voorzichtig neuken kutje mastruberen

Ik had een lange wandeling gemaakt en was langs een beekje gaan zitten om mijn boek uit te lezen. Hierbij was ik de tijd uit het oog verloren. Toen ik de laatste bladzijde omsloeg was het al aardig donker geworden. Ik besliste dan ook om terug te keren naar mijn wagen. Op de terugweg kom ik langs een huis dat helemaal afgelegen ligt. Het moet toch heerlijk zijn om elke dag opnieuw te kunnen genieten van het mooie landschap en van de stilte.

Niemand die je lastig valt. Aangezien er geen lichten branden en ik geen andere tekenen van leven bemerk beslis ik om de woning van dichterbij te gaan bekijken. Ik klim over de omheining en kijk even naar het prachtige landgoed: Ik trek mijn stoute schoenen aan en loop voorzichtig naar de woning. Nog steeds geen levende ziel te bekennen. Ik loop het terras op en kijk voorzichtig door het schuifraam naar binnen.

Ik zie een enorme woonkamer met mooie lederen zetels, een groot flatscreen TV, antieke kasten en een eethoek met een ruime tafel en mooi afgewerkte stoelen. Ik wil verder lopen maar krijg plotseling de schrik van mijn leven te verwerken wanneer de lichten van het terras aanspringen en ik stemmen hoor. Ik hoor dat ze de trap naar het terras komen opgelopen.

Ik sprint weg en heb maar net de tijd om me achter een grote struik naast het terras te verstoppen. Blijkbaar zijn de bewoners van dit huis net thuisgekomen want wanneer ik voorzichtig in hun richting kijk merk ik dat ze beiden opgekleed zijn. Vanachter mijn schuilplaats hef ik voorzichtig mijn hoofd en mijn oog valt hierbij onmiddellijk op de vrouw. Ze heeft een mooi, slank lichaam, hoge jukbeenderen en een kleine, spitse neus.

Ze heeft kort zwart haar en lichtblauwe ogen. Ze draagt een korte donkerrode jurk die tot net boven haar knieën komt. Ze doet haar jasje uit en legt dit nonchalant op een terrasstoel. Hieronder draagt ze een zwarte blouse met een diepe decolleté. Ze draagt schoenen met hakken die haar benen een mooie vorm geven en waardoor haar kuiten mooi gespannen staan. Een oogverblindende schoonheid die vreselijk sexy oogt.

Ze gaat aan de balustrade van het terras staan en kijkt naar de sterren. De man — die ondertussen naar binnen is verdwenen — komt even later terug het terras opgelopen met in zijn handen een fles champagne en twee glazen. Hij biedt de vrouw een glas aan en zegt al lachend: De receptie van daarnet was niet veel zaaks. Laten we nog een glas champagne drinken. Ze drinken een slok en kijken elkaar aandachtig in de ogen.

Er hangt elektriciteit in de lucht. Dat voel ik zo. Ik beslis even te blijven kijken naar wat er gaat gebeuren. Ze komt opnieuw voor hem staan en begint met haar heupen kleine, sensuele bewegingen te maken. Ze draait enkele keren om haar as en laat ondertussen haar armen rond haar lichaam bewegen.

Ik zie hoe ze op hem afstapt en zich diep voorover buigt om hem haar glas aan te reiken. Aan zijn reactie te zien heeft hij ongetwijfeld een mooi uitzicht. Tergend langzaam maakt ze de knopen van haar blouse los en legt haar blouse dan op de schouder van de man. Dan ritst ze haar rok open en deze ligt even later op zijn andere schouder. Nu staat ze daar in haar ondergoed te dansen. Even later draait ze zich met haar rug naar hem toe en maakt haar BH los, om deze vervolgens plagerig op zijn schoot te gaan leggen.

Ik zie hoe ze zich voorover buigt en over zijn broek wrijft. Is hier al wat beweging? Nu draagt ze enkel nog haar slip. Ik zie dat ze een fijne string draagt. Ze laat haar handen heel sensueel over haar borsten glijden. Die zijn groot en stevig. Voor zover ik kan zien maakt ze zijn broek open en haalt zijn lul tevoorschijn. Aan haar bewegingen te zien begint ze vervolgens zijn eikel te likken. De man is blijkbaar volop aan het genieten want ik zie hoe hij zijn hoofd achterover laat hangen en zijn ogen sluit.

