om masturbatie te veroordelen, maar waar het eigenlijk om ging is dat God hem had opgedragen een kind te maken bij de vrouw van zijn overleden broer, voor het nageslacht. Ik ben het er mee eens dat masturbatie verlangens kan opwekken, die je misschien beter niet kunt hebben ALS je bepaalde dingen uit eigen keus niet wilt doen.

Aan de andere kant, "ontlaadt" masturbatie ook, waardoor je prikkels van buitenaf juist goed de baas kunt. Dit prikkels zijn er nu eenmaal, omdat de wereld nu zo in elkaar zit. Uiteindelijk is masturbatie dus een zaak van je eigen geweten, en heeft niemand hier iets over te zeggen.

Een ander woord voor masturberen is onaneren. Dit komt van de naam Onan. Dat is een man die voorkomt in een bijbelverhaal. In dit verhaal laat hij zijn zaad op de grond lopen. Dit wordt door de bijbel veroordeeld. In het boek Genesis staat het verhaal over Onan: Dit heet het zwagerhuwelijk of leviraat. De oudste zoon van Juda, Er genaamd, werd door God gedood omdat hij slecht was in de ogen van God.

Nu moest zijn jongere broer, Onan genaamd, trouwen met diens weduwe, Tamar. Onan echter maakte misbruik van de situatie: De avond duidt in bijbelse context de volgende dag aan , het gehele lichaam baden en alles waarop de zaaduitstorting terecht is gekomen reinigen. De kerk heeft dit alles aangegrepen om kinderen te verbieden om te masturberen, om hun eigen lichaam te ontdekken.

Die kinderen groeien op tot soms zwaar gefrustreerde volwassenen. Niet voor niets kwam er veel misbruik voor in de RK kerk en is het percentage incestslachtoffers en tienerzwangerschappen in al dan niet streng gereformeerde gemeenschappen veel hoger dan gemiddeld. Mensen hebben nu eenmaal behoeften. Beter hieraan toegeven door onschuldige masturbatie dan je te vergrijpen aan onschuldige kinderen lijkt mij. Onderzoek heeft verder aangetoond dat vrijwel alle mannen ook de christelijke in de praktijk masturberen of dit hebben gedaan.

Ook veel christelijke meisjes trekken hun vriend af of pijpen hen. Naar hun mening kunnen ze dan als maagd het huwelijk in, aangezien er geen penetratie plaatsvindt. Het betrof hier echter het onderbreken van de geslachtsgemeenschap, geen masturbatie. Bovendien werd Onan terechtgesteld omdat hij zelfzuchtig weigerde de verantwoordelijkheden van het zwagerhuwelijk op zich te nemen teneinde de geslachtslijn van zijn overleden broer in stand te houden Genesis Maar je zal de gelovigen er echt niet op een andere gedachte mee krijgen.

Is opzich wel mooi toch? Hoe mensen zo achter hun geloof staan. Jammer dat je zo ook hebt die zich opblazen etc. Haha lees nu pas die reactie van kanniet!

Over hoeveel christenen abortus plegen. Haha doe eens een onderzoek naar hoeveel christenen er meer dan 3 kinderen hebben. Maar dat is Gods wil natuurlijk ook, zoveel mogelijk mensen op de aarde. Of toch niet want condooms mag je niet gebruiken van de kerk waardoor zo'n beetje heel Afrika dood gaat aan aids. Maar ja, eigen schuld van die Mensen natuurlijk. Hadden ze maar geen sex moeten hebben. Of verkracht worden door mannen met aids die geloven dat ze het kwijt raken door een maagd te "pakken" blijf lekker geloven in een verhaal wat viltjes jullie jaar oud is.

Vertel eens een verhaal aan een vriend en laat hem dat door vertellen. Kijken hoe dat verhaal klinkt na 50 x opnieuw te zijn verteld door verschillende mensen?

Waarom denk jij dat je mag oordelen over het geloof van een ander? Ben je soms god zelf of zo? Wat leeft zoiets onder ons hè, want we worden nog fel ook tegen elkaar, ik vind het heerlijk dat zulke vragen er zijn, en dan de reacties van de zogenaamde niet gelovigen het slaat soms nergens op, maar heel leerzaam hoe mensen daarover denken.

Een Christen mag idd niet masturberen. Sex voor het huwelijk mag ook niet en tijdens het huwelijk mag het alleen als er een nieuw volgelingetje van het Christelijke Geloof gebakken moet worden.

Maar niet zomaar voor het lekker. Dit staat nergens in de bijbel, wat een vreemd idee heb jij van wat een christen is Als God had gewild dat onze geslachtsorganen niet voor de 'lekker' gebruikt mogen worden, had hij het vast wel zo gemaakt dat we er geen genot van zouden ondervinden, toch?

