suikertante aangeboden gratis s downloaden

Maar goed, het zij nu zo. En nu de oudste 4 geworden is, is er geen kat die nog kraait naar meter of peterschap. En de gekozen meter en peter voor zoonlief, die doen dat fantastisch. Ook de meters en de peters van de andere kindjes, trouwens!

Maar na baby 1 had de schoonfamilie wel verwacht dat bij baby 2 ook niemand van de grootouders meter of peter zou worden, en was de discussie dus minder hevig! We hebben ons dus nog geen seconde beklaagt dat we uiteindelijk voor die vrienden gekozen hebben. Ook al bracht dat in't begin wel wat tumult teweeg. Volg gewoon je hart!

Praat nog eens met manlief, los van de druk die zijn moeder op hem uitoefent. Je kiest een meter en een peter om de persoon die hij is en om de verwachtingen die je ten aanzien van die persoon als meter of peter hebt. Je kiest geen meter en peter om een ander te plezieren. Grootouder worden was hier ook voldoende. Geen haar op men hoofd dat eraan dacht om mijn moeder of schoonmoeder meter te maken.

Ik vind dat zo belachelijk van hij voelt zich gepasseerd, aub seg! Iedereen kiest toch zelf wat hij doet. Als mijn kinderen mij later niet als meter kiezen, ga ik daar heus niet van wakker liggen hoor. Ik verwacht dat ook absoluut niet want vanwaar ik kom, wordt dat niet gedaan. Mijn meter en peter zijn ook mijn grootouders niet!

Grootouder worden vind ik al een grote eer op zich. Je ouders kiezen als meter en peter vind ik trouwens enorm passé. Uiteindelijk is dat bij ons wel wat tegengeslagen maar dat kan nog veranderen. Ik heb goede hoop. Maar dat was voor hem niet voldoende, hij was gekwetst en heeft hun zwangerschap tot een hel gemaakt.

Nu, 7 jaar later is hij er nog niet over. Toen ik zwanger werd vlak na de geboorte van dat eerste kleinkind was ik er niet echt happig op om het aan hem te vragen, want hij had zich in het moederhuis van zijn beste kant laten zien: Maar, om mijn man te plezieren hebben we het hem dan toch gevraagd, om de lieve vrede, en 2 weken voor ons zoontje zijn eerste verjaardag heeft hij geroepen: Mensen zoals mijn schoonouders kunenn dit niet en proberen steeds hun mening op te dringen.

Bij navraag bij mijn andere schoonbroers en -zussen bleek dat zij niet eerst aan mijn schoonvader gevraagd hadden om peter te zijn, enkel die keren dat hij effectief peter is geworden. Hierover is nooit een probleem gemaakt, waarom bij ons dan wel?

Goed, ik ben lang de slechte geweest bij zijn ouders omdat ik in de plaats van mijn man zijn vorige vriendin ben gekomen. Dat hij met haar heeft gebroken en mij km de andere kant uit heeft gevolgd is ook iets wat er niet graag wordt bijverteld natuurlijk, maar dit doet er dan ook niet toe, mijn man, ik en de kinderen is ons gezin.

Ik heb mijn mama heel bewust als meter gevraagd, niet van moetens, zoals we ook mijn man zijn broer gevraagd hebben als peter. Peter en meter is idd meer dan cadeaus geven. En qua erfenis, een van mijn schoonbroers heeft mijn schoonouders meegesleurd in een faillissement, de mensen zullen betalen tot ze sterven jammer genoeg; dus als er ooit een erfenis komt, zullen wij vriendelijk bedanken.

Misschien krijg ik nu van jou het fiat om voor onze toekomstige derde ook niet mijn schoonvader te vragen? Enkel SM was idd teleurgesteld, maar tis ons kind e zeg. SM en SV zijn meter en peter van hun oudste kleinkind.

Dat kind heeft daar niets aan. Want oma en opa doen evenveel voor hun 5 kleinkinderen. Dus zeker es niet iets extra voor haar alleen. Ja soms es een extra kadooke met nieuwjaar omdat ze meter en peter zijn.

Maar verder van aandacht niets. Aan mijn kant juist het zelfde. Dat heeft geen enkele betekenis op gebied van aandacht, want ik denk dat mijn kinderen meer aandacht krijgen omdat we dichter bij wonen. En ik heb dat ook van het begin gezegd. Ik wil dat de grootouders mijn beide kinderen evenveel aandacht geven als grootouder dan.

En dan kies ik voor jongere personen die es mijn kind dat extra geven En dat heeft niets met erven of minder graag zien of wat dan ook te maken. En aan de TS, als je schoonmoeder er zich nie kan bij neerleggen, dat ze zich dan maar laat ontdopen. Zegt meer over haar dan over jullie. Hier was het groot drama omdat zij niet eerst meter werd, omdat ze de naam niet mooi vond, Maar wat heeft ze erop te zeggen, niks toch? Wij hebben toen kalm maar zeker gezegd dat het onze keuze was en dat ze zich er maar bij moest neerleggen.

Het is toch jullie kind zeker?! Naam niet mooi vinden? Daarna erachter blijven staan. Ik begrijp dat je man het moeilijk heeft tegenover zijn moeder, maar zoiets tegen je zin doen? Hier zijn meter en peter ook geen grootouders, dat piekte wel een beetje maar ze mogen dat zeggen vind ik. Op een normale manier. Is hier ook zo gebeurd. Wij vinden dat grootouders al zo'n fantastische rol hebben. We proberen zoveel mogelijk lusten te delen in plaats van de lasten. En we willen absoluut toestanden van het extra envelopje voor je pete kindje vermijden.

Mijn meter en peter ben ik al zeer vroeg kwijt, net als de vervangexemplaren twee generaties verschil Ik zei bij de uitleg over het waarom we niet voor grootouders altijd Best wel confronterende vraag. Ook hebben we ervoor gekozen om uit 1 bestaand koppel, 1 meter of peter te kiezen. En mijn ouders waren al meter en peter van andere kleinkindjes.. We proberen wel alles zo te organiseren dat we verjaardagen en sint feestjes voor familie houden Ik wil niet dat onze lieve grootouders die hier de max zijn!

Ook uitstapjes proberen we zo te organiseren. Maar dit vraagt veel engagement En mijn moeder heeft ook al laten vallen dat ze de naam niet mooi vond Houd het wat spannend nietwaar Wij hebben hier ontzettend veel geluk, handjes vouwen Wat in andere families gebeurt moeten zij weten maar het is normaal dat er dan spanningen ontstaan.

Je bent uiteraard niet 'verplicht' voor de zoveelste keer een schoon- vader peter te laten worden maar je vraagt het dan toch niet zonder boe of ba aan een ander zonder er even met die mens over te spreken? En ja, in onze familie houden ze zich aan een bepaalde volgorde en komt de meter van de ene ouder en de peter van de andere ouder.

Daar worden ook geen problemen over gemaakt. Het is gewoon zo. Wat namen betreft, hier vallen die soms ook niet in de smaak van sommige familieleden en dat word dan op een zachte manier eerlijk gezegd. Maar dat mag blijkbaar ook niet meer, vooral als het de schoonfamilie is. Misschien is mijn reactie een beetje fel geweest maar ik hoor hier zo vaak onterecht klagen over schoonmoeders. Natuurlijk moeten die zich niet te sterk komen bemoeien, zou ik ook niet willen.

Maar dat wil niet zeggen dat je totaal geen rekening moet houden met elkaar. Maar als ik zin heb om iemand anders als meter en peter te vragen, hoef ik daar geen commentaar op Het gaat dan over het kindje van mij en mijn partner en daar doen wij nog altijd ons ding mee En ja, je kan het er eens over hebben met de "traditionele" peter of meter als zij daarnaar vragen, maar toestemming gaan vragen gaat wel heel erg ver.

En als mijn mama of schoonmama de gekozen naam niet mooi vinden, dan is dat hun probleem Daar gaat het niet om vind ik Maar dat wil nog niet zeggen dat we niet ons eigen zin mogen doen. Ik vind dat gewoon heel kortzichtig Zij zijn grootouders en krijgen ook een nieuwjaarsbrief, zullen ook op verjaardagsfeestjes gevraagd worden, sterker nog, ze zullen de eerste mensen zijn die we op de hoogte brengen van belangrijke zaken.

Ze zullen er evenveel bijhoren, en misschien nog meer dan de peter en meter. Grootouders nemen zowieso een belangrijke plaats in in het leven van een kind Wie we ook kiezen, het is altijd wel iets.

Als ik mijn schoonmoeder niet vraag maar mijn schoonvader wel, zal het ok zijn. Maar als het geen één van de twee is, o wee!

Tijdens de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Een leuke middag voor jong en oud. Kaartjes kosten zeven euro, dit is inclusief een ijsje na a oop van de voorstelling. Kaarten zijn te bestellen via Zangervaring niet nodig Deze gospelworkshop is voor iedereen.

Jong of iets minder jong, wel of niet gelovig, X -factor of juist niet. Zangervaring is niet nodig. Enthousiasme en inzet maken het een onvergetelijke ervaring.

André Bijleveld, dirigent van onder andere de bekende formatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers é é n of meerdere nummers in. De ingestudeerde nummers worden s avonds door de gelegenheidszangers en zangeressen, in de zangdienst, opgevoerd.

Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren zangers en zangeressen van gospelkoor Next Generation uit Apeldoorn. Steeds overvloedig De anderhalf uur durende gospelworkshop start om uur. De zangdienst met optreden start om uur. Het thema van de dienst is: Jaap Hansum verzorgt de meditatie. De zangdienst is toegankelijk voor iedereen. Na een lange periode werkzaam te zijn geweest bij Jaap Hendriksen Haarmode krijgen beide dames de kans om iets nieuws te realiseren.

Een onverwacht positief gevolg van door anderen gemaakte keuzes! Jessica en Anita hopen oude en natuurlijk ook nieuwe klanten te verwelkomen aan de Oranjestraat 9 te Lunteren. Loopt u gerust eens binnen om opnieuw kennis te maken! Knipperij is geopend op dinsdag en donderdag van Ze hadden de afgelopen tijd geleerd over de kleur geel. In de snoepwinkel mochten ze op zoek naar gele snoepjes.

Het waren twee geslaagde middagen. Neem ook eens een kijkje op onze geheel vernieuwde website! Stationsstraat DH Lunteren t. N a de op eningshandeling door w ethouder W illemijn V reugdenhil, w as het er al snel gezellig druk. Hieronder enkele reacties op de tijdelijke supermarkt. Ook onze medewerkers sters zijn erop vooruit gegaan.

De ruime w inkel maakt het werken voor hen veel pre ger. Ook krijgt Jeroen tips van klanten. Tips waarmee hij blij is. R u ime p aden en tip komt er van de fam. Van Veldhuizen die net heeft afgerekend bij de kassa. Wat ik mis zijn de borden boven de stellingen. Nu is het zoeken naar wat je wilt hebben. Verder heeft dit echtpaar alleen maar lof over de winkel. E en mooie winkel. B edrijfsleider Je roen B oekhout: W ij hebben in Lunteren het grootste assortiment bieren van A lbert Heijn.

W at veel klanten w aarderen is de ruime op zet van de w inkel en de keuze uit het uitgebreide assortiment. Ook de gemakkelijke bereikbaarheid, nabij de rondweg om Lunteren en de A 0 wordt als pre g ervaren. Tel daarbij op de ruime AT S parkeerplaats en het kan niet anders dat Albert Heijn Lunteren aan de lomperweg een succesformule in handen heeft. P arkeerru imte E ven verderop is mevr. Het is een fijne winkel met veel ruimte.

Wat ik ook pre g vindt is de parkeerruimte. Plattegrond winkel Die w eg w ordt de klant desgevraagd gewezen door ranca. V oor haar ligt een stap el plattegronden van de nieuwe Albert Heijn in Lunteren. Het is leuk de klanten de weg te wijzen. Wel zeggen ze dat ze nog een beetje moeten zoeken.

T ip s van kl an ten Jeroen oekhout bedrijfsleider Het bevalt ons hier uitstekend en reacties van klanten zijn positief. Met een plattegrond in de hand komt de klant door de w inkel. M ocht er iets niet duidelijk zijn, dan staat het p ersoneel klaar om de helpende hand te bieden. We krijgen positieve reacties van onze klanten, laat woud Visscher weten. Samen met zijn collega Justin isselink zijn zij werkzaam in de slijterij. E w o u t en Justin geven w el aan dat de klanten de w eg naar de nieuw e all all nog even moeten ontdekken.

L u nte re n heeft er een sup er winkel bij met onder andere een zeer mooie collectie wijnen. R uime paden, een mooie winkel. Een fijne winkel met veel ruimte. Klomper e F ranca servicebalie met een plattegrond van de winkel. Lunteren penin stijden Maanda tot en met zaterda kunt ij ons ratis parkeren. Dit was de tweede voorronde wedstrijd.

DOTO Harskamp deed met 11 meisjes in elke leeftijdscategorie mee. Als eerste mochten de jongste meisjes, instap D2, hun oefeningen laten zien bij alle vier de onderdelen, brug met ongelijke leggers, vloer, sprong en balk. Er werden zeer mooie oefeningen geturnd. Dit was aan het eindresultaat ook te merken.

Dana van den Brink behaalde de 1e plaats en mocht goud in ontvangst nemen. Noë l Onderstal werd 5e en Nikita Garderbroek 13e in een deelnemersveld van 22 turnsters. In een leeftijdscategorie hoger turnde Kirsten van de Hoek, zij werd 7e en moest het tegen 23 turnsters opnemen. Waar Esmee in de vorige wedstrijd 3e werd kwam ze nu net iets te kort voor een medaille en werd zij 4e, de andere meisjes werden 9e, 10e,en 11e.

De laatste wedstrijd turnden Sophie Hol en Tamara Schut in pupil 2, waar een podium plek was voor Sophie Hol, zij behaalde de bronzen medaille. Tamara eindigde als 19e. In dezelfde wedstrijd turnde Sabine van der Waal in leeftijd categorie senior. Zij werd 9e van de 17 deelnemers.

Exalto Sport nr le finle - In Tilburg werd zaterdag maart de kwartfinale van de 1e divisie Turnen Dames georganiseerd. Jedidja van Kampen won het goud en Annelies van Dijk eindigde als 5e. Beiden wisten zich te plaatsen voor de halve finale. De 9-jarige turnster Jedidja begon goed op het toestel vloer en scoorde 14,20 punten. Voor F elieke van de Vliert en Bibi Beukhof was daar in hun klasse een mooie bronzen medaille.

Kim Voskuil wist nog en had een ruime voorsprong op de concurrentie en mocht het goud in ontvangst nemen. Later die dag kwam Annelies van Dijk in actie in de leeftijdscategorie Jeugd. Een goed begin op sprong 12, zorgde voor de basis. Hoewel balk niet haar favoriete toestel is, bleef ze staan. Ze sloot af met een 13,60 op vloer en eindigde daarmee als 5e. Beide turnsters wisten zich daarmee te plaatsen voor de halve finale op zaterdag april in Waalwijk.

Voor de Voorthuizense F emke Trouw was er voor haar dancetwirl routine een bronzen medaille weggelegd. Alicia Brouwer en Tara Klinker konden in hun klasse geen potten breken. Aline Lagerweij en de Voorthuizense Jessica Vastenburg behaalden in de seniorklasse met 12 tegenstanders de middenmoot met resp een 6e en 7e plaats.

Steven Vierwinden boekte een mooie overwinning op Henk Zuidland. Vierwinden is zeker van de derde plaats in de competitie.

Oud kampioen Jan Elbertsen wist via een winstpartij op Evert Teunissen beslag te leggen op Sportprogramma 28 maart vv Lunteren Thuisprogramma Lunteren E5 - AZ E1 Lunteren 2 - SDS: Lunteren B1 - Hierden B1 Lunteren 1 - Excelsior Z. Lunteren 6 - Lunteren 5 Lunteren 7 - Harskamp 2 Uitprogramma Kesteren D3 - Lunteren D2 Bennekom E7 - Lunteren E4 F ortissimo F 5 - Lunteren F 4 Rood-Wit 58 C1 - Lunteren C1 Blauw Geel 55 F 3 - Lunteren F 2 Geel 55 F 8G - Lunteren F 5 Kesteren 2 - Lunteren 3 Rood-Wit Lunteren 4 Advendo 57 E3 - Veen.

Advendo 57 F 1 - Bennekom F 8 Advendo 57 D1 - Redichem D1 Advendo 57 E4 - Valburg E2 Advendo 57 C1 - Unicum C3 Advendo 57 D3 - F ortissimo D5 Advendo 57 A1 - Lelys tad A4 Advendo Otterlo 2 Advendo Oranje Blauw 1 Uitprogramma F ortissimo E5 - Advendo 57 E2 Hoevelaken E2 - Advendo E1 Uchta D1 - Advendo 57 D2 Redichem F 6 - Advendo 57 F 2 Zeewolde B4 - Advendo 57 B1 Harskamp 4 - Advendo 57 5 de vierde plek in de eindstand.

Elbertsen en Michel Hendriksen wonnen hun partij en zullen nu in een extra wedstrijd spelen om het kampioenschap. Elbertsen Recreanten P. Top Jeugd P. Thomassen Kom in beweging met Club Physique! Volg een gratis proefweek om kennis te maken met het sportaanbod en ervaar hoe leuk en gezellig het is om bij Club Phys ique te sporten.

Een professioneel team geeft afwisselende lessen voor jong en oud. Als enige in de regio geeft Club Phys ique Tacoyo lessen. Tacoyo leert je bewust om te gaan met spanning en laat je inzien hoe je op stress reageert.

Daarbij krijg je methoden aangeleerd om de stress te reduceren en de momenten waarop stress opgebouwd wordt te herkennen. Woensdagavond 1 april start onze opstartcursus hardlopen. In 12 weken werk je op een verantwoorde wijze toe naar 5 km hardlopen. Kosten van de cursus zijn 48, J e loopt wekelijks op woensdag van uur. Neem voor meer informatie contact op met Gert tel: Geen vast contract, geen inschrijfgeld en maandelijks opzegbaar.

Voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten en lestijden kijk op ique. ZZaterdag a kleintjes g september m a a rt nfo: Op maandag en dinsdag door A rmin Segger. Locatie uterpe, orpsstraat 5, te Lunteren.