Dan zie ik hoe ze haar hoofd op en neer begint te bewegen en hem begint te pijpen. Terwijl ze haar ene hand op en neer beweegt over de schacht van de man steekt ze de andere in haar slipje. Even later zie ik hoe de man zijn beide handen rond haar hoofd legt en haar hoofd op en neer beweegt om het ritme te bepalen waarmee ze hem pijpt. Dan staat de vrouw — ondertussen heb ik behoord dat hij haar Tine noemt — recht en trekt haar slipje uit.

Ze dompelt dit in zijn glas champagne en duwt dit vervolgens in zijn mond. Hij staat recht, trekt al zijn kleren uit en gaat op zijn rug op de grote terrastafel liggen. Zijn lul staat ondertussen rechtop en wijst naar de sterren. Ik wil je zien vingeren. Ik kijk verlekkerd naar haar kontje en zie hoe ze haar hand naar beneden brengt en zich boven Eric begint te masturberen. Ik fantaseer de details er bij: Ik zie hoe Eric hierop zijn hand omhoog brengt naar haar poesje, haar hand wegtrekt en zijn wijsvinger bij haar naar binnen duwt.

Tine zakt heel even door haar knieën maar herstelt zich onmiddellijk. Terwijl hij haar aan het masturberen is laat zij haar hoofd naar achter vallen, zakt een beetje door haar knieën en begint zwaar te ademen.

Eric voert het ritme verder op. De schoonmoeder logeerde een tijdje bij haar dochter en schoonzoon omdat ze thuis de muren op zich af voelde komen. Als haar dochter had geweten dat haar moeder zo geil als een pak boter was, dan had ze waarschijnlijk gevraagd of haar man een kuisheidsgordel om wilde doen.

Het bleef namelijk niet alleen bij kijken, want toen Marielle, de schoonmoeder, de dekens opzij had gedaan en de onderbroek van Arie had uitgetrokken, was ze even stil. De lul van Arie was een prachtig exemplaar en ze kon zich niet inhouden. Ze liet zich op het bed zakken en begon haar schoonzoon te pijpen. Arie dacht dat hij in een ultieme natte droom terecht was gekomen en nog half slapend drukte hij op het hoofd van zijn schoonmoeder om het tempo aan te geven.

Waarschijnlijk dacht hij het zijn vrouw was die zijn pik in haar mond had genomen, maar niets bleek minder waar. Daar kwam hij achter toen hij zijn ogen opendeed en zag dat zijn geile schoonmoeder hem aan het verwennen was. Dat vond hij prima, want hij had altijd al een oogje gehad op de moeder van zijn vrouw. Hij gaf zich over aan haar ervaren mond en lag heerlijk te genieten. Het werd nog beter toen ze zich uitgekleed had en haar natte kut over zijn lul liet zakken.

Hij begon haar stevig te neuken en al snel had zijn schoonmoeder een orgasme. Hij begon harder te stoten, want hij wilde niets liever dan hard klaarkomen over het gezicht van Marielle.

Dat was een fantasie van hem en waarschijnlijk zou die nu werkelijkheid worden. Hij wilde net zijn pik uit de kut van Marielle halen, toen de deur openging en zijn vrouw de slaapkamer binnen kwam stormen. Ze was met stomheid geslagen toen ze zag dat haar echtgenoot met haar moeder lag te neuken, iets dat ze niet heel erg enthousiast oppakte.

Op het internet wil het nog wel eens gebeuren dat vrouwlief gewoon er naast duikt en het een geil trio wordt, maar dat was nu zeker niet het geval. Ze was boos en liet dat ook duidelijk merken ook. Uiteindelijk is het nog een heel gedoe geworden, met een echtscheiding als gevolg. Dat vond Arie eigenlijk wel best, want hun huwelijk was een beetje een sleur geworden en echt veel seks had hij niet meer met zijn vrouw.