Het is hetzelfde als zeggen dat God alleen wil dat we naar zwart-wit plaatjes kijken, omdat kleuren veel te mooi zijn. Dat we genot van sex ondervinden is alleen maar bedoeld om God een zekerheidje te verschaffen dat de mensheid er mee dóórgaat. Niet omdat Hij ons zo graag een pretje gunt. Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Wat zegt de bijbel en het christelijk geloof over sex? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De gebruikte url is dubbel. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Een url moet beginnen met https: De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Waarom wil je dit weten als ik het vragen mag?

Mlein 17 februari Zou ik mogen vragen bij welke kerk je bent aangesloten. Heinzzz 17 februari Ben het met je eens! Als je toch iedere keer voor het zingen de kerk uitmoet. Ga heen en vermenigvuldig u! Frans 01 maart Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Populaire vragen in deze categorie. Tot Hoelaat mogen de moslims savonds eten? Weet iemand de precieze tijd van vandaag iemand zeg 4 uur andere 6 uur sochtends wie weet het?? Waarom dragen Joodse vrouwen dikwijls een pruik? Wat is nou het werkelijke verschil tussen het Katholieke en het Christelijke geloof??

.


Ze kies voor de zekerheid van een beta mannetje en het sperma van een alfamannetje. Jaloezie is grappig genoeg ook genetisch geprogrammeerd bij ons mensen. Is ze urenlang niet bij je en laat ze niks van zich horen? Dan zal je achterdochtig worden. Je genen gaan met je spelen.

Grappig genoeg is een man hierop voorbereid. Dan liggen er miljoen spermacellen klaar. Verdenkt hij haar van vreemdgaan? Dan kan het aantal zelfs oplopen tot miljoen spermacellen. De partner zal zelfs vaker seks met het vrouwtje hebben als hij het vermoeden heeft van vreemdgaan. Het lichaam van de partner doet er alles aan om de alfaman te verslaan in de sperma oorlog. Je lichaam weet dat vrouwen niet altijd even loyaal zijn. Chris Brown had gelijk: Ze pijpt liever een nieuwe man dan haar vriendje.

En niet om de reden waarom je denkt dat ze het wil doen. Ze wil ruiken en proeven of hij met andere vrouwen is geweest. Met andere vrouwen naar bed gaan vergroot de kans op een soa. Waarom pijpt ze hem daarom nog meer? Ze wil proeven of hij een soa heeft. Of je werd onvruchtbaar. Het eerste antibioticum werd namelijk pas in ontdekt. Vrouwen pijpen daarom liever een wildvreemde man liever dan hun vriendje. Van hun vriendje weten ze het neukgedrag wel. Van de wildvreemde man niet.

Daarom moeten ze even een smaaktest doen. Wij mannen voeren om dezelfde reden orale seks uit bij vrouwen. We willen ruiken of alles wel klopt. We willen ruiken en proeven of er een man voor hun is geweest. Dat kunnen we het aantal spermacellen bijstellen die we in een vrouw gaan brengen.

Pham, Oral sex as infidelity-detection. Als je goed met vrouwen wordt zal je het volgende scenario weleens meemaken: Je neemt een dame mee. Wel is ze bereid je te pijpen. Je mag niet in haar mond komen. Je mag wel OVER haar heen klaar komen. Soms zeggen ze dat ze je willen zien klaarkomen over hun heen.

Of over de lakens. Ik vond het altijd vreemd. Chlamydia meest voorkomende soa hebben de meeste mensen symptoom vrij. Chlamydia kan in zijn symptoomvrije vorm wel tot onvruchtbaarheid leiden. Infertility has numerous causes, but the most avoidable cause is STDs. Vrouwen willen om de bovenstaande reden je sperma zien. De kleur van het sperma zegt wat over de kwaliteit. Het hoort wit te zijn. Want wat heeft het voor zin om zwanger te worden om vervolgens met soa rond te lopen?

Dat zou de dood betekenen. Is het volgende je weleens opgevallen: Je gaat al een tijdje met een dame. In het begin is de seks geweldig. Na een tijdje neemt de frequentie wat af. Tenzij je haar eerst klaar beft. Dan pas daarna mag je erin. Gek genoeg laten vrouwen zich minder snel beffen door alfamannen. De moeilijke uitleg zal ik je besparen. Dit is wat je moet weten. Vrouwen hebben een soort filter in hun baarmoeder. Dit filter kan op verschillende manier spermacellen tegenhouden, doorlaten en bewaren.

De sterkte van dit filter kan een vrouw aanpassen. Dit weten de meeste vrouwen niet. Ze weten waarschijnlijk niet eens dat ze dat filter hebben. Namelijk door een orgasme voor de penetratie. De reden hiervoor laat ik achterwege omdat het niet belangrijk is voor deze blog. Door het filter sterker te maken komen er minder spermacellen door.

Bij wie hebben vrouwen vaker een orgasme door orale seks? Bij hun vaste partner. Wat maakt het filter van de vrouw zwakker? Masturbatie en een orgasme via penetratie. Vrouwen die verwachten dat ze vreemdgaan of het van plan zijn te doen, masturberen vaker. Dat komt omdat ze onbewust hun baarmoeder alvast voorbereiden op het sperma van het alfamannetje. Women have more orgasms with wealthy partners, study finds.