Alle websites worden eerst gescand en dan pas vrijgegeven. Open 22 huis Lunteren uur Midden Vaarkamperhof in het centrum 22 van Lunteren Lunteren aan een rustig woonerf Midden in het centrum van Lunteren aan een rustig woonerf. Elke eerste maandag van de maand van tot uur inloopspreekuur voor alle uitvaart gerelateerde vragen in het West hoffhuis aan de Dorpsstraat te Lunteren. Raad het aantal paaseieren op de foto; 3. Win 1 van de 3 Farming Simulators. M en kan zich aanmelden bij M evr.

B lotenburg telef oon: A l meer dan 2 5 jaar in uw regio! K leine groep en, snel resultaat. G een inschrijf geld I ndividueel les - V oordelig Z eer ervaren instructeurs kunt de lessen altijd bijwonen. Leuke locatie e Hartenberg tussen E de en W ekerom. B el , of mail inozi. Z eker de moeite w aard! K auw enh oven 7 0 L unteren P eter van d en B erg Kleintje plaatsen 2 5, 0 0 ex cl.

B T W contact: De Vraagbaak zoekt vrijwilligers voor Opella Heeft u een rijbewijs met auto en hart voor ouderen? Dan is dit echt wat voor u: Chauffeurs We zoeken enthousiastelingen die om beurten deelnemers van de dagverzorging van huis ophalen en naar De Honskamp brengen en weer terug. Veel c om fort en een perfec t gem a a id ga z on v oor w einig geld! Mensen die met rust, geduld en respect met kwetsbare ouderen kunnen omgaan.

De dagverzorging is drie dagen per week open tussen en uur. Wilt u een steentje bijdragen aan de zorgzame samenleving? Nap Belijdenisdienst , uur: Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren Bethelkerk: Kleiberg Veenendaal , uur: Scheltens Witte Donderdag, H. Gereformeerde Gemeente in Nederland: Dorpstra a t 6 8 te Lunteren W. Kamp Bezorging - Barneveld Zoek de 10 verschillen. Gerefomeerde K erk Harskamp: Hansum Belijdenisdienst , uur: Scheltens Witte Donderdag in Geref. O tterlo Hansum H. Verspuij sluitingsdienst , uur: Vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB Lunteren: Aart van Lunteren De Hartenberg A peldoornseweg Jan van Jong Witte Donderdag.

K erk gemeenschap St. Woord E de en Communiedienst. Gemeente Ede P etrakerk, L untersepels. E derveen Hervormde Gemeente Ederveen: Onze Annemarieke 30 jaar, de Bethlemmetjes! G roeten van je kameraden. Alleenstaande vrouw 5 1 TOP! V oor een gezin in L unteren. Op p as op op roep basis. Leeftijd vanaf 15 jaar Weekenden en of avonden M eer inf o: T el Voor informatie over advertenties, Middelpuntjes, of de Lunterse K rant, bel. Vanaf uur tot uur bent u hartelijk welkom.

Er wordt weer een mooie markt opgebouwd op de K erkweg, Wijersweg en in De Ring met misschien een klein stukje Dirkjeserf. Oplossing zie Lunterse K rant volgende week.

Het is bekend dat lood al jaar verspreid over de wereld voor veel toepassingen wordt gebruikt. Het grijze metaal is loodzwaar, maar ook buigzaam, kneedbaar en vloeibaar te maken om het te gieten. Zo kneedbaar is ook de loodgieter, die zich niet uit het lood laat slaan als hij een lekke leiding moet stoppen en een verstopte leiding moet ontstoppen. Zo stopt hij bij moeilijke klanten zelfs een stroom van commentaar gewoon met zijn ontstopper.

Zondagochtend 22 maart in de omgeving van de begraafplaats in Lunteren. De zomertijd is dan weer aangebroken. Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,.

De Vlecht 18 december Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als. Lijster eens Lijsterhof 6, AA Barneveld www.

Een hele dikke, want naast. Nummer 15 2 april Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop.

Vrijdag 04 november Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt.

Ook deze maand hebben. Nieuwsflits 10 december Kalender: Donderdag 10 december Peppelinfo juni , nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken. Nieuwsflits juli Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan.

En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden. Dat is over twee dagen. Nieuwsbrief SHIB september www. SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: Met otto, elle of izzi! Kijk snel wat we deze week gaan doen! Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november www. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf. Nieuwsbrief 9 19 december Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht. Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi. Schooljaar nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen.

Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering. Nieuwsbrief 10 11 januari Inhoud: Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent. Blauwhuis, 25 februari 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet?

Boekje over de kerk voor kinderen van ca. Daar willen we je wat over vertellen. Jaargang 5 nr 11 11 november Eilenbergstraat EC Tilburg info stelaertshoeve. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar.

April Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Ter Horststraat 30 Een jaarwisseling is altijd een mooi moment. Visie op locatie en organisatie: De komende week is het thema: Jeremia maakt met voorwerpen duidelijk wat er aan de hand is.

Jaargang 21 augustus nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a. Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en. Nieuwsbrief Op Weg April Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste. Enquête Binnenkort zijn in de meeste groepen de 10 - minutengesprekken.

U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de. Website Facebook Informatieavond Personele. De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,.

Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren.

Basisschool t Ruimteschip Dit jaar. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: Popstraat 2 ES Dinteloord Telefoon: Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, De stichting heeft de afgelopen maanden de luxe dat er drie Nederlanders hun buitenland stage in Medellín hebben georganiseerd.

Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! Verslag Utrecht Hoograven Activiteitenmarkt Hart van Hoograven, 18 november Op woensdag 18 november organiseerde Vooruit een activiteitenmarkt in het Hart van Hoograven, waarbij vrijwilligers, professionals.

Nieuws uit de groepen Nr. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten.

Nieuwsbrief 20 11 februari Oranjestraat 28, DN Vroomshoop, tel: Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie. Zoals u het wilt.

Klaarkomen film buitensex enschede
suikertante aangeboden gratis s downloaden

Maar goed, het zij nu zo. En nu de oudste 4 geworden is, is er geen kat die nog kraait naar meter of peterschap. En de gekozen meter en peter voor zoonlief, die doen dat fantastisch. Ook de meters en de peters van de andere kindjes, trouwens! Maar na baby 1 had de schoonfamilie wel verwacht dat bij baby 2 ook niemand van de grootouders meter of peter zou worden, en was de discussie dus minder hevig!

We hebben ons dus nog geen seconde beklaagt dat we uiteindelijk voor die vrienden gekozen hebben. Ook al bracht dat in't begin wel wat tumult teweeg. Volg gewoon je hart! Praat nog eens met manlief, los van de druk die zijn moeder op hem uitoefent. Je kiest een meter en een peter om de persoon die hij is en om de verwachtingen die je ten aanzien van die persoon als meter of peter hebt.

Je kiest geen meter en peter om een ander te plezieren. Grootouder worden was hier ook voldoende. Geen haar op men hoofd dat eraan dacht om mijn moeder of schoonmoeder meter te maken. Ik vind dat zo belachelijk van hij voelt zich gepasseerd, aub seg! Iedereen kiest toch zelf wat hij doet. Als mijn kinderen mij later niet als meter kiezen, ga ik daar heus niet van wakker liggen hoor.

Ik verwacht dat ook absoluut niet want vanwaar ik kom, wordt dat niet gedaan. Mijn meter en peter zijn ook mijn grootouders niet! Grootouder worden vind ik al een grote eer op zich. Je ouders kiezen als meter en peter vind ik trouwens enorm passé. Uiteindelijk is dat bij ons wel wat tegengeslagen maar dat kan nog veranderen.

Ik heb goede hoop. Maar dat was voor hem niet voldoende, hij was gekwetst en heeft hun zwangerschap tot een hel gemaakt. Nu, 7 jaar later is hij er nog niet over. Toen ik zwanger werd vlak na de geboorte van dat eerste kleinkind was ik er niet echt happig op om het aan hem te vragen, want hij had zich in het moederhuis van zijn beste kant laten zien: Maar, om mijn man te plezieren hebben we het hem dan toch gevraagd, om de lieve vrede, en 2 weken voor ons zoontje zijn eerste verjaardag heeft hij geroepen: Mensen zoals mijn schoonouders kunenn dit niet en proberen steeds hun mening op te dringen.

Bij navraag bij mijn andere schoonbroers en -zussen bleek dat zij niet eerst aan mijn schoonvader gevraagd hadden om peter te zijn, enkel die keren dat hij effectief peter is geworden. Hierover is nooit een probleem gemaakt, waarom bij ons dan wel? Goed, ik ben lang de slechte geweest bij zijn ouders omdat ik in de plaats van mijn man zijn vorige vriendin ben gekomen.

Dat hij met haar heeft gebroken en mij km de andere kant uit heeft gevolgd is ook iets wat er niet graag wordt bijverteld natuurlijk, maar dit doet er dan ook niet toe, mijn man, ik en de kinderen is ons gezin. Ik heb mijn mama heel bewust als meter gevraagd, niet van moetens, zoals we ook mijn man zijn broer gevraagd hebben als peter.