Dat was nu wel anders, want sinds hij weer vrijgezel was en op zichzelf woonde, neukte hij bijna de hele week door. Zijn geile ex-schoonmoeder kon namelijk niet genoeg krijgen van zijn pik en hij niet van haar ervaren kut. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pijpen nijmegen sex date gezochtvoorzichtig neuken kutje mastruberen

Ik had een lange wandeling gemaakt en was langs een beekje gaan zitten om mijn boek uit te lezen. Hierbij was ik de tijd uit het oog verloren. Toen ik de laatste bladzijde omsloeg was het al aardig donker geworden. Ik besliste dan ook om terug te keren naar mijn wagen. Op de terugweg kom ik langs een huis dat helemaal afgelegen ligt. Het moet toch heerlijk zijn om elke dag opnieuw te kunnen genieten van het mooie landschap en van de stilte. Niemand die je lastig valt.

Aangezien er geen lichten branden en ik geen andere tekenen van leven bemerk beslis ik om de woning van dichterbij te gaan bekijken. Ik klim over de omheining en kijk even naar het prachtige landgoed: Ik trek mijn stoute schoenen aan en loop voorzichtig naar de woning.

Nog steeds geen levende ziel te bekennen. Ik loop het terras op en kijk voorzichtig door het schuifraam naar binnen. Ik zie een enorme woonkamer met mooie lederen zetels, een groot flatscreen TV, antieke kasten en een eethoek met een ruime tafel en mooi afgewerkte stoelen.

Ik wil verder lopen maar krijg plotseling de schrik van mijn leven te verwerken wanneer de lichten van het terras aanspringen en ik stemmen hoor. Ik hoor dat ze de trap naar het terras komen opgelopen. Ik sprint weg en heb maar net de tijd om me achter een grote struik naast het terras te verstoppen.

Blijkbaar zijn de bewoners van dit huis net thuisgekomen want wanneer ik voorzichtig in hun richting kijk merk ik dat ze beiden opgekleed zijn.

Vanachter mijn schuilplaats hef ik voorzichtig mijn hoofd en mijn oog valt hierbij onmiddellijk op de vrouw. Ze heeft een mooi, slank lichaam, hoge jukbeenderen en een kleine, spitse neus. Ze heeft kort zwart haar en lichtblauwe ogen. Ze draagt een korte donkerrode jurk die tot net boven haar knieën komt.

Ze doet haar jasje uit en legt dit nonchalant op een terrasstoel. Hieronder draagt ze een zwarte blouse met een diepe decolleté. Ze draagt schoenen met hakken die haar benen een mooie vorm geven en waardoor haar kuiten mooi gespannen staan. Een oogverblindende schoonheid die vreselijk sexy oogt. Ze gaat aan de balustrade van het terras staan en kijkt naar de sterren. De man — die ondertussen naar binnen is verdwenen — komt even later terug het terras opgelopen met in zijn handen een fles champagne en twee glazen.

Hij biedt de vrouw een glas aan en zegt al lachend: De receptie van daarnet was niet veel zaaks. Laten we nog een glas champagne drinken. Ze drinken een slok en kijken elkaar aandachtig in de ogen.

Er hangt elektriciteit in de lucht. Dat voel ik zo. Ik beslis even te blijven kijken naar wat er gaat gebeuren. Ze komt opnieuw voor hem staan en begint met haar heupen kleine, sensuele bewegingen te maken. Ze draait enkele keren om haar as en laat ondertussen haar armen rond haar lichaam bewegen. Ik zie hoe ze op hem afstapt en zich diep voorover buigt om hem haar glas aan te reiken. Aan zijn reactie te zien heeft hij ongetwijfeld een mooi uitzicht.

Tergend langzaam maakt ze de knopen van haar blouse los en legt haar blouse dan op de schouder van de man. Dan ritst ze haar rok open en deze ligt even later op zijn andere schouder. Nu staat ze daar in haar ondergoed te dansen. Even later draait ze zich met haar rug naar hem toe en maakt haar BH los, om deze vervolgens plagerig op zijn schoot te gaan leggen.

Ik zie hoe ze zich voorover buigt en over zijn broek wrijft. Is hier al wat beweging? Nu draagt ze enkel nog haar slip. Ik zie dat ze een fijne string draagt. Ze laat haar handen heel sensueel over haar borsten glijden. Die zijn groot en stevig. Voor zover ik kan zien maakt ze zijn broek open en haalt zijn lul tevoorschijn. Aan haar bewegingen te zien begint ze vervolgens zijn eikel te likken. De man is blijkbaar volop aan het genieten want ik zie hoe hij zijn hoofd achterover laat hangen en zijn ogen sluit.