Hetzelfde geldt voor een orgasme via penetratie. Ook dit verzwakt het filter. Hierdoor is het verwekken van een kind door een alfaman groter. Usually, a climax during intercourse weakens her cervical filter greatly, allowing many more sperm to leave the seminal pool, penetrate the cervical mucus, and hence be retained. Such a climax therefore means fewer sperm are ejected in the flowback.

Vrouwen willen alfamannetjes met kwalitatief sperma. Ik denk dat we daar inmiddels uit zijn. Maar ze willen evolutionair gezien ook iemand die met veel vrouwen naar bed is geweest.

Nee het gaat hier dieper dan dat. Opgewonden raken en het krijgen van een erectie gaat vanzelf. Het zijn dingen waarmee je geboren bent. Met de skills om vrouwen te versieren ben je daarentegen niet geboren. Jij kunt het weten. Je weet dus dat het een vaardigheid is die je moet leren.

Niemand wordt er mee geboren. Om een vrouw zwanger te maken moet je haar eerst versieren. Je moet de intellectuele en emotionele intelligentie hebben om haar te versieren. En als je met vrouwen het bed hebt gedeeld, heb die twee blijkbaar. En als jij ze hebt…kunnen je kinderen dit van je leren of deels overerven.

In veel culturen krijgen jonge kinderen vaak jongens seks les van de volwassenen. Vaak alleen verbale uitleg. Hoewel het bovenstaande heel ranzig klinkt, heeft het krijgen van lessen over seks wel degelijk nut. Een man die weet wat hij doet is aantrekkelijk. Hij kan eerder beginnen met seks. Des te eerder je begint, des te meer kinderen je kan maken. Des te meer chicks je hebt gehad, des te beter je met vrouwen bent.

Althans, dit denken vrouwen onbewust. En die skills kan jij je kindjes leren, denken vrouwen. Hierdoor kunnen je zonen ook veel chicks scoren. En zodoende worden veel van je genen doorgegeven. En dat is het enige wat belangrijk is voor je genen. Wat al je gedrag bepaald. De drang om je genen door te geven en veilig te stellen is sterker dan wat dan ook.

This is a truth which still fills me with astonishment. Though I have known it for years, I never seem to get fully used to it. Het beschreef allemaal cijfers over date rape op Amerikaanse campussen. Het meest verbazingwekkende feit uit het onderzoek? Voordat ik verder ga wil ik iets duidelijk hebben. Ik ben tegen verkrachtingen. Ook wil ik niet aanzetten tot verkrachtingen of date rape. Ik presenteer hier cijfers die iemand anders heeft gevonden. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat jij ermee doet.

De kans is dus drie keer groter dat een vrouw bij je blijft als je seks forceert en het lukt, dan wanneer het niet lukt. Dat is absurd toch? Waarom zou een vrouw bij een man willen blijven als zijn poging tot verkrachting slaagt? De kans is drie keer zo hoog.

In de wetenschap is dat gigantisch. Zou seks hebben, tegen de wil van een vrouw in, een evolutionair voordeel hebben voor de vrouw? Daar kom ik zo op. Als we naar nertsen kijken, zien we iets bijzonder. Een vrouwelijke nerts  ovuleert niet eens als ze niet hardhandig wordt aangepakt.

Pas wanneer ze fysieke pijn ondervindt van de man, zal ze ovuleren. En dus zwanger kunnen worden. Hetzelfde patroon zien we bij chimpansees. Agressieve mannetjes verwekken meer kinderen bij vrouwen dan passieve mannetjes. En qua gedrag wijken we ook niet heel veel van elkaar af. Stel een vrouw verwekt een kind van een agressieve man. Stel je zelfs het scenario voor dat ze verkracht is. Wat voor genen krijgen de jongetjes die geboren worden? Waarschijnlijk dezelfde agressieve genen als hun papa.

De jongetjes zullen later ook vrouwen hardhandig aanpakken. Ze zullen daardoor meer kinderen op de wereld brengen vergeleken met mannen die niet hardhandig zijn. Het verschil tussen een man die doorzet wanneer een vrouw tegenstribbelt en een man die stopt, is het verschil tussen je genen doorgeven en uitsterven. Deze hele blog ging over hoe vrouwen niet monogaam zijn. Maar mannen zijn dit ook niet.

Onlangs werd er onder Nederlanders een onderzoek gedaan over vreemdgaan. Als dit percentage je verbaast, moet jij jezelf dit eens afvragen. Is het risico dat ik loopt de potentiële beloning waard? Of het risico op een soa van een alfaman? Is het verkrijgen van alfamansperma het risico waard dat ik betrapt wordt door mijn beta partner? Hierdoor loopt ze het risico dat ze de kinderen alleen op moeten voeden. Dit betekende duizenden jaren geleden de dood. Voor mannen geldt precies hetzelfde.