Peter en meter is idd meer dan cadeaus geven. En qua erfenis, een van mijn schoonbroers heeft mijn schoonouders meegesleurd in een faillissement, de mensen zullen betalen tot ze sterven jammer genoeg; dus als er ooit een erfenis komt, zullen wij vriendelijk bedanken. Misschien krijg ik nu van jou het fiat om voor onze toekomstige derde ook niet mijn schoonvader te vragen?

Enkel SM was idd teleurgesteld, maar tis ons kind e zeg. SM en SV zijn meter en peter van hun oudste kleinkind. Dat kind heeft daar niets aan. Want oma en opa doen evenveel voor hun 5 kleinkinderen. Dus zeker es niet iets extra voor haar alleen. Ja soms es een extra kadooke met nieuwjaar omdat ze meter en peter zijn. Maar verder van aandacht niets. Aan mijn kant juist het zelfde. Dat heeft geen enkele betekenis op gebied van aandacht, want ik denk dat mijn kinderen meer aandacht krijgen omdat we dichter bij wonen.

En ik heb dat ook van het begin gezegd. Ik wil dat de grootouders mijn beide kinderen evenveel aandacht geven als grootouder dan. En dan kies ik voor jongere personen die es mijn kind dat extra geven En dat heeft niets met erven of minder graag zien of wat dan ook te maken. En aan de TS, als je schoonmoeder er zich nie kan bij neerleggen, dat ze zich dan maar laat ontdopen.

Zegt meer over haar dan over jullie. Hier was het groot drama omdat zij niet eerst meter werd, omdat ze de naam niet mooi vond, Maar wat heeft ze erop te zeggen, niks toch? Wij hebben toen kalm maar zeker gezegd dat het onze keuze was en dat ze zich er maar bij moest neerleggen. Het is toch jullie kind zeker?! Naam niet mooi vinden? Daarna erachter blijven staan. Ik begrijp dat je man het moeilijk heeft tegenover zijn moeder, maar zoiets tegen je zin doen? Hier zijn meter en peter ook geen grootouders, dat piekte wel een beetje maar ze mogen dat zeggen vind ik.

Op een normale manier. Is hier ook zo gebeurd. Wij vinden dat grootouders al zo'n fantastische rol hebben. We proberen zoveel mogelijk lusten te delen in plaats van de lasten. En we willen absoluut toestanden van het extra envelopje voor je pete kindje vermijden. Mijn meter en peter ben ik al zeer vroeg kwijt, net als de vervangexemplaren twee generaties verschil Ik zei bij de uitleg over het waarom we niet voor grootouders altijd Best wel confronterende vraag.

Ook hebben we ervoor gekozen om uit 1 bestaand koppel, 1 meter of peter te kiezen. En mijn ouders waren al meter en peter van andere kleinkindjes.. We proberen wel alles zo te organiseren dat we verjaardagen en sint feestjes voor familie houden Ik wil niet dat onze lieve grootouders die hier de max zijn! Ook uitstapjes proberen we zo te organiseren. Maar dit vraagt veel engagement En mijn moeder heeft ook al laten vallen dat ze de naam niet mooi vond Houd het wat spannend nietwaar Wij hebben hier ontzettend veel geluk, handjes vouwen Wat in andere families gebeurt moeten zij weten maar het is normaal dat er dan spanningen ontstaan.

Je bent uiteraard niet 'verplicht' voor de zoveelste keer een schoon- vader peter te laten worden maar je vraagt het dan toch niet zonder boe of ba aan een ander zonder er even met die mens over te spreken? En ja, in onze familie houden ze zich aan een bepaalde volgorde en komt de meter van de ene ouder en de peter van de andere ouder. Daar worden ook geen problemen over gemaakt. Het is gewoon zo. Wat namen betreft, hier vallen die soms ook niet in de smaak van sommige familieleden en dat word dan op een zachte manier eerlijk gezegd.

Maar dat mag blijkbaar ook niet meer, vooral als het de schoonfamilie is. Misschien is mijn reactie een beetje fel geweest maar ik hoor hier zo vaak onterecht klagen over schoonmoeders. Natuurlijk moeten die zich niet te sterk komen bemoeien, zou ik ook niet willen.

Maar dat wil niet zeggen dat je totaal geen rekening moet houden met elkaar. Maar als ik zin heb om iemand anders als meter en peter te vragen, hoef ik daar geen commentaar op Het gaat dan over het kindje van mij en mijn partner en daar doen wij nog altijd ons ding mee En ja, je kan het er eens over hebben met de "traditionele" peter of meter als zij daarnaar vragen, maar toestemming gaan vragen gaat wel heel erg ver.

En als mijn mama of schoonmama de gekozen naam niet mooi vinden, dan is dat hun probleem Daar gaat het niet om vind ik Maar dat wil nog niet zeggen dat we niet ons eigen zin mogen doen. Ik vind dat gewoon heel kortzichtig Zij zijn grootouders en krijgen ook een nieuwjaarsbrief, zullen ook op verjaardagsfeestjes gevraagd worden, sterker nog, ze zullen de eerste mensen zijn die we op de hoogte brengen van belangrijke zaken. Ze zullen er evenveel bijhoren, en misschien nog meer dan de peter en meter.

Grootouders nemen zowieso een belangrijke plaats in in het leven van een kind Wie we ook kiezen, het is altijd wel iets.

Als ik mijn schoonmoeder niet vraag maar mijn schoonvader wel, zal het ok zijn. Maar als het geen één van de twee is, o wee! Tijdens de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Een leuke middag voor jong en oud.

Kaartjes kosten zeven euro, dit is inclusief een ijsje na a oop van de voorstelling. Kaarten zijn te bestellen via Zangervaring niet nodig Deze gospelworkshop is voor iedereen. Jong of iets minder jong, wel of niet gelovig, X -factor of juist niet.

Zangervaring is niet nodig. Enthousiasme en inzet maken het een onvergetelijke ervaring. André Bijleveld, dirigent van onder andere de bekende formatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers é é n of meerdere nummers in.

De ingestudeerde nummers worden s avonds door de gelegenheidszangers en zangeressen, in de zangdienst, opgevoerd. Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren zangers en zangeressen van gospelkoor Next Generation uit Apeldoorn. Steeds overvloedig De anderhalf uur durende gospelworkshop start om uur.

De zangdienst met optreden start om uur. Het thema van de dienst is: Jaap Hansum verzorgt de meditatie. De zangdienst is toegankelijk voor iedereen. Na een lange periode werkzaam te zijn geweest bij Jaap Hendriksen Haarmode krijgen beide dames de kans om iets nieuws te realiseren. Een onverwacht positief gevolg van door anderen gemaakte keuzes! Jessica en Anita hopen oude en natuurlijk ook nieuwe klanten te verwelkomen aan de Oranjestraat 9 te Lunteren.

Loopt u gerust eens binnen om opnieuw kennis te maken! Knipperij is geopend op dinsdag en donderdag van Ze hadden de afgelopen tijd geleerd over de kleur geel. In de snoepwinkel mochten ze op zoek naar gele snoepjes. Het waren twee geslaagde middagen. Neem ook eens een kijkje op onze geheel vernieuwde website!

Stationsstraat DH Lunteren t. N a de op eningshandeling door w ethouder W illemijn V reugdenhil, w as het er al snel gezellig druk. Hieronder enkele reacties op de tijdelijke supermarkt. Ook onze medewerkers sters zijn erop vooruit gegaan. De ruime w inkel maakt het werken voor hen veel pre ger. Ook krijgt Jeroen tips van klanten.

Tips waarmee hij blij is. R u ime p aden en tip komt er van de fam. Van Veldhuizen die net heeft afgerekend bij de kassa. Wat ik mis zijn de borden boven de stellingen.

Nu is het zoeken naar wat je wilt hebben. Verder heeft dit echtpaar alleen maar lof over de winkel. E en mooie winkel. B edrijfsleider Je roen B oekhout: W ij hebben in Lunteren het grootste assortiment bieren van A lbert Heijn. W at veel klanten w aarderen is de ruime op zet van de w inkel en de keuze uit het uitgebreide assortiment. Ook de gemakkelijke bereikbaarheid, nabij de rondweg om Lunteren en de A 0 wordt als pre g ervaren. Tel daarbij op de ruime AT S parkeerplaats en het kan niet anders dat Albert Heijn Lunteren aan de lomperweg een succesformule in handen heeft.

P arkeerru imte E ven verderop is mevr. Het is een fijne winkel met veel ruimte. Wat ik ook pre g vindt is de parkeerruimte. Plattegrond winkel Die w eg w ordt de klant desgevraagd gewezen door ranca.

V oor haar ligt een stap el plattegronden van de nieuwe Albert Heijn in Lunteren. Het is leuk de klanten de weg te wijzen. Wel zeggen ze dat ze nog een beetje moeten zoeken. T ip s van kl an ten Jeroen oekhout bedrijfsleider Het bevalt ons hier uitstekend en reacties van klanten zijn positief.

Met een plattegrond in de hand komt de klant door de w inkel. M ocht er iets niet duidelijk zijn, dan staat het p ersoneel klaar om de helpende hand te bieden. We krijgen positieve reacties van onze klanten, laat woud Visscher weten.

Samen met zijn collega Justin isselink zijn zij werkzaam in de slijterij. E w o u t en Justin geven w el aan dat de klanten de w eg naar de nieuw e all all nog even moeten ontdekken. L u nte re n heeft er een sup er winkel bij met onder andere een zeer mooie collectie wijnen.