Dan zie ik hoe ze haar hoofd op en neer begint te bewegen en hem begint te pijpen. Terwijl ze haar ene hand op en neer beweegt over de schacht van de man steekt ze de andere in haar slipje. Even later zie ik hoe de man zijn beide handen rond haar hoofd legt en haar hoofd op en neer beweegt om het ritme te bepalen waarmee ze hem pijpt. Dan staat de vrouw — ondertussen heb ik behoord dat hij haar Tine noemt — recht en trekt haar slipje uit.

Ze dompelt dit in zijn glas champagne en duwt dit vervolgens in zijn mond. Hij staat recht, trekt al zijn kleren uit en gaat op zijn rug op de grote terrastafel liggen. Zijn lul staat ondertussen rechtop en wijst naar de sterren. Ik wil je zien vingeren. Ik kijk verlekkerd naar haar kontje en zie hoe ze haar hand naar beneden brengt en zich boven Eric begint te masturberen. Ik fantaseer de details er bij: Ik zie hoe Eric hierop zijn hand omhoog brengt naar haar poesje, haar hand wegtrekt en zijn wijsvinger bij haar naar binnen duwt.

Tine zakt heel even door haar knieën maar herstelt zich onmiddellijk. Terwijl hij haar aan het masturberen is laat zij haar hoofd naar achter vallen, zakt een beetje door haar knieën en begint zwaar te ademen. Eric voert het ritme verder op. De schoonmoeder logeerde een tijdje bij haar dochter en schoonzoon omdat ze thuis de muren op zich af voelde komen.

Als haar dochter had geweten dat haar moeder zo geil als een pak boter was, dan had ze waarschijnlijk gevraagd of haar man een kuisheidsgordel om wilde doen. Het bleef namelijk niet alleen bij kijken, want toen Marielle, de schoonmoeder, de dekens opzij had gedaan en de onderbroek van Arie had uitgetrokken, was ze even stil. De lul van Arie was een prachtig exemplaar en ze kon zich niet inhouden.

Ze liet zich op het bed zakken en begon haar schoonzoon te pijpen. Arie dacht dat hij in een ultieme natte droom terecht was gekomen en nog half slapend drukte hij op het hoofd van zijn schoonmoeder om het tempo aan te geven. Waarschijnlijk dacht hij het zijn vrouw was die zijn pik in haar mond had genomen, maar niets bleek minder waar. Daar kwam hij achter toen hij zijn ogen opendeed en zag dat zijn geile schoonmoeder hem aan het verwennen was.

Dat vond hij prima, want hij had altijd al een oogje gehad op de moeder van zijn vrouw. Hij gaf zich over aan haar ervaren mond en lag heerlijk te genieten. Het werd nog beter toen ze zich uitgekleed had en haar natte kut over zijn lul liet zakken. Hij begon haar stevig te neuken en al snel had zijn schoonmoeder een orgasme.

Hij begon harder te stoten, want hij wilde niets liever dan hard klaarkomen over het gezicht van Marielle. Dat was een fantasie van hem en waarschijnlijk zou die nu werkelijkheid worden. Hij wilde net zijn pik uit de kut van Marielle halen, toen de deur openging en zijn vrouw de slaapkamer binnen kwam stormen.

Ze was met stomheid geslagen toen ze zag dat haar echtgenoot met haar moeder lag te neuken, iets dat ze niet heel erg enthousiast oppakte. Op het internet wil het nog wel eens gebeuren dat vrouwlief gewoon er naast duikt en het een geil trio wordt, maar dat was nu zeker niet het geval.

Ze was boos en liet dat ook duidelijk merken ook. Uiteindelijk is het nog een heel gedoe geworden, met een echtscheiding als gevolg. Dat vond Arie eigenlijk wel best, want hun huwelijk was een beetje een sleur geworden en echt veel seks had hij niet meer met zijn vrouw. Dat was nu wel anders, want sinds hij weer vrijgezel was en op zichzelf woonde, neukte hij bijna de hele week door. Zijn geile ex-schoonmoeder kon namelijk niet genoeg krijgen van zijn pik en hij niet van haar ervaren kut.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.