Ze kunnen alleen een soa oplopen van de vrouw. Of betrapt worden in de daad door de beta man. Dit is ook de reden waarom mannen vaker vreemdgaan. Mannen hebben gewoon minder te verliezen dan vrouwen. Tegenwoordig heb je echter alimentatie. Je kon er op los neuken met je super sperma. Je hebt ook gezien dat monogamie nooit heeft bestaan. Als je het dierenrijk bekijkt is het duidelijk: Nouja, op één diertje na dan. Die is monogaam vanwege een hele speciale reden…. Fidelity and Infidelity in Animals.

Er is dus maar één dier monogaam…en dat komt omdat hij vastgelijmd zit aan zijn partner. De lintworm kan niet eens fysiek weggaan als het dat zou willen. Wederom stel ik dezelfde vraag aan je. In monogamie geloven is hetzelfde als in de tandenfee geloven. Dat jij het heel graag wil, betekent nog niet dat het echt bestaat. Ongeacht hoe vaak je een tand onder je kussen legt. Als je wil dat monogamie werkt, moet jij jezelf forceren tot iets waar je evolutionair gezien niet voor gemaakt bent.

Wil je een monogame relatie laten werken? Dan moet jij jezelf veel restricties opleggen. Je moet tegen je biologische drang ingaan. De helft van de mensen kan zich dwingen om zijn partner trouw te blijven. De andere helft, zo hebben we gezien, gaat vreemd. Ik ga de keuze niet voor je maken. Dat kan je zelf wel. Ik heb je het bewijs geleverd over de oorsprong van monogamie. Ik heb je laten zien hoe vrouwen gemaakt zijn om vreemd te gaan.

In een open relatie laat je elkaar lekker vrij om te doen en laten waar je zin in hebt. Je legt elkaar geen restricties op. Wat je bij monogamie wel doet. Hetzelfde geldt voor mij. Want stel ik vind een dame echt leuk. En ik begin een open relatie met haar.

En als ik ondanks het feit dat ik met andere vrouwen seks heb, bij haar blijf? Dat ik haar echt leuk vind. Die andere fuckbuddies bewijzen alleen maar hoe awesome mijn vriendinnetje is.

Het is een win-win situatie. Dus gaan ze een persoon toe-eigenen als bezit. Dat is niet mijn pakkie aan. Iedereen is vrij om te doen waar ze zin in hebben. Kies waar jij je goed bij voelt.

Laat de keuze je niet opgelegd worden door de mensen om je heen. Uiteindelijk moet jij met die keuze leven. Als je overigens nog wat tips wil om je relatie zo leuk mogelijk te houden, of een vriendin te krijgen, lees dan dit artikel: Je denkt misschien nu dat dit een vrouw onvriendelijke blog is.

Dat is helemaal niet waar. De bedoeling is dat mannen de vrouw beter gaan begrijpen. Haar gedrag gaan snappen. Hun eigen gedrag ook trouwens. De schrijver van dat boek gaf in het voorwoord aan dat hij bang was. Bang voor boze vrouwen op zijn dak door de inhoud van het boek. Hij verwachtte heel veel brieven in zijn postvak. Hij kreeg inderdaad veel brieven. Ze waren heel vaak van vrouwen. Maar tot zijn verbazing waren de vrouwen niet boos op hem.

Ze waren hem dankbaar. Dankbaar voor het feit dat ze eindelijk een verklaring hadden voor hun gedrag. Waarom ze soms zo graag vreemd wilden gaan. Waarom ze soms schaamteloos met mannen gingen flirten. Most of these letters concerned infidelity or promiscuity; others were about masturbation or nocturnal climaxing.

Als je als vrouw deze blog leest. Zie het meer als een verklaring voor je gedrag. Het is mijn manier om mannen en vrouwen dichterbij elkaar te brengen.

Ik laat je weliswaar hele confronterende dingen horen. Misschien wil je het niet horen, maar je moet het wel horen. Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen.

Zo krijg je haar in bed video Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Wetenschappelijk bewezen versiertips Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij. Duitse onderzoekers hebben zich verdiept in het seksleven van de spin en komen met opmerkelijke conclusies. Zo blijkt een mannelijke spin maar twee keer in zijn leven seks te kunnen hebben.

Duurt de vrijpartij langer dan tien seconden dan wordt hij bovendien door het vrouwtje verslonden. De onderzoekers brachten een aantal spinnen vanuit het ei groot door ze fruitvliegjes te voeren. Zodra de spinnen volwassen waren, bestudeerden ze het gedrag en met name het seksleven van de diertjes.

Ze ontdekten dat een spin twee organen heeft die hij tijdens het paren gebruikt. De spin kan dus maar twee keer in zijn leven copuleren. Ook bleken de mannelijke spinnen niet langer dan tien seconden seksueel actief te mogen zijn. Duurde het langer dan at hun partner hen op.