R uime paden, een mooie winkel. Een fijne winkel met veel ruimte. Klomper e F ranca servicebalie met een plattegrond van de winkel. Lunteren penin stijden Maanda tot en met zaterda kunt ij ons ratis parkeren. Dit was de tweede voorronde wedstrijd.

DOTO Harskamp deed met 11 meisjes in elke leeftijdscategorie mee. Als eerste mochten de jongste meisjes, instap D2, hun oefeningen laten zien bij alle vier de onderdelen, brug met ongelijke leggers, vloer, sprong en balk.

Er werden zeer mooie oefeningen geturnd. Dit was aan het eindresultaat ook te merken. Dana van den Brink behaalde de 1e plaats en mocht goud in ontvangst nemen. Noë l Onderstal werd 5e en Nikita Garderbroek 13e in een deelnemersveld van 22 turnsters. In een leeftijdscategorie hoger turnde Kirsten van de Hoek, zij werd 7e en moest het tegen 23 turnsters opnemen.

Waar Esmee in de vorige wedstrijd 3e werd kwam ze nu net iets te kort voor een medaille en werd zij 4e, de andere meisjes werden 9e, 10e,en 11e. De laatste wedstrijd turnden Sophie Hol en Tamara Schut in pupil 2, waar een podium plek was voor Sophie Hol, zij behaalde de bronzen medaille.

Tamara eindigde als 19e. In dezelfde wedstrijd turnde Sabine van der Waal in leeftijd categorie senior. Zij werd 9e van de 17 deelnemers. Exalto Sport nr le finle - In Tilburg werd zaterdag maart de kwartfinale van de 1e divisie Turnen Dames georganiseerd. Jedidja van Kampen won het goud en Annelies van Dijk eindigde als 5e. Beiden wisten zich te plaatsen voor de halve finale.

De 9-jarige turnster Jedidja begon goed op het toestel vloer en scoorde 14,20 punten. Voor F elieke van de Vliert en Bibi Beukhof was daar in hun klasse een mooie bronzen medaille. Kim Voskuil wist nog en had een ruime voorsprong op de concurrentie en mocht het goud in ontvangst nemen.

Later die dag kwam Annelies van Dijk in actie in de leeftijdscategorie Jeugd. Een goed begin op sprong 12, zorgde voor de basis. Hoewel balk niet haar favoriete toestel is, bleef ze staan. Ze sloot af met een 13,60 op vloer en eindigde daarmee als 5e.

Beide turnsters wisten zich daarmee te plaatsen voor de halve finale op zaterdag april in Waalwijk. Voor de Voorthuizense F emke Trouw was er voor haar dancetwirl routine een bronzen medaille weggelegd. Alicia Brouwer en Tara Klinker konden in hun klasse geen potten breken. Aline Lagerweij en de Voorthuizense Jessica Vastenburg behaalden in de seniorklasse met 12 tegenstanders de middenmoot met resp een 6e en 7e plaats.

Steven Vierwinden boekte een mooie overwinning op Henk Zuidland. Vierwinden is zeker van de derde plaats in de competitie. Oud kampioen Jan Elbertsen wist via een winstpartij op Evert Teunissen beslag te leggen op Sportprogramma 28 maart vv Lunteren Thuisprogramma Lunteren E5 - AZ E1 Lunteren 2 - SDS: Lunteren B1 - Hierden B1 Lunteren 1 - Excelsior Z. Lunteren 6 - Lunteren 5 Lunteren 7 - Harskamp 2 Uitprogramma Kesteren D3 - Lunteren D2 Bennekom E7 - Lunteren E4 F ortissimo F 5 - Lunteren F 4 Rood-Wit 58 C1 - Lunteren C1 Blauw Geel 55 F 3 - Lunteren F 2 Geel 55 F 8G - Lunteren F 5 Kesteren 2 - Lunteren 3 Rood-Wit Lunteren 4 Advendo 57 E3 - Veen.

Advendo 57 F 1 - Bennekom F 8 Advendo 57 D1 - Redichem D1 Advendo 57 E4 - Valburg E2 Advendo 57 C1 - Unicum C3 Advendo 57 D3 - F ortissimo D5 Advendo 57 A1 - Lelys tad A4 Advendo Otterlo 2 Advendo Oranje Blauw 1 Uitprogramma F ortissimo E5 - Advendo 57 E2 Hoevelaken E2 - Advendo E1 Uchta D1 - Advendo 57 D2 Redichem F 6 - Advendo 57 F 2 Zeewolde B4 - Advendo 57 B1 Harskamp 4 - Advendo 57 5 de vierde plek in de eindstand. Elbertsen en Michel Hendriksen wonnen hun partij en zullen nu in een extra wedstrijd spelen om het kampioenschap.

Elbertsen Recreanten P. Top Jeugd P. Thomassen Kom in beweging met Club Physique! Volg een gratis proefweek om kennis te maken met het sportaanbod en ervaar hoe leuk en gezellig het is om bij Club Phys ique te sporten.

Een professioneel team geeft afwisselende lessen voor jong en oud. Als enige in de regio geeft Club Phys ique Tacoyo lessen. Tacoyo leert je bewust om te gaan met spanning en laat je inzien hoe je op stress reageert. Daarbij krijg je methoden aangeleerd om de stress te reduceren en de momenten waarop stress opgebouwd wordt te herkennen.

Woensdagavond 1 april start onze opstartcursus hardlopen. In 12 weken werk je op een verantwoorde wijze toe naar 5 km hardlopen.

Kosten van de cursus zijn 48, J e loopt wekelijks op woensdag van uur. Neem voor meer informatie contact op met Gert tel: Geen vast contract, geen inschrijfgeld en maandelijks opzegbaar. Voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten en lestijden kijk op ique. ZZaterdag a kleintjes g september m a a rt nfo: Op maandag en dinsdag door A rmin Segger.

Locatie uterpe, orpsstraat 5, te Lunteren. Alle websites worden eerst gescand en dan pas vrijgegeven. Open 22 huis Lunteren uur Midden Vaarkamperhof in het centrum 22 van Lunteren Lunteren aan een rustig woonerf Midden in het centrum van Lunteren aan een rustig woonerf.

Elke eerste maandag van de maand van tot uur inloopspreekuur voor alle uitvaart gerelateerde vragen in het West hoffhuis aan de Dorpsstraat te Lunteren. Raad het aantal paaseieren op de foto; 3. Win 1 van de 3 Farming Simulators.

M en kan zich aanmelden bij M evr. B lotenburg telef oon: A l meer dan 2 5 jaar in uw regio! K leine groep en, snel resultaat. G een inschrijf geld I ndividueel les - V oordelig Z eer ervaren instructeurs kunt de lessen altijd bijwonen. Leuke locatie e Hartenberg tussen E de en W ekerom. B el , of mail inozi. Z eker de moeite w aard! K auw enh oven 7 0 L unteren P eter van d en B erg Kleintje plaatsen 2 5, 0 0 ex cl.

B T W contact: De Vraagbaak zoekt vrijwilligers voor Opella Heeft u een rijbewijs met auto en hart voor ouderen? Dan is dit echt wat voor u: Chauffeurs We zoeken enthousiastelingen die om beurten deelnemers van de dagverzorging van huis ophalen en naar De Honskamp brengen en weer terug.

Veel c om fort en een perfec t gem a a id ga z on v oor w einig geld! Mensen die met rust, geduld en respect met kwetsbare ouderen kunnen omgaan. De dagverzorging is drie dagen per week open tussen en uur.

Wilt u een steentje bijdragen aan de zorgzame samenleving? Nap Belijdenisdienst , uur: Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren Bethelkerk: Kleiberg Veenendaal , uur: Scheltens Witte Donderdag, H. Gereformeerde Gemeente in Nederland: Dorpstra a t 6 8 te Lunteren W. Kamp Bezorging - Barneveld Zoek de 10 verschillen. Gerefomeerde K erk Harskamp: Hansum Belijdenisdienst , uur: Scheltens Witte Donderdag in Geref. O tterlo Hansum H. Verspuij sluitingsdienst , uur: Vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB Lunteren: Aart van Lunteren De Hartenberg A peldoornseweg Jan van Jong Witte Donderdag.

K erk gemeenschap St. Woord E de en Communiedienst. Gemeente Ede P etrakerk, L untersepels. E derveen Hervormde Gemeente Ederveen: Onze Annemarieke 30 jaar, de Bethlemmetjes! G roeten van je kameraden. Alleenstaande vrouw 5 1 TOP! V oor een gezin in L unteren. Op p as op op roep basis. Leeftijd vanaf 15 jaar Weekenden en of avonden M eer inf o: T el Voor informatie over advertenties, Middelpuntjes, of de Lunterse K rant, bel.

Vanaf uur tot uur bent u hartelijk welkom. Er wordt weer een mooie markt opgebouwd op de K erkweg, Wijersweg en in De Ring met misschien een klein stukje Dirkjeserf.

Oplossing zie Lunterse K rant volgende week. Het is bekend dat lood al jaar verspreid over de wereld voor veel toepassingen wordt gebruikt. Het grijze metaal is loodzwaar, maar ook buigzaam, kneedbaar en vloeibaar te maken om het te gieten.

Zo kneedbaar is ook de loodgieter, die zich niet uit het lood laat slaan als hij een lekke leiding moet stoppen en een verstopte leiding moet ontstoppen. Zo stopt hij bij moeilijke klanten zelfs een stroom van commentaar gewoon met zijn ontstopper.

Zondagochtend 22 maart in de omgeving van de begraafplaats in Lunteren. De zomertijd is dan weer aangebroken.

Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,. De Vlecht 18 december Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen.

We hebben Simon leren kennen als. Lijster eens Lijsterhof 6, AA Barneveld www. Een hele dikke, want naast. Nummer 15 2 april Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop.

Vrijdag 04 november Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Ook deze maand hebben. Nieuwsflits 10 december Kalender: Donderdag 10 december Peppelinfo juni , nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken.

Nieuwsflits juli Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden. Dat is over twee dagen. Nieuwsbrief SHIB september www.

SHIB bestaat dit jaar 10 jaar! Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: Met otto, elle of izzi! Kijk snel wat we deze week gaan doen! Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november www. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf. Nieuwsbrief 9 19 december Nieuws uit het kantoortje.

Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht. Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam.

Ze heeft heel mooi. Schooljaar nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen. Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering. Nieuwsbrief 10 11 januari Inhoud: Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent.

Blauwhuis, 25 februari 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Boekje over de kerk voor kinderen van ca. Daar willen we je wat over vertellen.

Jaargang 5 nr 11 11 november Eilenbergstraat EC Tilburg info stelaertshoeve. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar. April Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Ter Horststraat 30 Een jaarwisseling is altijd een mooi moment.

Visie op locatie en organisatie: De komende week is het thema: Jeremia maakt met voorwerpen duidelijk wat er aan de hand is. Jaargang 21 augustus nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a. Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en.

Nieuwsbrief Op Weg April Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste.

Enquête Binnenkort zijn in de meeste groepen de 10 - minutengesprekken. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de. Website Facebook Informatieavond Personele. De leerlingenuitvoering in De Kampanje op zaterdag 28 en zondag 29 maart, waar alle danseressen en dansers al druk voor aan het repeteren zijn,.

Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd.

De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: Popstraat 2 ES Dinteloord Telefoon: Beste vrienden van stichting Straatkinderen Medellín, De stichting heeft de afgelopen maanden de luxe dat er drie Nederlanders hun buitenland stage in Medellín hebben georganiseerd.

Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! Verslag Utrecht Hoograven Activiteitenmarkt Hart van Hoograven, 18 november Op woensdag 18 november organiseerde Vooruit een activiteitenmarkt in het Hart van Hoograven, waarbij vrijwilligers, professionals. Nieuws uit de groepen Nr. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

Als het kan dan gaan we ook op pad met de. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten. Nieuwsbrief 20 11 februari Oranjestraat 28, DN Vroomshoop, tel: Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven.

Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie. Zoals u het wilt.

Gratis neuken friesland geile kutjes kijken


Gister viel ineens optie binnen! Want ik kan dat wel willen, maar misschien blijft hij best lang hier in Europa, misschien heeft ie nog Israel op het programma staan, misschien heeft ie al een student of zegt hij dat ik niet de juiste capaciteiten heb Dus, altijd een plan B hebben: Gister viel die dus binnen zoals ik al schreef: Als ik niet naar Nepal ga binnen nu en een week of dan ga ik binnen nu en weken aan Santiago de Compestela beginnen: Ongeveer 3,5 maand te voet, met een rugzakje deze pelgrimstocht lopen.

Ik weet het, de meeste mensen bereiden zo'n tocht echt voor tot in de puntjes, maar dat ga ik niet doen.. Goede schoenen kopen, een licht gewicht tentje, een apparaatje om de honden weg te houden, een goede veldfles, mijn grote backpack een keer een wasbeurt geven in bad, een boekje kopen met de route en wat tips en dan gaan!

Heb gister heel onrustig geslapen.. Maar het is fijn, want wat het ook wordt, beide voelen goed! En heb er zin in! Tot die tijd blijf ik lekker op visite gaan bij ons pap en mam.

Tot die tijd blijf ik ons omaatje 2x per week een bezoekje brengen op Peppelrode. Mijn oh zo lieve oma! Die ooit een mega sterke en zelfstandige vrouw was, ligt nu eigenlijk alleen nog maar in bed. Maximaal 2x per week komt ze uit bed, maar ook vele woensdagen en zondagen zit ik samen met een paar ooms en tantes aan haar bed. Soms slaapt ze de hele tijd, soms kijkt ze me aan en denk ik dat we een soort van contact hebben, andere keren kijkt ze langs me af, soms masseer ik haar handen en voeten een beetje, maar ze snapt dan niet echt waar dat gevoel vandaan komt, of ik klets maar wat.

Heb het gevoel dat ze mijn stem soms wel herkend, of dat ze daar in ieder geval op reageert. Ben nieuwsgierig naar wat ze nog meekrijgt en wat niet. Ik kan het wel vragen, maar ze kan niet meer praten. Ben dan ook begonnen aan het boek wij zijn ons brein, misschien dat ik wat meer beeld kan krijgen. Ik weet alleen dat ik trots ben op mijn kleine omaatje. Dat ze een sterke vrouw is geweest en dat ik van haar hou. Dat het me verdrietig maakt al die oude mensjes daar zo te zien zitten.

Dement als een deur en maar roepen om de zuster of een kleurplaat aan het inkleuren zijn, verdwaald over de afdeling lopen of de hele dag maar slapen in hun stoel of bed, terwijl de mensen die er werken eigenlijk te weinig tijd hebben voor echte aandacht van al deze mensen. Ouder worden klinkt heel mooi, maar ligt er wel aan hoe je oud wordt.

Wens heel hard dat jaar technologie en wetenschap misschien een einde kan maken aan deze 'ziekte'. Ben maar gewoon lief voor mijn omaatje, nu ik weer in Nederland ben Daar leer je dus maar weer extra dat het leven vergankelijk is, dus! Ben dus bij Roos, vindt het fijn ook een positieve bijdrage te kunnen geven aan de kindjes, ze mijn visie te geven over zaken als zelfvertrouwen, presteren, sporten, vega-balletjes, elkaar helpen etc, Daarnaast dus weer begonnen met wat sporten, hardlopen in het bos met zo'n coach op de MP3 en wat lesgeven in Den Bosch veelal pilates en yoga , stappen stappen en stappen, dansjes maken in de Berlage, terrasje pakken, lekker en gezond eten voor vanaaf ook weer lekker recept op het menu staan voor als Roos thuis komt van haar eerste opleidingsdag en dankbaar zijn voor alle lieve mensen om me heen.

Na bijna 3,5 jaar reizen zijn we er nog steeds voor elkaar! Voor nu ga ik het er effe bij laten: Wens jullie een fijne dag en tot lezens! Ga naar het overzicht. Hoi nichtje, wat moet ik hier nou op zeggen?

Het zijn je eerlijke gevoelens. En je zit weer vol plannen. Ga naar je shaman of pak de kuierlatten naar Spanje. Ga er voor als dat je wens is. Tot je gaat, heb ik je vaak bij oma gezien. Maar wij gaan nu 2 weken op vakantie naar Marokko. Hay Girl, Leuk om al je overpeinzingen te lezen: Sorry dat ik minder heb gereageerd maar ik heb het erggg druk. Neemt niet weg dat ik regelmatig aan je denk. Wat een stoer plan om de pelgrimstocht te lopen, een meditatie op zich!

Geniet van die vrijheid. Hoi Nathalie, Een beetje lang geduurd maar daar ben ik dan toch. Wat een heerlijk lang verhaal en wat een verrassende plannen. Ben benieuwd welk van de twee het wordt maar heb intussen ook begrepen dat een ervan al in een vergevorderd stadium verkeert.

In ieder geval heel veel succes ermee. Soms kan het heel anders verlopen dan je had gedacht en dat je dan even tijd nodig hebt om alles op een rijtje te zetten is heel begrijpelijk!!!! Maar er komt altijd wel weer een oplossing of idee.

Wij hebben de afgelopen tijd een paar gezellige dagen gehad bij de oud collega van Jan in Semelay in Frankrijk. Ze hebben daar een jaar of 13 geleden een oud huis gekocht ergens in the middle of nowwhere. Dorpje ligt 3 km. Héél, héél veel zelf aan opgeknapt, maar door dikke, dikke pech kanker in zijn kaak, in Nijmegen behandeld, plaat weer afgestoten, alle eten moet gemalen worden, helemaal geen speeksel etc. Zij heeft een verschoven ruggewervel, kan niet autorijden en spreekt zeer weinig Frans.

Twee keer in de week komt een volkswagen busje langs van de bakker en 1 maal per week een visboertje. Het uitzicht is prachtig en je komt er wel volledig tot rust. We waren met vrienden gegaan, hebben heel wat afgelachen, petanque gespeeld en de nodige herinneringen opgehaald.

Wat worden we oud, ha,ha,ha!!! Een prachtige fel groengele hagedis met felblauwe hals gezien en in een spinneweb allemaal heel kleine "eitjes" waar jonge spinnetjes uitkwamen.