De kans dat het mannetje werd verslonden was groter wanneer hij niet met één van zijn zussen paarde. Een poging van broer om met zijn zus te paren duurde namelijk standaard veel korter, waardoor van kannibalisme geen sprake was. Uit het onderzoek bleek dat de vrouwelijke spinnen vaker het initiatief namen om incest te voorkomen. Dit verhoogt de druk op de mannetjes om een geschikt vrouwtje te zoeken. Ons experiment wijst erop dat mannetjes hun inspanningen kunnen aanpassen aan de geschiktheid van het vrouwtje.

Thanks voor het delen van je artikel. Laten we het er maar op houden dat je al klein jongetje graag bioloog wou worden ;. Het fenomeen dat de ene partner de ander opeet komt bij meerdere insecten voor. Ook wat het nut ervan is. Je lange tekst je stopt er veel energie en tijd in denk ik roept vragen bij me op.

Je kunt niet voorkomen dat een vrouw vreemd gaat begrijp ik of juist wel door het toepassen van jullie versiertechnieken, enz? Maar als je open relaties aangaat doet het er niet toe als ze vreemd gaat dan is het geen vreemdgaan meer lijkt me dan. Stel je bent super verliefd op een meisje vind je het dan ok Ali als ze vreemd gaat?

Dat kun je niet voorkomen denk ik wat vind jij? Ik snap dat mijn tekst vragen bij je oproept. Vrouwen maken constant de volgende afweging: Wanneer je een super toffe man bent, zal de kans klein zijn dat ze vreemdgaat.

Immers, ze heeft al een alpha man jij , dus vreemdgaan brengt niet heel veel rendement op. Zelfs wanneer ik supeverliefd ben op een dame, laat ik de relatie open. Als mens hebben we ik en zij soms behoefte aan andere mensen.

Dus laat ik haar met andere mannen naar bed gaan. En ik met andere vrouwen. Dit vergeet ik nog: Wat bedoel je hiermee? In een gevecht wint de alpha man toch wel. Dit heeft lijkt me betrekking op dieren? Als het beta mannetje een badre hari blijkt te zijn heb je als alpha mannetje toch een probleem niet?

Badr hari is een alpha mannetje. Beta mannetjes zijn fysiek, psychologisch en emotioneel zwakker dan alpha mannetjes. Daarom staan alpha mannetjes boven beta mannetjes.

Dus eigenlijk is de enige manier om te verkleinen dat je vriendin vreemd gaat als je monogaam bent. Door een alpha man te worden en te blijven? Ja daar komt het eigenlijk op neer. Je moet nooit chillen. Je moet jezelf altijd blijven verbeteren. Iets in je leven moet je passie geven, waar je vervolgens in moet groeien. Hierdoor ziet je vriendin dat je een aantrekkelijke man bent. En dat je met de jaren alleen maar beter gaat worden.

Je kwijt raken is dan gewoon teveel waard voor haar. Ongeacht hoe klein en tenger je ook bent? Ik vind het onderverdelen van mannen in beta en Alpha mannen toch wat kort door de bocht eerlijk gezegd.

Als je een vincent van gogh naast bijv een arnold schwarzenegger zet dan zou je denken dat vincent een beta man was en arnold een alpha man, of niet? Vrouwen zoeken een man die sterk is. Zowel fysiek, psychologisch als emotioneel.

Het is een bepaalde uitstraling aan de hand van je zelfvertrouwen. Ik ken genoeg kleine mannen die grote brede mannen onzeker kunnen laten voelen: Sporten en vrouwenversier skills helpen enorm. Maar dat is niet het enige wat je in je leven moet hebben. Je moet vooral ondernemend zijn. Shit doen met je leven. Als er problemen zijn, geen moeite hebben om ze op te lossen. Ik heb in tijden niet zo genoten als dat ik zonet deed tijdens het lezen van dit artikel.

Het is misschien grootspraak om te zeggen dat de zo pas gelezen dingen mijn kijk op dit aspect van ons leven doen veranderen. Veel lijkt te ongelooflijk om waar te zijn, maar ik ben van mening dat deze feiten ons niks anders dan de waarheid vertellen. Je keus om niet in detail op bepaalde dingen in te gaan snap ik volledig, echter ben ik er wel razend benieuwd naar.

Zou je een aantal bronnen kunnen noemen waar ik mij net even wat dieper op de dingen in kan lezen? Ben je er niet bang voor? Bedankt voor deze blog en het gaat je goed! Awesome dat je de blog cool vindt. Het is geen makkelijker materie. Ook niet materie wat veel mensen aankunnen.

Een goed boek om hierover meer te lezen is Sperm Wars van Robin Baker. Een echt wetenschappelijk boek is Human Sperm Competition: Copulation, Masturbation and Infidelity. Deze is ook van Robin Baker. Hij heeft Sperm Wars geschreven aan de hand van het boek Sperm Competition. Dus ik zou eigenlijk alleen Sperm Wars aanraden. Leest heel makkelijk zonder TE wetenschappelijk te worden. Ja ik gebruik met alle vrouwen condooms. Of ze mijn vriendinnetje is of niet. Voor mijn eigen EN haar veiligheid.