Met Pinsteren zijn we in de Ardennen geweest met een aantal leden van de sportclub van onze vroegere buurman in Geldrop. Met 23 personen in één huis. Iedereen was in een groepje ingedeeld voor een dag corvee-dienst. Tevens geven wij u advies over onderhoud en eventuele reparaties.

Bel voor een afspraak: TW contact h d of toets Lid van introw eb. Actie loopt t m 0 juni Kijk op de website voor al onze activiteiten De kinderen hadden voor heerlijke hapjes gezorgd, zodat er ook nog van een high tea kon worden genoten. De ouderen é n de kinderen hebben het prima naar hun zin gehad.

Er waren zo n 30 ouderen en 35 kinderen die aan deze spelletjesmiddag deelnamen. Dames Jongens Heren Meisjes Bekijk nu onze vernieuwde website: Dorpsstraat Lunteren Tel. Het betreft de heren Dirk van Essen en Wouter Hazeleger. Uit handen van voorzitter Gert Hazeleger kregen zij een aandenken. Volkstuinen te huur Jubilarissen bij de Christenvouw Lunteren - Donderdagavond 19 maart zijn drie leden gehuldigd bij de Christenvrouw Lunteren. Deze dames waren 45 jaar lid.

Groeneveld niet op de foto , mevr. F ie van Dijk links op de foto en mevr. Martha van t Hol. Veel gemeenteleden en nietgemeenteleden verbouwen daar hun groente, snijbloemen, enz. Er zijn weer enkele tuintjes vrijgekomen.

Wie interesse heeft in een kerktuintje, zoals wij ze ook wel noemen, of meer informatie wil, kan zich melden bij de beheerder, Teus van Steenbergen: Voor 15,00 per jaar heeft u al een tuintje van m2. Jongerenavond zaterdag 28 maart Jon geren opgelet! Ben je 12 jaar of ouder, noteer deze datum dan vast in je agenda, want jullie zijn van harte uitgenodigd!

Het thema van deze avond is 4G; nieuwsgierig waar dit voor staat, kom dan met je vrienden en vriendinnen naar de Hoofdweg 85 in Ederveen.

De aanvang is om uur en vanaf uur is de zaal open. We hebben een gastspreker uitgenodigd en willen samen met de band F or Instance van het Ichthus College een aantal mooie liederen zingen.

Na die tijd is er de mogelijkheid wat te eten en te drinken en gezellig na te praten bij de vuurkorven. Hartelijke groet, Het jongerenavond team. Onder meer de gebruikers ervan presenteerden zich, zo ook Icare. Zij hadden voor de bezoekende kinderen een kleurplatenwedstrijd. Vorige week werden de prijzen hiervan uitgereikt in De Hooge Valk. De winnende kinderen uit de verschillende leeftijdscategorieë n zijn: Danine Andeweg 3 jr.

Gospelworkshop in Maranathakerk - Passie, ritme, soul, zingen en swingen is een treffende omschrijving voor de Gospelworkshop die wordt gehouden op zondagmiddag 12 april in de Maranathakerk.

Deelname aan de gospelworkshop kost 5, Het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Aanmelden kan via de website van de kerk: Een optreden van dit bekende duo is een feestelijke belevenis voor iedereen. Tijdens de voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Een leuke middag voor jong en oud. Kaartjes kosten zeven euro, dit is inclusief een ijsje na a oop van de voorstelling.

Kaarten zijn te bestellen via Zangervaring niet nodig Deze gospelworkshop is voor iedereen. Jong of iets minder jong, wel of niet gelovig, X -factor of juist niet. Zangervaring is niet nodig. Enthousiasme en inzet maken het een onvergetelijke ervaring. André Bijleveld, dirigent van onder andere de bekende formatie Gospel Boulevard, studeert met de deelnemers é é n of meerdere nummers in. De ingestudeerde nummers worden s avonds door de gelegenheidszangers en zangeressen, in de zangdienst, opgevoerd.

Natuurlijk samen met de enthousiaste, ervaren zangers en zangeressen van gospelkoor Next Generation uit Apeldoorn. Steeds overvloedig De anderhalf uur durende gospelworkshop start om uur. De zangdienst met optreden start om uur. Het thema van de dienst is: Jaap Hansum verzorgt de meditatie. De zangdienst is toegankelijk voor iedereen. Na een lange periode werkzaam te zijn geweest bij Jaap Hendriksen Haarmode krijgen beide dames de kans om iets nieuws te realiseren.

Een onverwacht positief gevolg van door anderen gemaakte keuzes! Jessica en Anita hopen oude en natuurlijk ook nieuwe klanten te verwelkomen aan de Oranjestraat 9 te Lunteren. Loopt u gerust eens binnen om opnieuw kennis te maken! Knipperij is geopend op dinsdag en donderdag van Ze hadden de afgelopen tijd geleerd over de kleur geel. In de snoepwinkel mochten ze op zoek naar gele snoepjes.

Het waren twee geslaagde middagen. Neem ook eens een kijkje op onze geheel vernieuwde website! Stationsstraat DH Lunteren t. N a de op eningshandeling door w ethouder W illemijn V reugdenhil, w as het er al snel gezellig druk. Hieronder enkele reacties op de tijdelijke supermarkt. Ook onze medewerkers sters zijn erop vooruit gegaan. De ruime w inkel maakt het werken voor hen veel pre ger. Ook krijgt Jeroen tips van klanten. Tips waarmee hij blij is. R u ime p aden en tip komt er van de fam. Van Veldhuizen die net heeft afgerekend bij de kassa.

Wat ik mis zijn de borden boven de stellingen. Nu is het zoeken naar wat je wilt hebben. Verder heeft dit echtpaar alleen maar lof over de winkel. E en mooie winkel.

B edrijfsleider Je roen B oekhout: W ij hebben in Lunteren het grootste assortiment bieren van A lbert Heijn. W at veel klanten w aarderen is de ruime op zet van de w inkel en de keuze uit het uitgebreide assortiment. Ook de gemakkelijke bereikbaarheid, nabij de rondweg om Lunteren en de A 0 wordt als pre g ervaren. Tel daarbij op de ruime AT S parkeerplaats en het kan niet anders dat Albert Heijn Lunteren aan de lomperweg een succesformule in handen heeft.

P arkeerru imte E ven verderop is mevr. Het is een fijne winkel met veel ruimte. Wat ik ook pre g vindt is de parkeerruimte. Plattegrond winkel Die w eg w ordt de klant desgevraagd gewezen door ranca. V oor haar ligt een stap el plattegronden van de nieuwe Albert Heijn in Lunteren. Het is leuk de klanten de weg te wijzen.

Wel zeggen ze dat ze nog een beetje moeten zoeken. T ip s van kl an ten Jeroen oekhout bedrijfsleider Het bevalt ons hier uitstekend en reacties van klanten zijn positief. Met een plattegrond in de hand komt de klant door de w inkel. M ocht er iets niet duidelijk zijn, dan staat het p ersoneel klaar om de helpende hand te bieden.

We krijgen positieve reacties van onze klanten, laat woud Visscher weten. Samen met zijn collega Justin isselink zijn zij werkzaam in de slijterij.

E w o u t en Justin geven w el aan dat de klanten de w eg naar de nieuw e all all nog even moeten ontdekken. L u nte re n heeft er een sup er winkel bij met onder andere een zeer mooie collectie wijnen. R uime paden, een mooie winkel. Een fijne winkel met veel ruimte. Klomper e F ranca servicebalie met een plattegrond van de winkel.

Lunteren penin stijden Maanda tot en met zaterda kunt ij ons ratis parkeren. Dit was de tweede voorronde wedstrijd. DOTO Harskamp deed met 11 meisjes in elke leeftijdscategorie mee. Als eerste mochten de jongste meisjes, instap D2, hun oefeningen laten zien bij alle vier de onderdelen, brug met ongelijke leggers, vloer, sprong en balk. Er werden zeer mooie oefeningen geturnd. Dit was aan het eindresultaat ook te merken. Dana van den Brink behaalde de 1e plaats en mocht goud in ontvangst nemen.

Noë l Onderstal werd 5e en Nikita Garderbroek 13e in een deelnemersveld van 22 turnsters. In een leeftijdscategorie hoger turnde Kirsten van de Hoek, zij werd 7e en moest het tegen 23 turnsters opnemen.

Waar Esmee in de vorige wedstrijd 3e werd kwam ze nu net iets te kort voor een medaille en werd zij 4e, de andere meisjes werden 9e, 10e,en 11e. De laatste wedstrijd turnden Sophie Hol en Tamara Schut in pupil 2, waar een podium plek was voor Sophie Hol, zij behaalde de bronzen medaille. Tamara eindigde als 19e. In dezelfde wedstrijd turnde Sabine van der Waal in leeftijd categorie senior. Zij werd 9e van de 17 deelnemers. Exalto Sport nr le finle - In Tilburg werd zaterdag maart de kwartfinale van de 1e divisie Turnen Dames georganiseerd.

Jedidja van Kampen won het goud en Annelies van Dijk eindigde als 5e. Beiden wisten zich te plaatsen voor de halve finale. De 9-jarige turnster Jedidja begon goed op het toestel vloer en scoorde 14,20 punten.

Voor F elieke van de Vliert en Bibi Beukhof was daar in hun klasse een mooie bronzen medaille. Kim Voskuil wist nog en had een ruime voorsprong op de concurrentie en mocht het goud in ontvangst nemen.

Later die dag kwam Annelies van Dijk in actie in de leeftijdscategorie Jeugd. Een goed begin op sprong 12, zorgde voor de basis. Hoewel balk niet haar favoriete toestel is, bleef ze staan. Ze sloot af met een 13,60 op vloer en eindigde daarmee als 5e.

Beide turnsters wisten zich daarmee te plaatsen voor de halve finale op zaterdag april in Waalwijk. Voor de Voorthuizense F emke Trouw was er voor haar dancetwirl routine een bronzen medaille weggelegd. Alicia Brouwer en Tara Klinker konden in hun klasse geen potten breken. Aline Lagerweij en de Voorthuizense Jessica Vastenburg behaalden in de seniorklasse met 12 tegenstanders de middenmoot met resp een 6e en 7e plaats. Steven Vierwinden boekte een mooie overwinning op Henk Zuidland.

Vierwinden is zeker van de derde plaats in de competitie. Oud kampioen Jan Elbertsen wist via een winstpartij op Evert Teunissen beslag te leggen op Sportprogramma 28 maart vv Lunteren Thuisprogramma Lunteren E5 - AZ E1 Lunteren 2 - SDS: Lunteren B1 - Hierden B1 Lunteren 1 - Excelsior Z.

Lunteren 6 - Lunteren 5 Lunteren 7 - Harskamp 2 Uitprogramma Kesteren D3 - Lunteren D2 Bennekom E7 - Lunteren E4 F ortissimo F 5 - Lunteren F 4 Rood-Wit 58 C1 - Lunteren C1 Blauw Geel 55 F 3 - Lunteren F 2 Geel 55 F 8G - Lunteren F 5 Kesteren 2 - Lunteren 3 Rood-Wit Lunteren 4 Advendo 57 E3 - Veen.

Advendo 57 F 1 - Bennekom F 8 Advendo 57 D1 - Redichem D1 Advendo 57 E4 - Valburg E2 Advendo 57 C1 - Unicum C3 Advendo 57 D3 - F ortissimo D5 Advendo 57 A1 - Lelys tad A4 Advendo Otterlo 2 Advendo Oranje Blauw 1 Uitprogramma F ortissimo E5 - Advendo 57 E2 Hoevelaken E2 - Advendo E1 Uchta D1 - Advendo 57 D2 Redichem F 6 - Advendo 57 F 2 Zeewolde B4 - Advendo 57 B1 Harskamp 4 - Advendo 57 5 de vierde plek in de eindstand. Elbertsen en Michel Hendriksen wonnen hun partij en zullen nu in een extra wedstrijd spelen om het kampioenschap.

Elbertsen Recreanten P. Top Jeugd P. Thomassen Kom in beweging met Club Physique! Volg een gratis proefweek om kennis te maken met het sportaanbod en ervaar hoe leuk en gezellig het is om bij Club Phys ique te sporten. Een professioneel team geeft afwisselende lessen voor jong en oud.

Als enige in de regio geeft Club Phys ique Tacoyo lessen. Tacoyo leert je bewust om te gaan met spanning en laat je inzien hoe je op stress reageert. Daarbij krijg je methoden aangeleerd om de stress te reduceren en de momenten waarop stress opgebouwd wordt te herkennen.

Woensdagavond 1 april start onze opstartcursus hardlopen. In 12 weken werk je op een verantwoorde wijze toe naar 5 km hardlopen. Kosten van de cursus zijn 48, J e loopt wekelijks op woensdag van uur. Neem voor meer informatie contact op met Gert tel: Geen vast contract, geen inschrijfgeld en maandelijks opzegbaar.

Voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten en lestijden kijk op ique. ZZaterdag a kleintjes g september m a a rt nfo: Op maandag en dinsdag door A rmin Segger. Locatie uterpe, orpsstraat 5, te Lunteren. Alle websites worden eerst gescand en dan pas vrijgegeven. Open 22 huis Lunteren uur Midden Vaarkamperhof in het centrum 22 van Lunteren Lunteren aan een rustig woonerf Midden in het centrum van Lunteren aan een rustig woonerf.

Elke eerste maandag van de maand van tot uur inloopspreekuur voor alle uitvaart gerelateerde vragen in het West hoffhuis aan de Dorpsstraat te Lunteren. Raad het aantal paaseieren op de foto; 3. Win 1 van de 3 Farming Simulators. M en kan zich aanmelden bij M evr. B lotenburg telef oon: A l meer dan 2 5 jaar in uw regio! K leine groep en, snel resultaat. G een inschrijf geld I ndividueel les - V oordelig Z eer ervaren instructeurs kunt de lessen altijd bijwonen.

Leuke locatie e Hartenberg tussen E de en W ekerom. B el , of mail inozi. Z eker de moeite w aard! K auw enh oven 7 0 L unteren P eter van d en B erg Kleintje plaatsen 2 5, 0 0 ex cl.

B T W contact: De Vraagbaak zoekt vrijwilligers voor Opella Heeft u een rijbewijs met auto en hart voor ouderen? Dan is dit echt wat voor u: Chauffeurs We zoeken enthousiastelingen die om beurten deelnemers van de dagverzorging van huis ophalen en naar De Honskamp brengen en weer terug. Veel c om fort en een perfec t gem a a id ga z on v oor w einig geld! Mensen die met rust, geduld en respect met kwetsbare ouderen kunnen omgaan. De dagverzorging is drie dagen per week open tussen en uur.

Wilt u een steentje bijdragen aan de zorgzame samenleving? Nap Belijdenisdienst , uur: Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren Bethelkerk: Kleiberg Veenendaal , uur: Scheltens Witte Donderdag, H. Gereformeerde Gemeente in Nederland: Dorpstra a t 6 8 te Lunteren W. Kamp Bezorging - Barneveld Zoek de 10 verschillen.

Gerefomeerde K erk Harskamp: Hansum Belijdenisdienst , uur: Scheltens Witte Donderdag in Geref. O tterlo Hansum H. Verspuij sluitingsdienst , uur: Vrijzinnige geloofsgemeenschap NPB Lunteren: Aart van Lunteren De Hartenberg A peldoornseweg Jan van Jong Witte Donderdag.

K erk gemeenschap St. Woord E de en Communiedienst. Gemeente Ede P etrakerk, L untersepels. E derveen Hervormde Gemeente Ederveen: Onze Annemarieke 30 jaar, de Bethlemmetjes! G roeten van je kameraden. Alleenstaande vrouw 5 1 TOP! V oor een gezin in L unteren.

Op p as op op roep basis. Leeftijd vanaf 15 jaar Weekenden en of avonden M eer inf o: T el Voor informatie over advertenties, Middelpuntjes, of de Lunterse K rant, bel. Vanaf uur tot uur bent u hartelijk welkom. Er wordt weer een mooie markt opgebouwd op de K erkweg, Wijersweg en in De Ring met misschien een klein stukje Dirkjeserf.

Oplossing zie Lunterse K rant volgende week. Het is bekend dat lood al jaar verspreid over de wereld voor veel toepassingen wordt gebruikt. Het grijze metaal is loodzwaar, maar ook buigzaam, kneedbaar en vloeibaar te maken om het te gieten. Zo kneedbaar is ook de loodgieter, die zich niet uit het lood laat slaan als hij een lekke leiding moet stoppen en een verstopte leiding moet ontstoppen.

Zo stopt hij bij moeilijke klanten zelfs een stroom van commentaar gewoon met zijn ontstopper. Zondagochtend 22 maart in de omgeving van de begraafplaats in Lunteren.

De zomertijd is dan weer aangebroken. Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden.

Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,. De Vlecht 18 december Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als. Lijster eens Lijsterhof 6, AA Barneveld www. Een hele dikke, want naast. Nummer 15 2 april Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop.

Vrijdag 04 november Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond.

Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Ook deze maand hebben. Nieuwsflits 10 december Kalender: Donderdag 10 december Peppelinfo juni , nummer 6 Beste ouders, Onlangs hebben jullie van Beatrijs het bericht ontvangen dat haar periode op de Dijkerhoek verlengd zal worden. Langs deze weg willen we u als ouder bedanken. Nieuwsflits juli Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan.

En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden. Dat is over twee dagen. Nieuwsbrief SHIB september www. SHIB bestaat dit jaar 10 jaar! Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: Met otto, elle of izzi! Kijk snel wat we deze week gaan doen! Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november www.

Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. Waar veel vrijwilligers actief zijn.

Waar je elkaar kunt steunen, jezelf. Nieuwsbrief 9 19 december Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht. Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi. Schooljaar nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen. Johannes 2 vers Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond?

Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering. Nieuwsbrief 10 11 januari Inhoud: Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent. Blauwhuis, 25 februari 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Boekje over de kerk voor kinderen van ca. Daar willen we je wat over vertellen. Jaargang 5 nr 11 11 november Eilenbergstraat EC Tilburg info stelaertshoeve. Het is ook de allerlaatste van mijn hand.

Na ruim 40 jaar. April Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Ter Horststraat 30 Een jaarwisseling is altijd een mooi moment. Visie op locatie en organisatie: De komende week is het thema:

suikertante aangeboden gratis s downloaden