Daarnaast laat ik me om de drie maanden testen. Of ik nou klachten heb of niet. Better safe than sorry;. Het gaat te ver om dat in een comment uit te werken, maar dat maakt dat ik enigszins sceptisch blijf.

Het idee erachter over de verschillen in seksdrift en de uiting ervan tussen mannen en vrouwen vond ik erg mooi. Het past ook bij de ervaringen die ik heb gehad met vrouwen die met ij vreemdgaan.

Hoewel aan de oppervlakte een scherp contrast zich lijkt af te tekenen, is het ene niet beter of slechter dan het andere; iedereen heeft zijn rol binnen de stam of het systeem. Dat gevoel voor gemeenschap mis ik in het bovenstaande, terwijl dat juist een belangrijke oorzaak is waarom het werkt. Het is een valkuil waar veel pick-up dudes invallen en wat met enige regelmaat escaleert.

Pekka en Eliot Rodgers zijn hier voorbeelden van. Thanks voor het posten van dit artikel, het heeft me echt verder geholpen en ik ben benieuwd geraakt naar de achtergrond van de uitvinding van monogamie. Ik snap je vraag. Vrouwen die me kennen en vertrouwen hebben het liever andersom. Daarbij moet ik natuurlijk ook zeggen dat ik dit niet op vrouwen heb getest. Dus het blijft allemaal relatief. Mijn ervaringen spreken in ieder geval de wetenschap niet tegen: Is er volgens jou ook een bepaald type vrouw dat geneigd is om vreemd te gaan, of kunnen dat ook de dames zijn die stellig verklaren fel tegen vreemdgaan te zijn?

Vreemgaan is een risico afweging. Je moet het risico van betrapt worden en je mannetje verliezen opwegen tegen het voordeel van het krijgen van een baby van een alpha mannetje. Dus een vrouw die constant vreemdgaat kan bij een bepaalde man de drang niet meer hebben. Dat komt omdat ze geen baat meer heeft bij vreemdgaan. Ze heeft immers al een alpha man. Vrouwen hebben eigenlijk 2 pieken wat vreemd gaat.

Eentje als ze jong is laten we zeggen en eentje net voor de menopauze De eerste komt omdat ze optimaal vruchtbaar is. De tweede komt omdat ze nog een baby wil scoren voordat ze in de overgang gaat. En dus geen babies meer kan krijgen. Op onze twee of derde date vertelden ze me dat ze vreemd zijn gegaan. Degene die iets het hards ontkent heeft het meest te verbergen ;. Het is wetenschappelijk niet echt goed onderbouwd.

Dat vind ik overigens een pré, omdat het getuigd van eigen inzet en niet het klakkeloos research gaan zoeken om je eigen visie te onderbouwen, wat in zijn kern het probleem is van veel wetenschappelijk onderzoek. Ik heb gisteren een voedingsadvies en ik vind zelf dat ik daar een expert in ben gegeven op het viva- forum, man wat een shit je dan over je krijgt van vrouwen.

Goede manier om te leren om snel tot de emotie door te dringen. Overigens bewijst dat wel de stelling dat vrouwen altijd naar de vorm kijken van een boodschap en nooit naar de inhoud.

Toen ik dat zei was het helemaal raak, lachen hoor. Ik raad je eens aan om daar dit stuk op te zetten, altijd interessant om te zien wat voor reacties je dan krijgt,.

Bedankt voor je mening. Het zou enorm helpen waarom jij denkt dat het niet goed wetenschappelijke onderbouwd is. Maar ik wil het natuurlijk wel voor je toelichten, ik houd zelf niet van mensen die roeptoeteren en onderbouwen dus vooruit:. Het lijkt me ook erg moelijk om dat wetenschappelijk te doen, want als je een vrouw vraagt of ze voor een onderzoek ff met een alfamannetje wil duiken, dan is het geen vreemdgaan meer. Overigens bewijst jouw reactie wel een theorie van Tim, namelijk dat je geneigd bent sneller op iets te reageren waar jezelf energie in gestoken hebt dan waar een ander energie gestoken heeft wat dan weer bewijst dat je veel energie in dit artikel gestoken hebt.

Niet wetenschappelijk onderbouwd, maar simpel redeneren. Ik heb namelijk veel meer met teksten die opgebouwd zijn door zelf nadenken, logisch redeneren, verbanden leggen en daar weer op verder bouwen de wetenschap heeft er namelijk nogal een handje van de praktijk zo in te richten om hun voorgestelde theorie te ondersteunen en niet omgekeerd zoals zou moeten.

Dat heb ik bij mijn jarenlange onderzoek naaar voeding wel geleerd. Ik vind je stuk echt een toevoeging namelijk en het biedt een unieke kijk op waarom we onbewust doen wat we doen. Door dat te h erkennen, ga je althans ikzelf veel minder krampachtig op allerlei zaken in het leven reageren, want het is zo als het is en dat geeft veel vrijheid.

Ofwel je word je daadwekelijk bewust dat vrouwen niet slecht zijn. Als iedereen dat nu deed dan zou de vrouwenhaat ook uit de wereld zijn. Het is onmogelijk om double blinded controlled onderzoek te doen voor dingen die in het verleden zijn gebeurt. Dat is alleen mogelijk met onderzoeken die nog moeten gebeuren.

Een cohortonderzoek is onmogelijk omdat er geen gegevens zijn bijgehouden waarvan we zeker weten dat deze correct zijn. Psychologie en antropologie zijn per definitie pseudo-wetenschappen. Veel dingen zijn niet hard te maken en zijn gebaseerd op aannames, redeneringen etc. Daarnaast probeer ik op alle reacties te reageren die op mijn blogs worden geknald. Want ik ben lief en aardig ;-. Het is heel moeilijk om een monogame relatie ineens om te toveren in een open relatie.

De tegenpartij gaat inderdaad denken dat ze niet genoeg zijn. Alleen weet ik uit ervaring van mij en anderen dat het heel moeilijk is om iemand te laten switchen. Jij zegt dus dat vrouwen helemaal niet vreemdgaan bij een alfaman, maar als een vrouw een alfaman heeft dan bestaat er ook toch nog een grote kans dat de vrouw vreemdgaat?

Terwijl je volgens mij op het begin van het artikel had gezegd dat over het algemeen bijna alle vrouwen vreemdgaan! Kan je dat stukje nog duidelijker toelichten over de vrouw die een alfaman bezit! Alles is al heel duidelijk, maar ben nog een leek haha! Vooral omdat vrouwen altijd de sterkste man zoeken met de beste genen. Vooral als ze op dat moment een man heeft met minder sterke genen, maar die haar wel goed kan verzorgen.

Een alfa man die dus mannelijke kwaliteiten heeft die ook nog verzorgend is, is het beste wat een vrouw kan hebben. Als je niks geks doet maar sterk blijft, zal de kans dat ze vreemdgaat dan aanzienlijk verkleinen.

Hallo Ali, Ik werd naar je artikel toegetrokken om tegengestelde redenen. Mijn vrouw heeft vanavond opgebiecht dat ze basically een slet is haar eigen woorden. Zo heeft ze met velen gezoend en een geneukt. Ik wist het ergens ook wel, maar de eerlijkheidssessie,die we samen zijn aangegaan heeft deze confronterende oogst opgeleverd. Ze,is een rasechte Venus en op zoek naar meer , zonder de intentie te hebben mij te willen verlaten.

En zo kom ik bij jou terecht. Het is confronterend, pittig en ergens ook zeer opwindend dat dit zo gebeurt. Ik heb wel stappen te gaan om hierin mijn zelfvertrouwen op te vijzelen en contacten aan te gaan.

Ik sta achter je uitleg van je relatie met jouw partner. Wat raadt je me aan Ali? Wat kan ik nu het beste doen in het zetten van de nodige stappen in deze nieuwe Open relatie waar ik inrol? Beste Ali, Als expert op vrouwengebied ik ben er namelijk zelf één wil ik je bedanken voor dit artikel.

Je schrijft zelf dat het misschien als vrouwonvriendelijk overkomt maar voor mij voelt dat niet zo. Je artikel verklaart voor mij juist een hele hoop over mijn gevoelens en acties van de afgelopen jaren, waarin ik zelf ben vreemdgegaan met -en misschien wel zwanger geraakt van- een Alpha man. Ik weet alleen niet of het waar is dat vrouwen alleen maar willen voortplanten.

Ik wil echt niet van elke keer seks een kind. Natuurlijk heb je vooral seks, omdat het een enorm lustgevoel geeft, maar dat lustgevoel wordt weer aangestuurd door de mechanismen die in deze zeer verhelderende blog zijn zijn genoemd. Overigens denk ik dat steeds meer mensen in deze tijd vreemdgaan, omdat de invloed van religies afneemt en religies schuldgevoelens hieromtrent aanwakkeren.

Zo heb ik van enkele vrouwen gehoord dat ze vreemdgaan zonder hier enige schuldgevoelens hierover te hebben. Hoe zit het dan met vrouwen die in de overgang zijn. Die gaan net zo goed nog vreemd. Net zoals mannen die gesteriliseerd zijn. Volgens mij heeft alles gewoon met lust te maken en daar heeft de een meer van dan de ander en dat heeft weer te maken met opvoeding. Overtuigingen, moraal enz enz. Altijd leuk om iets te lezen waar iemand tijd in heeft gestoken Als je de stelregel aanhoud Je bent nooit te oud om te leren Dan is leren een dagelijks terug kerend feit geworden ;.

Wie bepaalt wat Alpha is? Sommige stukken ben ik direct mee Eens Sommige weer een stuk minder. Dat is een harde strijd Wint een andere leeuw dan word eerst hij verjaagd en al zijn jongen vermoord.

De leeuwinnen kiezen voor de overwinnaar of overwinnaars. Die zich alpha maken Kijk in een grote groep leeuwen Meerdere mannetjes slechts de meest dominante man zal een woeste haartooi tonen. Hetzelfde geld voor de bok die heel veel herten in zijn harem heeft De ene dag van hem tot er een new kid in town komt. Tranen met tuiten gehuilt. Thuis een man die haar verzorgt. Ik persoonlijk vind dat de vrouw. Doe je dat niet dan ben je een vlinder.

We zijn en blijven zoogdieren. Het nadeel van een maatschappij waar mensen zich een slag in het rond neuken is de toenemende competitie en het ontstaan van grote groepen outcast of loser met toenemende sociale onrust tot gevolg, denk aan terrorisme. Het normaliseren van polygamie lijkt op de korte termijn verleidelijk, op de lange termijn lijkt het een bedreiging voor onze succesvolle beschaving.

Die oude Grieken hadden misschien een punt? Wat een lang artikel en het is inmiddels al een paar jaar oud. Toch wil ik niet anoniem op reageren…. Een vrouw die al 8,5 jaar een relatie heeft en sinds een jaar ook een kind. Ik ben een vrouw die er braaf uit ziet, maar ondertussen dingen doet waar de meesten van lijken te gruwelen. Ik denk dat de cijfers over vreemdgaan in veel opzichten niet kloppen en er zoveel meer zijn die dit doen dan men denkt.

De website om een mede vreemdganger spreekt boekdelen en het aanbod is daar heel groot en wisselend. Maar waarom ik het doe? Het begon 2,5 jaar geleden door een dip in onze relatie.

We verschillen op sommige vlakken en zo houdt mijn man ab-so-luut niet van oraal krijgen en geven. Ik kon me niet indenken dat ik over tien of twintig jaar alleen maar seks met hem zou hebben gehad en mocht onze relatie ooit overgaan ik te oud en verlept zou zijn voor vurige seks met een leuke man. Ik wilde meer ontdekken en wist dat een dominante man voor mij is weggelegd. Dit is mijn man allesbehalve. Ik meldde me impulsief aan, wilde er niks mee doen, maar als vrouw kreeg ik een gratis abonnement.

Uit nieuwsgierigheid hoe ik in de markt zou liggen heb ik mezelf in het diepe gegooid en bleek leuk te zijn. Uiteindelijk wat afspraakjes gehad en een korte affaire. Na een poosje ben ik hiermee gestopt en nu, twee jaar later, kriebelt het weer. Nu ben ik dus nog maagd, ik heb nog nooit sex gehad. Wel regelmatig andere vormen van, ja hoe noem je dat, sex.

En sinds een paar maanden ongeveer vanaf dat ik met een jongen wat heb lopen rotzooien. Ben ik niet meer ongesteld. Ik heb heel vaak het idee zwanger te zijn. Ik ben niet veel dikker geworden. Ik weet dus ook niet waarom ik dit denk, maar ik denk het vaak. Net keek ik naar mijn buik, en dacht serieus te zien dat buik bewoog! Ik heb op een site gekeken, en de meeste dingen kloppen!

Dit kan innestelingsbloed zijn die je misschien verwart met je menstruatie, zegt de site. Dit heb ik dus gehad! Dat was de laatste keer dat ik ''ongesteld'' was, dacht ik, misschien was dat dus geen ongesteldheid. Ik moest dit eerst even kwijt. Ik snap er niks van, ik heb toch nog nooit sex gehad! Misschien is het wel een psychisch probleem.

Want al zou ik nu een test kopen, ik zou toch denken dat die test ernaast zit. Help ik snap mezelf niet meer, ik ben zo in de war. Heb jij tijd om mee te doen aan een onderzoek van de HAS Hogeschool? Rotterdam Had ik ook Als je telkens maar denkt dat je zwanger bent, gaat je lichaam zich daar naar gedragen. En weet je hoe ze dat noemen? Schijnzwanger geen zorgen meer maken! Had ik ook Als je telkens maar denkt dat je zwanger bent, gaat je lichaam zich daar naar gedragen.

Ik denk aan de misselijkheid Dat had je wel en nu niet meer? Verder ben ik het eens met Leslie Ik zou niet te snel panikeren maar als je echt niet te overtuigen bent dan zou ik een zwangerschapstest gaan halen bij de apotheek anoniem of bij je huisarts maar die kent je. Een ruiter zonder paard is alleen maar een mens.

Maar kan het misschien wel door samenloop van omstandigheden zijn dat de jongen is klaargekomen en met wat sperma op zijn hand een meisje vingert. Gewoon een zwangerschapstest doen. Geeft vast veel rust. Ehm, wat heb je precies gedaan aan 'rotzooien' dan? Hoe lang is het geleden dat je dat gedaan hebt?
Tantra spijkenisse oudewijvensex

  • Beffende meiden vrouwen met grote kut
  • Wat een goed stuk zeer interessant! Maar kijk hoe ze de kleuters al aankleden, met korte rokjes en topjes.
  • Dit is het ex-terug systeem. Je denkt misschien nu dat dit een vrouw onvriendelijke blog is. Waarom ze soms schaamteloos met mannen gingen flirten.